Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
Mert neked miért lett volna rossz, ha más, akinek tetszik kap valamit?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

jarlaxxe
Nekem óriási csalódás volt, örülök, hogy kaszálták a folytatást.

Dzsini
A másik monitoron megy az Andromeda credits.

Spoilerek nélkül - jó volt. Sajnos - ahogy lehetett róla olvasni - a fejlesztés nagyon hektikusra sikeredett, és ez több helyen érződött. Vannak részei, amik egészen ki vannak csiszolva, a sztorik egy része és a környezetek egy része nagyon jól ki van dolgozva, máshol pedig látszik, hogy az az alapot megírták, de semmi részlet nincs kész, mintha félbemaradt volna a fejlesztés. (és ahogy tudjuk ez történt)
Elkezdődött egy új világ, egy új történet, és sajnálom, hogy valószínűleg sose fogjuk látni a folytatást. Megérdemelte volna. Ahogy azt is, hogy jobban bánjanak vele a fejlesztés során.

Ahogy az eredeti trilógiát, ezt is szívesen elő fogom újra (és újra) venni néhány évente, hogy újra találkozzak a nekem tetsző szereplőkkel és sztorikkal.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Seth
Hát az eddigi részek is középszerűek voltak, de itt már lesz talán valamiféle grafikája is , ha nem jön Vita-ra😊

PSN ID.: Beegabor

jarlaxxe
A hétvégi jó hír.

IMYke2.0.0.0
Egyszerűen csak annyit akartam közölni, hogy öreg vagyok én már ahhoz, hogy mindent és mindenkit számításba vegyek akkor, amikor a szemem-szívem-szám és a játékos énem megkíván valamit: ha tehetem és akarom, akkor megveszem. Lelkiismeret furdalás és az alfa generáció (a pre-orderek miatt csorbuló) jövőbeli játékélményének figyelembe vétele nélkül.

Egyedül csak én számítok, amikor a pénzem költöm.
S ha a fiókjaimon porosodik: teszek rá. A jogot ahhoz a játékhoz megvettem. Kész.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
A játékélmény ugyanaz lesz akkor is ha Day1 vásárolsz, de legalábbis a review embargó után. Aztán persze értem én, a hörcsög az akkor is éhes ha épp nem jelenik meg aznap semmi <#nevetes1>

darkSectorxxx
Mirdir-t nyomja Ulthanito avagy Das 3 szopatás. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Voltan
No, ez nekem is új. Azt hittem, a zsé generáció jön 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

IMYke2.0.0.0
Ez is mutatja, hogy mennyire vagyok képben ezekben az elnevezésekben... 😞)
A lényeg: rohadtul nem izgat, hogy a mostani 10-2x évesek mivel fognak szórakozni akkor, mikor olyan idősek lesznek mint én. <#vigyor5>
Carpe Diem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Én sem. Szerencsére megismertük a Warnert hasonló koncepcióban behúzzuk <#eljen>

Next PC upgrade: 2022

darkSectorxxx
<#nevetes1>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

MerlinW
Áh, jó tudni, köszi😊

[merlinw.org]

Dzsini
Alfa, elkezdték a görög ábécét (egyelőre)

Voltan
Ne ördögügyvédeskeggyé mán!!! 😛

MerlinW
Y? Már a Z generáció is minimum 21 éves😊 (1996-2007). Most nem tudom hogy jelölik a generációs marketinget. Te X én Y generáció vagyunk (1960-1979, 1980-1995)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.10.07. 13:31:34

[merlinw.org]

darkSectorxxx
De hidd el amikor több platformra kell egyszerre odafigyelni 99%-ban minőségében kifogásolható lesz. 😄

Voltan
Nembiztosaz 😊

IMYke2.0.0.0
Túl rövid az élet ehhez - én már nem aggódok az Y generáció játékélményéért.

darkSectorxxx
Láttunk már elég példát, ez így igaz. 😄

teljesen, vagy timed exclusive-oknl azért ez nagyon ritka, de multiplatform címek esetében nagyon veszélyes.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.10.07. 13:19:28

darkSectorxxx
Veszélyes dolog, multiplatform címeknél. 😊
De igen.

darkSectorxxx
Hát amilyen unalmas játék lesz, ne is hangosztasd. 😄

zorrobomber
Nem ebből a szempontból "rossz" a preorder. Az nyilván mindenkinek magánügye hogy mire költi a pénzét. Az viszont közérdekűbb már egy fokkal, hogy a kiadók ne gondolják azt, hogy egy jó kis marketingkampányért cserében teljesítmény nélkül csilingel a kassza. Szóval persze, mindenki azzal érezze jól magát amivel szeretné, de általában véve nem jó üzenet a kiadó felé.

IMYke2.0.0.0
Nem érzek lelkiismeret furdalást ha Pre-Orderre nyomok.
Én pénzem, én életem.

Voltan
Bűnbe estem, Megvettem a Shadow of War-t... Pre-order... Ajjjaj, nem vagyok büszke. Azzal magyarázom, hogy nagyon jó áron volt az egyik oldalon, és megjelenéskor általában kicsit fel szokott menni az ára.

