311802
  • mester1987
    :DDD
  • arty
    az vitamegelőző, hogy egy véleményre valaki ir egy másikat, majd beszólsz neki, hogy NE TEGYE?! :D

és jééé, vita is lett belőle. nem pedig beszélgetés, aminek indult.
  • Tinman #181360
    Ezt így nem lehet hörcsög tesvírem'!

Itt búvik meg a sátán!

"Nah csak 800 Ft-al több, mint a határ."

Lásd: Secret World 2.200 Ft.

NEM akartam megvenni, de Wesker döntött helyettem is :-D
    Szóval, mentesülök a saját szabályom alól, mert nem én szegtem meg :-)))
  • ratgab
    Taníts mester taníts. De ki ne felejtsd a flamekeltés nemes mesterségét az okításból...
  • Shep
    Kezdesz beletanulni, csak nem volt hiábavaló a működésem :D Akarsz leghűségesebb követőm lenni? Megtanítalak a kevesebb vackot vásároljunk össze képességre is, master szinten, természetesen :D
  • arty
    Hardon se volt épp nehéz, neked szvsz az is ujjgyakorlat lett volna.
  • Tinman #181356
    Nem éri meg. Ott a Groupees bundle... abban vettem.
  • Zóanagyvarázsló
    Én csupán azért reagáltam, mert használtad a visszás szót, miközben az idézetben csak korrektül kibontották, nem érdemelte meg a belekötést. Senki nem írta azt, hogy neked is sok óra lenne, mást viszont érdekelhetnek a leírtak.

Én mondjuk biztos nem ezt a játékot ajánlanám Imynek, rengeteg klasszikus hack'n' slash van helyette, az MGS szériában pedig csak spinoff, de a többi rész után játszódik, talán spoilerveszélyes is, de legalább hírhedten rossza sztorija. Azt, hogy túlzottan is japó agymenés, azt nem merem írni, mert még megveszi.
  • ratgab
    Elnézést hogy megsértettem a kis mimózra flamekereső lelked...
  • mester1987
  • Shep
    Félsz, hogy a végén még kiderül a turpisság. Na de én nem vagyok ilyen beszari :D leírom. Crysis3 fémtokos, BioInfi kód, Splinter szobros gyűjtői, Batman AO kód. szóval szerintem nyugodtan megsértődhetek rád azért mert gyökerezel :D
  • ratgab
    Nem kötöm a kis flamekeltő orrodra...
  • MerlinW
    Lássuk akkor:)

1. Enslaved 10 - megvan
    2. Metro LL 9 - kívánság
    3. Dishonored 8 - Rapidtól most fogom megnyerni xD
    4. Far Cry 3 8 - megvan
    5. Remember me 8 -megvan
    6. Batman Arkham Origins 7 - nem kell
    7. Bioshock Infinite 7 - megvan
    8. Lost Planet 7 - nem kell
    9. Shadowrun returns 7 - nem kell
    10. AC: Revelations 6 - megvan
  • Shep
    Ez igaz de még mindig nem tudom ,hogy mennyi az annyi? :)
  • ratgab
    Ettől még ez még mindig csak 6-8 óra játékidő, attól függetlenül, hogy ki mivel tologatja ki magának a játékidőt.
  • arty
    kár, hogy nem volt rá még 10 millájuk, hogy az előző kontiban viszont BEVÁLT dolgokat megtartsák :(
  • ratgab
    Az totálisan irreleváns ebben az esetben.
  • Rapid81
    Még másfél óra és happy finish.

• Rapid81
    Első 4-ből 3 megvan, a 4. nem érdekel. A Remember Me, LP3 és a Batman Origins, ami kéne. :) SR4 meg rakás embernek már megvan, így nem csoda. Nekem ott van a 4. helyen a kívánságlistámon.
  • arty
    jöhet ide is :D
  • Zóanagyvarázsló
    Éppen erről szól az idézet: tartalmazza a kocajátékos által vélhetően ráfordítandó időt éppúgy, mint azt, hogy mennyire és mivel lehet kitolni.
  • zorrobomber
    Hol is van ez, nemrég én is kerestem de nem találtam?

