311802
-
mester1987 #181362 :DDD -
#181361 az vitamegelőző, hogy egy véleményre valaki ir egy másikat, majd beszólsz neki, hogy NE TEGYE?! :D
és jééé, vita is lett belőle. nem pedig beszélgetés, aminek indult. -
#181360 Ezt így nem lehet hörcsög tesvírem'!
Itt búvik meg a sátán!
"Nah csak 800 Ft-al több, mint a határ."
Lásd: Secret World 2.200 Ft.
NEM akartam megvenni, de Wesker döntött helyettem is :-D
Szóval, mentesülök a saját szabályom alól, mert nem én szegtem meg :-))) -
ratgab #181359 Taníts mester taníts. De ki ne felejtsd a flamekeltés nemes mesterségét az okításból... -
#181358 Kezdesz beletanulni, csak nem volt hiábavaló a működésem :D Akarsz leghűségesebb követőm lenni? Megtanítalak a kevesebb vackot vásároljunk össze képességre is, master szinten, természetesen :D -
#181357 Hardon se volt épp nehéz, neked szvsz az is ujjgyakorlat lett volna. -
#181356 Nem éri meg. Ott a Groupees bundle... abban vettem. -
Zóanagyvarázsló #181355 Én csupán azért reagáltam, mert használtad a visszás szót, miközben az idézetben csak korrektül kibontották, nem érdemelte meg a belekötést. Senki nem írta azt, hogy neked is sok óra lenne, mást viszont érdekelhetnek a leírtak.
Én mondjuk biztos nem ezt a játékot ajánlanám Imynek, rengeteg klasszikus hack'n' slash van helyette, az MGS szériában pedig csak spinoff, de a többi rész után játszódik, talán spoilerveszélyes is, de legalább hírhedten rossza sztorija. Azt, hogy túlzottan is japó agymenés, azt nem merem írni, mert még megveszi. -
ratgab #181354 Elnézést hogy megsértettem a kis mimózra flamekereső lelked... -
mester1987 #181353 -
#181352 Félsz, hogy a végén még kiderül a turpisság. Na de én nem vagyok ilyen beszari :D leírom. Crysis3 fémtokos, BioInfi kód, Splinter szobros gyűjtői, Batman AO kód. szóval szerintem nyugodtan megsértődhetek rád azért mert gyökerezel :D -
ratgab #181351 Nem kötöm a kis flamekeltő orrodra... -
#181350 Lássuk akkor:)
1. Enslaved 10 - megvan
2. Metro LL 9 - kívánság
3. Dishonored 8 - Rapidtól most fogom megnyerni xD
4. Far Cry 3 8 - megvan
5. Remember me 8 -megvan
6. Batman Arkham Origins 7 - nem kell
7. Bioshock Infinite 7 - megvan
8. Lost Planet 7 - nem kell
9. Shadowrun returns 7 - nem kell
10. AC: Revelations 6 - megvan -
#181349 Ez igaz de még mindig nem tudom ,hogy mennyi az annyi? :) -
ratgab #181348 Ettől még ez még mindig csak 6-8 óra játékidő, attól függetlenül, hogy ki mivel tologatja ki magának a játékidőt. -
#181347 kár, hogy nem volt rá még 10 millájuk, hogy az előző kontiban viszont BEVÁLT dolgokat megtartsák :( -
ratgab #181346 Az totálisan irreleváns ebben az esetben. -
#181345 Még másfél óra és happy finish.
-
#181344 Első 4-ből 3 megvan, a 4. nem érdekel. A Remember Me, LP3 és a Batman Origins, ami kéne. :) SR4 meg rakás embernek már megvan, így nem csoda. Nekem ott van a 4. helyen a kívánságlistámon. -
#181343 jöhet ide is :D -
Zóanagyvarázsló #181342 Éppen erről szól az idézet: tartalmazza a kocajátékos által vélhetően ráfordítandó időt éppúgy, mint azt, hogy mennyire és mivel lehet kitolni. -
#181341 Hol is van ez, nemrég én is kerestem de nem találtam?
