311802
-
#180722 hjaaa, a ps topikban az a 2 sor "lelkendezés" volt a "végszó" ? ;) -
#180721 576-ból! :D -
ratgab #180720 Addigra Tinman agyvérzést kap, de legalább mérgében CDG-től veszi a játékokat, csak azért is...XD -
#180719 Kimentünk szánkózni a kölkökkel, mire visszaértünk megint elkelt pár. Megérte tartani az árat! :D -
#180718 Jogos. Akkor viszont baleset is érhette, vagy simán elvágta egy markológép az utcában a net kábelt véletlenül. Ha előkerül akkor kiderül mi volt. -
#180717 Paytowin vmivel se lehet respeccelni? -
ratgab #180716 Te jöttél a 60 euróval, nekem az 50 is megfelel. Egyébként meg ha nem lenne visszás árrendszer, azért nyugodtabban venném meg az ember itthonról mindenféle ügyeskedés nélkül. Jobban örülnék neki. Ameddig szándékosan kibasznak velem, addig engedtessék még, hogy ne támogassam a hülyeségüket és kijátsszam azt. -
Evoluti0N #180715 Uncharted 2-t már végigjátszottam. A Giana meg.... fent van a listán. -
#180714 Emiatt lehulyeztek a jatek topikjaban, mert fel mertem hozni, hogy miazmar, hogy nem tudok kiprobalni masik skill agat ugyanazzal a karakterrel, hanem ha teszem fel egy tankos buildet akarnek akkor uj kari. -
#180713 Csak alátámasztandó, amit ratgab írt a témában - tessék a lejárati dátumot nézni:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#180712 Ha nálad van, rúgd hátsón helyettem is... szóból ért az ember... van aki másból. -
#180711 Miután megígérte 2x, hogy ok, akkor másnap küldöm a szlaszámot és utána rögtön adom is fel?
-
#180710 Szó szerint nem merem elpazarolni erre a tapasztalatra a pontot, így nem tudom megmondani, hogy változott-e, vagy maradt úgy, ahogy te megélted.
Naivan úgy gondolom, hogy ezzel visszakapom a pontjaimat - de majd utánanézek a neten is, van-e ebben valami változás. -
#180709 te az uncsartedet nyomd!!! (meg a gianát! ) -
#180708 np, hf -
#180707 60 EUR indulóárból lesz a szémoda kedves 3-5-10-20-45-nemtommennyi az ingerküszöböd ár vagy 40 / orosz20 / kambodzsai10 indulóból? ;)
rengeteg játékodat a visszás rendszer miatt kapod meg jóval hamarabb, olcsóbban.
nem csak árnyoldalai vannak, de azokat persze könnyebb észrevenni ;) -
#180706 Aha, de nezd meg mit csinal a refund, nem nullaz...csak 1 pontot visszavesz.Legalabbis mikor neztem igy volt. -
#180705 üdv srácok, bocs hogy eltűntem, sok a dolog mostanság, most voltam foghúzáson , oda vagyok meg vissza...
-
ratgab #180704 Minimum akkor, hogy dobok egy üzenetet, hogy most pár napig nem leszek. -
#180703 A fórummotor bekaphatja. Azért sem fogom kijavítani. -
#180702 [URL=http://www.vg247.com/2013/12/20/dark-souls-2-dev-team-does-not-expect-dlc/]"“For Dark Souls 2, we don’t even expect any additional downloadable content because we want to deliver a full game, the full experience, to fans who purchase the package from day one,” he said.
