Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Imax ok, de megkérik az árát, meg rémesen kevés a nem felkonvertált 3D film, hanem a tényleg 3D kamerákkal rögzített.
Avatar ok volt Imax-be, de azóta se akadt kihívója és még nála is azt éreztem, hogy mozgásnál értékelhetetlen.
3D tv-m van, de 1-2 havonta nézünk rajta párommal valamilyen 3D filmet. Animációs filmek egész korrektek, de ha megnézed u.a. a filmnek a 2D-s BR verzióját, ezerszer is azt választod.
Sokkal fontosabb a jó képminõség, mint a kamu3D.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mögnéztem ezt a Gengszterosztag címû filmet.
Minden elismerésem, kurvanagy film. Rég láttam ennyire jó filmet és mindenféle felesleges nagy csöcsök, meg kopasz kigyûrt keménysrácok nélkül meg sok felesleges effekttõl megszabadítva.
A végén van egy cseppnyi bullet-time.
Az egész film végig érdekes marad, nem torkollik oda nem illõ unalmas részekbe, a karakterekrõl is elmondható, mindenki a helyén volt és jól játszotta a szerepét.
Nick Nolte-t öröm volt látni, öreg meg kicsit nehezen ismertem elsõnek fel de kedvenc karaktereim közé tartozik.
Elõször a téma miatt kicsit húztam a dolgot hogy megnézzem a filmet, de így utólag örülök hogy megnéztem, kár lett volna kihagyni.
Nagy elismerésem a készítõknek. <#wave>#wave>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Viszont nálunk Én is bírom, az asszony is, van 3D TV-nk, játszani is szoktam rajta PC játékokkal (iZ3D-vel injektálok sztereó kamerát a játékokba), van 3DS-em is, azon is szoktam 3D-ben játszani (kinyitja a teret, a kis képernyõs tér sokkal nagyobbnak tûnik, a MH3-ban nagyon látványos).
Meg lehet lenni nélküle, de szerintem olyan mint a jó fûszer ... ha jól van használva akkor 'ízletesebb' lehet tõle a fogás 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Egyszerüen nem érzem azt, hogy nekem az a pár random repül a pofámba a kö effect megérne plusz pénzt. Igy sem olcso a mozi, nemhogy még 3d-s jegyet vegyek még a semmire.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nemrég jöttem Vasember 3 mozirol...kurva jo volt 😄
Annyira jot tett neki, hogy a 2. rész után egyszerüen nem veszi komolyan magát a film. Teli 1soros poénokkal, jo jelenetekkel. Kicsit hiányzott a Black Sabbath, de az Eifel nyitás is jo volt. A föcimzene meg mestermü, egyszerüen belemászik az ember fülébe és ott marad.
A film végi 80-as évekbeli akciofilm opening szerü összevágása a 3megjelent résznek meg nagyon jo volt 😄
Számomra az Avengers után a 2. a sorban. Legyen egy 8/10.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Bár nekem ez a játék az, ami a legtöbbször megvan eredetiben.
Anno elõször a PC Guru teljes játékaként (2005/01) szereztem és ismertem meg a játékot. Akkor megtetszett, fõleg, hogy hajaz a WarCraft 3-ra.
Aztán Theasut megszerezte a Complete kiadást dobozosan, a múltkor pedig Steam-en szereztem be a játék komplett kiadását (a DLC-k miatt fõként, de a Digitális tartalmak is nagyon jók).
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
A sony szerint: "Your transaction was unsuccessful."
A pénzem meg maradt ott ahol volt.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Valakinek nincs szüksége egy Phenom X4 9750re? Olcsón megszámítom. 😊
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
GMG20-GGN5D-FC3NA kóddal kereken 16 €!
This Max Payne & LA Noire Pack includes:
* Max Payne 3
* Max Payne 3: Rockstar Pass
* LA Noire Complete
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha nyerek is rajta 500-1000 Ft-ot az nem olyan összeg, hogy nagyon örüljek neki. 😄
De a vevõ örül az a lényeg.
Az mondjuk jól esik mikor írják, hogy pontos, megbízható vagyok, meg full karcmentes játékot árultam.
Viszont Zavviról mikor rendelek akkor nagyobb az élmény, mert 1-2 hét várakozás van és izgulok, hogy mikor kapom már meg és tök jó élmény levenni róla a fóliát.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Van még 2 acsi azokra hajtok. Persze így sem lesz meg a 100% acsi de olyan 90% körül lesz kb. 😄
Összes ritka fegyver összegyûjtését nem vállalom. 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nekem is itt rohad a polcomon megannyi játék X360-ra, amit vagy meg sem kellett volna venni, vagy rég el kellett volna adni. Aztán vannak amiket olcsón vettem, mint pl 3000Ft-ért egy nagy dobozos Alan Wake Limited Collectors Editiont, még csak 10 percet játszottam vele.
PC-re is két tonna játékom van, amit vagy végigjátszottam és soha többet bottal sem piszkálom, vagy félig sem játszottam, vagy kedvem sincs vele játszani. De hát ezek már itt rohadnak meg nálam, a hajamra kenhetem õket 😊
Mint mondtam, PC-re egyértelmûen olcsóbbak a játékok, ezt minden PC vs Konzol témában érvként hozom fel. De ha ésszel csinálja az ember, akkor konzolon is lehet játszani aranybánya tulajdonjog nélkül ... csináltam/csinálom is 20+ éve 😊
Pl anno Nintendo 64 tulajdonosnak lenni igazi 'pénzkidobás' volt ... fikázták is a PS buzernyákok, mert ugye arra nem lehetett warezolni. Egy új megjelenésû N64 játék meg akár 20eFt is lehetett, mint pl a képen látható, most lõttem neked a polcomról levett, zsír originál állapotban lévõ, még árcédulás DK dobozát (minden benne van, a doboza olyan, mintha ma jelent volna meg 😊), mellette egy Zelda kicsit sérült doboz (az árcédula miatt, vandálok). És van még pár értékes darab a kollekciómban 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na, akkoriban csak cserével lehetett fenntartani a játékosdit, mert nem volt az a pénz, amennyit a játékokra lehetett volna költeni. Volt 2-3 játékom, és azokat cserélgettem kb egy ezres ráfizetéssel (néha érték különbözetet is kellett fizetni, fõleg a legújabb játékokért, észnél kellett lenni mit visz az ember, nagyot lehetett bukni, tiszta gazdasági játék volt). Persze már akkoriban is lehetett használtan venni kazikat.
Na mindegy, lehet a magyar pénztárcának a konzolozás 'drága' ... de vannak olyan frenetikus játékok, amikkel csak így tud játszani az ember ... na meg nem mindenki tart fenn egy PC-t játszani, csak vesz egy konzolt, beteszi a játékot és tolja ... de ez egy másik téma, ebbe ne menjünk bele 😊
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ki kell azokat maxolni, az úgy van jól... igaz Zó? :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Anno én is eluntam valahol a közepe felé és úgy vittem végig, hogy felmondtam egy magnókazettára egy újságban talált végigjátszást, aztán amikor a frusztrációfaktor a tetõfokára hágott, akkor szépen press play on tape volt... sötét titkom :-D
Dark Souls
:-D
+1 respect point achived!