Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Erdekel != kell ill. erdekel != tetszik/komolyan lekot miutan kiprobaltam; summazva
nem kell megertened csak fogadd el, h per pill egy darab jatek erdekel az osszes konzolos cimbol 😊
darkSectorxxx
Hát próbálom megérteni, de ebben nem fogunk egyet érteni, a kíváncsi vagyok meg hát ha elém tólják belenézek az egészen más mint amikor valakinek kell egy játék, mert érdekli. 😄
Pl ami engem érdekel azt végig is játszom, ami nem max bele nézek de nem érdekel ha soha nem lesz rá esélyem. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Sztem ez nem evidens 😊
Sok olyan jatek van a fiokomon (kb 90%) ami erdekel de amikor kiprobaltam nem kotott le vagy per pill ugy erzem h nem kotne le. {A horcsogtopicban hadd ne kelljen ezt reszleteznem 😊 } Azt hittem le fog es akkor es ott megse.
Jo mondjuk az AC eseten ra kellett jojjek azt nem nekem keszitik, de a RDR az tudom h jo cucc csak nekem megsem volt annyira h elbohockodjak a kontrollerrel. De pl azt se tudom igazabol megmagyarazni h miutan meglett pc-re is a GTA5 miert csak az online reszt toltam es az offline-t miert nem. (Amikor mindegyik gta-val jatszottam korabban, a 3-tol kezdve pedig tobb vegigjatszas is volt reszenkent ... A 4 kivetelevel mert az sok volt egynek is)
Amennyiben szeretted a korábbi részt és zavar, h nem lett lezárva a sztori a Dreamfallal, akkor mindenféleképp.
darkSectorxxx
De bakker ha nem köt le = nem érdekel. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Igen, a "FInal Cut" az egy ingyenes upgrade (javított grafika meg ilyesmik) amik mindenkinek jártak, annak is aki még korábban vette a játékot.

Why so serious?

Erdekeltek, nem kotottek le. Es ez nem valtozna attol h veszek konzolt.
IMYke2.0.0.0
Én sima verziót vettem, és a kliensben is úgy szerepel, a játék alatti DLC-knél meg az, hogy "Dreamfall Chapters: The Final Cut"...
Szóval...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Amennyiben szeretted a Longest Journey-t, vagy legalább a Dreamfall-t (inkább annak a folytatása mint az első résznek) akkor mindenképpen ajánlom. A játékmenet semmi extra, de viszi tovább a megkezdett sztorit és egész jól el is varrja a szálakat. Nekem tetszett.

Why so serious?

TBTPumpa
Régóta a kívánságlistámon lévő Dreamfall Chapters: The Final Cut Edition végre 40%-ot kapott. Szürke oldalakról elérhetetlen a játék, csak GoG/Steam és Humble Bundle-n érhető el. Tudom volt már olcsóbb anno, viszont, ahogy nézem ez valami újabb verzió lesz, mint a sima Dreamfall Chapters. Steam-es értékelések szerint egész jó. Innét játszott már vele valaki? Valóban jó és érdemes megvenni? Mert akkor megy is a kosárba azonnal.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Atisz
Sok sikert és boldogságot a csemetéhez! 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Dzsini
3 nagy játékon dolgozik most a Frontier, mindegyiknek van teljes értékű fejlesztőgárdája.

Van egy jó, saját fejlesztésű, multiplatform 3d motorjuk (Cobra), és az hajtja meg mindhármat.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.10.09. 19:06:37

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Totti5
Igen, bár gondolom azt egy másik brigád csinálja, mert azt most is fejlesztik.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

zorrobomber
Meg valami Elite Dangerous-t... <#hehe>

zorrobomber
Nem a melóhelyen tolom a rezet, hanem itthon vagyok a csemetével. Ha épp alszik, és van egy szusszanásnyi időm, akkor inkább játékokról olvasok. Játszani nincs időm, max napi 1 Spelunky run.

