Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
A mozis 3D 99%-ban szar.

Imax ok, de megkérik az árát, meg rémesen kevés a nem felkonvertált 3D film, hanem a tényleg 3D kamerákkal rögzített.

Avatar ok volt Imax-be, de azóta se akadt kihívója és még nála is azt éreztem, hogy mozgásnál értékelhetetlen.

3D tv-m van, de 1-2 havonta nézünk rajta párommal valamilyen 3D filmet. Animációs filmek egész korrektek, de ha megnézed u.a. a filmnek a 2D-s BR verzióját, ezerszer is azt választod.

Sokkal fontosabb a jó képminõség, mint a kamu3D.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
OFF:

Mögnéztem ezt a Gengszterosztag címû filmet.
Minden elismerésem, kurvanagy film. Rég láttam ennyire jó filmet és mindenféle felesleges nagy csöcsök, meg kopasz kigyûrt keménysrácok nélkül meg sok felesleges effekttõl megszabadítva.

A végén van egy cseppnyi bullet-time.

Az egész film végig érdekes marad, nem torkollik oda nem illõ unalmas részekbe, a karakterekrõl is elmondható, mindenki a helyén volt és jól játszotta a szerepét.
Nick Nolte-t öröm volt látni, öreg meg kicsit nehezen ismertem elsõnek fel de kedvenc karaktereim közé tartozik.

Elõször a téma miatt kicsit húztam a dolgot hogy megnézzem a filmet, de így utólag örülök hogy megnéztem, kár lett volna kihagyni.

Nagy elismerésem a készítõknek. <#wave>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Laza
Van aki nem bírja, haverom is ilyen, fáj a feje, a feleségének meg az egyik szeme annyira rossz, hogy nem is látja a 3D-t, így náluk esélytelen a 3D TV 😊

Viszont nálunk Én is bírom, az asszony is, van 3D TV-nk, játszani is szoktam rajta PC játékokkal (iZ3D-vel injektálok sztereó kamerát a játékokba), van 3DS-em is, azon is szoktam 3D-ben játszani (kinyitja a teret, a kis képernyõs tér sokkal nagyobbnak tûnik, a MH3-ban nagyon látványos).

Meg lehet lenni nélküle, de szerintem olyan mint a jó fûszer ... ha jól van használva akkor 'ízletesebb' lehet tõle a fogás 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Totti5
Ugye nem komoly, hogy ennyibõl te kukázod? ülj be egy filmre ami jó 3Ds és utána mondj véleményt, elítéletek nélkül. 20mp ósan bohóckodás... lál

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ha elpostázod nekem a kazettát, akkor talán lesz is mirõl beszámolni, és nem megyek vissza az elsõ kanyar utána balettba ugrálni 😊
davidka003
Nyugi én se bírom. Tron-t néztük 3D-ben és kibírhatatlan volt.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Zomil
Jo hát az mondjuk már egyéni probléma. Nem azért nem nézek 3d-t, mert fáj a szemem/fejem/stb.

Egyszerüen nem érzem azt, hogy nekem az a pár random repül a pofámba a kö effect megérne plusz pénzt. Igy sem olcso a mozi, nemhogy még 3d-s jegyet vegyek még a semmire.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Rapid81
Kb 20 másodpercig néztem az Auchanban a 3D tevét szemüveggel és úgy tettem le, hogy már kezdett megfájdulni a fejem. Én belehalnék, ha 90 percet kellene belõle megnéznem...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Botond
Transformers3d úgy indul 3D-ben, hogy a néni popsija az arcodban van. Na azt nem lehet überelni úgyse. 😊
Seth
Kb észre sem vehetõ

PSN ID.: Beegabor

Rapid81
Nem fogok mostanság alaplapot + memóriát cserélni. Túl nagy falat. Ennél a procinál 2-vel nagyobb van, amit ez az alaplap elbír (1100T), ami pusztán 300MHz-cel gyorsabb. Annál egy kis húzással sokkal többet ki lehet ebbõl hozni, bár nem nagyon szoktam húzkodni a procikat, de lehet rátolom azt a 300 MHz-cet.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Botond
A zinternet is a zördög mûve!
Zomil
Pár random hülye effekt nekem nem ér meg +500Ft-ot a jegyehez...föleg ugy, hogy nem félévente járok moziba, hanem elég sürün. Eddig 2film volt amit 3d-ben néztem: Avatar és Hobbit.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Nézem! Most ugye szünet van csak azért jöttem vissza géphez... Német házidöntõ lesz ebbõl!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Totti5
Naja, nehogy véletlen hozzáadjon a vizuális élményhez😊 sátántól van!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Zomil
3D-s parasztvakitás nekem nem kell...

grebber
Jó volt a 3D? Vagy nem azt nézted?

