Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Nem azért nem 10/10, mert a metán ennyi vagy annyi. Azért nem 10/10 mert vannak benne hibák, amiket nem is lett volna olyan nagy meló kijavítani, de mivel így is messze az egyik legszínvonalasabb TPS, így elalélt tőle mindenki.

Tőlem aztán bárkinek lehet 11/10-is, ettől még vak marad az illető, vagy csak rémesen tapasztalatlan és nem tudom melyik a rosszabb... talán az első.

Mindenbe bele lehet kötni, mégis van egy tucat játék amibe rohadt nehéz és amely nagyon is közel áll a tökéleteshez.

Sokan azért siklanak el az általam felsorolt dolgok mellett, mert vagy vakok, vagy igénytelenek, vagy egész életükben mást sem fogyasztottak csak rémesen középszerű tartalmakat és amikor találkoznak egy jóval nívósabb darabbal, kaszát-kapát eldobva piedesztálra állítják.

Kibe rúgtam? Kritikusok azon csoportjába, akik felelőtlenül szórják a 10/10-eket. Ha ezzel neked gondod van, szólj valamelyiknek, hívd ide és részletesen elmondom neki az összes TLOU problémát, ami nyilván több, mint amint alant egy szuszra kiírtam magamból. De azért 10/10. Komolytalan banda és neveket nem mondok, keressen rá az akit érdekel.

Soha az életben nem leszel attól jó véleményező, ha a nyilvánvaló hibákat a szőnyeg alá söpröd. Sok esetben a játékosok és a kritikusok véleménye utáni patch-ek javítottak indulóban bicskanyitogató hibákat sok címnél. Ergo a játékok világa, az agyatlan tízpertízezéstől nem lesz jobb hely, de attól feltétlenül, ha részletesen, érvekkel alátámasztva kifejted, hogy te személy szerint milyen hibákat látsz, az amúgy remek alapanyagban. Miért ne lehetne valami jobb? Miért kell megelégedni pusztán az "elég jóval"? A tökéleteset soha nem érjük el, de közelíthetjük és ha olyat alkotunk abból legenda születik, amit nem fognak sem a szakmabeliek, sem a fogyasztók elfelejteni.

Mutatom pl. a Limbo-hoz, Inside-hoz, Planescape Tormenthez, Baldur's Gate 2-höz, SMB-höz mit raknék hozzá: .

Ezt mind... ja meg ezt is: .
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.10.08. 19:09:20

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Nem áll 100%on a metán, ergó nem 10/10.

Viszont had engedje már meg a világ magának, hogy valakinek az legyen. Azért 10es a skála hogy az is lehessen. Van egy maximum értéke. Mindenbe bele lehet köpni, tökéletes dolog nincs, hogy ki mikor és hogy játszik a hitelesség oltárán már mindegy, mert van akik a Te általad fesorolt dolgok mellett elsiklanak, mert leszarják és vannak akik meg ennél 5ször több minden böki a csőrüket.

Kár hogy a másikba rúgsz, mert nekik több volt az élmény, a játék, amikor tök jól leírtad hogy neked mennyire tetszett és milyen elemei meg nem.

Nekem nem jött be annyira, nem is érdekel a második része.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.10.08. 18:49:45

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

darkSectorxxx
Szerintem ezt vagy 100x megbeszéltük. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Totti5
Mert ez a játék a Sony saját fejlesztőcsapata csinálta, ergó a Sony dönti el mire adja ki, de mivel a Sonynak csak egy platformja van, a döntés magától értetődő.

Tomb Raidert egy külsős, független csapat csinálja, oda adja ki akik többet fizetnek, akikkel jobb partneri kapcsolatban vannak és addig lesz ex ameddig ameddig a toll fogott a szerződésen.

darkSectorxxx
Hát ha csak MINDÖSSZE 1 játék érdekelne konzolon azt túléled valóban, de ilyen személyt még életembe nem láttam.
Ha vennél gépet hidd el másképpen gondolnád.
Mit számít steam-en hány játékod van? Az exclusive-ok nem hasonlíthatok 100 random címhez. 😊

Ja persze ha anyagi okai vanank akkor oké.
csak nekem a kommentedből kicsit sem a pénz gond jött le.
Mert psnow ingyen van.

