311802
  • Tinman #186974
    Ha mindenképpen gép előtt ülsz és mást csinálsz rajta, akkor szerintem teljesen oké a kártyafarm. Amikor viszont csak azért megy a gép, hogy szedje ki a játékokból a kártyákat az gáz.

Annak persze én is örülnék, ha van xy játékom, beregelek erre a szolgáltatásra, lecsekkolja az achikat és talál ott 4-5-öt, amiért szerinte jár 2 Euro. Ezzel sincs bajom. Ezt így lehet amúgy?
  • ratgab
    Amúgy amikor én is 3 hétig szinte csak kártyáztam rájöttem mekkora ökörség az egész. Tényleg munka az innentől.
  • Tinman #186972
    Tényleg rosszul lehetek összerakva, mert borzalmasan gáznak érzem, hogy azért játsszak egy játékkal, hogy pár fél fontot hozzon. Kártyákat is úgy szoktam kiszedni, hogy csak a cégnél megy tálcára letolva, rá sem nézek. Majd ha tényleg érdekel itthon aztán később letolom.

Szeretem az achikat, mert sok esetben érdekes, normál játékmenet során skippelt helyekre vihet el, vagy mutat olyan dolgokat amiket amúgy nem látnál/tapasztalnál. Kedvenc játék esetében meg külön jó móka kimaxolni őket.

...de, hogy DIREKT ezért játsszak valamivel és achiwhorekodjak csak azért, hogy filléreket adjon? Ez innentől már munka. Nekem nem fér bele. :-(

Mielőtt megint valaki eret vág, itt a használati utasítás a hsz-hez: Ez egy vélemény volt. Egy noname internetes senki véleménye. Ha úgy gondolod, hogy személyeskedés nélkül tudsz rá reagálni, ne fogd vissza magad, örülni fogok neki. Ha ez túl nagy feladat, akkor kérlek skippeld. Ha megsértettelek volna, az picit sem volt szándékos. Ha nyelvtani hibát találsz benne, kérlek tetováltasd a homlokodra, a képet linkeld, úgy jobban tudom rögzíteni. Vizuális típus vagyok.
  • arty
    megnéztem, hd2000-en elég jól játszható (1366x768ban), de az GMA4500 ennél lényegesen gyengébb ám! szerintem én kihagynám... (hacsak nincs tervben később a notesz lecserélése)
  • Rapid81
    A Playfire-ös profilodon alul írná, hogy mik történtek a Steamen nálad. Írja a játékidőket, meg acsikat, de a korábban szerzett acsik sehogyan sem tűnnek föl. :( Az XCOM Enemy Unknown-t meg újra le kell szednem, mert 4000+ fájl nem ment át a validáláson, amikor leellenőriztem, hogy miért nem indul el :) A Surgeon Simulator acsijait sem írja jóvá, stb. Legalább raktak volna egy szinkronizálás gombot, mint Raptr-on...
  • tomsolo
    Tegnapi superbundle elemei, hogy megjelentek a kulcsoldalakon :)
  • wantonly
    Nekem is ugyanezt írta tegnapra és megkaptam az összes eddig hiányzó jutalmat az acsikért. Napokat vártam rá.

Most sürgősen meg kell még szereznem a L4D2 "Guardin' Gnome" acsit, mert 0.50-et ad. :D
  • Szabi #186967
    én ezeket se kaptam meg :/
  • Rapid81
    Tegnapra meg mára ilyet ír:

