Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3Error
??

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Atisz
"kotelezo magyar felirattal"

Én is elbeszélgetnék, a Dishonored-ös emberekkel együtt... sírunk, hogy mennyire nem tudnak a fiatalok nyelveket, közben még játék közben sem tud a gyerek legalább angolból magára szedni valamit. OK, hogy opcionális, na de kötelezően, még a menüpontokat (!) is átírva... hát anyád.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

dartonite
Originst szamtalanszor, a masodik reszt csak 1x, Inq-et asszem 2x.
Ha visszaternek a gyokerekhez akkor mustbuy lesz (ha lesz) a kovetkezo resz, ha az Inq. es ME:A vonalat eroltetik akkor soha tobbe.
DA😮-t meg dobozosban vettem az ME1-el kozosen mikor olcsoert dobaltak az ember utan a CD galaxisban, cserebe kotelezo magyar felirattal. (En nagyon elbeszelgetnek azzal aki kitalalta h nem opcionalis a magyar nyelv a honositott cuccokban)
Baromi elvezetes es legfokepp logikusan felepitett vilagot hoztak ossze szoval tenyleg egy jo RPG-t. Jo olvasgatni a codex-et is. Mivel ez dlc nelkuli volt kb egy eve kartyapenzbol behuztam a goty-t es ujrakezdtem, nem sok hianyzik a vegehez, saccra olyan 50 ora (+X a dlc-ekre) es lehet benne 110-120 eddig. De most nem olvasom az extrakat szal haladosabbra vettem, elsore tobb ido volt ill mikor vegeztem majdnem minden kezdosztorit letoltam.
A folytatas ugyanolyan bioware pontos szarral rendelkezik emlekeim szerint mint a ME2 igy mindket jatek parkolopalyara kerult.

Amugy a BG-ket meg mindig jobban szeretem 😊)) (BG1 fosztorijat nagyon komalom)
grebber
Abszolút rossz döntés hiszen a bundlekba semmi pénz nincs... JA NEM<#nyes>

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Nem tudom... lehet, hogy utálnom kéne a Shadow of The Beast-et PS4-en, de nem megy.

Gondoltam elindítom kettő percre, hogy megnézzem, hogy az anno általam 1990(!) körül (27 év vaze!) játszott Shadow of The Beast mégis mennyit változott és kettő óra lett belőle!

És az az érzés, amit akkor éreztem amikor most PS4-en ismét balról-jobbra elkezdtem vonulni és öldökölni, az valami egészen egyedi! Megfogalmazni se tudom, mert itt él bennem a régi rész emléke, több, mint negyed század alatt azért 1-2 dolgot láttam már a gaming világban és olyan érzés, mintha egy kicsit egyszerre léteznék 2 dimenzióban! De komolyan... szinte túlvilági feeling, nagyon fura ^^

Hát basszus emlékeszem, ahogy hittan órán (insert yer laugh here), a pad alatt olvastam a... hmmm... a Spectrum Világ rémlik és abban olvastam először róla.

Még a színes fotó is rémlik, ami azért fura, mert Spectrumon biztos, hogy nem volt olyan színpompás, mint C64-en... Amigán meg... pfff, az high-tech űrtechno volt!

Na de vissza a PS4 verzához... annyira megmagyarázhatatlan érzés fogott el már az első perctől amikor játszani kezdem vele, hogy ilyen még soha egy játék esetében sem történt velem! Ez nyilván részben a játék érdeme, de ehhez én is kellettem, meg rohadt sok év.

Az megvan, hogy a játék rögtön a lecsóba csap? Nincs átvezető, nincs történet, rögtön levágod, hogy szolga vagy és azt kell tenned, amit a pórázod másik végén lebegő rettentő lény parancsol. Na nem mintha te magad nem lennél visszataszító...
Az egész rémesen furcsa... minden játékban pont ilyeneket kell a másvilágra küldeni, mint amilyen itt te vagy és az ellenfelek eleinte jól fésült szoldzsák, egyértelműen a rend szolgálatában. Az első cél se semmi azzal a csecsemő témával, na de no spoiler.

