Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jol sejtem h a koronat astad ki es nem sereget gyujtottel? 😄DD (utobbi az easy mod)
Amugy sztem Archi kampanya nehezebb tud lenni, nekem legalabbis a 6ik, 7ik palya egett be orokre annyiszor mentem neki mikor elosszor toltam a sztorit. (Ehh, lassan 20 eve 😊 )
Amugy a 2 pont amiatt nehezebb mert nincs wait es mert finoman szolva nem epp tokeletesen balancolt. 😊
A 3 az mar majdnem perfect, a 4 az total mas strategia mint az elodok (en mondjuk pont ezert imadom de a tobbseg ugyanezert utalja sajna) az 5 viszont nekem volt annyira mas h meg most is hanyok tole, sy. (Nemreg tettem vele egy ujabb probat, elkezdtem a campaign-t de egyszeruen nem tudom megszeretni)
Lol tényleg a Clash of Heroes-t is végigtoltam már, de annak ugye semmi köze a Heroes sorozathoz, univerzumhoz. Nem rossz cím, de cirka 30 óra gametime-ot egyszerűen nem ér meg.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.09.27. 08:21:37
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
mi lehet a gond?
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
A 4. részt is folytatni fogom, mert örök emlék a bukásom. Rendesen belém égett. Jó oké, nem erőltettem annyira, mint most a 2. részt, de pár próbát tettem aztán tovaröppentem. Fiatalság bolondság.
Szóval, bármennyire is betegesen hangzik korájhéttel 1070-el, meg PS4 Pro-val, most még akkor is a 2. kiegjeinek letolása jön, majd a 3. rész + kiegek és úgy jöhet a 4. rész. De mivel erősen érzem, hogy a 2. rész kiegjeivel "kiheroesozom" egy időre magam megint, így a 3. rész csak jövőre jöhet. A 4. meg utána, ha megérem. A későbbi részekről még csak álmodni sem merek egyelőre.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A 4 barbár kampánya eléggé speciális, mert a végén arról szól, hogy a hősöd egymaga legyakhasson mindenkit, nem a seregről. Én sem erőltettem amúgy, de haver éppen annak ugrott neki, nála láttam.
- Heroes of Might and Magic 3: Complete ($ 9.99) -> $ 3.29
DISCOUNT – DEAL: - $ 13.40
Order total: $ 6.58
Hát így lett meg nekem GoG-on. Egyébként egy évben legalább 3x kap ilyen akciót, szóval, ha úgy gondolod, hogy spórolnál garantálom neked, hogy 1-2 hónapon belül megint lesz ilyen áron. Mondjuk ha belegondolunk, hogy brutális mennyiségű játékidőt és felhőtlen szórakozást ad, akkor tök 8 mennyi van odaírva... meg kell venni és ki kell élvezni.
Az 1. részt anno túl sokszor toltam/tuk le. Abban amúgy sincs sok mélység, elég egyszerű játék, nem vettem meg és nem is fogom. A 2. résztől viszont keményen kell taktikázni és előre gondolkodni, de nyilván a 3. részben csúcsosodik ki az egész durván, minden Heroes fanatic azt tartja a legjobbnak és ezzel én se nagyon tudnék vitatkozni.
Most a Heroes 2 Gold által adott kiegészítőket tolom, azok is fincsik. Látok egy elnagyolt átvezetőt, amit kb. már én is össze tudnék dobni annyira statikus és mégis úgy érzem, hogy megéri érte küzdeni, amikor megjelenik szinte iszom minden bitjét... meg nyilván az oda vezető út, a kihívás is kiváló. Régen rohadtul tudtak játékot készíteni és hiába vannak modern játékok, ezek bőven 95%-ban már nincs meg az a baj, mint régen és nem, nem én öregedtem meg, mert a Planescape-et is csak pár éve toltam le és életem legjobb játékának tartom.
