311802
  • Shep
    Nem tudom, én is csak olvastam egy cikkben ahol kielemezték ,hogy mit tud a pc-s verzió.
  • Micsu
    ilyen ez :D

d3d overriderrel se lehet ráerőltetni amúgy?
  • DarkSector
    Há tudodte...bazz, mire lejön ez a fos, megnézem az irányitást virágbódéba, ha jó olcsón megveszem majd.
  • Shep
    Nekem is, csak pont az az egy hiányzik ami jó lenne :D
  • DarkSector
    a 16:9-es 4k-s kijelződhöz? :D
  • Shep
    Egyértelmű :D
  • Micsu
    ebből nekem 1 is bőven elég volna
  • DarkSector
    Neked van szar monitorod!!!!!! :D
  • IMYke2.0.0.0
    16:10-nél 1280*800 hiánya nagy érvágás - ezzel a géppel max. azon a felbontáson tudnám futtatni.
  • Sir Quno Jedi
    4k-n lesz érdekes negyed felbontáson...
  • Shep
    Egyből az jutott eszembe, hogy na akkor neked a nagy monitoron milyen szép lesz, nekem meg 1440 kellene a 16:10-hez. Nem is értem ,hogy hogy találták ezt ki, mindenből beraktak egy kicsit, hogy nesztek hülyék, örüljetek?
  • Sir Quno Jedi
    Botrányos, 2013-14-ben ez a szánalom megaultrakategóriája. ÉS ezt nagynevű fejlesztőcégek basszák össze. Mikor már az indifosokban is mennek simán 2560x1440-ben stb.

Pontozás: 0/10
  • Shep
    Viszont azt írják, hogy legalább jól fut :) Azért 6db felbontás az elég komoly így 2014-ben.
  • Shep
    MGS Rising, ennyi felbontás van és kész, 1440 és hasonlók még csak hírből sem.

4:3
    800x600
    1024x768

16:10
    1680x1050

16:9
    1280x720
    1366x768
    1920x1080
  • IMYke2.0.0.0
    WRZ-zal nem dicsekszünk. Nincs kivétel.
  • Zóanagyvarázsló
    Illetve nem minden olcsóbb annyival, de a Telltale-én kívül néhány egyéb is.
  • Shep
    Nem mondta senki, hogy van, nekem meg aztán végképp nincs senkivel.
  • Zóanagyvarázsló
    Weekend Promo: Adventures NOW! (GOG) - 85%-os leárazás
  • Shep
    Hát nem nagyon sikerül a dolog de ahogy a példa mutatja nekem sem igazán, bár vannak azért jobb pillanataim :D
  • Shep
    Akkor ez is csak egy film, amibe néha belejátszhatsz? Óriási.
  • Fpocok
    HOSSZÚ!
  • zorrobomber
    Igen, élőben is ilyen vagyok, csipkelődő, de nem rosszindulatú, ezt próbálom írásba átvinni.
  • Tinman #185905
    Az új Zorro-val szvsz semmi gond nincs
  • wesker24
    De nem ám a ruszki az nagyon olcsó 2k de nálunk nem müxik, a Row steames meg verzió meg a legolcsóbbat is 4 ezer Ft alatt nem kapod meg ! :D

Szóval majd ha 2-3k körül lesz akkor megvesszük meg egyébként is a játék 24 GB ebböl csak 20 GB a video !

Inkább várok belöle egy Black Box verziót mert ennyit nem vagyok hajlandó letölteni !

