311802
-
#178682 Machete 2. Még nagyobb blődség, mint az 1 volt, úgyhogy akinek az első rész tetszett vélhetően ez is a fog, a többiek kerüljék! -
#178681 Jah ezt mondom én is. :D -
#178680 Kemény vagy, én az egész szériát feladtam vagy 2-3 rész után és nem is hiányzik :D -
#178679 Az hagyján ,hogy ő leírta de én még összesen ennyi faját nem is ittam de még csak nem is ismertem :) -
#178678 No, a Walking Deadben én is eljutottam a 4x08-hoz. Hát, mit is mondjak, erre várok másfél éve, hogy végre történjen valami ilyesmi. -
#178677 Jah innen fú a szél értem. :D
Ja az alma ismerős, képeken meg filmekben már láttam. :) -
#178676 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vegyészként végeztem anno, csak elfajoztam IT irányba, mert miután kiokosítottak tisztán láttam, hogy a sok méreg/rákkeltő anyag és én nem leszünk jó barátok.
Pro tipp: Amiről nem tudod, hogy mi az, arra nincs szüksége a szervezetednek. :-)
Az almát gondolom ismered... na azt nyugodtan, ha nem permetezték rommá. :-) -
#178675 Na oké, de látod ezt mondom, hogy tudod ezeket? én még azt sem tudom mi az az aszpartám. :D
Te meg már azt is tudod hogy az nem kell. :D -
#178674 Behunyom a szemem... koncentrálok.
Az elmém körbepásztázza Zala megyét... nem lellek sehol.
MerlinW! TE nem Zala megyében élsz. :-D
Sajnos az ország másik végében is nemrég kiderült, hogy kissé sok volt az arzén a cuccban. Utána hetekig lajtos kocsival vitték nekik. Ebben az a vicc, hogy előtte évekig itták szerencsétlenek.
A feljelentést pedig megtettem! Elvégre aki vízért nem fizet, az lopja a hálózatból... nem szép dolog. -
#178673 Mizse, Apenta, Ave kimaradt. Ezeket 1 éve ittam kb. utoljára.
Apenta-ról annyit csak, hogy az ízesített verzió aszpartámot tartalmaz... az úgy kell a vízbe, mint a fáradt olaj -.- -
#178672 Gamefly Winter Sale 4. nap
Vannak jók megint. Például komplett Runaway sorozat ócóért. -
#178671 Igen mert abban vannak egészséges baktériumok, amikkel fitten tartod a szervezetedet, én is amúgy csapvizet iszok, az ásványviz nekem sem fontos, max akkor ha valahová megyek, és nincs csap utközben. :D -
#178670 34 éve csapvízen élek és egészséges vagyok, mint a makk. Vízért, oxigénért pénzt nem adok. -
#178669 Nem tudtam, ellenben nem lep meg. Lehet a Jana is átverés, de jó kút az tuti :-) -
#178668 Egyetértek. Ez a jövő, még akkor is, ha nekünk nem tetszik.
A tőlünk szerencsésebb fejlődésű országokban nem gond a lópáncélért sem perkálni, ahogy az extra uborkáért sem a PvsZ 2-ben. -
#178667 Én is iszom vizet, de hogy 30 féle vizről ennyit fejből lekarcoljak, azt max 60 év múlva,, ?D
Eleve nem is ismerem a felsoroltak 50%-át, nemhogy ittam volna. :D -
#178666 Asszem ilyet nem lehet. Mármint forrást kisajátítani.
Amúgy tudtad?