15 Jan '14 You linked your steam account £0.50
    14 Jan '14 You have started using Playfire Vulcan £0.50

De a játék acsik sehol. Pedig van, ami megvan.
  • Rapid81
    Valaki rájött már, hogy hogyan kell leszinkronizálni az acsikat? Mert én azóta sem.
  • MerlinW
    No már van 3 Fontom:)
  • Szabi #186963
    most először örülök neki egy kicsit, hogy megvettem a l4d2-t.. :DDD
  • DarkSector
    neem, isten ments.
  • IMYke2.0.0.0
    Jaj, ne akard ennyire félreérteni.
  • DarkSector
    Az fasza, és a ház is kimenekült ? :P
  • wantonly
    GMG Wednesday's Playfire Rewards - 15/01/2014
  • MerlinW
    Feltették a vacsorát főni/sülni, és elmentek otthonról. A lakás kigyulladt, a többi lakó nem tudta mi a szitu ezért kimenekültek a házból. Vacsora miatt.
  • DarkSector
    :DDDDDD

komoly azért előszür azt hittem rosszul látok, azt gyors kéznél volt a mobiltelom. :D
  • Fpocok
    Szerintem égett le akart lenni, csak máshol járt a szerkesztő esze :D
  • DarkSector
    Ezt még nem mutattam nektek.
    Valaki értelmezze már legyenszíves nekem ezt a mondatot. :D

• DarkSector
    már jó ideje, én tavaly is néztem ilyet.
  • Dzsini
    youtube blog 2010 július - 4K video comes to YouTube
  • zorrobomber
    Trine az eléggé zabálja a gépet sajnos.
  • ZsZso
    De így már elég frankók 1080p -ben :).
  • Tinman #186950
    :-DDDDDDDDD

Ez jó... amikor még az 1080p-s minőségén is drámain rontanak.
  • Fpocok
    Van már 4K-s YT videók!
  • IMYke2.0.0.0
    Eszem ágában sem volt dühből írni, csak próbáltam jelezni, hogy nyilván nem ez a kis csoport fog warez kérdésekben naprakész lenni, miközben a mindenki számára elérhető *****öböl mindig ott van.
  • The Protector
    2magos T4500-as processzor,2Gbram és Intel GMA4500 as VGA.Alig fut rajta vmi normálisan.De komolyan,TRIne-t sem képes low felett rendes fps-el indítani.Van a Ninjas játék a Shank készítőitől,az is csak lowon,iszonyű felbontáson volt tűrhető sebességű.

Arty:Köszi szépen,ha ránéznél hálás lennék.
    Imi ha gondolod töröld nyugodtan a hsz-t,teljesen helyén való,és így belegondolva h pont IDE jövök ilyen miatt elég nagy faszkalapság.
  • IMYke2.0.0.0
    Ezt itt nem kéne erőltetni.
  • arty
    milyen notebookod van? ha gondolod, ma este az én vérgyengémen ki tudom próbálni (intel hd2000 a vga-ja)
  • The Protector
    Szégyellve kérdezem meg,de valaki tudna nekem adni egy torrentet a Castlestorm nevű játékhoz?Iszonyat gyenge a laptopom,és az sem biztos,hogy elfutna rajta rendesen,de így beruházni nem akarok rá,hogy nem vagyok biztos a dolgomban.Vki tudna nekem egy linket adni,de demo is jó lenne.
    Köszi és bocs
  • ZsZso
    Szerintem francia címet kell megadni, mint a .com -on, de hála az égnek nem sikerült megvásárolnod :).
  • tomsolo
    Mondjuk nála egy ezres a Complete.
  • tomsolo
    Szemetek :)
  • arty
    bárcsak tudnék sgiftsen csoportot választani a felajánlásomnak... :( egy ideje nem megy.
  • Rapid81
    "Les codes en ligne sont disponibles uniquement pour les clients français
    Nous sommes désolés pour les problèmes occasionnés. Nous vous invitons à poursuivre vos achats sur la page d'accueil Amazon.fr. "

"Online kódok csak a francia ügyfelek számára
    Elnézést problémát okozott. Meghívjuk Önt, hogy továbbra is a vásárlások a honlapon Amazon.fr."
  • ZsZso
    Paradox hírlevélben Magicka: Wizard Wars steam kulcs található.
  • ZsZso
    Megfejtettem. Ez egy DLC :).
  • Moby
    Remélem akkorákat fognak ezekkel perecelni, mint a ház. Ezt kívánom nekik.
    És magunknak.
  • Dzsini
    Fáj ez a 10 dolláros fél éves játékokhoz szokott szemnek :)