Ha nagy ritkán van némi szöveg, abból SEMMIT nem értesz, mert számodra ismeretlen nyelven hangzik el, a felirat... hát az megint nem gyenge. A kaszab által szerzett "XP-vel" lehet feloldani többek között az idegen lényeg szövegét... ez nyilván az újrajátszás felé való terelgetés, mert elsőre inkább fejlesztenéd magad.

A klasszikus rész zenéje már-már történelem és ebben a rimékben' is rohadt jól szól. Maga a gameplay, nem túl bonyis... kicsit combo orgia, kicsit platformer, kicsit amolyan brawl game. Viszont működik és a pályák rettentő furcsák, abs. olyan benyomásod van, mintha valami elcseszett idegen bolygón lennél, ahol pont úgy bánnak veled, mint ahogy te bánnál magaddal, ha lenne tükör...

Nagyon látszik, hogy az egész a többszöri végigjátszásra megy rá, annyi az unlockolni való és többek között a RÉGI CLASSIC játék is feloldható!

Nem véletlen, hogy cirka 1.3k körül jutottam hozzá, mert nem ez a játék váltja meg a világot, viszont PS4 excluként annyira egyedi, szokatlan és persze véres, hogy szerintem ilyen összegért, egyszerűen must buy! Annyira mellé nem lehet vele nyúlni, mert 1x letolod és elfelejted. Állítólag rövidke, még mászkálós Tinman módban is ilyen max 4-5 óra.

Indulóban olyan 5k HUF körül volt, ami egy Day1 játékért, ami tartalmazza a classic részt teljesen rendben van... kimaxolni legalább 9-11 óra kell és azért nehezebb fokozaton elég húzós tud lenni.

Nem tudom még, hogy hány/10, de eddig simán rádobnék egy 7/10-et, persze még nem vittem végig.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Csak beesett valami péntek 13-ra...

IGN megvette a Humble Bundle-t. Azt ígérik, hogy nem folynak bele az operatív dolgokba (legalábbis rövidtávon), csak segítik a növekedést.

forrás
Atisz
Az első részt nemrég szereztem be dobozosan, már csak idő kéne végigjátszani 😊

Hasonló érdeklődési körűek (értsd BG 1-2, Fallout 1-2 gyógyíthatatlan betegek) szerint ez a rész az ami ér is valamit a sorozatból.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Dragon Age mérlegem:
megvan eredetiben valamilyen online store-ban: mind
végigjátszva: egyik se

Üdvözlöm a hörcsög urat a bannerben! 😊
genndy
Az Originst vagy 4x, mindig kimaxolósan, DLC-kkel, a 2-t egyszer, de tervben van még egy a DLC-k miatt, Inquisitiont még nem, vártam GOTYt.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Tinman
Köszi a válaszokat!<#worship>

Tényleg nem piszkálásból kérdeztem, komolyan érdekelt!

Szóval, akkor annyira nem egy tökéletes sorozat, hogy mindenki keresztbe-hosszába, de úgy tűnik, azért volt közte jóféle is :-)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.10.13. 19:22:32

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Mindegyiket kb 3-4szer és vagyok olyan perverz, hogy a második rész tetszik a legjobban. 😊 De mindhárom rész jó.

Why so serious?

grebber
DA:I majd ~ 1 + év múlva újra fénykorát éli majd legalábbis magyar körökben amikor elkészül a magyarítás. <#eplus2>

MerlinW
DA😮-t végigjátszottam 6x (máig az egyik legjobb RPG), DA2-t 2x, DA:I-t félbehagytam, mert nem jó.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.10.13. 17:32:50

[merlinw.org]

Voltan
Az elsőt végigvittem, minusz a DLC-k.
A másodikba talán ha 4-5 órát raktam, eredetiben sztem nem is volt meg soha.