"A magyarországi Nestlé Aquarel "Cédrus természetes forrásvíz", a PET csomagoláson jelölt káli-medencei "Cédrus-forrásból" kerül a fogyasztóközönség elé. A valóságban a Cédrus-forrás nem létezik, és a palackozott víz nem forrásvíz, hanem egy technológiailag épített kútvíz. Nem Cédrus-forrás, hanem Urán kút, amely egy a földkérgi urán-kutatófúrásból maradt hátra. A Nestlé Waters kútja nem egy természetes, önmagától felszínre törõ forrásvíz, hanem egy 256,5 méter mélyrõl felszivattyúzott és 3,7 km hosszú speciális vezetéken a csomagoló üzemhez vezetett kútvíz." -
#178665 De neeem, amit irtál az más, azt mindenki úgy emlegette régen mintha a pc kihuzta volna a szarból őket, valami megmentő, holott semmi ilyen nem volt, a port költségét visszahozták aztán ennyi, de ez nem értem mire akkora nagy szám, mikor feleannyi áron hozták ki pc-re mint x360-on, ha boxon 25 euro-val indult volna, én 2-őt is vettem volna. -
#178664 Csak vizet iszom. Állítólag nagyrészt abból vagyunk, akkor most mit hepciáskodjak itten más folyadékkal? -
#178663 Az, hogy végig PC-re fejlesztették, majd mikor helyette konzolra adták ki, nem fogyott olyan jól? Egyértelműen jobban ment volna. Ez nem fikció. :P -
#178662 Volt egy forrás a közelben. A helyi sírköves (nem vicc) elterelte, kisajátította. Halastavat kreált magának belőle, mely rendre beposhad, beledöglenek a halai minden évben, ráadásul első osztályú szúnyogbölcsi.
Fájó pont. Nem csoda, hogy nem akarok róla beszélni. Az ember a fiatalkori ejaculatio precoxáról sem ír disszertációt. Ellenben a Theodora kapcsán említettem a szerencsés(?) balatoni népeket, akik a forrásbú' veszik ki a vizet. -
Zóanagyvarázsló #178661 Azt próbáltad már, hogy forrásról veszel vizet? Csak meglep, hogy éppen ez az opció maradt ki a topik Huckleberry Finnjének recenziójából. -
#178660 Hát ez inkább maradjuk annyiba hogy egy fikció. :D -
#178659 #178460 mi is most néztük meg a hétvégén. Nekem tetszett. Tényleg nem volt annyira hű meg ha, mint vártam, de jó volt.
És az új logó is jobb! :) -
#178658 Az, hogy PC-n szinte csak és kizárólag profitot termelt. Ha meg a kezdetekkor kiadták volna PC-re is, sokkal többet tudtak volna eladni belőle. -
#178657 Nekem az új hogy létezik 1 ember a földön aki ennyi ásványvizet ivott már és ismeri milyen, és mennyire jó. :D Ja és ezt leírta. :D -
#178656 Jah és az hogy a port költségét visszahozta, ez mire bizonyíték?
Vagy miért nagy dolog ez? -
Evoluti0N #178655 Húha! Ásványvíz review. Az ember mindig lát itt valami újat. :D -
#178654 Mire portolták PC-re, addigra már visszahozta a fejlesztési költségeket. A PC-s port költségeit meg a port maga hozta vissza 2 hét alatt. Utána puszta profitot termelt. -
#178653 Nem hát, de konzolon is addigra megnött, a sok bundle kiadásnak meg hogy filléres letöltős akciók voltak... :)
Nem ment rosszul PC-n sem, nem azt mondtam, de ez a PC-n egyből hasznot termelt a játék, ez nagy szöszmösz duma, max a port költségét hamar visszahozta, de az x éves fejlesztési költség nem ott jött vissza. -
#178652 Amikor a videó készült, a bundle indulásakor, akkor már 3 misiről beszél. De ez összesített eladás. Szóval nem ment az olyan rosszul PC-n. -
#178651 Egyszer ittam... víz íze volt.
A spoiler mögött ásványvíz flame található. Fogyasztása csak saját felelősségre.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Szóval, nem rossz egy ásványvíztől, ha víz íze van, mert mivel se üdítőt, se piát nem iszok, így ásványvízben vér pro vagyok hosszú évek óta.
