Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
Akkor capelloval megvagyunk. Megveszed, és priviben a részletek?
Fabio Capello
dxtory attól függ - én raw capturet használok (Lagarith codec), az azért szép számokat tud produkálni, viszont maximális képélményt ad, az tuti. 😊

IMYke2.0.0.0
Nem állított el semmit.
A felvétel méretével vannak gondok - Action! nagyobb méretben rögzít, mint a Dxtory. S utóbbi szélesebb körben szabható testre, mint a Mirillis progi.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

lostprophet
Hát, akkor õ valamit nagyon elállíthatott, nekem felvétel után megy fel egybõl Youtube-ra (az igaz, hogy általában be van kapcsolva az Nvidia CUDA-s beállítás).

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

n000rbi
<#eljen><#eljen><#eljen>

Ezt így honnan? 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Fabio Capello
ha van még, akkor benevezek egyre.

Botond
Torchlight2, nem az elsõ rész 😊
Tinman
Esetenként létezik, de én a teljes áru vásárlást javaslom, mert az úgy fair.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Botond
Markblade, grebber, én, egy még kiadó. Torchlight 1100ért vki?
greyfox
Létezik olyan Zavvi kupon egyáltalán, ami felhasználható elõrendeléshez is?

Steam: greyfox

MarkBlade
Torchlight 2 re beneveznék én is ha van még.
IMYke2.0.0.0
A Mafia 2-vel kapcsolatban úgy voltam, mint Te a GOG-os vásárláskor: belátható idõn belül még csak telepíteni sem telepítettem volna, nem hogy végigjátszottam, kipróbáltam volna.
Így, bármennyire is csábító volt, nem vettem meg.
Helyette olyanokat veszek, amikre minimum ránézek egy feltelepítést követõen.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Úgy viszont jó ár szerintem! <#eljen> Volt...

Lesz ez még steamen 75%-ban leárazva, csak ki kell várni.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Nem neked címeztem - a potenciális Mafia 2 vásárlóknak.

IMYke2.0.0.0
Ráadásul, épp Te linkelted 😊

Megvan az alapjáték. Minek vegyem meg újra?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
A GMG-s Complete csomagot lett volna érdemes megvennetek.

Jimmy's Vendetta még így is 4 euró, hogy le van árazva....

wantonly
Mafia II £3.74
IMYke2.0.0.0
Eszméletlenül jó emlékek fûznek a 3-ashoz.
<#eljen><#eljen><#eljen>

IMYke2.0.0.0
Na - így, kopaszon (szó szerint) máris jobban érzem magam a bõrömben.
Ebben a melegben csal átok volt még a rövid haj is.

grebber
Ha lesznek rá emberek benne vagyok.

Next PC upgrade: 2022

Maak
Engam a Grotesque Tactics 2 - Dungeons and Donuts. Dobd fel sg-re ha nem kell.Mondjuk mindkettot es hatha nyerek megint. 😄

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

wantonly
£12.20 / 4

Azaz valutaváltóval számolva nagyjából 1,071Ft lenne fejenként. Az árfolyam miatt lehet némi eltérés.
Tinman
Ingyen nem kérném, de csere ok!

Ezek vannak most:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

- The Blackwell Deception

- Dungeons: The Dark Lord

- Uplink

- Cities in Motion

- The Binding of Isaac + Wrath of the Lamb DLC

- Victoria II.

- The Ship (gift)

- Magicka

- Magicka Vietnam

- Home

- Shank 2

- Shadowgrounds

- Shadowgrounds Survivor

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81
Majd ha hazaértem és feltûnök Steamen procicsere után, szólj rám.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

grebber
Torchlight 2 mennyi lenne /db?
Nekem kellene!

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Értem, köszi a választ!

BigBlue
Én elfogadom a Rip Trilogy-t ha még megvan.

Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2

wantonly
Viszont ingyen Blood Dragon mégse lesz? Még mindig nem fogadja el a promo kódot.
wantonly
Ha még lesz 3 ember, akinek kell, akkor szívesen megveszem nektek. Egy kósza pillanatra én is elgondolkoztam rajta, de nekem ott a Diablo, úgyhogy valószínûleg nem játszanék vele.
Botond
Na közben felmásoltam a képeket a gépre meg átméreteztem, szóval

négyen együtt

elsõ rész

második rész

harmadik rész pc gurus kieggel 😄
Botond
Én egyre beszállok, ha veszel, ma tudok utalni is ha adsz számlaszámot meg nevet, vagy nemtom hogy szoktátok ezt csinálni.
Fabio Capello
Apropó, AMD processzorok - jön a nyár, jobban kell majd hûteni a processzort - node ha felpörög a gyári AMD hûtés, cserélni kell a fülemet, annyira hangos. Így a kérdés adott - ki milyen hûtést javasolna egy nem OC-zett FX-8150-re?

wantonly
-20%-al vásárolok év végéig a Border2 óta. Azt elvették és adták a kedvezményt.
Tinman
Mi az az account kedvezmény?

wantonly
A Torchlight 2 4pack kb. 1050Ft-ra jönne ki fejenként az account kedvezménnyel, ha jól számoltam.
Rapid81
Én mindent Paypalról fizettem mindig és nem volt gond, hogy euró vagy font.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Nem is olyan régen láttam. Volt 5€ és 7.5 font, asszem valaelyik játék.

Sir Quno Jedi
Pedik level4 felhasználó vagyok már ott, csak a level5 jöhet.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Hááát nekem már a sima eurosról sem engedett mindig és mindent venni. Mikor paypal-ról fizetnék akkor kakukk. Más cuccokat meg ugyanakkor megenged. Murva idegesítõ.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Zomil
Hát én még nem láttam olyat, de elhiszem, de igy is 10alkalombol 9szer olcsobb a font 😛

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Semmi kamucim nincs, egyszerüen csak a co.uk oldalon lépek be. Nincs különszedve a reg.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

wantonly
Nem kamucímmel vagyok beregelve, beírom, hogy gamersgate.co.uk és kész.
Rapid81
Nem mindig. Elõfordul, de volt már euróban olcsóbb leárazás is.

Rapid81
Ha a .co.uk-n bejelentkezel az adataiddal, akkor fontban lesz és fontban fogsz tudni vásárolni. Nincs elkülönítve a kettõ, csak szólok. 😉

Sir Quno Jedi
Mert ha be vagy regelve és nem kamucímmel stb., akkor áttesz eurora és át sem tudod állítani, ha be vagy lépve. Azért gondolom. Nekem is csak euroban megy.

IMYke2.0.0.0
Mert én a *.com-on vagyok regisztrálva.

Darksiders 2 - 75% - 12,49 € - (298,85-ös középárfolyam (ERSTE)) - ~3733 Ft
Darksiders 2 - 75% - 8,74 font - (352,75-ös középárfolyam (ERSTE)) - ~3083 Ft

Valóban olcsóbb, de nem tudom, hogy mûködne-e, ha két "helyrõl" is regisztrálva lennék náluk...

Zomil
Amugy miért euroban linkeled mindig? 😊
Fontban olcsobb szokott lenni minden.

IMYke2.0.0.0
Gamersgate - "Thief collection" - STEAM-es! - 75% kedvezménnyel 5 €
* Thief - Deadly Shadows
* Thief Gold
* Thief II: The Metal Age