Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Hát elég szemét húzás.

Nincsen az hogy Completed, vagy pack vagy fosomszájba a geciket.
Csak Remastered, ez nem pack-ot jelent, meg collection-t.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Kurvára nincs igazad most, a címe mi? The Last of Us, semmi más nincs ott.
Ez megtévesztésnek hívják, persze a kisbetűs részeket ha aprólékos vagy akkor meglesed, ellennben pont ezaz amit mondasz, ha tapasztalt vagy, meg rutinos, pont akkor siklasz át felette.
Ki gondolná, hogy a sima TLOU tartalmaz egy különálló másikat.

Ez olyan mint az Uncharted 4 meg a The Lost Legacy, vagy a Dishonored 2 meg az új standalone, egyikben sincsen a másik...ez nem logikus senkinek...

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tinman
Mindegy. Hülyék vagyunk.

Amúgy ilyen trükköket a Media Mark-tól kezdve a Praktikeren át egészen a Lidl-ig bezárólag a legtöbb kereskedő alkalmaz. Ettől még nem kívánatos jelenség.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

darkSectorxxx
Az ám, nem kicsit faszság, és a címében nincsen feltüntetve mit veszel igazából, csak a kisbetűs részben max.

Tinman
Nem.

Arról beszélek, hogy nincs feltüntetve, hogy nincs benne adapter. Tipikus szarrágás, kereskedői húzás. Pont, ahogy a Sony esetében az, hogy a a full játék tulajaként EGYIK DLC-re se jelzi, hogy neked az már megvan! És nem, nem csak a Left Behind DLC-ről van szó, hanem a többire se jelzi!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Külföldön hiány volt azonnal, elkapkodták 80 dodóért.

Itthon lehet venni a boltokban, a 40+ ezer visszatartó erő volt, mert nem fogyott el.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Ennél a példánál szintén el van fedve egy nagyon is fontos tény:

http://www.nintendo.com/super-nes-classic

Nos?

Totti5
Ez a DLC külön állóan is megvehető és futtatható, nem kell neki az alapjáték. Itt lehet a gond. Két külön játékról van szó. Last of us Remaster és a The Last of Us: Left Behind Stand Alone.

Bele lehet futni, de ehhez tényleg vakon kell előre menni és nem nézni hogy mit vesz az ember ( ez meg nem a kiadó hibája ), mert a Remasternél írja hogy a játék részeként több minden más mellett ez is benne van, de nagy GOTY fogyasztó vagy, szóval tapasztalatok alapján egy ujrakiadásnál csak lehet sejteni, hogy van benne más is, nem csak az alap.

Tinman
Tudod az a baj, hogy ez már egy más világ és nem csak sok játékfejlesztő, de néha 1-2 író/szerző/kritikus sem akarja látni.

Ma már nem elég egy elmegy kategóriás cím. Az elmegy az úgy elsüllyed, hogy rá sem néznek. 1990-ben kijött volna egy ilyen Mirage Arcane játék az akkori graffal és felrobbant volna a net. Ma már ez csak egy n+1. cím, ráadásul nem csak a saját kategóriájában kell versenyeznie egy címnek, hanem MINDEN kategóriában. Egyszerűen azért, mert a játékosok figyelme és ideje drága! Nem fogják egy közepesre elfecsérelni az idejüket, amikor szó szerint 8+/10-es játékokkal játszhatnak FILLÉREKÉRT.

Nem csak mennyiségi, de minőségi "sokk" alatt is van a játékostársadalom. Túlzás nélkül mondom neked, ha mostantól egyetlen egy darab játék nem jelenik meg egész életemben (tegyük fel, hogy 80 éves koromig élek), akkor is igaz, hogy belefulladok a JELENLEGI, már megvásárolt KITŰNŐ játékaimba.

És ez nem biztos, hogy annyira jó, mint amilyennek elsőre látszik. Mert ez egyrészt azt mutatja, hogy a játékok nagyon hamar elértéktelenednek és nem csak az eleve olcsó áron kezdők, hanem az AAA címek is.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.10.02. 12:44:12

zorrobomber
Amit már leírtam, az a gond ami a verekedős játékokkal is, tanulni kell a kasztokat. Az előzmény játékban adta magát, hogy a fegyverek között csak a hatótávban, sebességben van különbség, illetve ugye voltak még a lőfegyverek. Adta magát mi mit csinál, ez meg egy ismeretlen fantasy világ. Mondjuk nálam ilyen alapon az összes MOBA kilőtte magát.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.10.02. 12:32:45

Tinman
Mirage: Arcane Warfare téma.

Steamcharts

Ahogy azt előre lehetett borítékolni, ez a hajó már akkor elsüllyedt, amikor még a szárazdokkban hegesztették. Tulajdonképpen szereztek 80-130 aktív játékost, akik száma napról napra fogy. Ebből nem lesz napfénytetős Ferrari.

Tinman
A gecik abban, hogy ott vagy az áruházi oldalon a megvett fullos játékoddal és simán nem jelzi, hogy neked az a DLC már megvan. Ez a geciség.