Ahány féle, annyi jellemző és ízre is nagyon mások.
- Jana. A legtutibb ami nem Evian és a vízhez nagyon közel áll. 200 Ft körül van 1.5 liter, de az víz! Simán Evian szint, melyből ugye ugyan ennyi lazán a kétszeresébe fáj, de láttam már boltot, ahol 3x ennyiért adták. (Benzinkút, étterem most nem játszik ott elszabadul a pokol.)
- Tesco Aqua Fitt. Ami nagyon meglepő, hogy a 69 Ft-os Tesco-s Aqua Fitt abs. korrekt, semmi mellékíz, frissít, üdít semmi mellékhatás. Teához is szoktam használni. Ellentmond a fizika és a józan ész törvényeinek. Olcsó és jó? Lehet akkusav és már megszoktam? Nemtom.
- Theodora és a Vöslauer nekem még akkor is felbaxa a savam, ha semmi gondom. Utóbbi főleg. Tehát nehéz kajákhoz frankó kísérő, de másnap érdemes Peridottal készülni. A Vöslauer-ről annyit, hogy jól át lehet vele baxni a vendégeket. "Húúúú apám osztrák vizet isztok? De megyen a szekér!"
Közben meg azért adod nekik, mert a kutyád is inkább a csatornából iszik, mint, hogy megpiszkálja ezt a külföldi "csodát".
A Theodora kedvelőknek meg free van a pia, ha a Balaton északi partján élnek... kannákba hordják elfelé az ottanék' lakók. Ingyé' Tejodóra', nagy királyság arrafelé az élet. (Amíg nem perforál... hi-hi-hi.)
- Peridot. Egy korrekt lúgos víz. Persze be van harangozva az élet vízének kb., de ettől is csak sárgát veretsz. Kissé túl lúgos is. Rendszeres fogyasztásával szvsz még át is lehet billenni a ló túlsó oldalára, amikor úgy kilúgosítod magad, hogy nehezen megy a nehezebb kaják emésztése. (Kínos amikor felkopogtat a gulyás... megrágod újra, lenyeled, de újra feljön.) Szvsz ez a víz alkalmakra jó, amikor érzed, hogy elszaladt veled a ló és néha még refluxod is van.
- A Borsec (Borszéki víz) az egyetlen szénsavas víz, amire gondolkodás nélkül 10/10-et tolnék, nagyon rendben van, nagyon minőségi darab, sajna 280-300 körül tolják alsó hangon, meg amúgy se bírja a torkom a tüskés vizet. Ritka vendég... persze, ha táppénzen akarsz lenni, egy jó kis 35 fokos kánikulai focimeccs végén tolj be belőle fél litert és a kutyádat leugatod estére.
- Magnesia? Nyomatja valaki? Szvsz elég különleges darab. A magnéziumtól édes íze van a víznek, amitől van aki okád, de nekem semmi bajom vele. Néha bevállalom, noha nálam felerősíti a füldobogásom. Jótékonyan hat az ingerület átvivő receptorokra, izmokra, ízületekre így nálam kétélű kard. Jól érzem magam ha rendszeresen fogyasztom, energikusabb, jobban terhelhető vagyok ellenben szétrobban tőle a fülem. Alacsonyabb MG szintnél viszont fáradékony, nyúzott vagyok alig vagy nem érezhető füldobogással.
Az a nagy helyzet, hogy a cerka is mintha fickósabb lenne tőle.
- Jodicum? Pajzsmirigy gondok esetén must drink, de mivel kevés tengeri halat fogyasztunk, így qrvára kéne ebből tolni minden héten legalább 1x, de ha egyszer sehol nem lehet kapni?!
Régen volt a Tescoba, MINDIG elvitték hamar és mégis kiszórták a termékpalettáról. Spar ugyan ez! Ott jóval tovább volt, de onnan is eltüntették. K. anyjukat!