Az Inquisitionba belepaloltam sokat, talán 15-20 órát is, az elején nagyon tetszett, aztán valahogy ellankadt a figyelmem...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

3Error
Folytatom : majdnem mindet. <#zavart1>

Honosítás hiányában az Inquisition-t nem, az első részt kétszer, a másodikat (behalt vinyó - repült mentések - virágbolti verzió) miatt 1.5x-er. (az első dobozos+steames+origines is megvan (a kieg. is dobozos), a második csak digitálisan, természetesen GOTY)
Mivel az angolom nem fullos és ezekben bizony sok a szöveg, így a várom a csodát. Ha a köcsög EA nem dobta volna a magyar feliratozást, a 2-3. rész is meg lenne dobozosan 100%. Nekem tetszettek, száz fölöttiek az óraszámok amiket beléjük tettem.
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2017.10.13. 16:57:14

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Totti5
Most bukott a Mass Effect, mert nem vették, szóval nem, nem lesz. Csak akkor ha sikeres a kasszáknál... jelenleg az Origins után az. Szóval lesz.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

grebber
Elsőt elkezdtem ,de mivel a szervezetem alapból kilöki a körökre osztott cuccokat nem sokáig jutottam vele pedig nagyon ,de nagyon tetszett ,de csira vagyok ehhez a fajta játékstílushoz... majd ha nagy leszek teszek még egy próbát.

Kongy
Én mindet végigvittem, és a DLC-ket is <#nyes>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

IMYke2.0.0.0
Folytatom én is:
* Dragon Age (1): Ultimate Edition - megvan STEAM: 05 órát mutat
* Dragon Age (1): Ultimate Edition - megvan ORIGIN: "Less than an hour"
* Dragon Age II - megvan ORIGIN: "Less than an hour"
* Dragon Age: Inquisition GOTY - megvan ORIGIN: "Less than an hour"

//A kérdésem meg pusztán kérdés volt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dzsini
Az első egyszer járt ajándékba Originen, kipróbáltam, és pár óra után nem vágytam rá, hogy tovább kövessem a történetet - valahogy a világ nem kapott el.

Megjegyzem ugyanígy járt a Witcher is, valahogy a fantasy világokkal nincs szerencsénk egymáshoz 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
Nem piszkálásból és a többiektől IS kérdezem:

Dragon Age mely részeit játszottad végig?

Kezdem én: Egyiket sem.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.10.13. 15:45:15

TBTPumpa
Lesz még 10 is, amíg valaki megveszi (0day/preorder keretében), miért ne?
Sőt biztosan lesz már benne mikrotranzakció is, hisz anélkül nem lehet AAA játékot kiadni.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.10.13. 15:40:05

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Totti5
Elég szépen ment az előző rész, miért ne lenne. De már maga a kiadó mondta hogy kész van a story vázlata a 4-5höz.

Jövő évi E3on simán bedobhatják.

In February 2010, Electronic Arts announced that more than 3.2 million copies of the game had been sold.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.10.13. 15:39:19

IMYke2.0.0.0
Lesz Dragon Age 4 egyáltalán?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Lesz helyette más, lehet már ott volt ezer éve, aki a helyére lép... emberek jönnek s mennek, felesleges ezen szomorkodni, az élet megy tovább. Az idő meg eldönti, amikor kézbe kapjuk az új játékot. Kétlem hogy bárki is Mike Laidlaw-ért fog siránkozni, ha jó lesz a játék.

Amikor meg a második részt adta ki, a pokolba lett küldve.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.10.13. 15:36:55

TBTPumpa
Mike Laidlaw (Dragon Age Creative Director) leaves BioWare

RIP BioWare, a lényeg, hogy jó lesz a Dragon Age 4.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.10.13. 15:32:15

Tinman
Anno álmodoztam róla, de sajnos kimaradt. Ha elélek addig, feltétlenül pótolni fogom, csodás cucc, már videók alapján is!