Az hogy a ps4 pro gyengén muzsikál pc-hez képest, ja minden gyengébb ha van egy 300k-s géped kb, de azért ritkán játszanak 4k-ba pc-n a játékosok.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.10.08. 18:38:48

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Atisz
100+ olyan (számomra) 1. osztályú játék van a steam fiókomon, amihez még hozzá sem nyúltam. A 100+1-ért pedig nem fogok konzolt venni, ami gyengébb minőségben muzsikál, mint a PC, csak azért mert ez a 100+1. cím konzol-exkluzív. Sajnálom, hogy kimaradnak, aztán megnézek egy let's play videót az adott játékról és túlteszem magam rajta.
Ami Imi és Jarlaxxe mondott, az meg a másik.

Az első részét még megjelenéskor végigjátszottam és nagyon tetszett a semmitmondó katyvasz befejezést leszámítva. Tudom, hogy jó a második rész, ezért sajnálom, hogy sosem fogok játszani vele. Amikor a medvés részt megláttam, majdnem magamhoz nyúltam (gy. k.: mint horrorrajongó, nem mint valamiféle aberrált), a babagyár pedig szintén eszméletlen volt (bár az első részben is elsütötték már, a másodikban lévő szegmens minden tekintetben felülmúlja az ott látottakat).
A Dead Space: Extraction meg hiába egy rail shooter, de nélkülözhetetlen sztorielemek vannak benne, ami miatt biztosan nem engedtem volna az EA/Origin helyében, hogy konzolex. legyen. Szerencsére ez is megnézhető youtube-on.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Hiszek neked, nem lattam annyit a jatekbol h komoly, kiforrott velemenyem legyen a grafrol. Azert vagtam bele mert azt hittem h a tortenet olyan eros h kepes leszek felulemelkedni minden mason ami zavar de ha jol remlik akkor a Baldur's Gate 1 sokadik vegigjatszasa lopta el elole a show-t.
darkSectorxxx
Hogyne, ezt én is sokszor mondogatom magamnak, pc-re meg van.
De amúgy én nem értettem így a mondatban , hogy anyagi probléma lenne, ez elhatározás volt a részéről szerintem.
Mindig van pénz mindenre, amit szeretnél csak max nem arra költöd el....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.10.08. 13:27:20

Tinman
Annyira kell ebből 2. rész, mint Titanic-ból...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Nagyon részletes volt pedig abból a szempontból, hogy az adott kis részen rengeteg apró részletre figyeltek. Ezen a téren vastagon kiemelkedik a többi játék közül. A helyszínek hitelessége szintén ütős, nyilván azt leszámítva, hogy be vagy zárva, mert a PS3 képességei nem bírtak volna el többet ebből. A Remastered PS4-en is képes néhány helyen framedroppolni. Biztos lett ez volt nagyobb területen játszódó, kevésbé lineáris is, csak akkor PC only lett volna :-D

Tinman
TLOU - Left Behind DLC is lepergett.

- Hóli Móli ^^ Há' mi vót' ez? Ez 10 dollár lett volna? Na ne már gyerekek.
- Annyira tudtam!!! Nagy lyuk volt a sztoriban, akkor amikor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Joel megsérül és gyak. a köv. percben már azt látjuk, hogy egy garázsban van és túlélte és össze van varrva a sebe.
Ez szándékosan kivágott tartalom!!! Ugye senki nem képzeli, hogy a Nóti ezt nem magyarázta volna meg eredetileg! Akkora lyuk volt ott az alapjátékban, hogy belekékült a fejem.
Let's go, készítsünk el egy teljes játékot, majd vágjunk ki belőle 5%-ot, amit adjunk el DLC-ként... ja bocs, toljunk még hozzá 3% walking szimulátort, hogy megtudjuk Ellie-nek ki is volt Riley.
- Ha nem tudjuk meg, hogy ki az a Riley az sem számított volna sokat. Ellenben rohadt jól jött, a sok belezés és ocsmányság után, hogy
némi leszbi PC content is bekerült a játékba. Mert ha csak barátok lettek volna, az úgy nem dráma? De. Szükségtelen túltolás. Kényszerű megfelelési vágy az új standardok szerint.

+ Egyetlen pozitívum a nullára ürített inventory utáni küzdelmek.