Ezek közül egyébként engem csak a Dishonored, Far Cry 3, Bio Inf hármas érdekelt csak kicsit, és már meg is vannak. Azért is torz kicsit ez a lista, mert ez nem a legeslegjobban vágyunk rá lista, hanem a vágyunk rá és még nincs meg, tehát jó eséllyel nem erre kuporgattunk fél éve :)
  • Zóanagyvarázsló
    A Metacriticen ugyan van user score is, de a lényeg, amire általában gondolni szoktak alatta, a metascore az éppen a kritikák pontszáma alapján alakul ki. Manapság a játékfejlesztőkkel kötött szerződésekbe nem ritkán beleveszik a Metacriticen és/vagy a Gamerankingsen elért eredményt, "csak" ennyit számít.

Ettől persze még te értékítéletedet nem kell befolyásolnia, de Tinman felé annyiból volt érdekes a felemlítése, hogy ő is gyakran jön a kritikák, pontszámokkal, objektivitással. Nyilván ezért is írta előre, hogy SZVSZ, ezt ő is érezte.
  • Shep
    Ja az ő álláspontját ismerem, bár személy szerint marhaságnak tartom.
  • Shep
    Ja és hányat játszottál végig? :D
  • ratgab
    Tinman pl. saját elhatározásból tesz így. Tanulási mechanizmusnak nevezve azt.
  • Shep
    Vagyis 2?:D
  • ratgab
    Volt egy pár....
  • IMYke2.0.0.0
    DS ebben verhetetlen, igazán megtanulhattad/tuk az évek során :)
  • Shep
    Most lebuktam, gyenge flame keltési próbálkozás volt. Van még mit eltanulni DS-től :D
  • Shep
    Hát nyilván, hány 0-day játékot vettél az idén?
  • IMYke2.0.0.0
    Ugye, milyen frankó érzés? :)

//Amúgy nem tudom szerkeszteni, törölni meg épp most akartam javításra:

Majd a többiek a hozzászólásaikkal eldöntik, hogy jól értettem-e vagy sem. Értsd: kiderül, hogy ők miként reagálnak.
    Mert, szerintem, amit leírtál, arra tudtad jól, hogy nem lehet nagyon másként reagálni.

• ratgab
    Mert 2 hónap múlva olcsóbban jutsz hozzá.

Amúgy én jogosabban szólok be a 0 day vásárlós társaimnak, mint te aki nemigen vásárolsz...
  • Shep
    Ja mert ti többen jobban tudjátok ,hogy én mire gondolok ,mint saját magam. Na ennek még nagy hasznát vehetem majd a jövőben :D
  • IMYke2.0.0.0
    Majd a többiek eldöntik, hogy jól értettem-e vagy sem.
  • Shep
    Megint félre érted, de mindegy, leírtam, nem kell rá válaszolni és kész.
  • IMYke2.0.0.0
    Csak halkan jegyzem meg, mindenféle él nélkül: már a hozzáaszólásod megírásakor tisztában voltál ezzel :)

Az ízlés témaköre mindig is ingoványos dolog.
    Én imádom a Borderlands-világot.
    Más szinte sugárban teszi ki a reggelijét tőle - nekem megérte a 0 Day ár érte, más 2 évet is várt és várna még, hogy 1 dollárért vehesse, hogy aztán elégedetten nyugtázza, hogy lám, mégsem volt ez olyan jó játék.

Szeretem a Saints Row-sorozatot.
    Más sugárban teszi ki az ebédjét tőle, és fikázza itt-ott, meg ilyen-olyan kopinak nevezi.

Én nem szeretem a 8 bites indie játékokat.
    De nézd meg a tiszteletreméltó Fpocok fórumtársunkat, mivel töltötte el a legtöbb időt az elmúlt 1 évben! S kiválóan szórakozott.

Sorolhatnánk napestig a pro kontra érveket a te hozzászólásoddal szemben.
  • Shep
    Ez egyébként rád amúgy sem vonatkozik, mert te vagy a soha semmi nem jó kategória, kivéve kb 5 játékot meg 3-4 filmet. :)
  • Shep
    Spelunky, mi más? :D
  • Fpocok
    És mik azok a jó játékok, amiket simán kihagyunk?