Totti5
Húha ez komoly, végre megvalósul teljesen a virtuáls Park!

Ők csinálták Xbox-ra a Zoo Tycoon-t is ( 2013 ), ott is komolyan nézett ki minden állat, mozgás, kidolgozás mindent lehetett közelről full 3D látogató szemszögéből.

Nagyon várom!

zorrobomber
A Planet Coaster (a készítők korábbi játéka) is inkább az építkezésről, és majd az abban gyönyörködésről szól (lásd: tele a net Planet Coaster videókkal), semmint a menedzsment oldalról, és annak kihívásairól. Bőven lesz idő közelről gyönyörködni.
Pl.:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.10.09. 18:49:45

grebber
Egy parképítős gameben megnézem majd hányszor fogsz ilyen közel nézelődni....

Next PC upgrade: 2022

darkSectorxxx
De jó téged nem érdekeltek a játékok, de olyanról beszélek akit érdekel. 😄

3Error
Valamit elfelejtettél... Dzsini elég sok szülinapot emlegetett... <#vigyor>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Jó kis tech demo!

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

zorrobomber
<#wilting><#ticking><#taps>

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.10.09. 15:18:12

Tinman
Nem.

Ha ingyen adnák és ilyen amazonos letöltős lenne, rá sem néznék. Így is ezerfelé vannak a dolgaim.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Erdeklodeskepp, 500 huf-ert nem mind1?
Dehogynem; kiprobaltam ami erdekelt: AC1, RDR, GTA5 pl. de nem tudott odaszegezni egyik sem. Hiaba tudom h az RDR tetszene annyira megsem izgat(ott) h megtanuljam vegre normalisan hasznalni a kontrollert. Tovabbra is marad az egyszem (uj) Zelda amirol eddig barmit lattam olyan volt h bakker, de jatszanek vele.
Utoljára szerkesztette: Andule, 2017.10.09. 13:41:36
Tinman
Ja, hogy nem Steam-es. Skip :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Nekem sokszor az a kínom, hogy olyan kevés kéne csak a felhőtlen boldogsához és nagyon ritkán kapjuk csak meg. Nem nagyon értem ilyenkor a fejlesztőket, hogy amikor már alpha-béta, miért nem vonnak be 14 éves gamerek helyett picit tapasztaltabb rókákat és csináljanak/junk már együtt egy csodát. Van olyan fejlesztő akinek ez sikerült, nem is egyszer! Pl. a Playdead és a Nintendo azért elég jók ebben...

Tinman
Wow! Thx! Veszem!

Tinman
A Tellee-féle TWD-ről beszéltem, játékról. Nem zavart volna ha filmből nyúl, de mivel nem így tett, így számomra zavaró. (A TWD játék 1 évvel korábban jött ki, mint a TLOU.)

"más meg úgy játszik, hogy nem lopakodik és használja az eszközöket"

Az úgy Call of Duty... nulla kihívással.

"nem hiba, viszont érthetelen mód a HC gémerek sorrozatoan beleesnek pofával... a normál nem nekünk van, ha ott van a hard akkor azt kell választani, már ha az ember ki akarja használni a játék lehetőségeit, jelen esetben az opcionális lopakodást"

Olyan messze vagyok a HC gamertől, mint ide Heréd. A normal fokozat az a fokozat, melyet a játékfejlesztő olyan nehézséggel, kihívással lát el, hogy a játéka a lehető legteljesebb élményt nyújtsa, pontosan úgy, ahogy azt a fejlesztő elképzelte!

Mondok példát: Knack - normal fokozat. Komolyan mondom egészen húzós volt néha a kihívás, jól tettem, hogy hardon nem próbáltam. Ezzel szemben a Knack 2 normalja lett az easy fokozat, a hard meg a normal! Nem véletlen, hogy ez történt! Cerny-ék alkalmazkodtak megváltozott körülményekhez, jól felmérték, hogy a hc gamerek egyre kevesebben vannak, casualoknak áll a világ és ezért toltak 1-et a nehézségen lefelé.