<#eljen>
#294531 -ben ajánlottakra is rá fogok nézni!
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.10.13. 07:01:39

Tinman
Természetesen toltam ezt is anno. Soha nem végig, nekem ez nem tetszett és ebbe is örömmel rúgok. Nem szerettem már akkor sem ezeket a klón cuccokat. Ott volt a Famicom-on a csodás SMB, majd találkoztam ezzel 1-1.5 éven belül. Nem mondom, hogy feljött a reggelim, de akkoriban a haverok között az járta, hogy "Láttad a számítógépes plebs "Mario"-ját,? Röhög a vakbelem is tőle."

Akkoriban ugyanis errefelé többeknek volt inkább Nintendo vagy Sega konzolja, mint mikroszámítógépe ^^

Ellenben a PC-re is megjelent Giana Sisters remake az nekem eléggé bejött... leszámítva persze a final boss-t -.-

Tinman
Szerintem semmi gond nincs azzal, ha mesélsz a Switch élményeidről, vagy kritikát fogalmaz meg 1-2 címről, legyen az pozitív, vagy éppen negatív.

Tinman
Engem az zavart, hogy azt mondod ekézem a Mario-t, ami nagyon nem igaz. A gyerekkorom meghatározó gamer élménye volt, legalább akkora, mint a Cauldron 2 vagy éppen az Impossible Mission, Creatures 1-2.

Nem mellesleg a Crash Bandicoot simán játszik abban a ligában ahol a Mario.

Viszont! Nem utólag nem tetszik! Az tény, hogy nem 21 éve toltam vele, de évekkel a megjelenés után igen! Tehát nem 1 éve meg 2 éve, hanem NAGYON SOK éve. Ennek alapján alkottam a mondókám és nem friss tapasztalat alapján!

Egyébként pl. a SM RPG külleme mai szemmel nézve szerény, mégis abban megvan az a báj ami az N64-es Mario-ban kevésbé. Aztán a classic 2D részek... azok meg bármikor ütnek.

Tinman
Game.co.uk

Snes Mini Classic
55.000 Ft + p.k.

Hát úgy látom nem csak a Kelet-Európai forgalmazó nagy patkány -.-

Persze így, hogy a GBA játékoktól kezdve a Sega cuccokon át az árkád masinákig bezárólag kb. mindent kényelmesen, nagyjából 3 perces gány után futtat már nem is annyira fájó a hazai összeg. Tudom... Pi, de ezzel tényleg 3 percnél nem több a modding, utána még gyorsabb.

Tudok ajánlani még két hasonlóan jól sikerült hasonlóan nem szokványos (nem platform) Mario játékot:

Mario & Luigi: Superstar Saga - akció-kaland RPG a ~9 pontos tartományból, eredetileg GBA-ra jött ki és épp most adtak ki belőle egy 3DS remake-et, ami állítólag egész jól sikerült. Egyébként több játék is kijött a Mario & Luigi sorozatból, mindhez nem volt szerencsém, de elvileg mind RPG.

Mario + Rabbids Kingdom Battle - ez egy turn based tactical RPG, idei Switch megjelenés, szintén a ~9 pontos tartományból és hatalmas közönségsiker, rendkívül szórakoztató játék.
Ha igazi SNES csodát akarsz látni és még nem volt meg, akkor a Super Mario Worldnek ess neki a Miniről. Garantáltan sokszor fogod az állad kapargatni a földről, hogy ezt így akkor milyen lehetett átélni. Életem talán legszebb gaming emlékei.... 😊
Az amúgy megvan, hogy Magyarországon a legtöbb embernek ez jelentette az "1.rész"t? 😄
Pár hete is volt egy beszélgetésem, ahol valakit szembesítenem kellett azzal, hogy ő C64-en nem Super Mario Bros-al játszott, hanem Giana Sisters-el. 😄