Több kerülne a letöltési ideje mint maga a játék végigjátszása :D
  • Shep
    Én csak most találkoztam vele, téma meg tegnap volt. Amúgy nagyon szarul tudsz kérdezni, mert folyamatosan úgy teszed fel mindenkinek a kérdéseidet ,hogy azok elsősorban bántó hangnemben értelmezhetőek, aztán persze mindig írod, hogy nem is úgy akartad, csak hát na. :)
  • zorrobomber
    Ez nagyon old, új korában is max. közepesen vicces volt, és még csak nem is kapcsolódik most itt semmilyen beszélgetéshez, nem fikáztuk a Hobbitot, semmi :) Csak kérdeztem.
  • Shep
    Senki nem vette meg innen PC-re az "új" MGS-t?
  • Dzsini
    Valaki említette itt nem túl rég, hogy a topic közösségi felületként (is) működik, tehát sokszor kerülnek ide "egyéb" élmények is, amit megoszt valaki az ismerőseivel.

Lehet, hogy nem ez az alapvető célja, de ez a funkció is jelen van.
  • Shep
    Fáziskésésben vagyok. Nem tudtad?
  • zorrobomber
    Ezt miért pont most, ide?
  • Shep
    Gyűrűk Ura film rajongóinak, igazi maraton :D
    https://www.youtube.com/watch?v=z9Uz1icjwrM#t=315
  • Tinman #185896
    Reméljük k. jól fog elsülni... és újra hányhatok a motion-sickness-től, mint korábban :-D
  • Shep
    Éles kontrasztot szerettem volna, ezért hoztam fel a Mass-t.
  • Zóanagyvarázsló
    Valahogy sejtettem, de ha már én is ME-vel példálózom, akkor reméltem, hogy a Mass Effectet még viccből sem hozod fela Crytek csodája kapcsán.

Egyébként meg az zavart, hogy az összes párbeszéd a ruháról való ömlengés volt. Idegesítő és béna volt, ráadásul olyan íze volt, mintha a fő feature-t reklámozták volna az átvezetőkben. (Ami ugye eleve a Deus Ex koncepciójának agyonbutítása, de ez nem feltétlen nagy baj.)
  • Zóanagyvarázsló
    A reboot vs remake kérdéshez még annyit, hogy ugye az új DmC és Tomb Raider is reboot elvben, és hát marhára nem is a remake-jeik semminek. Hogy mondjuk zavar-e valakit a korábbiakkal való szkítás, az ezúttal is más kérdés, általában engem szokott.
  • Zóanagyvarázsló
    A rermake és a reboot nem ugyanaz, de kár szőrszálat hasogatni. Mint mondom, játékmenetre második rész lesz. Sztorira első, de az is új lesz, mert át lesz írva. Szóval mi a gond? Ha ott folytatnák,a hol abbahagyták, és egy szimpla folytatás lenne, akkor jobb lenne? vagy azt szeretnéd, ha nem is folytatnák?

Félreértés ne essék, egy Grim Fandangónál vagy Deus Exnél gyűlölném, ha le akarnák nullázni az eredeti sztoriját, de a Mirror's Edge esetében ez nem érdekel. Sőt, ha ezúttal az általam emlegetettek ellenére jobb lesz a történet, akkor még örülök is, hogy az első részét töröljük a tér-idő kontinuumból. (Nem azért, mert borzalmas volt, de kevés, nem működött, nincs szükség rá. Stílszerűen: fussunk neki újra!)

A játékmenet, látvány és zene hármasa viszont annyira ütős lett, hogy a magas lécet nehéz lesz megugrani, pláne sandbox szintjén, de temetésre még okot nem adtak, így reménykedem.
  • Tinman #185891
    Mert nem olyan régi cím. Egy Castle of Illision-ál érthető volt a remake, az eredmény meg pazar lett, de a MiEd még nem olyan régi darab... sőt. Maxon simán megállja még most is a helyét, nem kell szégyenkeznie.
  • Tinman #185890
    Faaaaaaaaaakkk :-D
  • Shep
    De ha egyszer a ruha volt a kulcs ami egyébként a 3-ban majd értelmet is nyer, akkor mégis miről kellett volna szólnia? A kínai nők helyzetéről?
  • Shep
    Mass Effect, na ezért szar ez a sok rövidítés :) Mirrors története meg olyan se eleje se vége volt.