Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Hát, egyelőre semmit - ugyanis a Pay Pal szólt, hogy frissítsem a kártyaadataimat, ebben a hónapban jár le ugyanis (új kártya még nem érkezett a bankomtól). S emiatt nem tudom, hogy lehet-e még vásárolni rajta keresztül.
Így jegelem a témát.
Talán nem is baj.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Scooter
Miért mit vennél, ha szabad érdeklődni?
kigyi
G2A klón, mondhatni szó szerint... Ha azokban megbíztál eddig akkor ugyanazt alkalmazhatod itt is. Volt kulcsom amit letöltottak aztán visszaadta a gyártó ők meg levásárolható kuponként adták vissza, mert pénzt nem adnak, ha gáz van csak credit-et.
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.10.11. 08:54:14

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Vásároltam már ott párszor és amit vettem azt mindig megkaptam rendesen eddig.

Why so serious?

IMYke2.0.0.0
Köszönöm az infót 😊

Akkor holnapra marad a végleges döntésem 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Én sok játékot vettem ott. Pl Stellaris 6 euro. Alkalmi vétel volt!

Megbízható!
IMYke2.0.0.0
kinguin.net-ben és az ott árusítókban megbízunk, srácok?

Atisz
Pedig állítólag jó, azok szerint akik szeretik az efféle mmo open-world játékokat, bár az is igaz, hogy minden nagyobb hasonló játéknak megvan a saját hardcore rajongóbázisa, akik akkor is dicsérik az adott anyagot, ha az hagy is némi kívánnivalót maga után.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
A kombókat ugyanúgy rühellem a Mortal Kombatokban is (nem csak azért mert lusta vagyok megjegyezni a →→→↑↑A féle mozdulatsorokat), sokkal jobban szeretem a kreatívabb megoldásokat (Jedi Knight?). A Batman harcrendszerében az zavart leginkább, azonkívül, hogy 2 gomb nyomkodásából áll jórészt (bár tény, hogy kontrollerrel ezt kivételesen jobb játszani és akkor már több gombot kell nyomkodni 😊), magában a közdelemben az irányítás szinte funkció nélküli, automatikusan ugrunk rá az ellenfélre.
A változatos sztori és a remek ugrálós/mászós, minigame-ekkel teli játékmenet miatt élvezetes volt, de a harcrendszer bizony egy siralom. A sokak által agyonszidott Bloodrayne harcrendszere sokkal jobban tetszett, éppen a nagyobb mozgásszabadság miatt.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Tinman
4.38 dolcsit nekem megért az Endless Legend alap (DLC-ket majd sale-kor kártyápénzből) + Guild of Dungeoneering (Solo ajánlásával).

Ez a Wurm nekem kimaradt, de ennek alapján sok jót nem várok:

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.10.10. 20:50:16

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

darkSectorxxx
😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

grebber
Mi van ezekkel már te szent isten egyre szarabbak 😞

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
2 cím nincs meg belőle csak... és az a kettő nem is érdekel. (Wurm Unlimited, Guild of Dungeoneering)

Egyre több ilyen bundli lesz számomra. 😞

genndy

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

jarlaxxe
Ma már ez túlhaladott játékelem pont mint qte, amig új volt jó volt de ma már nem az.
Szerencsére az új AC már nem használja ezt a harcrendszert ezért is fogom megvenni.

Voltan
Ja, hát igen, vigyázni kell.
Szerencsére iszonyú ritkán warezolok már
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2017.10.10. 19:43:43

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

darkSectorxxx
Pontosan, nem szar, hanem monoton, nehogy összemossuk a dolgot.
Jóból is megárt a sok.

Uncharted kiváló, God of War epic, ellenben ha pár órát nyomsz, és kiemeled a harcot, pl Uncharted-ben, akkor be lehet sokalni.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.10.10. 19:16:28

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Ugyanaz a harcrendszer, bocs, rosszul fogalmaztam meg, a fight részére gondolok...ez a üss vágj, azt ha jön a jel védekezés, aztán megint.

IMYke2.0.0.0
Sőt, a Piratebay is futtat(ott?) ilyen miner kódot a látogatók gépén... (programot)...

IMYke2.0.0.0
"Mire gondolsz?"

A zsarolóvírusok korában?

Voltan
hogy manapság a WRZ veszélyes is lehet...

Mire gondolsz?

IMYke2.0.0.0
Ha egy játék szórakoztat, akkor nem szabad sajnálni rá a pénzt.
Arról nem is beszélve, hogy manapság a WRZ veszélyes is lehet...

Dzsini
Biztos, hogy nem.

várj egy akcióra, ha a jelenlegi 21,5 font az Ultimate edition-ért sok.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.10.10. 18:32:14

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sziasztok egy ilyen fél legális kérdés érdekelne 😊 Az anno 2205 érdekelne az alap fel van törve tetszik is meg egy dlc hozzá de a többihez már nincs crack.Jobb szeretem megvenni de 7000ft-ot nem ér az egész pack.Nekem legalábbis.De ha megveszem csak a season pass-t?Müködik úgy? az csak 3000 ft körül van annyit még nekem ér talán.De többet nem.
Tehát feltört játékhoz ha megveszem a dlc-t az úgy menne?