TBS-eken nottem fel kvazi, ergo a graf messze nem elsoleges szamomra; a hiteles es reszletes kornyezet meg nehezen jon at mikor mehetsz elore meg elore (neha a jobb sarokban egy bokor alatt van vmi cucc). Gyorsan el kellett konyvelnem h nem az en jatekom.
Seth
Várd meg a Part II-ban mi lesz a sorsa, biztos, hogy csattan majd rajta az ostor

PSN ID.: Beegabor

Tinman
Azért szórták rá a 10/10-eket, mert sokan képtelen túl látni a szép grafikán, meg a részletes és hiteles környezeten. Nyomik.

A TLOU nyilván véletlenül sem rossz játék, de kevesebb, mint aminek a szaGma megint behaluzta és ez független a történettől!

Tinman
A gond az, hogy ezt kb. a játék első fél órájában előre lehetett sejteni, hogy mi lesz. Az egyetlen kérdés bennem végig az volt, hogy vajon önző tróger-e, vagy egy elmebeteg? Éééés elmebeteg lett. A fegyvertelen műtősöket éppen úgy LE KELLETT mészárolni a továbbjutás miatt, mint a a Firefly-os csajt. Bárkit és bármit zokszó nélkül feláldoznék, ha azzal ártatlan gyerekeket, embereket menthetek meg tonnaszám. Főleg úgy fail az egész, hogy Ellie akarta és bele is ment a műtétbe, ergo Joel-nek SENKIT nem kellett volna feláldozni, csak a saját kicsinyes érdekeit.
Ellie meg akarta menteni az emberiséget, Joel meg az önző pótatyáskodó szarságával mindenen és mindenkin keresztülgázolt. Undorító. A gyomrom kifordul tőle.

Tinman LoU kommentjere:
Volt szerencsem ps4en kiprobalnom anno nekem is es detto hasonloan voltam, csak szamomra annyira scriptelt csojatek volt h nem birtam sokaig (mondjuk a lopakodas sem jott be), elvette a kedvem attol h a sztorira fokuszaljak es folytassam. (Mert mindenhonnan azt hallottam h legalabb a tortenet miatt erdemes tolni)

Per pill a Dragon's Dogma-t nyustolom es bar alapvetoen szorakoztato itt is volt mar tobbszor olyan erzesem h de szeretnem elnyomni az aktualis spellt inkabb arra aki barmifele valtoztatas nelkul atrakta ezt PCre. Fajdalmasan szar tud lenni a konzolos iranyitas es logika es ilyenkor nem tud jol jonni mikor az ember belefut par ertelmetlen vagy scriptelt quest-be.
Utoljára szerkesztette: Andule, 2017.10.08. 12:59:33
Tinman
Az kevésbé zavart, elég jól le szoktak maradni mögöttem. Ami zavaróbb volt, hogy néha elakadtam bennük a nagy sunnyogás közepette.

Tinman
Condemned 2 bejött annak idején X360-on, végig is toltam, ajánlanám is, bár már kicsit megkopott küllemben/gameplayben, de azért még nem rossz darab.

Seth
Azt csodálom, hogy nem említetted, mikor az AI társakat lopakodáskor nem érzékeli az ellenfél. Mókás jelenetek szoktak belőle kisülni 😊

PSN ID.: Beegabor

Két dologgal nem értek egyet. Nem kell minden játékba több befejezés, sztorit befolyásoló döntések. A játék sztorijának az a lényege, h
az először egymástól idegenkedő és egymást nem kedvelő Joel és Ellie között apa-lánya szintű kapcsolat alakul ki. Ha a végén a játék a játékos kezébe adta volna a választási lehetőséget, h feláldozza Ellie-t, akkor az ezzel az egész koncepcióval állt volna szemben.
IMYke2.0.0.0
"igy is sokszor érzem ugy, hogy kevés a napi 24 óra"

Bizony, rohadtul kevés. És TGV*-sebességgel száguldanak az órák és a napok. <#wilting>
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.10.08. 10:36:37

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

jarlaxxe
Vagy: van élete a virtuális valóságon kivül is..nekem se fér már bele még egy platform a pc mellé, igy is sokszor érzem ugy, hogy kevés a napi 24 óra.

IMYke2.0.0.0
Vagy: nincs elkölthető pénze konzolra és odavaló játékra. Egyszerű, nem?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
Saját madgaddal cseszelki, makacs vagy és önsanyargatásnak hívják. 😄

wantonly
PSNow?
Utoljára szerkesztette: wantonly, 2017.10.08. 10:00:37
Atisz
Elmehetnek a fenébe a Dead Space idevonatkozó részeivel meg a Condemned 2-vel és az egész konzol-exkluzív koncepcióval. Nagyon szívesen kipróbálnám, de soha nem fogok konzolt venni 1-1 játékért (Playstation Now-t sem).

