Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Annyi nyúlás koppintás van sok sok játékban.
Adott a nyomoronc Rockstar azzal a nyüves RDR-el!Elég jól hozott a konyhára.
És amit nem értek hogy :
1. Ennyi idõ utána retkes ....... nem adják ki pc-re ,mert a hülye számára is egyértelmûen visszajönne portolás ára?
2. A teechlandnek adott a cucc hozz a call of juarez vilgból graf engine is szerintem bõven jó hozzá õk miért nem adnak ki egy olyan kaliberû stuffot?
3. Más cég vak hogy nem ad ki hasonló cuccot?
Next PC upgrade: 2022
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Míg egy vadnyugati játék, dimbes-dombos kanyonos helyszínei eleve adnak egy pluszt.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
nekem szép a helyszínek végett, de maguk a karakterek-fegyók-lovak-épületek közelrõl... :/
Next PC upgrade: 2022
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
De sandbox-nál nem is ez a legfontosabb. 😄
RDR inkább stílusos .
A konklúzióval nem vitatkozom. Talán a Shadow of the Colossus majd kárpótol a mentális sérülésekért.
Ott van a RDR, amiben nincsenek hatalmas épületek, városok, és máris tû éles és jobban textúrázott az egész, lemászik a képernyõrõl, sandbox orgia 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Ez volt a legerõsebb tagadásuk, mi tagadás, erõsebb annál, ami rémlett, de ennél keményebb szinte biztos, hogy nem volt. (Legalábbis ez volt a PC-s harakirihez a véres kard, ha szabad képzavarral élnem.)
Argh... ott aztán volt agyatlan grindes trophy dögivel. Eskü, inkább bevállalnék egy sallert Madártól, mint, hogy összeszedjem az összes shardot. Többi nem vészes, de hamar elvetettem a kísértés ötletét is, hogy kimaxoljam.
A gonosz oldalt meg nem bírnám élvezettel tolni.
Konklúzió: Rossz hatással van rád a PS3.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
1. Ratgab azt mondta, hogy sose lesz GTA V pc-re. Aztán kiderült, hogy mégis lett.
😉
Különben nem árt, ah az ember tud a sorok között olvasni, és felismeri kategorikus tagadást és lebegtetõs, terelõs választ.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Amúgy kiplatináztam az inFamoust, sõt még másodjára is összeszedtem egy híján az összes blast shardot. Mentségem nem sok van, csak annyi, hogy akkor éppen lekötött és szórakoztatott a játék (plusz érdekeltek a két oldal közötti különbségek), amúgy egész jó, de a "szaksajtó" által erõsen túlértékelt. A második részhez viszont egy darabig nem lesz kedvem. Különben az is érthetetlen, hogy az AC2 után egybõl ugyanennyire lemerülve éreztem magam, pedig azért az pár mérfölddel jobb játék. (Én ezt a tévé plusz gamepad kombóra fogom.)
Te nézd meg mire írom, te azt mondod nincs akkora változás, vagy elõny mint régen.
Van, sõtt többszöröse.
Mondod hogy hamar utoléri, mi éri utol ha gazdag vagy persze már elõre összeállíthatsz erõs konfigot, régen is így volt.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Én nehezen venném be hogy a mai konzolokon ilyen lenne.
Arra viszont megkérnélek, hogy ha egy minimális tiszteletet is mutatsz a fórumtársaid iránt, akkor tényleg alaposabban nézd is meg, hogy mire reagálsz.
Mindegy, megvesszük konzolra, aztán ha egyszer kijön, akkor PC-re is, mint a 4-et 😊
Majd a játékok mutatják meg hogy mekkora elõrelépés történik, nem a bitek száma.
A hackelés bonyolultságától sokat nem várok, mert sejtem mi a készítõk célja. Nem egy Deus Ex versenytársat akarnak, hanem egy sokkal izgalmasabb és szórakoztatóbb GTA-klónt, mely sajnos kissé casual is lesz emiatt, de imádni fogja a nép.
De ez picit olyan, mint a Tomb Raider 2 vs. Tomb Raider: Legend kérdésköre... mind a kettõ egy mûfaj, ráadásul u.a. a fõhõs, mégis 2 külön világ! TR2 már-már HC szintû 3D platformer kaland elemekkel, míg a Legend sokkal könnyedebb, lazább, szórakoztatni akaróbb. Mégis mind a kettõt jó játéknak tartom összességében.