Utoljára szerkesztette: sanya200, 2017.10.10. 18:30:16

A másik meg, h folyamatosan adagolja az újabb és újabb ellenségtípusokat, akiknél újabb taktikát, képességeket kell alkalmazni. Batman harcrendszere tökéletes példája az egyszerű, de nagyszerűnek.
3Error
<#eljen>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

MerlinW
Akartam is írni, hogy tolja végig a combat tutorial-t és máris más lesz a leányzó fekvése😊

[merlinw.org]

Elég durva kombokat lehet benne csinálni, csak nem kötelező.
MerlinW
Mennyire élvezetes lett volna a Batman játék egy 7 billentyűs Mortal Kombat harcrendszerrel, vagy egy lassú DaS rendszerrel, mi?😊 Ne csináljuk már😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.10.10. 17:58:20

[merlinw.org]

Atisz
Hát legyünk őszinték, hogy a bal + jobb egérgombnyomkodásra osztott ütés + védekezés nem igazán számít változatosnak (mondom ezt úgy, hogy nagyon tetszett az Arkham City, annak ellenére, hogy nem kedvelem a szuperhősös hülyeségeket), egyszerűen túlautomatizált.

MerlinW
Batman-ben semmi gameplay? Monoton harc? WTF?

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0

darkSectorxxx
AC világa ehhez képest érdekes, annyi a különbség, meg ott a das szerű harc lehet felüdülés, itt meg nyomogatod a négyzetet, amikor meg zöld háromszőget latsz lenyomod. Batman-ba is utáltam, semmi gameplay. Monoton szerintem a harc, túl sok szabad kezet nem ad a játék. Nem is nagyon látom jelentőségét pl a lopakodásnak.

darkSectorxxx
Engem sem érdekelnek az opcionális fizetések

darkSectorxxx
Nem, amit irtam válasznak azt én mondom, gondolom....

Tinman
Az előbb néztem streamet és annyira fájdalmasan AC-s volt a gameplay, hogy azt hittem az Origins egy éjszakai jelenetét látom... hát nem. Hát izé... ehhez tényleg kell majd erős és kitartás, az már ennyiből látszik :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Voltan
Eszemben sincs 40 órát grindelni. Élvezem a játékot, amíg élvezem, és ennyi.

Fpocok
Sok sikert a 40oras grindeleshez, ha latni akarod a veget.

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
A fürdős kurvulàsnak van értéke a neten lehet csordába verődni és eggyütt sírni...

Next PC upgrade: 2022

Voltan
Na, ez egészen bizonyos 😊

Dzsini
Három nap múlva majd találnak valami mást valami más játékkal kapcsolatban amin lehet rugózni.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Voltan
Ennyi. Szokás szerint megint túl van reagálva a dolog.
Továbbra sem támogatom ezt az üzleti modellt egy full price AAA játék esetében, de azért ez a hiszti körülötte már erős túlzás szerintem.

IMYke2.0.0.0
Csak hogy nem egészen Single Player only a játék...

//Szerk.:

"Last but certainly not least, the loot chests. Oh boy, WB. This is a full priced, singleplayer game that has purchasable item consumables. Always a bad idea.

Fortunately, these crates are entirely pointless and do not aid your gameplay in any way whatsoever. I tried a few and saw that I could easily get better items by running around killing Orcs. Still love how people are saying it is impossible to beat the game without buying them, probably the same people who say it is impossible to beat Contra without the Code, or are (itt spoiler, nem és nem nézek alá)."
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.10.10. 10:58:52

Voltan
Nyilván irónia akart lenni. 😊

Amúgy meg valóban nem szép dolog az ilyesmi egy single játékban, de nem példa nélküli, és vicces, hogy emiatt leírnak egy játékot. Nem fogok venni semmilyen lootbox-ot, és letojom az egész mikrotranzakciós dolgot. Ennyi fog történni.

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Öööö... elolvastad?

darkSectorxxx
Jó a játék ugyanaz mint az első csak csiszoltak rajta itt-ott.

IMYke2.0.0.0
"Middle-earth: Shadow of War"

Egy rövidke review egy júzertől:

"Too often I find myself playing single-player games and thinking to myself, "You know what this needs? Microtransactions!" Well, the good folks at WB Games listened closesly to my nightly, lusftul moans for a paid crate system, and have delivered handsomely with Middle-Crate: Shadow of Crates 2k17. They're really doing all they can to preserve Tolkein's legacy, here, after all."

<#wow1>

zorrobomber
Nem vagy egyedül, bár a Switch nekem a portability miatt is érdekes, emiatt jöhet majd a Skyrim és a Stardew Valley is rá. Lassan, de biztosan érik az a Zelda. Szóval minden más konzolos csoda hidegen hagy jelenleg, még az RDR 2 is a jelen formájában (fos trailer).