Miért nem lehet ezt úgy csinálni, mint pl. a Rise of the Tomb Raider-t, hogy 1 évig konzolex. utána meg jön PC-re is?
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2017.10.08. 09:58:51

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Tinman
Last of Us credits lepergett. Nem volt összességében rossz, de pár dolog nagy csalódás számomra:

- Brutális nyúláSOK a The Walking Dead Season 1-ből!
- A végjáték gyalázat. A döntés átvevése a játékostól, belekényszerítése dolgokba ultragáz. Rohadt nehéz lett volna még 1 nyomorék ending ugye?
- Ez a Joel, ez egy hentes és mészáros és ez iszonyúan zavart végig. Az egész játékot végig kell ölni, gyilkolni, mer' ez a barom ez egy 1 bites önző szarházi. Ezzel azonosuljak? Hát nem ment.
- Rogyásig voltam végig fegyverekkel, felét nem is használtam, mert minek? Ahol lehetett lopakodva gyilkoltam, abban volt értelem, nem pju-pju-ban.
- Oltári nagy hiba normalon kezdeni ezt a játékot, mert walk in the park az egész. Nagyon bánom, hogy nem hardom kezdtem. És gyerekek: VAN EASY fokozat! Baaaaz, hát az milyen? Press X to win?
- Embertelenül lineáris, de a hülyék kedvéért elég hamar betolja, hogy merre kellene menned, amikor amúgy is csak arra tudsz.
- Egy scripthalom, NULLA döntési lehetőséggel, mely a sztorira hatna.
- Ez a ládatologatás, mint puzzle-platform elem ez a legalja, de azért 3234242x ellövik. Annyira irritálóan nulla agyat igénylő "feladványok" vannak benne, hogy aki ebben elakad, az sürgősen forduljon orvoshoz, mert az 50-es IQ-t erősen alulról...
- Volt egy jelenet, ahol az egyik pillanatban nálam volt egy fegyó 4 db. lőszerrel. A következő pillanatban a script elvette tőlem, mert olyan rész jött, ahol nem lehetett nálam a fegyó, különben egyszerűbbé tette volna a cselekményt és az előre elkészített átvezető nem állta volna meg a helyét. Sigh... amatőr.
- Az a mennyiségű loot, ami ebbe a nyomorult játékban van az néha a Diablo-t idézte. Rémes.
- Joel a játék felétől úgy néz ki a begyűjtött szaroktól, mint egy ószeres. Ami tovább tudja fokozni a sokkot, az a tárgyak/fegyók közötti válogatás... mint egy pantomimes fitness edzés. Röhej.

Na de ami tetszett!

+ küllem, holott iszonyat statikus az egész, de hát ez ugye még PS3-on kezdett és oda ez egyszerűen PAZAR szint
+ zenék, hangok kiemelkedőek számomra, nagyon jól passzoltak az összképhez, profi meló
+ lopakodós téma... ahol lehetett ott remekül működött!
+ a történet nagyon sokáig szinte perfekt... aztán eléggé kiszámítható, aztán facepalm csalódás
+ moziszerű filmélmény, persze a gameplay rovására...
+ Ellie karaktere

Az persze nem kérdés, hogy 1x feltétlenül érdemes letolni, de engem nagyon zavartak a fenti negatívumok.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.10.08. 09:22:15

3Error
Jó játék az Andromeda. Én sajnálom, hogy nem folytatják... Oké, nem ME trilógia a története, de sokat ki lehetett volna hozni még belőle pluszban.

//Az a lényeg, hogy csajjal kell játszani ! <#idiota>
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2017.10.07. 21:36:10

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Engem az arcanimációk izgatnak a legkevésbé. El tudok lenni hibás játékokkal, erre jó példa az említett AP és az első ME is. De azért szeretem átgondolni a hibákat (is), mert ha az ember egy kicsit elemez, könnyebben tud ajánlani a barátainak is játékot, és a saját igényeivel is jobban tisztában van. Ez nem feltétlen kényszeres, utálkozós hibakeresést jelent.