Amúgy kellemes víz, semmi mellékíz, pedig azt várnád, hogy van... de nem, nincs.
Összeesküvés szint, hogy nem egyszerű hozzájutni. Dögölj meg magyar! Rákosodjon el a búrád. Igyál inkább palackozott klórt.
- Szentkirályi. Túlértékelt, túlreklámozott. Nekem mindig nagy csalódás, ha rá kell fanyalodnom. Csapvíz palackozva. Esküszöm, néha mintha enyhe klór íze is lenne. "Száraz víz". Megiszod és utána is száraz a szád. WTF iz wr0ng with thiz shitz? Lábmosásra bármikor... aztán visszapalackozom és mehet újra eladásra.
- Naturaqua. Coca Cola termék. Szerintem csapvíz szűrve, picit feljavítva. Egy fokkal jobb az előzőnél, ha nincs más elmegy. Szomszédlány effekt.
- Nestlé Aquarel. Beszarsz ettől a névtől. Komolyan mondom, ezer éve ismerem ezt a vizet, több 1000 litert le is toltam belőle az elmúlt 10 évben, de a névválasztás még mindig elismerésre sarkall.
Egyszerűen azt sugallja, hogy alsó hangon is te most az istenek hugyát iszod! Ezt a vizet Zeusz magasságos faxából verték ki, görög szűzlányok baszki!
Persze, hogy nem. Olyan kommersz, mint a tojásos nokedli és állandóan le van akciózva. Ha 79-89 Ft-nál többért veszed, biztos lehetsz benne, hogy átbaxnak :-D Kicsit "száraz víz".
- Bless. Enyhén lúgos víz. Árban is ok. Ízre is rendben. Napi fogyasztásra simán jó, főleg a magyar konyha mellé, ahol 95%-ban, minden savasít. 170 Ft körül szokott lenni, de ezt is eltüntették szinte mindenhonnan, holott ebből is mindig hamar elfogyott a készlet. Komolyan mondom iszonyat látni ezen a piacon is a mutyizást! A kisebb gyártók JOBB termékeit kiszorítják a nagyok... egyszerűen több polcot igényelnek a multitól, több csurran-cseppen a zsebekbe és eljutunk oda ami most van, hogy a hangtompítós vizekből egy kibaxott nagy Tesco-ba van kitolva 10 féle, melyből 5-öt kapásból paprika öntözésre SE használnál.
- Óbudai gyémánt. Parasztvakítás. Gyakran mosolygós csecsemő, babavíz, apámfaxa. Víz bmeg, tiszta, alig műanyagízű, örüjjé'. Cserébe túlárazott... nem vészesen, de nem ér annyit, a felét igen.
- Veritas. Hát az igazság inkább a borban lehet, nem szerencsés névválasztás, meg eleve utálom, amikor valaki sok színes csillaggal akarja velem elhitetni, hogy az élet vízét kortyolom bruttó kilencvenért 27%-os áfával. Hát persze. Hát hogyne.
Középszar. Pontosan olyan, mint a The First Templar. Megiszod ok, kipisálod az is ok. Lényeg, hogy ne maradjon bent, nemde?
- Oxigénes vizek. Mi vagy te csuka? Akkor a faxnak neked oxigénnel dúsított víz? Vicc. Drágák, ahhoz képest, hogy a saját márkán belüli víz, oxigénnel dúsított verziója.
- Balfi. 39 Ft-os, talán már 49 Ft-os ?víz?. Na most szerintem 39 Ft-ért palackozzák. Hogy mi lehet benne azt nem tudom, mert soha nem próbáltam még ki. Egyszer vettünk 1.5 litert mert lefagyiztam magam (az majdnem olyan, mintha magadra rejszolnál és ragadsz) és nem volt a közelben csap.
