Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Mûködik hozzá a kód - legalábbis, úgy sejtem, mert a "The Cave" esetében minden további nélkül elfogadta. Pedig, az is eleve akciós volt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
20% akció megy még rá? Habár pénzem úgy sincs 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Darksiders 2 pl.
Nyilván, "drága" a korábbi lehetõségekhez képest, de STEAM-en nem kapod most meg ennyiért.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Gamersgate nagyon bekeményített - most jobb akciókat nyomat, mint a STEAM.

IMYke2.0.0.0
Phenom II X6 1075T

Fpocok
Jaaa... most veszed? Azt nem tudtam. Természetesen akkor semmi... max pár hét múlva. Milyet veszel?

Rapid81
Már megegyeztem az árban a sráccal. ma délután megyek érte. Most nem mondhatom neki, hogy bocs, lejjebb mentek az árak, add már olcsóbban. 😄 Meg így is bõven piaci ár alatt kapom. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Fpocok
Ha az új procik ára lejjebb megy, akkor a használt is.

Rapid81
Mivel alaplapot nem cserélek, így ez engem nem érint. Használt procit veszek.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Természetesen az. Másvalaki? Mert akkor nem rakom fel SG-re, hanem megkapod. 😊

IMYke2.0.0.0
Épp ma lett publikus, hogy árat csökkent az AMD: Olcsóbb lett néhány AMD processzor
"A változás a kiskereskedelmi árakban egyelõre még nem jelentkezett, de pár héten belül fog."

IMYke2.0.0.0
A legjobb Tomb Raider (2013) fan art (festmény) amit eddig láttam: KLIKK a megtekintéséhez!

BigBlue
Vagy 16 font.. Co.uk-n.. Amugy valaki nem vesz véletlen? Beszállnék egyre.

Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2

Shep
Akkor elég szegényes a palettád 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Hogy ez a többi filmre nézve mekkora dícséret azt mindenki maga döntse el.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Hát oké a végén van, de én amolyan bourne szerûségre számoltam a trailer alapján.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
A köcsögök szétkúrták a balanszt az egyik videómnál...17k like, 17k dislike volt... rohadjanak el!

DarkSector
Számomra 1 évre visszamenõleg az elsõ 3-ba van.

wesker24
Ird le Spolierben hol vagy azt megírom mennyi van még vissza a játékból !

Igen az normális mert elsõ végigjátszásra max Lvl 40-42 leszel szóval van még hova fejlõdni miután elérted a LVL 40-et utána már csak baromi lassan lehet fejlõdni!

Szóval van még kb ugy 10-12 szint mire a játék végére jutsz !

Szóval ne aggódj lesz skill pontod még elég amit elkölthetsz !

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ami a skill ágat illeti én Xian-nal vagyok és a Survival skill fa kimaxolva 100 % Rage skill fa 75 %-ban kimaxolva és most a Combat skill fa 66 %-ban kimaxolva és most vagyok LVL 44 !

Totti5
"nem akciós film"

Ahhoz képest az utolsó fél óra😊))

Jó film volt, ajánlott mindenkinek. Van benne minden, akció is!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Botond
Gamersgaten Torchlight2 4pack 19,33 EUR.
IMYke2.0.0.0
Igen - meg ott van az 'elõre feltételezett megtekintések száma' és a random csatorna megtekintés törlések stb.
Rohadt alma ez is.

jarlaxxe
Ha egyedük játszod érdemes csak a föszálon haladni egy kis minimális felfedezésel, egyébbként hamar unalomba tud fulladni a játék.
Az igazi élményt csak coopban nyujtja a játék, szvsz.

Fpocok
Nem biztos hogy bug. Folyamatosan megy a butítás... elõször 5 csillag, most like dislike... kb fél éve mondtam, hogy már várom, amikor márcsak likeolni lehet.

IMYke2.0.0.0
Most nézem - tényleg, nálam is 0 dislike ott, ahol volt.

IMYke2.0.0.0
MediaMarktban próbáltam ki az aktív és passzív megoldást - szemüveges vagyok, de ugye, mindkettõ használható így is - és nem lettem rosszul, s mint kiderült, van térlátásom is (azaz, látom a 3D-elemeket). Ez utóbbi ugyanis sok szemproblémával küzdõnél kizáró ok a technikával kapcsolatban.
S a lényeg: ennek ellenére sem ülök be moziba, és 3D-s vetítésre sem.
1. 80 km-t kellene utaznom érte (sõt, a hazajutás kábé megoldhatatlan lenne)
2. Rohadt drága az én hobbimtól-eltekintve-mindennel-kapcsolatban-sóher lelkemnek.

Tinman
Szerintem is jó volt... sõt! Egész jó volt!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sir Quno Jedi
Na mink tegnap néztük a Vascsávó 3-mat, de 2d-ben és eredti nyelven!!!! Így jó volt moziban is.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
Nálam:
* SpellForce Universe - dobozosban
* SpellForce Complete - dobozosban
* SpellForce Complete - digitálisan

IMYke2.0.0.0
Be is jön - csak még drágán mérik 😊(

Tinman
Pontosan ekkora távból nézzük asszonnyal, mert frankó úgy filmet nézni, hogy fekszel és a látótered nagy részében ott a nagy képernyõs tv.

Ritka kivétellel a 720p anyagokra jellemzõ: szemcsés, mosott
Sajnos néhány 1080p-nél is elkövetik azt a hibát, hogy a felbontást bár megtartják, de a bitráta siralmas, így simán elmegy 720p szintnek a végeredmény.

Teljes más téma, mint a 3D... meg melyik 3D az aktív, vagy a passzív?

Te is remélem tudod mi a különbség, fõleg a felbontással ugye ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Laza
Ehh, a Steam is be akar állni a 'bundle' biznicébe? Elég szarul csinálja. Képes kinyomni egy Unrel Indie Bundle-t 18 eur(!!!)-ért ezekkel a játékokkal? Vicc.

Q.U.B.E.
Sanctum
The Ball
Unmechanical
Dungeon Defenders
Primal Carnage
Waves

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
2,5-3m-rõl? Mert ugye a többség ilyen távolságról nézi a TV-t, és még ráadásul a készülék mérete is számít. Még az Én 46"-os TV-men is 1080p esetében 175cm lenne az ideális távolság. Egy érintetlen minõségû 720p és 1080p között 280cm-rõl (pontosan ennyire van a fejem a TV-tõl) szinte észrevehetetlen a különbség, értelme meg végképp semmi, ma x a film mérete nagyobb.
Ua a téma, mint a 3D 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Tinman
Te lehet, hogy nem tudod megkülönböztetni, nekem még megy. 720p = vicc.

Laza
"Sokkal fontosabb a jó képminõség, mint a kamu3D."

De persze itt most ugye nem az 1080p-t értjük minõség alatt, amit megint sokan majmolnak, miközben a nézési távolságukból lehetetlen megkülönböztetni a 720p-tõl 😊

Tinman
Wesker!

Dead Island:

22 óra körül járok 34% körül az 5. fejezet 3/4-nél és LVL30 vagyok már.

Ez normális? Lassan nem lesz hová elosztanom a SKILL pontokat!!! Olyankor mi a rák lesz???

Már többször haltam természetesen, de van, hogy d.u. leülök elé játszani, 3-4 órát és megúszom halál nélkül.

Általában a türelmetlenségem miatt halok, de volt már olyan is, hogy szó szerint a semmibõl tett mögém egy zombit az engine ^^

Laza
Az a film otthon 3D-ben sokkal jobban nézett ki 😊

Laza
Én nem is nézek sima moziban 3D-s filmet, kizárólag iMax-ben. A többiben ált homályos, sötét ... szerencsére ott homályos és nem sötét (annyira).
Egyébként az otthoni TV-n sokkal jobb a 3D minõsége, mint a sima moziban ... sokkal élesebb (pedig passzív) és sokkal szebbek a színek.