Ezzel szemben a TLOU van annyira jól kezelhető, van annyira egyszerű gameplay-e megáldva, van annyira sok loot normalon benne, hogy a normal fokozata lett az easy. Tudod mi miatt szoktam meghalni? A próbálkozásaim miatt. Úgy értem explorer üzemmódban játszottam és másodlagos volt a gyilkolás, emiatt néha a marsjára megölte a macskát. Nagyon sokszor tesztelgettem, hogy mire mit lép az A.I.

"mivel ez egy lineáris játék, sosem volt openworld, nem annak készült"

Maga a helyszín, a téma az ami adná, hogy nem legyen ENNYIRE lineáris.

"mivel ez egy story orienált lineáris játék, azt hogy nincs döntés az igaz 10ből 9 játékra... nem RPG"

Néha úgy érzem, mintha olyannak írnék, aki még nem játszott játékokkal, vagy direkt nem akarja érteni amit írok. Most is így van. Sztori orientált, lineáris játék? Rendben, rengeteg ilyen van, de ettől még simán lehetne benne a, és b, opció, mert pont a TWD, amiből loptak az ezt képes volt nyújtani elég magas színvonalon. Igen. Azok is csak apró döntések voltak és a végjáték nem változik meg ettől, de jó érzés A-ból B-be a SAJÁT szád íze szerint eljutni. Meg mibe került volna már egy nyomorék alternatív ending? Millió játéknál meglépik, hát ennél pont nem, ahol még a fejlesztők is elregélték, hogy sokat rágódtak az endingen... nagyon sokat. És meghozták a rossz döntést, belekényszerítik a karaktert olyanba, amit a játékosok egy része nem lépne meg.

"Nótidog okosság, ez zavaró volt az UC4ben is, de nagyon... több energiát fektethetnének a környezeti gameplay elemekre"

Látod... nem lehet 10/10. Már csak ezért sem! A harcok, a stealth téma okés, elfogadom, a puzzle-platform része viszont 1 bites és ezen lehetett volna valamit okoskodni, mert ezen a téren rém gyatra.

IMYke2.0.0.0
Lords of Xulima - Deluxe Edition
* Amazon.us -- 2 dollár = ~530 Ft

STEAM-en eddig max. 60%-ot kapott, 10 euróért.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dzsini
És Boldog 25. szülinapot Mortal Kombat - 1992 október 8-án kerültek az első példányok a játéktermekbe.

És egy hivatalos "köszöntő"

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
Jöhet a 3. rész... ja nem.

Tinman
Utóbbi, elírtam, sorry.

grebber
Ez a 10/10 es vitatkozás olyan mint minden máson való vitatkozás értelmetlen 😊 (de emberi mozgató rugó így enélkül kb nem is lenne beszédtéma)
10/10-nél pont azért 10/10 a 10/10 mert ha tudok annál felsorolni hibákat legyen az grafika vagy más apróság pont leszarom, mert a game atomjó és le se szarom a mellékest..Szó se róla ilyen kevés van. Tomb Raideren kivül nem is nagyon emlékszem hogy mondtam volna másra a 10/10et

Next PC upgrade: 2022

Dzsini
Boldog szülinapot Portal!

10 éve, 2007 október 9-én jelent meg az Orange Box
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.10.09. 09:19:35

Tinman
Igen és a fórum egy ilyen hely, így nem összekeverendő egy szaksajtóbeli értékeléssel, mert előbbinek felelőssége van, nem is kicsi. Utóbbi meg a who cares kategória, n+1. vélemény, pont olyan, mint az enyém lentebb.

Tinman
Igen, van akit zavar, van akit nem, de akit nem zavar az is látja ezek szerint, csak nem zavarja. Ettől még a hiba ott van. Ha egy kritikában erről nem beszél az hiba. Ilyen esetben 10/10-re értékelni pedig még nagyobb.