Ha minden szart elolvasnék a neten az nem kicsit brutál lenne. Iszonyú mennyiségű info ömlik a képernyőről, ha nem szelektálsz egész nap száríthatod a szemed a képernyő előtt.

Hasonlóan érzek én is. Ennyi baromságot összehordani.
zorrobomber
Nobody wants to read the fucking manual.

Totti5
Csak semmit nem olvasunk el. Tipikus. ( nem mintha én elolvasnám ezeket ).

FEARka
Pedig leírják: The Last of Us: Remastered includes the Abandoned Territories Map Pack, Reclaimed Territories Map Pack, and the critically acclaimed The Last of Us: Left Behind Single Player campaign.

Abban gecik, hogy ott van alul az extráknál. De annál is oda van írva, hogy különálló.

Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
Igen, nagyon köztudott, ezért szívta be DS, meg majdnem én is.

Totti5
Játékot nem vettem meg, nem is érdekel de tudtam hogy benne van... mert mondták. Köztudott. Le van írva.

Tinman
Igen, de egy kicsit úgy leírva, mint amikor a kereskedő úgy ad el valamit, hogy kiír egy fontos tényt, de kevésbé fontosak közé rejtve, mást viszont kiemel.

Na igen, de azért védelmükben annyit, hogy a remasternél a descriptionben írja, hogy tartalmazza a DLC-t is.

Why so serious?

Tinman
Benéztem a PS4 topikba, ahol megy a Cuphead fika. Most leláncolom magam, hogy darabokra ne szedjem a tag elborult baromságait, amit odahányt.

Tinman
Megmondom neked őszintén, hogy amikor a TLU-t megvettem, rögtön néztem a DLC-t is mellé... látom 10 dolcsi. Rákerestem mennyi gametime, hát nem sok, max 3-3.5óra.

Na mondom mindegy, ha tetszik az alapjáték, a DLC-t majd még megálmodom. DE! Ha lett volna PSN walleten annyi dolcsi azonnal rányomok. Mondjuk a Sony-nak is az édes jó k. anyját, hogy amikor megveszed a Remastert, látja, hogy ott a libraryban, akkor írja már ki, hogy a Left Behind DLC-t NEKED MÁR MEGVAN!

Ha te így jártál, én MAJDNEM így jártam, akkor gondolod, hogy szintén sokan nem nyaltak be ugyan így? Szemét húzás ez mondhatom.

darkSectorxxx
Igen, te tudtad még időbe én nem mert megvettem külön is! 😄DDDD
Sőtt stanfdalone a multit is asszem, ahogy az Uncsi 4-nél. 😊

Ja nagyon berántja az embert a játék, alig várom a folytatást, abba mit művelhetnek legalább Uncharted szintű grafika lesz, de én azt mondom, amit mutattak videót, az rendesen a játék lesz. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.10.01. 22:39:45

Tinman
Ja, hogy a Last of Us Remastered PS4-en ezé' a 2.7k-ért tartalmazza a 10 dolcsis Left Behind DLC-it is. Oh. Szeretem az ilyen meglepetéseket ^^

Rohadt nehéz elszakadni a játéktól. Nekem ez a néma gyilkolás, predátor módra amúgy is a kedvencem, ebben azért elég jól kiélhetem magam, no meg a helyszínek eléggé odacsapnak, még akkor is, ha egy acélcső kuszaságával vetekednek.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.10.01. 22:38:19

Voltan
Ja, igen, a Total War Warhammer 1-ről van szó 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Bocsánat, fel kell tennem itt is a kérdést, mert a tematikus fórumban nem kaptam választ. Azért kérdem, mert youtube videókban ugyanezzel a CPU-val, gyengébb GPU-val jobb eredmények láthatóak. Reprodukáltam pár ilyet, és szignifikánsan rosszabbul megy. Kopizom:

Lenne egy kérdésem még az 1-gyel kapcsolatban.
Nagy csatákban igencsak elkezd szaggatni a cucc
Hat szereplős custom battle, AI ellen, fullos seregek, high alapbeállítás, ennek megfelelő unit méret. Szóval elég nagy csata, de tévedek, ha azt gondolom, hogy az, hogy 12-14 FPS-re lemegy mikor beindulnak a dolgok, az azért nem normális?

Kis 1v1, 2v2 csatáknál nincs gond, de ostromnál is eléggé be tud lassulni. És persze sehol nincs pekapcsolva a "Large armies"

Az aláírásomban van a konfig. Ezzel azért 15 FPS-nél többet kellene kiizzadnia, nem?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

darkSectorxxx
Azért pofás a környezet, MERT ilyen a pálya, ahogy az Uncharted is. 😄

Tinman
Ja igen... és irritálóan betonkeményen lineáris és statikus. Kár volt megalkotni PS3-on ezt a pofás környezetet, amikor így néz ki egy pálya:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Imi:

Én ott tartok most, hogy:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A kis csajjal ketten vagyunk, Tess nincs már velünk, vadászpuskát kb. 3/4 órája vettem fel.