Heroes 2-ről amúgy 20 éve is sejtettem, hogy ez pont az a játék, ami 40 év múlva is teljes értékű tud lenni és nem tévedtem. Állnak halomban az AAA címek én meg melóból hazaérve alig várom, hogy folytathassam a játékot.
A 4. részt majdnem végigtoltam, de a barbár kampány kifogott rajtam... pontosabban szólva ott elvesztettem a türelmem/érdeklődésem. Az 5. részt is végigjátszottam, nekem az személyes kedvencem, nagyon élveztem. A későbbi részeket nem toltam.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
10.000 db körüli limitált számú kulcs. Magyar accra nem beválthatók.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók
- The Knife of Dunwall normál tempóban 5-6 óra játékidő.
- Dunwall City Trials 7-8 óra.
- The Brigmore Witches 6-7 óra.
Na most a DLC-k cirka 20 órát tolnak az alapjátékhoz. Viszont jók.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.09.26. 16:24:36
Aztán most pár hete megvettem a két DLC-t Humble Bundle-ön, próbálnám beaktiválni Steam-en, erre azt írja először az alapjátékot aktiváljam.
Most tartok ott hogy szarok a DLC-kbe. Minek az nekem? Úgy is csak pár órásak, én úgy gondolom.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Tényleg KETTŐ évtizede kezdtem el vele játszani, de nem is azért maradt félbe, mert meguntam, vagy elakadtam benne, hanem azért, mert mindig belemerültem, aztán relatív sok időm elment vele és a végjátéknál, vagy előtte 1 pályával jött valami ütős cím és az jobban elkapott.
Minotaur King minősítést kaptam, ami a 3. legjobb, 656 ponttal. Tudom lehetett volna jobb is, de biztosra mentem mér az utolsó pályán, amit életem során n+1x kezdtem újra, mert ott MINDEN apró lépésnek brutális következményei vannak.
Erősen győzelemre állok, 1 kör és nyertem :-) Hatalmas kő gördült le most a lelkemről :-)
Ja és a rohadékja még a legeslegvégén is megszívatott ugyanis maximum NÉGY hajó köthet csak ki Archibald szigetén! A stratégiám az volt, hogy szépen meggyengítem a gyengébb hősökkel és Rolanddal a földbe döngölöm. Ez hellyel-közzel össze is jött, de az egyik töltelék, viszont nagyon erős seregem egyszerűen már nem tudott partra szállni, így Rolanddal kellett 4.-ként.
Annyira brutálisan erős volt Archibald (ATK és DEF 14-en!!!), hogy cirka 45 sárkányával a legerősebb egységeim is egyetlen fújással a másvilágra küldte... a 100+ Minotaur King-et konkrétan egy fújással megfejezte, majd a jó moral miatt kapott még egy szerencsés kört, még egy erős egységet a porba fújt. Beteg.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.09.26. 12:23:15
Túlságosan öreg, túlságosan 1 bites, túlságosan kevés. Ez nem NES, ahol ott van a SMB, Bomberman, meg Metroid, meg Zelda, amik még ma is teljesen vállalhatók!
Teljesen egyértelmű, hogy 1977-ben(!) amit az a masina akkor tudott gaming témában az nagyon is rendben volt! De túlságosan a kezdetek, Pong szintű cuccok és hiába jó a Super Space Invaders, amikor azóta már ilyen überállat remake-ek is készültek belőle:
Ha retrózni akarsz és közben jól szórakozni, annak szinte csak jobb módja van manapság...
"tons of classic Atari retro games pre-loaded, & current titles from a range of studios" - néhány mai jó kis indie játék is rákerül, ami fut Linuxon (mostanában bőséggel vannak ilyenek), akikkel meg tudnak egyezni a régi Atari címek közül, azok mind + egy (remélhetőleg) jól beállított emulátor és kezelőfelület + kontroller.
Plusz "you can access games you've bought from other content platforms" - tehát mondjuk Steam telepíthető rá, és ami onnan linuxon megy, és ez a vas elbírja...