AC4 kapcsán félek jogosak a félelmek, bennem is van némi, de csak jobb lehet, mint az Indi János 3. rész. Vakok között...
"inFamoust is képes voltam kétszer egymás után "letudni", nem a "kurvajó" kategória."
Nyugtass meg, hogy itt csak arról van szó, hogy egymás után toltad le inFamous 1-et majd a folytatást a 2. részt. Ha 2x letoltad az 1. részt, akkor ezt azért kifejthetnéd, hogy mi vitt erre rá? Mert azért annyira messze nem jó... sokszor elég bugyuta az a játék.
"az eddigi infókból és videókból nem lehet biztosat levonni, és én nem csupán jót látom ezekben sem."
WD kapcsán kifejezetten biztos vagyok a saját korai vásárlásomba (persze PC-re!), de AC4 esetében félek, olcsójancsi megoldás lesz... pedig érzem, hogy jobb lesz, mint a 3. rész.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Vagy ott hazudtak élõben mindenki szemébe.
Csak pletykák vannak de még nem láttunk belõle semmit.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Nem fejlõdés a 16x annyi tárhely.
Ja nem.
Máskor tényleg el kéne olvasni, hogy mire reagálsz, mert ez így fárasztó.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Nekem tetszik a PS4 specifikációja, de csodát kár várni, az a valószínûbb, hogy hamarabb éri be az átlagos PC, mint korábban. (Persze mivel kiegyensúlyozottabb a masina, és röhejes a GPU és a RAM, emiatt a lehagyás nem feltétlen jelenti azt, hogy PS4-en utána már égõ multiplatformot játszani, mint most PS3-on. Én égetem magam néha, szóval tudom mirõl beszélek 😊
"...Tinman ajánlásával, ami valahol garancia. 😊"
Jah, a Holdon.
Tinman üzeni:
Krakout volt nekem életem legnagyobb faltörõ élménye. Amit abba a játékba beletettek, azt nem igen tudta überelni semmi... aztán jött évtizedekkel késõbb a Ricochet, ami megint egy elképesztõen profin összerakott cucc, végül a Shatter zárja a minõségi falbontók sorát. Utóbbi abs. újat tudott mutatni és ebben a stílusban ez nem könnyû.
Ha nem jön PC-re én leszek az elsõ aki egy nagyot nevet ezen, mert az elég vicces helyzet lesz.
Pont hogy arányaiban erõsek, azaza a PS4 erõs, mivel eddig csak azt tudjuk.
Nem titkolt szándékom, hogy elérjem a hozzá fûzõdõ acsikat, de egyébként is ki akarnám próbálni milyen lehet ketten játszani ezt. 😊
Aki nem ismeri ez egy faltörõs játék a jobbik fajtából.
...Tinman ajánlásával, ami valahol garancia. 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Nem értem, miért a konzolokra külön bejelentették már?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
1. A GTA IV-re nem mondták, hogy biztosan nem lesz sose, csak az egyelõre nem tervezik sablonválaszt sütötték el fél évvel a bejelentés elõtt. (Nyilván tervezték már akkor is, a lényeg, hogy az orrunkra kötni nem akarták.)
2. Az RDR kapcsán kiadott legutolsó és leghatározottabban leszerelõ nyilatkozatukból éppen azt is ki lehetett olvasni, hogy ellenben a GTA szériára továbbra is számíthatunk.
3. A GTA PC-n jól be van járatva, PC-s franchise is, az RDR-nek viszont már az elõdje is csak konzolokra jelent meg.
4. Látva a generáció végi helyzetet, a konzolos architektúrák PC-sedését, a digitális disztribúció sikerét, egy mostanában jövõ számozott GTA esetében még meglepõbb lenne a PC kihagyása, mint valaha. Hogy nem jelentették még be, az meg csak a szokásos.
GTA V-öt currentgenre viszont nem nyerõ ötlet, mert valószínûleg PC-n jobb és szebb lehet, ha jön (lásd feljebb), a mostani konzolok eléggé tudnak kínlódni efféle játékokkal. Nextgent meg ugye nem akar venni ratgab, mert drága, tehát akkor már érdemes bevárni a PC-s portot vagy nextgen áresését. Persze azt megértem, aki nem tud várni, de õ nem a legjobb minõséget fogja kapni, az borítékolható, ezt érdemes figyelembe venni.