IMYke2.0.0.0
Na jó, azok a Clickerek engem konkrétan legyaktak jó párszor.
Amúgy én a Downtown kijárat előtt tartok, ott hagytam abba.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
Nem lesz így a végéig. 😄

The Last of Us = Túlélés + Íjjazás = <3
Annyira állat kaland openworld túlélős játékot tudnék elképzelni ezzel a látvánnyal, nem lenne gyenge. Mint a Horizon. D:
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.10.01. 16:37:22

Tinman
Tényleg nem értem. Tegyük fel ott van egy adott terepen 4 ellenfél. Egyet lelősz. Igen... és? A többi cafatokra, szed vagy jön a menekülés, bújás, kitörés, etc.

Milliárdszor célravezetőbb egyszerűen le Thief-ezni őket egy hang nélkül. A töltények, lőfegyverek helyett inkább több Shiv alapanyag lenne, mert az azért tud fogyni stealth kill mellett rendesen.

Ettől függetlenül autoplay a játék, nehéz mellőle felállni, pedig rém egyszerűek mind a "feladványok", mind a harci szituk. Egy very hard végigvitelt meg kell rá majd eresztenem, mert normalon rendesen szégyenlem magam, mindig fullon vagyok mindenből, mint egy málhás szamár.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.10.01. 16:36:01

IMYke2.0.0.0
Mondjuk én tudtam használni a fegyvereket...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Srácok!

Azt valaki tudja, hogy a Last of Us-ban a lőfegyvereknek mi a szerepe? 2 pisztoly van nálam, már upgrade is volt + egy rifle, folyamatosan kiírja, hogy nem tudok újabb lőszert felvenni. De hát hová, amikor ebben a játékban olyanok a lőfegyverek, mint a CoD-ban a dinnye?
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.10.01. 16:28:52

darkSectorxxx
Ja azonnal nem tudsz hívni. 😄

Iszonyú badass lovak vannak a játékban, titkosak. D:

IMYke2.0.0.0
Kipróbáltam újra - leugrattam, meghalt, megnyúztam, és fütty - a képen az eredmény, bal sarok:

darkSectorxxx
Igen, mint batman mobilja. 😄

IMYke2.0.0.0
Mondjuk, az érdekes, hogy lovaglás közben rám támadt egy puma - kinyírta a lovamat (meg is nyúztam). Én meg őt (őt is).
Utána poénból megnyomtam a füttyentést kicsit arrébb, és lőn jött egy felnyergelt ló...

darkSectorxxx
Nyugi, ugyanaz mint egy GTA, csak később annyi rejtett loszar lesz meg érdekesség hogy ihaj, nem úgy mint egy GTA-ban, hogy arany forgó item a háztetőn azt menj fel érte, maga a környezet, a wester stílus, stb adja a jó körítést a témához, ha mindenbe belekostólsz, majd akkor meglátod. 😄

Én soha nem felejtem a el a kincskereést vagy lovak vadászását, vagy éppen a furcsa szörnyek leölését. 😄
Kár hogy az UNDEAD mellékvágányt ezzel együtt nem tudjátok felfedezni teljes valójában, iszonyuan jó. 😄

Amúgy ebben a legfaszább az élővilág a területeken.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.10.01. 15:49:30

darkSectorxxx
Igen....

darkSectorxxx
De story modban szerintem egy sandbox sem elérhető induláskor, az elég cingár lenne. 😄

IMYke2.0.0.0
Az biza.
Mondjuk, nem tetszik (tetszett), hogy nagyon fogja/ta a kezemet.

Most már kóborolhatok is:

Shep
Ez a kóbojos gta?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
"Miért mit gondoltál miez? 😄"

Talán azt, hogy a teljes térkép bejárható?!

darkSectorxxx
Lovaglás nagyon sok játékban X, még Witcher-ben is.

darkSectorxxx
Miért mit gondoltál miez? 😄
Western GTA igazából, csak attól a szennytől jobb dizájn, körítés meg történettel. 😊

IMYke2.0.0.0
Ez a játék is ilyen térkép-feloldozgatós szendboksz?
//A lovagolásnál kissé idegesít, hogy az X-et kell tartani és nem valamelyik ravaszt.

Totti5
Igen a megjelenés után a boncasztalon már ki lett ánuszvizsgálva, hogy jóval erősebb HW van benne mint ami a NES játékokhoz kell.

Tinman
Nem nagyon tudok már ennél jobban lesokkolódni:

(3:17-től METAL SLUG!!!)

EGYSZERRE ezeket is tudja a NES Mini emulálni, persze a 299 MB-os határig:

- Arcade machines
- Atari 2600
- Atari 7800
- Atari Lynx
- Colecovision
- Gameboy Black & White
- NES
- Sega Game Gear
- Sega Genesis
- Sega Master System
- SNES
- Turbografx-16
- NeoGeo
- Playstation 1
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.10.01. 13:49:00

Shep
Köszi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!