Mivel a játékok is termékek, amikért egyre többet kérnek indulóban, így olyan mint autót véleményezni, halálra dicsérni a vásárlónak, a nyilvánvaló hibákat viszont elhallgatni. Ez az autókereskedelemben már bűncselekménynek számít!

Atisz
Úgy szoktam játékot választani, hogy elolvasok 1-2 kritikát és igen, megnézek 1-2 youtube videót (fontos, hogy nem kritika, hanem maga a játék vágás nélküli verziója legyen 😊), netán kipróbálom és bizony az eredményt elnézve az esetek 90%-ában sikerül jól választanom.
Vannak játékok amik a mainstream kritikák ellenére nagyon tetszenek és vannak amikről agyonpromotált mivoltuk ellenére is látszik, hogy szemetek.

#294373 Ez a Last Of us lenne, ami miatt bekapcsolódtam a dialógusba.

#294376 Tudom, csak találni kéne egy olyan embert is, aki szerint nem lenne-e jobban játszható egér + bill. kombinációval 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Totti5
Dead Space Extraction kimondottan mozgásérzékelős vezérlésre lett írva, ezért volt első körben Wii majd kijött PS3 Move-ra is.

darkSectorxxx
Hát ez is nagy kérdés. 😄

MerlinW
"100+ olyan (számomra) 1. osztályú játék van a steam fiókomon, amihez még hozzá sem nyúltam."

Ha hozzá sem nyúltál honnan a fenéből tudod hogy első osztályúak? Megmondták a jútúb rívjúsok?😊

[merlinw.org]

darkSectorxxx
psnow-ra melyik lenne az az egy? 😄

darkSectorxxx
De semmivel nem játszottál?
😄

Atisz
Pedig hidd el, hogy tényleg 1-1 játék és az a legrosszabb, hogy szinte mind más platform: Wii, Playstation, X-Box... tehát azért mondom, hogy nem érné meg 😊

Egyébként meg a steames 100 játék is exkluzív, abból a szempontból, hogy azok meg konzolon elérhetetlenek 😊

Atisz
A Dead Space Extraction konkrétan ugyanúgy a Visceral műve, mint a sorozat többi része és az EA adta ki. Erre mondtam, hogy a sztori és lore szempontjából meglehetősen fontos részt kiadni a Wii-re exkluzívan nem egy bölcs döntés. Persze értem, fel akarták futtatni a Wii-t, meg ugye tök jól el lehetett játszani az egyedi kontrollerrel, amit inkább átkoztak a felhasználók, mert célozni sokkal jobban lehet(ett volna) egérrel.

3Error
Csak, hogy mondjak én is valamit...
Én teljes gameplay-t néztem róla "csak", tehát nem játszottam vele, de az élmény és sztori teljesen átjött, szvsz, ha végigtolnám sem változna a véleményem róla. (szinte biztos vagyok benne - persze 1-2 opciót én lehet, hogy máshogy csináltam volna, etc., de ez a játék is eléggé "interaktív film" jellegű ahhoz, hogy sok különbséget ne találjak magam és a látottak/hallottak alapján)

Nagyon tetszett, tényleg remek, drámai, lélektani, "beleélhető", de azért "annyira" nem egy világmegváltó játék. (ez sem) Megértem a fanokat és megértem azokat is akiknek nem "gyütt be", vagy csak kicsit. Bár azért az utóbbiakra kíváncsi lennék, hogy mik is az indokok. (ahogy Te leírtad szépen, átgondoltan)

//@Andule, nálam hasonlóképp. Azt a pár címet ami érdekelne, megnézem gameplay formában, mint ahogy fentebb is írtam, nagggggyon régen volt olyan, hogy "Hú, be kell szereznem valamelyikből egyet!" <#zavart1>
(oké, lehet vitázni arról, hogy mennyi különbség van aközött, hogy ki játszik, te vagy más, de, mint említettem ezek nagy része olyan game, amit szinte mindenki ugyanúgy visz végig - a reakciókat/szövegelést meg ki tudom szűrni és a saját véleményemet helyezem oda)
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2017.10.08. 21:29:37