“We did do additional content for Dark Souls, but generally downloadable content for Dark Souls 2 is not really being considered. Buy the package and you’ll get the full experience, and you’ll have as much fun as anybody else.”"[/URL]
Bravó. Így kell csinálni! -
#180701 Itt is van:
Saját KÉP:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#180700 Dehogynem. Nekem még mindig megvan a 2 refund pontom, ha meggondolnám magam. -
Evoluti0N #180699 Húha! The Walking Dead második évadának első epizódja nagyon ütött! Féltem, hogy gáz lesz Clementinet irányítani, de eddig nagyon jól megoldották, hogy tényleg olyan érzés legyen, mintha egy kislánnyal mennénk, de attól még a döntések és az izgalmas jelenetek se maradjanak ki. Egyedül az volt a gáz, hogy még 2 óra se volt végigjátszani. Remélem, hogy azért a következő epizódok hosszabbak lesznek. -
#180698 Nálam van cataflam! (vicc, sajnos, tehát tényleg van, a gyógyszer... ) -
#180697 Lehet ő is most utazott el. Amúgy ezek a szállodai svédasztalos reggelik a legdurvábbak. Minden annyira finom, 3x annyit zabálok, mint kéne. :D -
#180696 A kézikonzolos verzió HD verziója, engem igazság szerint nem győztek meg a videok. -
#180695 Battyameg...kar hogy levagyok gatyasodva...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha valakinek szuksege lenne Just cause , Puzzle Indie Pack, Planets under attack giftekre, az viheti ezert az akcios Castlevaniaert. -
#180694 Castlevania xbox sale
Ez a Mirror of Fate HD mit tud? -
ratgab #180693 Önző hörcsög vagyok... Nem tud érdekelni....:-)
15k-s árakon se veszünk steamen akkor nem mindegy mennyi a kezdőára?
Mindenesetre sokkal fairebbnek érezném, mint most, hogy az oroszoknak odaadják bagóért mi meg szopunk a nyugat európai árakkal.
Miért is? És most pont nem érdekel, hogy mekkora a warez vodkásoknál. Ez így diszkrimináció a murva életbe is. És igen is székeljen sünt aki kitalálta! -
#180692 A 18k-s játékáraknál BÁRMI jobb.
Ha jól akarod magad érezni, néha nézz rá a németországi játékárakra. -
#180691 Nem érdekelne, ha nem olyan játékról lenne szó, amivel cirka 4 éve akarok játszani... -
ratgab #180690 Most ezen ne kapjál agyvérzést. Legfeljebb spóroltál. Belső Hörcsögnek meg adjál helyette valami rágni valót...
Ui.: Én már egy ilyen dolog után biztos nem vásárolnék tőle... De ez csak egyéni magánvéleményem. -
#180689 Szerencsére még nem... 2 napja néma csend, miután mindent lebeszéltünk. Be sem lépett. -
ratgab #180688 Először nézek, hogy mi van. Aztán rájöttem, hogy a Blizzard games biznisz kapcsán. Ugye nem utaltál neki előre! -
ratgab #180687 Hallod nagyon durva. Én is bent hagytam kb. 15 kártyát, mert lusta volt egyenként végignézegetni és beárazni(ez a része rohadt fapados a marketnek). És igen engem is kifosztottak rendesen tegnap estéről ma reggelre.
Le is csökkent a kártyás játékaim száma 7-re hála a magasságosnak. -
#180686 Az új Castlevania Mirror of Fate HD MÁRIS akciós Live-on!
1895 HUF. Annyit nevetve megér! -
ratgab #180685 Olyan szempontból igen, hogy nem érezném magam átbaxva. -
#180684 Azt hittem karácsonyi sale majd hazavágja a családi kasszát, ehhez képest eddig pluszban vagyok. Azokat a kártyákat amiket eddig nem vittek el, mert nem voltam hajlandó 15 cent alatt eladni (10 centért, vagy 4-5 centért mentek korábban) most viszik mint a cukrot 15 ért! :D -
ratgab #180683 Majdnem rábasztam én is az AC4-emre, úgyhogy azóta még óvatosabb vagyok a ruszkivásárlással. Megjelenésig sose derül ki igazán, hogy mi a régiós és mi nem az, szóval mindenkinek azt tanácsolom nagyon óvatosan járjunk el.