De max fél évente nézek ilyeneket moziban, úgyhogy nagyon nem félek, hogy rámegy a gatyám 😊 egyébként is borzalom filmek vannak.

Tinman
"Grotesque Tactics 2 - Dungeons and Donuts"

Steam-es?

Akkor engem feltétlenül!

Tinman
Prometheust pont 3D-be néztem moziba... BORZALMAS volt.

Itthon meg a 45GB körüli BD verziót és mintha más filmet néztem volna... iszonyat mekkora minõségbeli ugrás volt OTTHON nézni.

grebber
Én a 3D- s filmekbõl azokat szeretem ahol kijönnek az arcomba a dolgok.
A legtöbb ilyen film az animációs mese.Ez a hogy mélysége van csak azt rühellem.Nekem tolja az arcomba a cuccot az az igazi.

Avangerset is végignéztem 3d be.Ott olyan brutál harcjelenetek voltak amik ha kjiöttek volna a képbõl kegyetlenül ütött volna, de szinte 0
volt a 3D hatás.

Next PC upgrade: 2022

Lol. Behülyült nálam a youtube. Minden videónál 0 dislike-ot mutat.
Totti5
Avatar, Hobbit, Prometheus, Resi Retribution frankó volt 3Dben, adtak a hangulatnak, s ha lehetne megint megnézném õket ilyen felállásban. Moziba nem a képminõség miatt megyek, hanem az élmény miatt. Képminõséget itthon kapom meg Blúréjen FULL HDban.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Shep
Avatarban tényleg jó volt a 3D de tök szürke volt az egész, aztán megnéztem 2D-ben itthon és csak ámultam milyen szépek a színek benne.

Splinter Cell Conviction Coop érdekel -e valakit?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Zomil
Avatart azért néztem, mert különlegesség volt. Hobbitot meg azért, mert rajongoja vagyok és hátha...
De az utobbihoz igazábol a 3d nem sokat adott hozzá az élményhez.
Viszont az Avatarnál, na ott fasza volt, de hát ilyen minöségü 3d filmek nem igazán vannak...(illetve talán az ilyen természetfilmek vagy micsodák amik direkt erre lettek készitve, de azokat meg nem ismerem)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
Pontosan, haveromnak ezért mondtam hogy ha nézek filmet 3d-be az érdekeség miatt, max azután hogy premiernek lenyomtam a HD 2d-s változatát.

Shep
Ezzel én is így vagyok, sõt igazából a 3D nem, hogy hozzáad hanem még elvesz a képi világból, ugyanis sokkal élettelenebbek a színek, homályosabb a kép ráadásul még sötétebb is, és most nem érdekel ,hogy ez kinek meg kinek nem a hibája, minden 3D-s film amit láttam ilyen volt még az a szar kék szamáremberes film is pedig azt a nagy ájmexben néztük anno (de minek). Szóval a 3d csak egy burkolt jegyáremelés semmi több.

Rapid81
Még egyszer felteszem a kérdést:

Érdekelne innen valakit a RIP trilogy és a Grotesque Tactics 2 - Dungeons and Donuts?

Rapid81
Ha megfájdul tõle a fejem, akkor hogyne kukáznám? Szenvedjek végig 90 percet, majd utána kukázzam? Nekem nem ér annyit...

DarkSector
"de ha megnézed u.a. a filmnek a 2D-s BR verzióját, ezerszer is azt választod.

Sokkal fontosabb a jó képminõség, mint a kamu3D."

Egyetértek, haverom is sajnos a 3d bûvöletébe él, nem zavarja hogy az egész nagyrészt csak mélységérzetet növel, ahogy fogalmaztál kamu 3d, és ellenben a 2d-s változat szemüveg nélkül kristálytiszta képet/színeket ad.
Pláne hogy irritáló a szemüveg viselése.

Meg amit mondtál a gyors vágásoknál mozgásoknál sokszor követhetetlen, persze mindenkinek a látása is befolyásolhatja hogy mennyire érzékeli jobban-kevésbé, nekem tuti nem kéne az a 3d ami manapság van.