Az a nagy helyzet, hogy én továbbra is Switch lázban égek március óta, pedig a gépet konkrétan zeldamasinának vettem fogadásból. Rettentő szívesen írok én arról, hogy mennyire tök jó helyzeteket eredményezett a gép az elmúlt fél évben és hogy azóta szinte elsődleges gaming platformmá vált nálam. Nemrég egy ismerőssel ideiglenesen elcseréltük egy PS4PRO-ra, hogy pótoljam a HZD-t (ami egyébként tényleg egy tök szuper játék), a vége az lett, hogy én már nagyon vártam vissza a Switchet, ő pedig végül vett egy saját Switchet. 😊
Csak tényleg azt éreztem, hogy itt néhányatokból a legrosszabbat hozza ki a Switches lelkesedés és tök őszintén mondom, hogy nem akartam ezzel paprikázni a hangulatot, ezért átmentem erősen read onlyba, mert az elmúlt fél év gaming élményei nálam szinte csak a Switchez kötődnek (WoW mellett) és olyan szinten visszarántott a gép a Nintendo és a handheld gaming világába (SNES-től GAmecube-ig voltam konzolos, utána PC only), hogy holnap érkezik egy New 3DS XL a Switch mellé.
Szóval én szívesen feldobok témát, de az jó eséllyel Nintendo related lesz mostanában. 😊
Tényleg egyszerű poénnak szántam a képet, abszolút ne vegyétek komolyan. 😊

Super Mario 64 meg, Neked nem tetszik így utólag, tiszta sor, én még akkor játszottam vele, amikor az volt a current gen volt, akkor így lefostuk tőle a bokánkat mi játékosok, és a kritikusok is. 94-es metascore, 92-es userscore.
Nyilván mivel akkor játszottam vele, akkoriak az emlékek, nem igazán tudom megítélni, hogy mai fejjel milyennek érezném.
Tény, hogy objektíve, egymás mellé téve a Galaxy 1-2 simán verik, de ez mindig így van, a műfajteremtő játékok ilyen szempontból rosszul öregednek, mert övék az úttörő szerep, őket akkor és ott átélni felülmúlhatatlan, utólag nyilván felül lesznek múlva.
Tinman

Az érzés amikor a Sonic 2-öt tolsz a SNES Mini Classicodon:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Tinman
Nyilván nincs benne olyan mélység, mint egy FF-ben, vagy egy Breath of Fire-ban, de már maga az az éles váltás, hogy az ugrálós platformerből csinálták egy jópofa jRPG-like cuccot, ami JÓL sikerült az rettentő jópofa. A célcsoport természetesen nem a HC gamerek lehettek, inkább elvarázsolni akartak vele és elnézve a grafikát megemelem a kalapom. Na most a N64-es 3D "éles váltás" véleményem szerint már jóval kevésbé bájos, kisebb a varázsa és tényleg rengetegszer éreztem azt, hogy csak kajtatok bele a semmibe. Mintha Mario nagyon összement volna és a világ nagyobb lenne arányaiban, mint egy 2D-s rész esetében volt. Emiatt tényleg soknak éreztem a korábbi részekhez képest az üresjáratot. (Igen, most én is ismételtem magam.)

Dzsini
Square / Nintendo közös munka, leginkább egy klasszikus (4-5-6), leegyszerűsített Final Fantasy játék, Mario világban - nem úgy alapoz döntésekre, mint egy nyugati RPG, hanem történetet mesél.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.10.12. 20:53:02

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
Szerencsés vagy. Azért akkor és ott tolni egy ilyen csodát SNES-en az őrületesen nagy gamer élmény lehetett... meg persze pár évvel később emun. Nekem egyszerűen nem jutott el a tudatomig, hogy létezik ilyen belőle.

Paper Mario is kiváló, nem vitás!

Totti5
A kérdés, mennyire tud jó RPGnek lenni.

