311802
-
#186894 -
#186893 Tudom hogy nagyon off, de valakinek nincs arra tippje, hogy miért nem működik excel-ben az alábbi formula? Of korsz automatic calculation-ön van és general cell.
=UPPER("LEFT(A1,2)") -
#186892 Nem jeleztek mindre vissza, de valószínűleg igen, hiszen tudjuk hogy az igazi ninja csendben és láthatatlanul dolgozik -
#186891 Dunno, A Steel Storm és az Earth-t nem lett jelentve. De várj mindjárt kipróbálom jó-e még :) -
#186890 Ne személyeskegggyünk má gyerekek!
Mindannyian szánalmas véglények vagyunk csupán a társadalom "normális" tagjai számára. Játékfüggő kockák, nerd-ek, geek-ek, nyomik stb. Különc, kettyós, remete-életet élő skizofrén őrültek. Ezek vagynk mi! Szociális élet nuku. Mi vagyunk az a szemüveges gyerek, akin mindenki röhög a filmekben és mindig megverik és elveszik az uzonnapénzét is. A szánalom és a gúny/bullyzás célpontjai vagyunk/voltunk mindig is.
Legalább egymást ne szapuljuk azé, amik mi magunmk is vagyunk. -
#186889 Lenindzsázták az összeset? -
#186888 Az picit sem zavar, hogy 1.5 hete sincs, hogy TE kezdted ezt az egész nyelvtani szemétkedést? Majd amikor visszakapod a lasztit nem tetszik.
No comment.
Moderátorként, meg illene befejezned a személyeskedést. Semmi közöd az életemhez, se hozzám. -
#186887 Veled van komoly gond. A tegnapi önjelölt, szánalmas, Gretsy flood/flame próbálkozásod kiváló példa erre.
Azt írtad a pia miatt dobtak a haverjaid. Nekem nem úgy tűnik. -
#186886 >a leáldból hozott stílus miatt máshol.
Nem támadás, de ez volt az első gondolatom. Miközben ott kihalóban van hálisten, most itt éled újra valamivel szoftosabb formában. És bár én nem tudom magamra venni, de érzékelem itt is a felesleges, stílus okozta konfrontáció szagát a levegőben. -
#186885 Deal! Eof. -
#186884 Játszottam a FB verzióval. Ígéretesen indul, de aztán tényleg átmegy az egész a szokásos Pay2win mókába. -
#186883 Megnézem, kipróbálom. Egyenlőre még bele sem kezdtem, látatlanban nem akarok véleményt formálni.
Ha tényleg szemétrevaló, akkor legalább tudni fogom miért. -
#186882 rendben, te nyilván nem nézel ilyen összevetéseket ezekszerint - másoknak viszont érdekes, jópofa, "kell" -> van értelme elkészíteni -
#186881 Ez régen nagyon jó feature volt. Most hogy magasan kezdett és azóta csak esik az ára nem akkora biznisz. -
#186880 Tegyél már különbséget a "Zóanagyvarázsló te f*szfej, köcsög" és a "Agyhalott, aki xyz videót néz" között. (Példa volt, nem gondolom így.)
Ha nem megy, az komoly gond, azzal valamit kezdened kellene :-( -
#186879 Na, a Playfire végre nekem is megadta a acsikért járó krediteket és egyből át is pakolta a GMG-re.
-
Zóanagyvarázsló #186878 Sehol nem védtem a rókabőrt, a konkrét játékot, ezt már százszor leírtam, de te még mindig ezzel érvelsz. Sőt ezzel csak azt mutatod, hogy emiatt ment fel benned a pumpa a videó kapcsán, és ezért osztasz általánosságban.
Egyébként pedig azért is reagáltam, mert minden kis személyeskedésre megsértődsz - és jelentgetsz -, de közben te is írod, hogy nem értelmes, aki ilyen videókat néz stb. Ráadásul sokadszor konfrontálódsz már emiatt, a leáldból hozott stílus miatt máshol. Nincs gond ezzel, ha nem lenne ebből gyakran balhé, és nem hinnéd azt, hogy burkoltan sem személyeskedsz másokkal. Mert szoktál, ha finoman is, csak nem esik le. Én persze tudom, hogy nem másokat akarsz bántani, de erre a hibádra próbálom már nem először felhívnia figyelmedet.
A videókat tekintve pedig ugye szimplán nem értünk egyet, az már lerágott csont, talán egyszer magadban elfogadod, hogy mást érdekelhet, de egyelőre a szerintemek mögött is "fel vagy háborodva", hogy mást érdekel valamiért, minta extremitás lenne. -
#186877 Ez mekkora hülyeség. Jobban járok, ha újra megveszem az egészet ^^ -
#186876 Ez egy vicc.