Ezek közül egyébként engem csak a Dishonored, Far Cry 3, Bio Inf hármas érdekelt csak kicsit, és már meg is vannak. Azért is torz kicsit ez a lista, mert ez nem a legeslegjobban vágyunk rá lista, hanem a vágyunk rá és még nincs meg, tehát jó eséllyel nem erre kuporgattunk fél éve :) -
Zóanagyvarázsló #181340 A Metacriticen ugyan van user score is, de a lényeg, amire általában gondolni szoktak alatta, a metascore az éppen a kritikák pontszáma alapján alakul ki. Manapság a játékfejlesztőkkel kötött szerződésekbe nem ritkán beleveszik a Metacriticen és/vagy a Gamerankingsen elért eredményt, "csak" ennyit számít.
Ettől persze még te értékítéletedet nem kell befolyásolnia, de Tinman felé annyiból volt érdekes a felemlítése, hogy ő is gyakran jön a kritikák, pontszámokkal, objektivitással. Nyilván ezért is írta előre, hogy SZVSZ, ezt ő is érezte. -
#181339 Ja az ő álláspontját ismerem, bár személy szerint marhaságnak tartom. -
#181338 Ja és hányat játszottál végig? :D -
ratgab #181337 Tinman pl. saját elhatározásból tesz így. Tanulási mechanizmusnak nevezve azt. -
#181336 Vagyis 2?:D -
ratgab #181335 Volt egy pár.... -
#181334 DS ebben verhetetlen, igazán megtanulhattad/tuk az évek során :) -
#181333 Most lebuktam, gyenge flame keltési próbálkozás volt. Van még mit eltanulni DS-től :D -
#181332 Hát nyilván, hány 0-day játékot vettél az idén? -
#181331 Ugye, milyen frankó érzés? :)
//Amúgy nem tudom szerkeszteni, törölni meg épp most akartam javításra:
Majd a többiek a hozzászólásaikkal eldöntik, hogy jól értettem-e vagy sem. Értsd: kiderül, hogy ők miként reagálnak.
Mert, szerintem, amit leírtál, arra tudtad jól, hogy nem lehet nagyon másként reagálni.
-
ratgab #181330 Mert 2 hónap múlva olcsóbban jutsz hozzá.
Amúgy én jogosabban szólok be a 0 day vásárlós társaimnak, mint te aki nemigen vásárolsz... -
#181329 Ja mert ti többen jobban tudjátok ,hogy én mire gondolok ,mint saját magam. Na ennek még nagy hasznát vehetem majd a jövőben :D -
#181328 Majd a többiek eldöntik, hogy jól értettem-e vagy sem. -
#181327 Megint félre érted, de mindegy, leírtam, nem kell rá válaszolni és kész. -
#181326 Csak halkan jegyzem meg, mindenféle él nélkül: már a hozzáaszólásod megírásakor tisztában voltál ezzel :)
Az ízlés témaköre mindig is ingoványos dolog.
Én imádom a Borderlands-világot.
Más szinte sugárban teszi ki a reggelijét tőle - nekem megérte a 0 Day ár érte, más 2 évet is várt és várna még, hogy 1 dollárért vehesse, hogy aztán elégedetten nyugtázza, hogy lám, mégsem volt ez olyan jó játék.
Szeretem a Saints Row-sorozatot.
Más sugárban teszi ki az ebédjét tőle, és fikázza itt-ott, meg ilyen-olyan kopinak nevezi.
Én nem szeretem a 8 bites indie játékokat.
De nézd meg a tiszteletreméltó Fpocok fórumtársunkat, mivel töltötte el a legtöbb időt az elmúlt 1 évben! S kiválóan szórakozott.
Sorolhatnánk napestig a pro kontra érveket a te hozzászólásoddal szemben. -
#181325 Ez egyébként rád amúgy sem vonatkozik, mert te vagy a soha semmi nem jó kategória, kivéve kb 5 játékot meg 3-4 filmet. :) -
#181324 Spelunky, mi más? :D -
#181323 És mik azok a jó játékok, amiket simán kihagyunk?