Paper Mario-val az volt a gondom, hogy a felületesség végig megmarat benne. Ott volt minden eszköz, de nem sikerült mélyebben integrálni. Miközben egy sima mezei 2D/3D sima platforming Mario HC is tud lenni, ha úgy akarom.

Kíváncsi leszek a Mario+Rabbids ezt hogyan oldotta meg és milyen lesz hosszú távon a mechanika, kihívás, eszközök.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.10.12. 20:50:36

Dzsini
Én nagyon nagyon rég (még talán DOS-os SNES emulátorral) játszottam vele (nem végig, mert valami bossról sokszor lepattantam és jött valami más helyette), akkor és ott ettől függetlenül jó szórakozás volt, igen érdekes harcrendszerrel 😊

Teljes mértékben méltó örököse lett a Paper Mario sorozat.

Tinman
Minden felhozatalban, minden fronton lehetnek néha gyengébb részek. Nyilván a N64-es Mario a SAJÁT ligájában, vagy a többi Mario-hoz képest gyengébb, míg az akkoriban megjelent 3D platformerek közül még ezzel a gyengébb jelzővel is kiemelkedik.

Nekem már csak azért is tüske a kezemben, mert sokáig magamnak sem ismertem be, hogy miért szálltam ki anno kb. a játék 60%-nál... eluntam. Egy Mario játékot. Én, aki könnyes szemmel szorongatta anno a Famicom masináját és simán 4-5 hónapom ráment gyerekként arra, hogy végigtoljam az 1. részt. (Nagy etapokat a szülők nem engedtek, mondván a TV beég tőle -.-)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.10.12. 20:47:36

Tinman
Na mert, hogy 2017 van. Be kell valljam töredelmesen, hogy soha nem is hallottam a Super Mario RPG-ről egészen addig, míg ki nem derült, hogy a SNES Mini felhozatalán ott lesz. Akkor kicsit utánanéztem és leesett az állam.

Aztán megjött a gép. Elindítottam és elaléltam. Rohadtul tetszik! Nagyon jópofa és ahogy már korábban is mondtam, pont annyira időtálló egy játék amennyire jó és az SM RPG jó. Simán és boldogon lehet tolni 2017-ben, mert van bája és kellően érdekes és egyedi is.

Ez ma már nem tudom hányadik Mario ekézésem...

TBTPumpa
Tiszta Gémdéj Iroda. Ott is Nintendo elvakultság van. Ami Nintendo az csak jó lehet, a többi platform szutyok. <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.10.12. 20:42:56

Totti5
"Amúgy mit szólsz a Super Mario RPG-hez?"

Bocsánat, nem is figyeltem, aztán dolgoztam és már nem néztem, mert nem volt időm.

Semmit, sosem játszottam.

A Paper Marió jóféle volt WiiUn, abban is volt RPG elem és semmilyen téren nem a klasszikus Mario platformer. Ha lesz egy új RPG Mario rohanok majd érte.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.10.12. 20:38:51

Tinman
Hozz más diskurzust, akkor arról lesz szó.

Mario becsmérlésnek is örülnék, mert többször lett itt általam dicsérve, mint szidva. Le kéne venni a fanboy szemüveget, az senkinek nem áll jól.

Tinman
Ha nem úgy tennél, mint Totti, hogy el se olvassa a másik kommentjét (kérdeztem tőle, hogy a SM RPG-ről mi a véleménye...), akkor feltűnhetett volna, hogy egyedül a Mario N64-el szemben támasztottam kifogásokat és észrevetted volna ezeket:

"mint ahogy a New Super Mario Bros 1-2 is mocskosul jól sikerült"

"hogy Galaxy-ról már tényleg el lehessen mondani, hogy méltó a 2D-s részekhez"

"mint egy zseniális 2D részt"

... és nem véletlenül kérdeztem tőle a Super Mario RPG-ről alkotott véleményét, nagyon nem. Csak éppen választ nem kaptam rá, inkább elismételte u.a., mint korábban.