Viszont a ME1 a végső jó szájíz ellenére is eléggé igénytelen formában jelent meg, nem kellett kutatnom a negatívumokat: sok óra volt, melyek alatt csak mérsékelten élveztem a játékot. Ha csak a főszálta koncentrálok az OCD-met legyűrve, olcsóbban megúszom, de az régen rossz, ha egy RPG-ben kerülni kell a mellékküldetéseket. Pláne ha a játszani kívánt szereppel is ellenkezik ez.
Egyik kedvencem az előző generációból. Éppen arra jó példa, amikor egy lesajnált rút kiskacsa mégis ütős lesz végül. Szerintem sokkal használták a BioWare formátumának lehetőségeit, mint a BioWare maga. Nem mintha korábban nem lettek volna rokonítható akció-RPG-k.
Dzsini
A második bekezdéseddel - onnan, hogy "Ebből a..." teljesen egyetértek.

Én a rengeteg negatívum után amit szerte a neten lehetett olvasni és látni egy üres hétvégémen kipróbáltam az ingyenes 10 órát Originen, és úgy voltam vele, hogy az, amit az a rövid rész mutatott elég ahhoz, hogy akkor, azon az áron nekem elfér még akkor is, ha lesznek gyengébb részek is benne. Lettek, hogyne lettek volna. És voltak olyan részek is, hogy jókat mosolyogtam, és jól szórakoztam rajta. Ahogy írtam hibát találni bőven benne (de melyikben nem - az első rész Makovezetése és inventorykezelése eléggé nyűgös volt, a második rész üzemanyaggal és probe-okkal nyűglődése a rendszeren belüli repkedéshez szintén kényelmetlen volt, stb.). De mindezek mellett a történet és a pozitívumok elvitték a hátukon a játékokat, kvázi klasszikussá váltak. Nekem az Andromeda pozitívumai elvitték a hátukon a csiszolatlan részeket. Van bőven kritizálnivaló rajta, de én nem azért játszottam vele, hanem jól szórakozni. És ez sikerült, másfél hónap hétvégéin át.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.10.07. 20:26:13

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

jarlaxxe
Az Alpha Protocol marha jó játék volt jöhetne a folytatás.

Elég melléfogásos volt annak idején az Alpha Protocol is az Obsidiantől, mégis tetszett 😊

Én az Andromedát nem akarom minősíteni, de nálam már jó ideje rossz irányba tartott a BioWare, de ugye a múltjuk miatt megmaradtak felülértékeltnek. Ebből a szempontból örülök, ha ez a B-csapatos malőr (ami technikailag tény) végre következménnyel járt. Nem jó az, ha egy frencsájzzal bármit csinálnak, az nyomtatja a pénzt. Mert ugye nyilván a legrosszabb verzió az, ha akármilyen rossz valami, azt körberajongják, és lehet izzítani tovább a futószalagot. A legjobb meg az, ha sikerül tanulni a hibákból, és ez a következő terméken már látszik is. Ehhez pedig nem mindig az vezet, ha azonnal kalapálják a folytatást.

De mindez attól is függ, hogy egy bugos kisiklásnak tekinti-e az ember a kifogásolt játékot, vagy koncepcionálisan is frissítést szeretne.

Mondom ez az én hozzáállásom a témához, és a BW iránti bizalmam megrendült, de mivel az Andromedával nem játszottam még, az akár kedvenc Mass Effect is lehet, melynek sajnálni fogom, hogy elmaradt a folytatása. Persze erre kevés az esély, nem a semmiből szűrtem le, hogy nem sürgős nekem az Andromeda.
IMYke2.0.0.0
<#eljen>

Totti5
Update tipp :

"Hétvégén ha nem lesz eső tippre 1.27-26 körül lesznek."

1.27.3 lett a valóságban

jarlaxxe
Az alapvetö baj az a andromédával, hogy nem az eredeti író / Karpyshyn / és nem az eredeti csapat / BioWare Edmonton / készitette, ezért lett gagyi, szvsz.

Dzsini
A Mass Effect 3 következménye lett az Andromeda, nem? Hosszabb szünet után (5 év), frissen tért vissza, tanulva a trilógia (és elsősorban a három) hibáiból és melléfogásaiból....

