Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Spoilerek nélkül - jó volt. Sajnos - ahogy lehetett róla olvasni - a fejlesztés nagyon hektikusra sikeredett, és ez több helyen érződött. Vannak részei, amik egészen ki vannak csiszolva, a sztorik egy része és a környezetek egy része nagyon jól ki van dolgozva, máshol pedig látszik, hogy az az alapot megírták, de semmi részlet nincs kész, mintha félbemaradt volna a fejlesztés. (és ahogy tudjuk ez történt)
Elkezdődött egy új világ, egy új történet, és sajnálom, hogy valószínűleg sose fogjuk látni a folytatást. Megérdemelte volna. Ahogy azt is, hogy jobban bánjanak vele a fejlesztés során.
Ahogy az eredeti trilógiát, ezt is szívesen elő fogom újra (és újra) venni néhány évente, hogy újra találkozzak a nekem tetsző szereplőkkel és sztorikkal.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
PSN ID.: Beegabor
Egyedül csak én számítok, amikor a pénzem költöm.
S ha a fiókjaimon porosodik: teszek rá. A jogot ahhoz a játékhoz megvettem. Kész.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
A lényeg: rohadtul nem izgat, hogy a mostani 10-2x évesek mivel fognak szórakozni akkor, mikor olyan idősek lesznek mint én. <#vigyor5>#vigyor5>
Carpe Diem.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Next PC upgrade: 2022
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.10.07. 13:31:34
[merlinw.org]
teljesen, vagy timed exclusive-oknl azért ez nagyon ritka, de multiplatform címek esetében nagyon veszélyes.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.10.07. 13:19:28
De igen.
Én pénzem, én életem.
No sebaj, az előző részt szeretem, ha azt a szintet kicsit is megfejeli - márpedig nyomozásom alapján mindenképpen - akkor nem járok pórul 😊
A helyzet az, hogy sokkal, de sokkal jobb ARPG és jRPG játékok vannak a piacon, ezen az oldalon is fel lett emlegetve pl. a Grim Dawn, de még egy Torchlight 2 is, Titan Quest, vagy jRPG vonalon a Final Fantasy-k, Star Ocean-ok is ezerszer inkább, mint ez.
Ja és abs. nem sértésnek szánom, ne értsd féle Ratgab, de szerintem neked tetszene... persze végig nem tolnád, de tetszene :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Köszi 😊
Nem állt össze. Aggályaim voltak.
Nézem a Steam értékeléseket, melyek ismét torz képet mutatnak, de azért 1-2 sokat látott játékos csak kinyitotta a szemét:
"Took me 10 minutes to understand that I want a refund.
This game is a perfect example of how you can't always rely on Steam Reviews. Like, it has a high score and Very Positive label, but judging on comments, 90% of players was hyped about this game, because of some kinda comics, which this game is based on. Which is totally embarassing for me and I believe for a lot of other players who don't give a сrap about comics and was looking for a good high quality RPG/JRPG (whatever you call it,lol) game.Which this game is not.
The most embarassing thing - the price tag is just the same as Divinity Original Sin 2. Are you guys kidding me? 😊"
vagy
"The game is fun up until you realize that all your hard earned progress in learning skills, perk points, filling out the beastiary, crafting ultimate weapons, unlocking skins, etc. is just straight up wiped from the game once you start NG+. What was already a shaky premise of offering endgame content and replayability has fallen through completely. Wait until it's on sale for a really low price, and even then I would suggest other turn based rpgs instead. But as of right now, $30 is FAR more than anyone should pay for literally half a game."
Lassú tempóban volt 1.5 óra és pontosan ezeket éreztem, de hát tessék játszani vele és meggyőzni, hogy súlyos tévedésben élek.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Wish-en az Orwell, Scanner Sombre és Furi volt ha minden igaz. Shrouded Isle határeset de érdekes.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mindaz, ami jó volt az 1-ben, az benne van, hosszabb, jobban kézre áll, kicsit több a platforming és ugrálás, kevesebb a bányászat, és ez jót tesz neki. Ügyesek a svédek.
Minden kincset és titkot megkerestem, minden extra feladatot elvégeztem - főleg abból van a rengeteg halál 😊
(aranyérem időben ha jól tudom négy órára, halálnál 0-ra jár - és van acsi 4 arany csillagra 😛 )
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.10.06. 20:32:17
mellesleg februártól kezdve az összes monthly címeit is szintén.
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2017.10.06. 20:01:20
Per Aspera Ad Inferi.
Hogy lehet elérni azt, hogy a CPU jobban lőjjön? Shoot Error-t most le kell vinni, vagy fel?
Nálam a legtöbb MMO ott hal meg, hogy ha megtudom, hogy sorba kell állni. Nem állok sorba. Oldják meg, különben megrohadhatnak a szemetjükkel együtt!
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.10.06. 19:30:32
Tudom, mert annak idején én is voltam fiatal / és egyesek szerint no lifer is (asszony mellett), aki zúzta az ellenfeleket a Kvékekben (is).
/////Szerk.: Látom, te is írtál róluk 😊
/////Töredelmesen megvallom: a Tamriel még úgy-ahogy elmenne, ha lenne mód benne úgy elevickélni, mint mondjuk a koreai MMO-ban: kicsit ezt-kicsit azt, és nem érezné az ember a grájndot.
Kár, hogy az egész a grájndról és a másokkal való pacsizásról szól.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.10.06. 19:27:06
- Óva intenék mindenkit az Elders Scrolls Online-tól ahol ismét részed lehet a bossoknál a sorban állás örömében. Cserébe több 1000 órád elveszi.
- A Legends (kártyás) free játék, amit adnak bonusnak, az kb. vicc kategória. Haldoklik az a játék is, gondolom így akarják felpörgetni.
- A Quake biztos jó, de kinőttem már millió éve belőle. Mindenesetre szép, hogy az id Soft bundliban adja az EA játékát.
A kapott cuccok az előzőből viszont elég jók!
- Rise of the Tomb Raider - nyilván.
- Wargame: Red Dragon - nem is figyeltem erre fel eddig, de a képek alapján elég jónak tűnik
- Furi - jóféle
- Orwell: Keeping an Eye On You - Zorronak való...
- Seasons After Fall - wishen volt, jóféle platformer
- The Shrouded Isle - Zorronak való...
- Scanner Sombre - érdekes ötlet, nem mondanám első blikkre rossznak
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.10.06. 19:23:55
Rise Of The Tomb Raider
Wargame Red Dragon
Furi
Orwell
Seasons After Fall
The Shrouded Isle
Scanner Sombre
Getting Over It (Humble Original)
"A curated bundle of games sent to your inbox every month.
Get over $100 in games for just $12.
Immediately receive The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited, Quake Champions, and a special offering for The Elder Scrolls: Legends with more to come!
Each game is yours to keep. Cancel anytime. Enjoy 10% off the Humble Store. "