Ha újra megveszem 5.33 dolcsit kéne fizetném.
Ha a már "megvett linkre" megyek ott 7.68 dolcsit kérne. WTF? -
#186875 Van, csak az fontos, hogy az alapcsomag megvételékor érvényes BTA-különbözetet kell fizetned. Tehát ha mondjuk az elején vetted amikor sok volt a BTA, akkor viszonylag rosszul jársz. -
#186874 Pocsi magyar címekkel mindég bajom vót. -
#186873 Csűrheted csavarhatod hülye hasonlatokkal, de akkor is prevgen KONZOL verziót hasonlítottak a KONZOL nextgenhez, konzoljátékot konzoljátékhoz.
F*szért kevernék ide a pc-t egy konozolosoknak szánt videóba..
A ps3-as SOTC HD videóknál sem az emus videókhoz hasonlították a HD verziót.. -
#186872 Másképp vagyok összerakva. Mea culpa.
Nem ragozom tovább, köszi a türelmet! -
#186871 Randevú a Rámával, egyik kedvenc sci-fi könyvem, úgyhogy nem elírni a címét :P
Az a baj hogy ha jól olvastam a többi rész tartalmát, nagyjából családregényt csináltak belőle :( (a második már kijött magyarul, hát nem is elolvastam, csak átfutottam, SOKKAL gyengébb mint az 1 volt, szerintem ACC-nek már csak érintőlegesen volt hozzá köze) -
#186870 >És mit vársz ezektől a videóktól?
Azt, hogy megtudjam milyen munkát végeztek a platformok portolásánál. gondolom ugyanezért nézi mindenki, illetve talán ezért is készülnek? -
#186869 Humble-nél van olyan lehetőség, hogy ha fizettem 2 dolcsit a normal pakkért, de szeretném a TBA felettit, akkor csak a kis különbözetet kell fizetnem?
Vagy újra vegyem meg az egészet?
Toki Tori 2 + Reus + Strike Suit Zero + Surgeon MUST HAVE nekem! Nagyon tetszenek! -
#186868 És mit vársz ezektől a videóktól? Mit adnak számodra? A fejlődés érzését? Ülj le a PC-d elé, vedd le a grafot min-med tartományba nézd 5 percig, majd told fel high-ra, ezt is nézd 5 percig. Prevgen konzol-feeling vs. nextgen konzol feelinget kapsz. :-) A very high-t említeni se merem, mert akkor az már 100%-ban PC, köze nincs a konzolokhoz :-D
Látatlanba bármelyik ilyen videóról elmondható, hogy 100%, hogy szebb az újabb platformra kitolt, mint a régire. -
#186867 >8 éves vason futóhoz nem butaság hasonlítani? Ne vicceljetek már.
A TR esetében az, pláne úgy, hogy tudjuk mire megy ki a játék. De ez nem általános. Mondjuk egy AC esetében nagyon is van értelme, amikor egyszerre jelenik meg prevgen/currgen/pc verza, pláne úgy, hogy bőven piacon van még a prevgen is. Ez egy AC rajongónak mondjuk nagyon is releváns, ha opció lehet neki a currgen váltás/pc upgrade. De még én is megnézem ezeket pusztán kíváncsiságból. -
#186866 Akkor félreérthető voltam, de azt ennyi év után már illene az ittenieknek tudni, hogy baromira nem ellenük szól egyetlen mondatom se, de ezt már sokszor leírtam.
Hogy e mögé ki és mit képzel, az nem az én csésze teám. -
#186865 Persze a Találkozás a Rámával szintű misztikum az igazi, de szerintem tartoztak ezzel a rajongóknak 3 épizód után a végső lezárásnál. -
#186864 Én úgy olvastam a tegnapiakat, hogy azokat bántottad meg, akik az ilyen videók létjogosultságát védték, és leírták, hogy nekik jól jött / őket nem zavarta, hogy létezik.
Rájuk írtad, hogy problémás személyek, és ilyen pont jelentkezett a topicban. -
#186863 8 éves vason futóhoz nem butaság hasonlítani? Ne vicceljetek már.
Nézd, ha fejlesztő lennék és ebből élnék én is ezt csinálnám.
A törött autót is úgy kell eladni, hogy kiemeled, hogy a motorja hibátla és a hátsó futómű is perfekt, igaz közben elhallgatsz tényeket, hogy színben tűnjön fel a portéka, de ez már csak egy ilyen biznisz.