Nem ezen múlik. Azon múlik, hogy normálisan vezessék a designt és a fejlesztést, és ne történjenek olyan melléfogások, amik az Andromeda fejlesztése során történtek.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.10.07. 19:11:15

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Az jó, ha egy bukásnak következménye van, és abból is lehet profitálni, ha egy hosszabb szünet után frissen tér vissza egy széria, a fejlesztőgárda pedig másra koncentrálhat. Persze gyengébb felvonást is követhet ütős folytatás, melyekben javítják a hibákat, bár ez elég ritka. Ha meg egy sztorialapú játéknál már a történet iránya sem tetszik, akkor ott már helyből bajos lehet a folytatás. Manapság (is) gőzerővel üzemelnek a futószalagok, nem árt, ha néha pihennek.

Ennek megfelelően ha nekem nagyon nem tetszene az Andromeda, akkor azt mondanám, hogy inkább ne legyen Andromeda 2, hanem térjünk vissza a frencsájzra pár év múlva. Ez nem arról szól, hogy a másiknak rossz legyen, hanem mert ettől várnék előrelépést. Amúgy sem vagyok frencsájzfüggő, aki szerint mindent mindig folytatni kell, mindent univerzummá bővíteni.
Fpocok
Androméda nekem 90 óra volt, de én kimaxoltam.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Dzsini
ez alapján és a játékstílusomat nézve a "Main+Extras Leisure"-nek felelek meg 😊 És fel is ment volna szépen legalább 90-re, ha most még a játékot lezárandó végigradírozom a térképeket (vagy előkeresek egy wikit).
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.10.07. 17:54:32

Tinman
Thx!

Afene, jó hosszú kaland és borítékolható, hogy nekem is ennyi lenne... sőt... amilyen molyolós vagyok :-/

Dzsini
Az Origin azt írja 83 óra, néhány ebédidővel, amikor nem léptem ki. Nagyjából mindent megcsináltam amit feldobott a játék, néhány apró mellékküldetés maradt a Journalban, aminek már nem mentem neki, és valószínűleg még egy vödör itt-ott elrejtett apróságot kihagytam (vannak gyűjtögethető bigyók a játékban, azokon látszott, hogy nincs meg mind). A harcok könnyűre voltak véve (a sztori érdekel inkább, nem a pewpew), így az nem "húzta" az időt. Viszont az igen, hogy pár helyre csakazértis felmásztam / elmentem, hogy csináljak screenshotokat 😊

30/55 acsi
Augusztus 20 óta hétvégénként ezzel játszottam.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.10.07. 17:35:16

Tinman
Nagyjából mennyi volt a játékidőd?

jarlaxxe
Dehogynem lesz olyan minöségü, csak ugyan azoknak kell csinálni mint a triologiát és nem kell rábizni tehetségtelen emberekre mint ez esetben, de ök most a Anthemet hegesztik, talán majd utána megint lesz egy normális ME.

Totti5
Eredetinek vége, nem lesz. Mass Effect lett, de ez meg nem kellett, így ez sem lesz. Lehet már sosem lesz... bár valszeg egyszer majd előveszik, de az nem a következő években. Egyébiránt annak örülni ami még el sem készült, az érdekes, mert egy sorozat folytatásánál az a lényeg, hogy az előző hibáit, vélt hibáit fejlesszék, javítsák jobbá tegyék, mellette persze folytatják ahol az félbemaradt. No itt ez valszeg sosem lesz már. Lehet megint görcsölni egy új Mass Effect világon, karaktereken helyzeten. Az sem lesz olyan mint a trilógia, mert egyszeri volt és utánozhatalan... ha így állunk majd hozzá akkor sosem lesz már "jó" Mass Effect. Inkább remékelják az első 3at és abból nincs vita...

Dzsini

jarlaxxe
Sose mondtam, hogy jó ember vagyok...<#hehe>

Mass Effect az jöhet mert az eredeti triologia nagy kedvencem, de ez a új rész nagy mellényúlás volt, ez természetesen magánvélemény nincs azzal semmi gondom ha neked bejött.

Dzsini
De miért kell egyáltalán örülni valaminek, ami már téged úgyse foglalkoztat? Csalódás volt, elengedted, innentől semmi közöd hozzá, nem?
A kárörvendés szerintem nem jó dolog.

jarlaxxe
Ilyen hülyét se kérdeztek még tölem...azért mert én örülök az nem azt jelenti, hogy annak örülök, hogy te nem örülsz, világos?

Fpocok
Azt nem tudom, de a Mass Effect majd folytatódik lehetőleg.

Parasite Eve 2, best game EVER!