- Emese. Ezt a vizet nem tudom hová tenni. Mindig is szentül hittem, hogy minden víznek van íze. Ennek nincs. Semmi. 2 Hidrogén 1 oxigén és kész. Olcsóvalami.
- Emotion. Nem megyek bele jobban az ízesített szemetek világába, de ez egy mondatot érdemel. Képzelj el egy random ízt. Megvan? Most képzelj el egy tök másikat. Megvan? Öntsd össze, just add water és megkaptad az Emotion-t. Elmebeteg ízekben van... kókuszmálna, limetök, rebarbaraflexkorong meg a jó ég tudja még miket bele nem okádtak ebbe az üvegbe. De most tényleg? Valaki ezt issza? Napi/heti/évi (ki az az évi?) rendszerességgel? Kizárt. Műanyag szar.
- Visegrádi. Soha nem tudom megkülönböztetni a Szentkirályitól. Ez egy maffia? Ha nem akkor miért akarják rám sózni ugyan azt a klóros szart más néven?
- CSAPVÍZ. Nálunk ez a következőt tudja. A szarodat leengedni vele perfekt, mert a színe is hasonló. A fürdést ellógós kisgyerekek kedvence, hiszen elég 30 mp-re megengedni vizet, pár percet várni tétlenül, majd anyának büszkén mutogatni, hogy "nézd anya, mennyi kosz lejött rólam!"
Lassan fürödni is félek benne nehogy összeszedjek valamit tőle. A levesből a nagyját kieszem a levét jó ideje otthagyom, mert mégiscsak csapvízből van. Mentségére legyen mondva, hogy amikor nem sáros, akkor fehér, mint a hó. Házi hógömböt lehet belőle játszi könnyedséggel legyártani, hiszek a belebaxott klór mint a szállingózó hópelyhek, már-már úgy borítják be a pohár alját.
Fertőtlenítésre is kiváló, hiszen vagy a benne levő baktériumok végeznek a konkurenciával, vagy a másik véglet, amikor a klór kezdi ki az autó fényezését mosás után.
Gondolom az csak valami vicc, hogy valaki ezt megissza, mert ironikus módon erre a vízmű azt írja rá, hogy "ivóvíz". Lehet, csak elfogyott a "Vigyázat idegméreg!" feliratú tábla a raktárból.
-
#178650 De ennek ellenére is sok fogyott, több mint egy átlag pc-s cimnél, csak konzol eladások viszonylatában kevés.
asszem 1.2 millio volt amikor kiadták pc-re. -
#178649 Épp ezt pofázom, te! :P Arról beszélek már mióta, hogy azért fogyott kevés belőle először kekszen, mert átkúrták a PC-seket, mint xart a palánkon... -
#178648 Xboxon kizárt hogy tudták miez, pc-sek lehet, csak azok meg nem érték el.
Xboxon akkor tudod mi ment?
Fifa-BF-CoD -
#178647 Már hogyne tudták volna. Volt neki weblapja, ahol minden fönn volt, de kezdetektől fogva PC-re készült, meg mellette kekszre. A PC-sek között ismert volt. Amikor ez a videjó készült, akkor meg még a bundle épp folyamatban volt, vagyis épp elkezdődött. Fogalma nem lehetett az ürgének, hogy mennyi fog elmenni. -
#178646 Nem, nem tudták, ők mást vártak elsőre, egy sandbox játékot, nem tudtak róla semmit, sem azt hogy mekkora atmoszférája van, történet.
És ugye bonuszként a magyarítás......
pc-n példányszám a bundle nyomta meg.
Jesszusom ez a logo. :D -
#178645 Mindenki PC-re várta a játékot. Szóval ismert volt az, csak nem a konzolosoknak. -
#178644 Jós akkor mégsem, nekem xbox 2008-as kb a ps3 meg 3-4 honapos. :D -
#178643 Jó de PC-sek nem számítanak, csak akik amúgyis konzolt vesznek. D: