Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
1-2 év nem tudom honnan jön. Még 5 év után is sûrûn volt hogy pislogtam, de most is idén is volt rá példa nem egy. Fix hardwer, nem a papíron a specifikáció számít, hanem a fejlesztõk hozáállása és a fejlesztõ eszközök, környezet.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Rapid81
Én meg Intel + nVidiát.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Totti5
Játékok minõsége, tartalma, élvezhetõsége szempontjából semmi.

jarlaxxe
Mi a bullshit, hogy a pc erösödni fog évröl-évre a konzol meg csak stagnálni? gondolkozz is néha.

IMYke2.0.0.0
Hipotetikusan: ha 200+ ezer Ft-os fizetésem lenne, fix egzisztenciával - egyik sincs (sem lakásom, sem munkám) -, akkor még el is merengenék ezen az "évszázad" befektetésén.
Hiszen, valljuk meg, a konzolok a motorjai a játékiparnak. Aki ezt nem látja be, jobb, ha leveszi a napszemüveget a monitor elõtt 😊
Tehát, pusztán anyagi okok miatt nem állok egyik oldalra sem (sem MS, sem Sony, sem AMD, sem nVidia, sem Apple, sem... sem...).
Az élet azon oldaláról, ahol én vagyok, ezek nem lehetnek opciók.

De, elfogadom, hogy 1-2 évig bizony lesznek állkoppanások, nyálcsordulások a TV-k elõtt, és megelégedések, hogy jó befektetés volt az X720 vagy a PS4.
Utána már más lesz a kép, de korántsem fekete avagy fehér.

Elég, ha a mostani (kurrens) generációra nézünk - 7+ éves masinériákra fejlesztenek, és viszik, mint a cukrot.
Nem lesz ez másképp a rev2-es X720 és PS4 esetében sem, 2016-ban, vagy késõbb.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

jarlaxxe
Lehet, de amig tökéletesen megy a gépem ezekkel az alkatrészekkel nincs okom váltani.

Totti5
Örülök neki hogy így van. Jó játékjokat kell csinálni nem Crysist. Aki meg Crysist akar az meg tudja tenni most is és amúgy a nem Crysis játékok is brutál jól festenek és állejtõsek, amit pedig leírtál az a standart bullshit aminek hál isten semmi jelentõsége és semmi értelme nincs a valóságban.

jarlaxxe
1-2 évet adok nekik amig tartani tudják a pc szintet aztán megint csak a kanyarban lesznek...de ezt el kell fogadni nincs mese, a konzolok egy idõ után mindig csak vissza fogják a fejlesztöket.

MerlinW
Ami egy igen nagy butaság ezen a piacon, hiszen mindig más gyártja a jobb alkatrészeket.

[merlinw.org]

Nagyon egyetértek! Én is pont ezért nem veszek Nvidiát.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Totti5
Max 130 ezerért kapsz egy komplett gépet ( vagy Sony vagy MS ), ami mindent tud ami ma és a következõ években elvárható ( lesz, mert ugye nextgen játék még NEM JELENT MEG egy db sem ). Csúcs hardwer, minõség, nextgen színvonal, állejtõs játékok és tengernyi szolgáltatás lehetõség.

jarlaxxe
Ragaszkodom ahhoz ami bevált csak ennyi a dolog.

IMYke2.0.0.0
Nem tudom, de mindenre felkészülve idéztem a cikk-részletet 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Botond
Két bónusz cucc lesz, az elsõ nem az és az a tippem, hogy XIII vagy vmi hasonló ezer éves 1C game lesz a másik is.
Totti5
Ebben most mi a flémkeltés?

Öreg hiba.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
//Nem kötekedtem, gondolom, átment 😊

Korábbi (és elõs) PC-m mondhatni 'full' AMD-s volt. Szerettem.
Mostani, öreg PC-m meg mesztic - Intel E8400, AMD HD4850.

Én nem török lándzsát egyik gyártó felett sem (bár az általam az erkölcsösség antikrisztusának tekintett nVidiát nem tudom pártatlanul figyelemmel kísérni - sznob és ultragazdag nem vagyok, hogy "átálljak"), azt veszem, amire pénzem van.

IMYke2.0.0.0
Én is kíváncsi vagyok erre.
Természetesen, anyagi megfontolásból, nem fogok minden ilyen játékért rohanni a boltba, de a játékos társaim beszámolóit szívesen olvasom majd a témában.

jarlaxxe
A pécémbe nem teszek amd-s hardvert.

shaddam
Pontosan. Arra is kíváncsi leszek hogy hogyan fut majd a pc-s portja egy nextgen játéknak. X86 ide vagy oda.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

IMYke2.0.0.0
Most még.
A Next Gen konzolok mindegyike AMD-s.

jarlaxxe
Még szerencse, hogy nem használok amd hardvert.

grebber
A baj ott van hogy hiába erõsebb elméletben a pc ,más a felépítése nehezebb optimalizálni ami által jóval gyengébb eredményt lehet kihozni belõle.
De az Amd rajta van az ügyön konzolosodik a pc is ami nekünk nagyon jó.

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
"amikor a quantic dream játékát akarnád elindítani..." - folytatva a gondolatmeneted:
...felébredsz, mert rájössz, hogy a konzol exkluzív Quantic Dream játékokat nem is tudod elindítani PC-n.

IMYke2.0.0.0
//Nagyon egyetértek Veled, de látod, a külföldi "Nagyok" megmondják a tutit 😊

shaddam
Ja sokszázezerbõl összeraksz egy izom pécét, aztán amikor a quantic dream játékát akarnád elindítani... 😄

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Fpocok
Szerintem a csúcspc már most jobb, mint a konzol, nem?

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Szerencsére az amd a pcre is elhozza ezt az egybe minden cuccot így könnyebb lesz a felesztés portolás stb.

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Feed for flame:

"PlayStation 4 - a következõ két év PC-je

Folytatva a tegnapit, ismét beszélt a Quantic Dream társvezetõje, Guillaume de Fondaumiere a PlayStation 4-rõl. Elmondása szerint már most, az elsõ tesztek alatt látványos a különbség a PS3-hoz képest, fõként, ha a realisztikus karaktermegjelenítést és az arckifejezéseket nézzük - melyek mindig is fontosan voltak a stúdió számára. Az úriember azonban hangsúlyozta, ahogy a PS3-nak is megvannak a határai, úgy a PS4-nek is meglesznek, és az új konzolra körülbelül úgy kell gondolni, mint a következõ egy-két év csúcs PC-jére.
IPON.hu

IMYke2.0.0.0
És álljon a fütyi rosszabbik végén?
Action! kipróbálva, haveromnál, és igaz, hogy 1920*1080-ban, Battlefield online harcban nem fogta a gépet annyira felvételkor, de 1,5x (!!!) nagyobb videót készített, mint a Dxtory - ami erõsebb gépet követel, mint az Action - és utólag még tömöríteni is kell.
A Dxtory-val szerencsére olyan codec-kel és olyan minõségben veszel fel, amilyennel csak akarsz. Az Action! egy-gombos videófelvevõ.

Rapid81
Weben próbálkozva közüli, hogy érvénytelen hitelkártya. Nem baj, hogy webkártya és érvényes. Mindegy. Ha nem kell a pénzem, akkor nem kell a pénzem. Rohadjon le a fülük...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

lostprophet
Vagy használjon az ember Mirillis Action!-t és kész 😄

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Rapid81
Aki már vásárolt Google Play-bõl, az légyszi segítsen már. Rászántam a magam, hogy vegyek valamit a Play-bõl (Swype - 0.99$), erre dob egy ilyen hibaüzenetet, mikor beregelném a webkártyámat:

Hiba történt az információk szerverrõl való lekérése során. (RPC:S-7:AEC-0)

Még csak infót sem találok a neten errõl. Valaki plíz help!

IMYke2.0.0.0
30 mp alatt elolvasható az egész 😊
Igazából, ezt Tinman-nek készítettem, a tanácsok ebbõl adódóan egy erõs géphez kötõdnek.
De, a képeken az én beállításaim vannak, s mivel elég régóta használom, a videóban kifejtett "a FRAPS kisebb méretû fájlokat készít"-en hangosan felnevettem 😊
Minden ugyanis beállítás kérdése - ráadásul, a Dxtory saját code-je esetében mélyebben testre szabható, mint a FRAPS egy gombos megoldása.

És immár teljes a Men of War sorozat! Öröm van! Már csak egy olyan gép kéne, amin nem szaggat be nagyobb csatáknál....XD

Fabio Capello
No, ezt elolvasom ha lesz egy szabad percem 😊

Egyet.

wantonly
A King's Bounty Platinumhoz 1 kódot ad vagy mindegyikhez külön van?
wantonly
Az 1 dolcsist lehet megveszem. És még lesznek bónuszok is, ami az 1$-os vásárlás mellé is jár.
951 Ft levonva! Hülyének is megéri, hát még nekem...XD

Tinman
Találgatni nehéz, de szvsz most még nem lesz benne... mindegy már azt is beszereztem korábban :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Nekem teljes skip.

KB: Legend, Armored, Crossworlds már lepergett, DRM free sehová nem regelhetõ középszar nem érdekel, Vietnam meg megvan már.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Warriors of the North-ra láttok esélyt?

IMYke2.0.0.0
Saját meglátásom, beállításaim a Dxtory-val kapcsolatban - nagy kép a spoiler tag mögött!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ráadásul 4 dolcsiért platinum King's Bounty. Nem kérdés, hogy azt kell vennem!

Hoppácska! NA mi figyel ott az elsõ 2 játék közt! Igen az utolsó Men of War játék, ami hiányzik a gyûjteménybõl? Veszem vagy veszem? XD

Tinman
Grupees Bundle!

1 dolcsiért:

- Ascension to the Throne (DRM free)
- Men of War: Vietnam - Special Edition (Steam!!!)

4 dolcsiért az elõzõek + ezek:

- Konung 3: Ties of the Dynasty (DRM FREE)
- King's Bounty: Platinum Edition (Kings Bounty: The Legend, Kings Bounty: Armored Princess, Kings Bounty: Crossworlds.) (Steam + GOG!!!)

IMYke2.0.0.0
Amint megkapom az újabb kódokat valakitõl, frissítem az oldalt, természetesen 😊

Maak
Hat ha alapbol nem adja hozza akkor meg megprobalhatod igy is:

Telepited a klienst , kiteszel parancsikont az asztalra.
Jobb klikk a parancsikonra - tulajdonsagok.
"uplay.exe" után kell ezt bírni: -upc_uplay_id ###
Ahol a ### a jatek kodja

kodok listaja

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

wantonly
Jó, akkor elvileg én is kapok, bár e-mail nem jött.