No sebaj, az előző részt szeretem, ha azt a szintet kicsit is megfejeli - márpedig nyomozásom alapján mindenképpen - akkor nem járok pórul 😊

Tinman
Azért nem akarok senkit sem lebeszélni róla, sőt akinek nem tétel az ára és a grafika szimpi neki (képek alapján) az tolja kedvére, nagyon érdekelne a véleménye.

A helyzet az, hogy sokkal, de sokkal jobb ARPG és jRPG játékok vannak a piacon, ezen az oldalon is fel lett emlegetve pl. a Grim Dawn, de még egy Torchlight 2 is, Titan Quest, vagy jRPG vonalon a Final Fantasy-k, Star Ocean-ok is ezerszer inkább, mint ez.

Ja és abs. nem sértésnek szánom, ne értsd féle Ratgab, de szerintem neked tetszene... persze végig nem tolnád, de tetszene :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Megy ez is a "soha-rá-se-nézek" kosaramba 😊
Köszi 😊

Tinman
Battle Chasers: Nightwar bétát toltam anno, kb. 1.5 óra volt.

Nem állt össze. Aggályaim voltak.

Nézem a Steam értékeléseket, melyek ismét torz képet mutatnak, de azért 1-2 sokat látott játékos csak kinyitotta a szemét:

"Took me 10 minutes to understand that I want a refund.

This game is a perfect example of how you can't always rely on Steam Reviews. Like, it has a high score and Very Positive label, but judging on comments, 90% of players was hyped about this game, because of some kinda comics, which this game is based on. Which is totally embarassing for me and I believe for a lot of other players who don't give a сrap about comics and was looking for a good high quality RPG/JRPG (whatever you call it,lol) game.Which this game is not.

The most embarassing thing - the price tag is just the same as Divinity Original Sin 2. Are you guys kidding me? 😊"

vagy

"The game is fun up until you realize that all your hard earned progress in learning skills, perk points, filling out the beastiary, crafting ultimate weapons, unlocking skins, etc. is just straight up wiped from the game once you start NG+. What was already a shaky premise of offering endgame content and replayability has fallen through completely. Wait until it's on sale for a really low price, and even then I would suggest other turn based rpgs instead. But as of right now, $30 is FAR more than anyone should pay for literally half a game."

Lassú tempóban volt 1.5 óra és pontosan ezeket éreztem, de hát tessék játszani vele és meggyőzni, hogy súlyos tévedésben élek.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
Nekem bejött, mindegyiket aktiváltam, csak a Red Dragon volt eddig meg. <#smile>

Wish-en az Orwell, Scanner Sombre és Furi volt ha minden igaz. Shrouded Isle határeset de érdekes.

Dzsini
Steamworld Dig 2 befejeződött (spoiler mögött a végső statisztika)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mindaz, ami jó volt az 1-ben, az benne van, hosszabb, jobban kézre áll, kicsit több a platforming és ugrálás, kevesebb a bányászat, és ez jót tesz neki. Ügyesek a svédek.
Minden kincset és titkot megkerestem, minden extra feladatot elvégeztem - főleg abból van a rengeteg halál 😊
(aranyérem időben ha jól tudom négy órára, halálnál 0-ra jár - és van acsi 4 arany csillagra 😛 )
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.10.06. 20:32:17

RatBaG
nagy részét eltradelném vagy paypal, ha valakit érdekel.
mellesleg februártól kezdve az összes monthly címeit is szintén.
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2017.10.06. 20:01:20

Per Aspera Ad Inferi.

Prince23
FIFA jűtékosknak szóló kérdésem a következő lenne:

Hogy lehet elérni azt, hogy a CPU jobban lőjjön? Shoot Error-t most le kell vinni, vagy fel?

Tinman
Ránézek majd ha kész lesz, de EA játékot nem szeretek tolni.

Nálam a legtöbb MMO ott hal meg, hogy ha megtudom, hogy sorba kell állni. Nem állok sorba. Oldják meg, különben megrohadhatnak a szemetjükkel együtt!
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.10.06. 19:30:32

IMYke2.0.0.0
///// Én még mindig nem fizettem elő egyetlen egy hónapra sem --- most is csak a "Quake Champions" izgatna... kár, hogy a reflex-játékokhoz már öreg vagyok, és a tinik és no liferek szétszednének benne.
Tudom, mert annak idején én is voltam fiatal / és egyesek szerint no lifer is (asszony mellett), aki zúzta az ellenfeleket a Kvékekben (is).

/////Szerk.: Látom, te is írtál róluk 😊
/////Töredelmesen megvallom: a Tamriel még úgy-ahogy elmenne, ha lenne mód benne úgy elevickélni, mint mondjuk a koreai MMO-ban: kicsit ezt-kicsit azt, és nem érezné az ember a grájndot.
Kár, hogy az egész a grájndról és a másokkal való pacsizásról szól.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.10.06. 19:27:06

Tinman
Hát ez nekem nem jött át :-/

- Óva intenék mindenkit az Elders Scrolls Online-tól ahol ismét részed lehet a bossoknál a sorban állás örömében. Cserébe több 1000 órád elveszi.