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.09.26. 11:09:55
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Atari-Atari, de érted...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
összefoglalva:
AMD+Radeon alapra épített, Linuxos gép (egyedi felülettel), telepakolva klasszikus (és mai?) Atari címekkel + appok + böngésző + streaming + (ami még egy Linuxtól elvárható) - nyílt rendszer.
2018 tavasszal jön, 249-299 dolláros alapáron.
Tehát egy kis, tévéhez kapcsolható Linuxos gép, Ataris cuccokkal és kinézettel, meglehetősen drágán ahhoz képest, ami benne lesz.
Részemről nagyon kíváncsi vagyok mennyire tudnak újra WW hangulatot teremteni a srácok (PS4-en nem próbáltam a kontroller miatt..nem tudok vele még mindig lőni megfelelő mértékben).
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Basszus ne féljetek már tőle, nem annyira durva! Egy jó hangulatú izgalmas stealth játék pár horror elemmel. Hangot nem maxra tolva, füles mellőzésével, fényes nappal egy nagyon kellemes kalandjáték :-D
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.09.26. 08:22:54
Egy gyors keresés (nem túl bonyolult kérdőszavakkal) ezeket dobta fel, nem ismerem egyiket se, nem próbáltam egyiket se.
Megoldható vagy ha csinálnék ilyet milliárdos lennék o.O ?
#239881:
Hát egész évben jó voltál, úgy hallottam. 😄
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Nagyon érik bennem a karácsonyi PS4 Pro.
Szerintem, egy iciripicirit már gyakorlottabb vagyok, és ugye azé' segít az is a helyzetemen, hogy nem lőnek szarrá az ellenfelek 😊))
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ugye jól rémlik nekem, hogyha használt PS4 játékot veszek (értelemszerűen: dobozos), akkor nem kell semmiféle kód miatt aggódnom, a játék a profilom alatt tökéletesen telepíthető lesz?
Vagy már konzolon is van kódosdi?
//Szoktam magamnak emlékeztetőket hagyni, mert ahogy öregszem az emlékek kopnak.
Ezért írom például le magamnak is a filmélményeimet egyfajta kritikusi hangnemben - sokszor jöttek jól már az elmúlt években.
Bár, ebben biztosan nagy szerepe van annak is, hogy most elsősorban a sztorira összpontosítani kívántam, így a 2. részhez hasonlóan Very Easy-n játszom, de kikapcsolt Special Assist mellett.
Az 1. rész 12 óra 12 perc (itt a lövöldözés és a Normal szint sokat húzott rajta - ja és hogy zéró assist van a játékban).
A 2. rész 10 óra 25 perc volt nekem.
Utoljára szerkesztette: nxs, 2017.09.25. 20:05:12
PSN ID.: Beegabor
S nem rohanok. Igaz, csak 20 kincset találtam meg eddig. A "The Chateau" alatt vagyok már.
A kép felső részén meg ott van vastagon, hogy MEGNEZVE
Az egész arra készült az otthoni gépemen, hogy tudjam, mit láttam már így.
A WhereIsIt katalógusom meg rajta van a hordozható HDD-n, abból lett kifotózva (a gépem merevlemezeiről is szoktam időszakosan készíteni egy katalógus frissítést - a jelenleg 2017.08.20-i).
//Sőt, tovább megyek: 2015...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.09.25. 19:51:03
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nate kiütött egy őrt, az AK-47-ese felrepült a levegőbe, és a belassult jelenetben el tudtam kapni azt a még a levegőben... 😊
Na kérem, ez komoly volt 😊

Ha nincs Isti és a PSN Now PC, akkor vagy soha, vagy addig nem játszom ezekkel, míg nem veszek aktuális konzolt, és a játékokat.
S lám, a példa is mutatja: az Uncharted 1-2 végigjátszásra szinte frissként emlékszem, a 3. meg egyáltalán nem is rémlik.
Utóbbit valószínűleg nagyon fáradtan néztem végig akkoriban.
//Vizuális memóriám van.