Nyilván a TR esetében nem erőltetik a PC vs. PS4 compare videókat, mert szar lenne a palacsintába. -
#186862 "emberek többsége értelmes"
Igen, ezt most is így gondolom. Ez komoly sértés volt tényleg. Megyek és kukoricára térdelek :-(
"halmozottan hátrányos ember"
Ilyenek is vannak... pl. OW videókat készítenek mindenféle hozzáértés nélkül. Tirexi is eme faj jeles képviselője. No meg azok marketingesek is, akik megvezetik a népet azzal, hogy 8 éves hw-en futó játékot vetnek össze a nextgen konzolokéval.
Ha van itt olyan, aki ilyen videókat készít, kérem írjon rám p.ü.-t, szívesen beszélgetek vele.
Oda is figyelek... az ittenieket véletlenül sem bántom meg, ugyanis tudtommal nem készítenek ilyen videókat ---> MIVEL ÉRTELMES EMBEREK :-D -
#186861 Butaságot írsz. Teljesen ostobaság pc-hez hasonlítani, hiszen a konzoljátékosok nagy részének a PC nem opció. Hidd el, aki 360-on, vagy ps3-on nyomott egy multi címet, az nextgen konzolon fogja tolni a felújított verzát. Ő arra lesz kíváncsi, hogy mennyit fejlődött currgenről nextgenre a játék, nem arra, hogy pc-hez képest mennyire fest jól.
Szó sincs itt félrevezetésről...
-
#186860 Van egy csomó ilyen is. Jellemzően jurón/df-en vannak prevgen/currgen/pc faceoffok. Meg gondolom lesznek is, ahogy tágul a halmaz. -
#186859 Még egy kis ME:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem egyébként nem lett volna bajom azzal se, ha SOHA nem derül ki, hogy mi is a Reaperek célja (első részben Sovereignnek van is erre utaló mondata). Nekünk rossz, ki akarnak irtani, harcolnunk kell ellenük, ennyi nekem elég is lett volna. Persze, logikus hogy ha Shepard az, akinek hosszú idő után egyáltalán van esélye megállítani őket, akkor kiderüljenek az okok is, de nekem nem lett volna bajom azzal se ha nem tudunk meg se a protiánokról többet, se a Reaperek motivációjáról. El bírom viselni a nyitott végeket, meg a megmaradó rejtélyeket.
Ettől még a Leviathan is korrekt DLC lett, meg Javik is poén hogy bekerült, jó arc :) -
#186858 "Úri hóbort, mint bármi más is, ami itt folyik."
Mint minden egy picit szakmaibb feelingű helyen. Nézz be a horgászok topikjába. A 25.000 Ft-os boton visítva röhögnek, ahogy a futók is azon akik teremcipőbe futnak, mondván jó lesz az.
Vagyunk itt szép számmal olyanok, akik előbb játszottak videojátékkal, mint biciklire ültek, szóval jah... vannak igényeink.
"Ne lenne értelmes, akit érdekel a játékok világa, ezért megnézné?"
Próbálom érthetően elmagyarázni mit érzek egy ilyen videó látványakor: Undort.
Érzem, ahogy megcsap a profit bálványa előtt térdelő, annak méretes nemi szervét a szájába illesztő fejlesztőbrigád szaga. Undorom az ilyen KAMU kiadásoktól, ahol maszatolnak valamit, majd MEGVEZETIK AZ EMBEREKET azzal, hogy a nyilvánvalóan GAGYIBB prevgen konzolos küllemet hasonlítják a nextgenes verzióhoz.
Ez marketing! Tudod mi lenne fair?
Na gyerekek: Akkor itt van a PC-s verza maxon. Így néz ki. Jó. Ott mellette azt látni, ahogy PS4-re kitoltuk.
Jah, hogy így már nem lehet eladni belőle újra x 100k darabot.
Lehet, hogy téged ez nem zavar, de engem legalább annyira, mint a bugos, rókabőr, legendák farvizén fuldokló BG EE. Pontosan u.e. érzem.
Rosszul érzem? Lehet. Mégis így érzek, ez van.
"Annyi parasztvakító bulvárcikk jelenik meg a sajtóban"
Bizonyára... nem olvasok ilyesmit. -
#186857 Én mondtam :) A Citadel a játékosoknak kellett, a Leviathan és Javik a történetnek. -
#186856 Az "emberek többsége értelmes", "halmozottan hátrányos ember" és hasonlókkal volt a gond akkor is, most is. Leírtam, hogy miért lenne érdemes a hasonló szövegeket hanyagolni, és te megígérted, hogy oda fogsz erre figyelni.
Ennyiről volt szó részemről. -
#186855 Igen, ez pontosan az a fosszoftver, hülyedevek által meghatározott minőség, ami mérgezi nem csak a játékipart, hanem minden mást is. Miattuk van/kell négyszerakkora/akku/stb hw és energia az eszközök működéséhez.