Nagyon jó Path of Exiles pótlék azzal a bónusszal, hogy nem egy végtelen grind fesztivál az egész.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Parasite Eve 2, best game EVER!
Zorrobomber:
Arra gondolok, hogy én úgy szoktam meg, hogy ha már sok tíz (netán száz) órán át nyüstölöm az adott lövöldét, akkor ezzel egyúttal valami "eredménye" is van:
* mondjuk véglegesen feloldottam magamnak a teljes fegyver arzenált, amit a játék kínál --- és használhatom is (vagy ha ingame pénzért: megvehetem a profilra).
* nem egyszálfütyiben ugrok bele a harcba
* nem random lootért és nullázódó inventoryért és/vagy újabb körben megint csak egyszálfütyiért...
S mivel nem volt találat, jutott eszembe, hogy talán a fejlesztőtől közvetlenül... na, akkor nézzük az árakat...
...arcomba tolja azt, amit látsz a képen.
Jó, rendben, de nézzük rá mi kell alapvetően a játékhoz... FAQ...
S a többi már lejjebb ott van.
Összegezve:
HA érdekelne a játék, AKKOR röhögve kivárnám azt a fél-3/4 évet, miután F2P lesz 2018-ban "valamikor"... s ugye 2018 a nyakunkon van...
De nem érdekel (MÉG) ez a bátlörojál téma.
Egyelőre csak azt látom benne, hogy semmit sem ad --- nincs ugye karakterizáció, ami nekem fontos egy (multiplayer lövöldözős) játékban.
Nulláról minden körben meg rühellném.
Most épp:
Rising Storm 2: Vietnam - 6.69€
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.10.06. 16:08:13
When will Fortnite be free-to-play?
Fortnite will be free-to-play at some point in 2018.
Érted...

X
S

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Next PC upgrade: 2022