311802
-
#193072 Úgy néz ki, hogy igen. -
#193071 Nekem van x360 controllerem szóval nekem nem volt gondom vele !
X360 controller-el pedig simán irányitható sokkal jobban irányitható mint PC-s billről ! -
#193070 Még nem látom élesben. Joy-t ez kezel? -
#193069 Gyerekek ez a castlevania demo egy értékelhetetlen FOS. Normálisak ezek?! Irányításnál/tutorialnál a keszbokszos gombokkal baszogatja az embert?!?! Olyan bonyolult lenne odaírni melyik gomb az éppen konfigolva!??!? Mint más normális játéknál?!!?? PC-n ezért én nem fizetek, majd ha bóvli árban lesz, vagy ezt javítják. -
#193068 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#193067 Fakkjee
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#193066 Engem érdekelne. -
#193065 "I use a Wacom Bamboo drawing tablet and a program called GIMP. Most of the graphics are completely hand-drawn this way; every crooked line is my own." -
#193064 Na de most tényleg, ezt paintben követték el Win98 alatt? -
Micsu #193063 sztem a te 900as gyűjteményedbe találnék jó sok kakukktojást úgyhogy csitt -
#193062 Steam Devs Day -
#193061 Szívből jövő, őszinte reakció. Játszam meg magam? Okádok ezektől a szaroktól. Ezeknél a legalja warez fizetős FTP is jobb.
Normális? Az ide alapkövetelmény? Akkor tényleg nem fog ide írni senki :-( -
#193060 Minden oké? Én tudod mit csináltam mikor megnéztem a linket? Röhögtem egy jóízűt. Tényleg úgy gondolod, hogy a tiéd a normális reakció? -
#193059 ha van vasad alá.. vagyis pontosabban: ha van egy hipercsúcs mai konfigod, akkor igen. -
#193058 Arma 3-at érdemes megvenni, úgy hogy nem izgat a multi rész? -
#193057 yeah :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
kettőt kaptam, érdekelne valakit a másik?
(tehát van értelme felrakni a csoportba ? :D) -
#193056 Nem értem miért engedik ezeket fel Steam-re.
Ott a Desura az ilyeneknek... -
#193055 Indifos áradat. Agyon kéne verni aki, ilyet vesz. Mert aki ilyet fejleszt, az egy okos ember. Az emberi igénytelenséget használja ki, jól teszi.
Mert aki ilyet vesz, az szavaz. Arra szavaz, hogy: ez az toljátok bele a nagy medvekulát az arcomba. Jaj, de jó! Jaj, de élvezem! Nézd még fizetek is érte!
Általánosítok már megint?
Már megint megvette itt valaki?
Úgy kell neki, vegye magára! Neki szólt! -
#193054 Ennek pontosan az ellenkezője a 2. rész. -
#193053 Nyilván nem az a lényeg (azt a számítógép képernyőt kicserélni 2 perc), hanem a hanganyag. Márpedig abból rengeteg kell ha változatos játékot akarnak.
Mondjuk ettől még nekem se tetszik, ha ilyet akarok "játszani" akkor elmegyek telemarketingesnek, és akkor még némi pénzt is kapok érte. -
ratgab #193052 De. -
#193051 A 10 éves fiam szebbet rajzol Paintben... -
#193050 Miért, ez sem rosszabb mint mondjuk a Papers, Please. -
diorobi #193049 Sziasztok!
Segítsetek nekem kérlek. Megvettem az Alien CM-et, de nem találom benne az alapjáték cd kulcsát. -
ratgab #193048 Ez meg mi a bánatos istennyila????? Fantasztikus játékok készülnek már Greenlite-on úgy látom. -
#193047 Ledobta az agyam az ékszíjat... -
ratgab #193046 Steam Midweek: Capcom DLC Sale.... Amihez fel lehet használni teljes árú maradt. Zseniális üzleti stratégia. Lehet még ennél is mélyebbre süllyedni? -
#193045 Bezzeg ha egy Witcher 3 szinkronról lenne szó, ugye? :)) -
Evoluti0N #193044 Most nem azért, de tényleg egy olyan játékba kell szinkron, amiben egyáltalán nem fontos a szöveg? Meg egyébként se árt a játékosoknak angolul tudni, hogy kommunikálni tudjanak a többi játékossal. -
#193043 Mobil, f2p.. legrosszabb kombók. Egyszer majd levonul ez a hisztéria is, és nem pazarolna időt a fejlesztők ilyen tapiszar játékora ( ez nem jelenti azt hogy nem lehet igényes és jó játékot csinálni rá, mert van az is, de keresni kell a hatalmas trágyakupacban ) -
#193042 League of Legends magyar verzió (magyar szinkron készülőben) -
#193041 "Winter Voices Complete Pack" (Weeklong Deals része)
Leírása alapján baromi jónak tűnik. De ez az átkozott epizodikusság :(
A demót azért kipróbálom. -
#193040 Hát azé brotherhood végén az egy órás "jelenkori" szöttyögés az almáig minimum idegtépő volt. :o -
Zóanagyvarázsló #193039 A jelenkor engem kevésbé zavar (az AC1-ben pedig inkább erény), mint az "egygombos" játékmenet. -
#193038 Originen a Star Wars The old republic MMO játék használja a klienst? vagy egy kódot adnak, amit a honlapon kell bereggelni? és akkor non-Origin? -
#193037 Akkor miért nekem válaszoltál? :) -
#193036 Ja, én Starführerer-re gondoltam :) -
#193035 Úgy, hogy már van egy. Próbaképpen Opera Miniből telefonról csináltam és minő meglepetés, dollárban vannak az árak. -
#193034 ?=. -
#193033 Lustáknak miért nem lehet videót beágyazni, ugyanennyi helyet foglalna? Az oldal betöltése pedig azért nem gond, mert úgyis már minden trú gémer SSD-t használ... Ne vedd magadra, csak unatkozom, és feltűnt/zavar a dupla=fölösleges hsz!