Next PC upgrade: 2022

Zomil

Nemrég jöttem Vasember 3 mozirol...kurva jo volt 😄
Annyira jot tett neki, hogy a 2. rész után egyszerüen nem veszi komolyan magát a film. Teli 1soros poénokkal, jo jelenetekkel. Kicsit hiányzott a Black Sabbath, de az Eifel nyitás is jo volt. A föcimzene meg mestermü, egyszerüen belemászik az ember fülébe és ott marad.
A film végi 80-as évekbeli akciofilm opening szerü összevágása a 3megjelent résznek meg nagyon jo volt 😄
Számomra az Avengers után a 2. a sorban. Legyen egy 8/10.

Shep
És igaza is lesz, mikor jövõre megint cserélsz majd 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Laza
Nem túl bõbeszédû 😞

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

TBTPumpa
SpellForce Platinumhoz van nagyon jó fordítás is a Magyarítások Portálon.
Bár nekem ez a játék az, ami a legtöbbször megvan eredetiben.
Anno elõször a PC Guru teljes játékaként (2005/01) szereztem és ismertem meg a játékot. Akkor megtetszett, fõleg, hogy hajaz a WarCraft 3-ra.
Aztán Theasut megszerezte a Complete kiadást dobozosan, a múltkor pedig Steam-en szereztem be a játék komplett kiadását (a DLC-k miatt fõként, de a Digitális tartalmak is nagyon jók).

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Botond
Inkább nézzétek a meccset, a barcat szerintem 20 éve nem zavarták ennyire össze, mint a Bayern ezen a két meccsen.
shaddam
A paypal szerint: "You submitted an order in the amount of 5.00 GBP to Sony Network Entertainment Europe Limited."
A sony szerint: "Your transaction was unsuccessful."

A pénzem meg maradt ott ahol volt.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

TBTPumpa
Ha már május elseje van!

Igazi klasszikus! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Laza
Ok, de azt senki sem tudja, hiszen a PP kezeli, azaz Õ veszi le róla a pénzt és küldi át a PSN-nek. A PSN csak a PP accodat ismeri, hogy mi van mögötte nem tudja és nem is tudhatja, pont ez a lényege a PP-nek 😊

Rapid81
Srácok, az Asszony ki fog nyírni. <#idiota> Most zsíroztam le egy Phenom II X6 1075T procit. <#vigyor5>

Valakinek nincs szüksége egy Phenom X4 9750re? Olcsón megszámítom. 😊

shaddam
De a mastercardom ugye "magyar"

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Rapid81
A kód jó, csak szerintem nem aktív. Ha elírok benne egyetlen karaktert, akkor rögtön jön az invalid promo code hibaüzenet.

Laza
Szerintem nincs olyan, hogy magyar pp ... egy account van, ami mögött bármi lehet. Ezért is tudsz vele bárhol fizetni, ahol egyébként külföldi kártya lenne a követelmény. De lehet tévedek.

Laza
Hol látod te a kombinációt? 😊 Az csak a numpad ahol beviheted a kódot. Hülye azé nem vagyok! <#idiota>

shaddam
Én vagyok balfasz, vagy nem lehet "magyar" paypalról angol psn-re pénzt lapátoln?

zzeN
Reméljük rá eszmélnek és ki is javítják a hibát még a héten.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

wantonly
Próbáltam én is, nekem sem sikerült.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rapid81
Valakinek sikerült már az AMD-s kóddal Far Cry Blood Dragonhoz jutnia? Nekem továbbra sem megy a kód, pedig már megjelent a játék.

IMYke2.0.0.0
GMG - "Max Payne & LA Noire Pack - 80% - 19,99 €
GMG20-GGN5D-FC3NA kóddal kereken 16 €!
This Max Payne & LA Noire Pack includes:
* Max Payne 3
* Max Payne 3: Rockstar Pass
* LA Noire Complete

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Na, elmennek a francba a 3Trémárkjuk leárazásával...!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

davidka003
Én 50 üzlet után is teljesen érzelemmentes vagyok.
Ha nyerek is rajta 500-1000 Ft-ot az nem olyan összeg, hogy nagyon örüljek neki. 😄
De a vevõ örül az a lényeg.
Az mondjuk jól esik mikor írják, hogy pontos, megbízható vagyok, meg full karcmentes játékot árultam.

Viszont Zavviról mikor rendelek akkor nagyobb az élmény, mert 1-2 hét várakozás van és izgulok, hogy mikor kapom már meg és tök jó élmény levenni róla a fóliát.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

shaddam
Magamon azt vettem észre hogy van egy kis varázsa a játékaim.hu-s cserebiznisznek. Jó érzés ha egy üzlet után jól járok.

davidka003
Four Kings Ng++-on egy vadállat. 😄
Van még 2 acsi azokra hajtok. Persze így sem lesz meg a 100% acsi de olyan 90% körül lesz kb. 😄
Összes ritka fegyver összegyûjtését nem vállalom. 😄

Amatõr! Még a kombinációt is rá írtad....😛

wantonly
Jó az a "széf". <#vigyor>
DarkSector
Ez túl szép hogy igaz legyen.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Laza
Ehh, most nézem a képre rákerült az itthon tartott pénz 'széfje' is ... még szerencse hogy mobilis, úgysem találjátok meg 😄

Laza
Senki nem mondta, hogy mindent el kell adni. A kedvenceket megtartod, a többi mehet. Évente csak pár kedvenc van ... illetve PC-re is egy csomó mindent utólag, több évvel a megjelenése után veszel meg (digitálisan).

Nekem is itt rohad a polcomon megannyi játék X360-ra, amit vagy meg sem kellett volna venni, vagy rég el kellett volna adni. Aztán vannak amiket olcsón vettem, mint pl 3000Ft-ért egy nagy dobozos Alan Wake Limited Collectors Editiont, még csak 10 percet játszottam vele.
PC-re is két tonna játékom van, amit vagy végigjátszottam és soha többet bottal sem piszkálom, vagy félig sem játszottam, vagy kedvem sincs vele játszani. De hát ezek már itt rohadnak meg nálam, a hajamra kenhetem õket 😊

Mint mondtam, PC-re egyértelmûen olcsóbbak a játékok, ezt minden PC vs Konzol témában érvként hozom fel. De ha ésszel csinálja az ember, akkor konzolon is lehet játszani aranybánya tulajdonjog nélkül ... csináltam/csinálom is 20+ éve 😊

Pl anno Nintendo 64 tulajdonosnak lenni igazi 'pénzkidobás' volt ... fikázták is a PS buzernyákok, mert ugye arra nem lehetett warezolni. Egy új megjelenésû N64 játék meg akár 20eFt is lehetett, mint pl a képen látható, most lõttem neked a polcomról levett, zsír originál állapotban lévõ, még árcédulás DK dobozát (minden benne van, a doboza olyan, mintha ma jelent volna meg 😊), mellette egy Zelda kicsit sérült doboz (az árcédula miatt, vandálok). És van még pár értékes darab a kollekciómban 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Na, akkoriban csak cserével lehetett fenntartani a játékosdit, mert nem volt az a pénz, amennyit a játékokra lehetett volna költeni. Volt 2-3 játékom, és azokat cserélgettem kb egy ezres ráfizetéssel (néha érték különbözetet is kellett fizetni, fõleg a legújabb játékokért, észnél kellett lenni mit visz az ember, nagyot lehetett bukni, tiszta gazdasági játék volt). Persze már akkoriban is lehetett használtan venni kazikat.

Na mindegy, lehet a magyar pénztárcának a konzolozás 'drága' ... de vannak olyan frenetikus játékok, amikkel csak így tud játszani az ember ... na meg nem mindenki tart fenn egy PC-t játszani, csak vesz egy konzolt, beteszi a játékot és tolja ... de ez egy másik téma, ebbe ne menjünk bele 😊

Fpocok
Call of Duty: Ghost trailerOMG micsoda next gen grafika... megyek is elõrendelem!

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman
Uncharted részeket 1x letoltam, majd pár hónappal késõbb pánikszerûen egyben megvettem a Trilogy Editiont.

Ki kell azokat maxolni, az úgy van jól... igaz Zó? :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
TR 2 kalandjaid majd érdekelnének... sok hõs adta fel a küzdelmet :-)

Anno én is eluntam valahol a közepe felé és úgy vittem végig, hogy felmondtam egy magnókazettára egy újságban talált végigjátszást, aztán amikor a frusztrációfaktor a tetõfokára hágott, akkor szépen press play on tape volt... sötét titkom :-D

Tinman
A játék, amit Davidka003 HARMADSZORRA visz végig:

Dark Souls

:-D

+1 respect point achived!

Fpocok
Most láttam én is azt a kijelzõ tapizós reklámot GT.com -on. Beszarok. Idióta amerikaiak.

Parasite Eve 2, best game EVER!