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

"Hát ha csak MINDÖSSZE 1 játék érdekelne konzolon azt túléled valóban, de ilyen személyt még életembe nem láttam."
Jelen 😊
Mikor tesom beszerezte a PS4et akkor hozzamvagta a regi xbox360-at Assasin's Creed-estul, Dead Red Redemption-ostul, GTA5ostul meg amire meg nem emlekszem aztan volt / lett volna lehetosegem a PS4evel is jatszani ha erdekelt volna valoban vmi annyira. Nem volt olyan ami valoban lekotott volna. Ez is izlesek es pofonok.
Totti5
Csak azokról a hibákról tudok nyilatkozani, ami nálam jelentkezik... másról nem. Viszont mindenki máshogy éli meg ezeket :

- Brutális nyúláSOK a The Walking Dead Season 1-ből!
- Nem nézem a sorozatot, nekem mindegy mit és honnan nyúltak, nem tudhatom.

- Rogyásig voltam végig fegyverekkel, felét nem is használtam, mert minek? Ahol lehetett lopakodva gyilkoltam, abban volt értelem, nem pju-pju-ban.
- más meg úgy játszik, hogy nem lopakodik és használja az eszközöket

- Oltári nagy hiba normalon kezdeni ezt a játékot, mert walk in the park az egész. Nagyon bánom, hogy nem hardom kezdtem.
- nem hiba, viszont érthetelen mód a HC gémerek sorrozatoan beleesnek pofával... a normál nem nekünk van, ha ott van a hard akkor azt kell választani, már ha az ember ki akarja használni a játék lehetőségeit, jelen esetben az opcionális lopakodást

- Embertelenül lineáris, de a hülyék kedvéért elég hamar betolja, hogy merre kellene menned, amikor amúgy is csak arra tudsz
- mivel ez egy lineáris játék, sosem volt openworld, nem annak készült

- Egy scripthalom, NULLA döntési lehetőséggel, mely a sztorira hatna.
- mivel ez egy story orienált lineáris játék, azt hogy nincs döntés az igaz 10ből 9 játékra... nem RPG

- Ez a ládatologatás, mint puzzle-platform elem ez a legalja, de azért 3234242x ellövik. Annyira irritálóan nulla agyat igénylő "feladványok" vannak benne, hogy aki ebben elakad, az sürgősen forduljon orvoshoz, mert az 50-es IQ-t erősen alulról...
- Nótidog okosság, ez zavaró volt az UC4ben is, de nagyon... több energiát fektethetnének a környezeti gameplay elemekre

IMYke2.0.0.0
Hasonló "igénytelenségek" részemről is történtek már a múltban, és remélhetőleg fognak a jövőben is történni.
Jelesül: Tomb Raider-ek. Az összest szerettem, amit eddig játszottam. A régieket, és a modernkoriakat egyaránt. A 2013-ast éppúgy 10/10-re taksáltam, mint a Rise-ot. S ha nekem hozzák a formát, akkor a következőt is.

Egyedül az élőszereplős filmre nézek előre is ferde szájjal, de ott is csak a főszereplő fiú(*) miatt.

A 10/10 kiosztásának jogát fenn tartom, mert adott cím, adott pillanatban úgy betalálhat, hogy alább nem pontozható --- ezt hívják szubjektív élménynek jobb helyeken.

Nálam 9.5 mert remek a sztori és a hangulat, -0,5 az a sok számomra totálisan érdektelen apróság amik téged zavartak, engem meg minimálisan éppen hogy. A kritikusnak ugyanilyen szíve joga teljesen szubjektíven értékelni valamit (ahogy azt te is tetted). Csak van akit zavarnak bizonyos dolgok, vannak akiket nem. Persze nevezhetjük igénytelenségnek de ha ez az akkor én erre még büszke is vagyok. 😊
Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2017.10.08. 19:32:42

Why so serious?