- A Legends (kártyás) free játék, amit adnak bonusnak, az kb. vicc kategória. Haldoklik az a játék is, gondolom így akarják felpörgetni.

- A Quake biztos jó, de kinőttem már millió éve belőle. Mindenesetre szép, hogy az id Soft bundliban adja az EA játékát.

A kapott cuccok az előzőből viszont elég jók!

- Rise of the Tomb Raider - nyilván.
- Wargame: Red Dragon - nem is figyeltem erre fel eddig, de a képek alapján elég jónak tűnik
- Furi - jóféle
- Orwell: Keeping an Eye On You - Zorronak való...
- Seasons After Fall - wishen volt, jóféle platformer
- The Shrouded Isle - Zorronak való...
- Scanner Sombre - érdekes ötlet, nem mondanám első blikkre rossznak

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.10.06. 19:23:55

IMYke2.0.0.0
Last month's unlocks:

Rise Of The Tomb Raider
Wargame Red Dragon
Furi
Orwell
Seasons After Fall
The Shrouded Isle
Scanner Sombre
Getting Over It (Humble Original)

IMYke2.0.0.0
Új HumbleBundle Monthly

"A curated bundle of games sent to your inbox every month.
Get over $100 in games for just $12.

Immediately receive The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited, Quake Champions, and a special offering for The Elder Scrolls: Legends with more to come!
Each game is yours to keep. Cancel anytime. Enjoy 10% off the Humble Store. "

DasIsFuck
Ez a Grim Dawn nagyon jó, tegnap próbáltam ki először, ma 13 órával álltam fel előle😄

Nagyon jó Path of Exiles pótlék azzal a bónusszal, hogy nem egy végtelen grind fesztivál az egész.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

IMYke2.0.0.0
Peti: tudom.

Fpocok
A fornite es a battle royal ket kulon dolog. Utobbi ingyenes, rlobbi ingyenes lesz.

Parasite Eve 2, best game EVER!

zorrobomber
Én pont az ellenkezője vagyok, ne legyek megkülönböztetve, csak azért mert már beleöltem a játékba X időt. Mondjuk ez lehet azért van, mert multis shooterbe ritkán nyomok 20 óránál többet. A linkelt statok mondjuk pofásak, ilyeneket szívesen nézegetnék más játékban is.

IMYke2.0.0.0
Rafináltan csak így jelzik, hogy Early Access még a cucc

Zorrobomber:

Arra gondolok, hogy én úgy szoktam meg, hogy ha már sok tíz (netán száz) órán át nyüstölöm az adott lövöldét, akkor ezzel egyúttal valami "eredménye" is van:
* mondjuk véglegesen feloldottam magamnak a teljes fegyver arzenált, amit a játék kínál --- és használhatom is (vagy ha ingame pénzért: megvehetem a profilra).
* nem egyszálfütyiben ugrok bele a harcba
* nem random lootért és nullázódó inventoryért és/vagy újabb körben megint csak egyszálfütyiért...

zorrobomber
Karakterizáció alatt mit értesz? Folyamatos tápolás, vagy csak külsőleg?

IMYke2.0.0.0
A csapból is folyó bátlörojál miatt néztem rá a játékra - először a STEAM-en... (nem röhög hangosan!)...
S mivel nem volt találat, jutott eszembe, hogy talán a fejlesztőtől közvetlenül... na, akkor nézzük az árakat...
...arcomba tolja azt, amit látsz a képen.
Jó, rendben, de nézzük rá mi kell alapvetően a játékhoz... FAQ...

S a többi már lejjebb ott van.

Összegezve:
HA érdekelne a játék, AKKOR röhögve kivárnám azt a fél-3/4 évet, miután F2P lesz 2018-ban "valamikor"... s ugye 2018 a nyakunkon van...

De nem érdekel (MÉG) ez a bátlörojál téma.
Egyelőre csak azt látom benne, hogy semmit sem ad --- nincs ugye karakterizáció, ami nekem fontos egy (multiplayer lövöldözős) játékban.
Nulláról minden körben meg rühellném.

zorrobomber
Nem én, és szerintem nagyjából nem is "mi" (a topik) vagyunk a célcsoport. Még mindig azt mondom hogy a Rising Storm 2 megéri az árát.

Most épp:
Rising Storm 2: Vietnam - 6.69€
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.10.06. 16:08:13

IMYke2.0.0.0
https://www.epicgames.com/fortnite/en-US/faq
When will Fortnite be free-to-play?
Fortnite will be free-to-play at some point in 2018.

Érted...

Totti5
Xbox One X "poén", volt elsőre az S-ben anno.

X

S

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

grebber
Amilyen szerencsétlen vagyok mindenben garantáltan egyből ott lenne valamelyikben, amint kézhez venném ezt a CE-t <#eplus2>

zorrobomber
Azért szökevény mert még nem volt, de már nagyon érik 😊

grebber
Még nem volt Bundleban.. Mióta várok rá,de csak nem jön hogy rohadjon meg<#banplz>