311802
-
#193916 OFF:
Underground Bicycle Parking Systems in Japan -
Micsu #193915 50 évesen más nők is így néznek ki smink nélkül vagy még így se -
#193914 Filmes topikba írtam, Sir Quno Jedinek. -
#193913 Figyelem a kezdetek óta... single player lenne azonnali PS4 vásárlás lett volna. Így csak: Majd talán 4 év múlva 3k-ért. -
#193912 Meg vödörbe okádás...
Julianne Moore régen is csak sok vodkával, de így közeledvén az inkontinencia korhoz, már nagyon gáz a nő.
Korai évek erősen sminkelve + fotóbolt vs. mostanában smink nélkül
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#193911 Telltale Games Collection
This game requires a free Steam account to play.
This collection includes:
Poker Night 2
Tales of Monkey Island Complete Pack
Back to the Future: The Game
Jurassic Park: The Game
Puzzle Agent 2
Puzzle Agent
The Walking Dead
The Walking Dead - 400 days DLC -
#193910 Köszi! Megvan! :) -
#193909 Én ugy szoktam hogy berakom a kosárba mobilon paypalt kiválasztom és mivel opera minin nem enged be a paypalra így csak megjelenik a gamersgate fiokomnál az orders menüben egy elindított vásárlás.
PC-n meg szépen befejezed!
Nekem mindig sikerült soha nem volt hogy nem jelent meg pc-n. -
#193908 Meghackelték a Kicksartert -
#193907 Ez a $=ojró... Bekaphatják. Opera Miniből hogy lehet nyomulni, mert én hiába rakom a kosárba, a gépen nem jelenik meg. -
#193906 Ezt úgy mondod, mintha ellenkező nemű párnál nem lenne ilyen... -
#193905 leszbikus párt, mikor a nagyanyja lehetne? -
#193904 Borderlands cuccok féláron -
#193903 Senkinek nincs elfekvőben Humble Bundleből vagy valahonnan? Kéne a kölöknek, mert ez a fránya Family Sharing olyan, hogy ha én bármivel játszom, akkor őt mindenből kidobja. Pedig én úgy tudtam, hogy ugyanazzal nem lehet egyszerre, de nem.... :) -
#193902 Julien Moore miután megtudta hogy Ellen Page leszbikus egyből elvállalta a partnerszerepet vele abban a filmben, amiben leszbikus párt alakítanak. Lesz ott nyali-fali azt hiszem -
#193901 Metal Slug remake kéne.
Vagy Contra. -
#193900 Nyugtassatok meg, hogy az Autolog szerver azért dobál le folyton, mert Titanfall ide meg oda, és nem szimplán azért, mert salak... -
#193899 A fejlesztőket megint elkapta a pixelretró egy új játék kapcsán : Broforce -
#193898 LA Noire Complete 850ft -
ratgab #193897 Totál random dobájla a cumót, egyszerűen nincs értelme. Meg mire kifarmolnád, már úgyis dobhatod el a picsába, mert már van erősebb cucc. -
#193896 Gründojjá' -
ratgab #193895 Legjobban megint az fog zavarni, hogy képtelen leszek akár 1 set-et is összerakni. -
#193894 Nem volt témaváltás, vagy ez költői kérdés volt? -
#193893 Volt még: Red Faction akciók, Aliens: Colonial Marines, processzormagok, néhány hír a játékvilágból. -
#193892 Ma végig Koar-ról van szó, vagy közben volt egy témaváltás amiről lemaradtam? -
#193891 Én is a 2 DLC nélkül: 191297.
Bár, az alapjáték vége már azért elég közel volt - olyan 4-5 órányira [a szigetre még nem mentem át].
Legálban újfent aprólékos akarok majd lenni, mert bár működik a WRZ mentésem a STEAM-en vásárolt verzióval, eszemben sincs azt folytatni, amikor ilyen jó játékról van szó. -
ratgab #193890 Én nem is tudom mennyit tettem bele a csúnya verzióba, de asszem 50 óra körül fejeztem be. És hol volt még ekkor az a két nagyon jóféle DLC. -
#193889 Mondjuk én sem gyűjtöttem be minden achievementet [60 van összesen, ebből 10 darab DLC-s (nekem nincs meg), és 5 darab csak multiplayerben szerezhető be, 2 pedig a multisoktól függ], de igyekeztem :)
Összesen 3 achievementet tudnék még beszerezni, ha belevetném magam komolyabban. -
#193888 Na de mikortól számolva 1-2 hónap? :D -
#193887 Jó hát én is végigjátszottam 2x de összesen sem volt 10 óra, igaz én nem gyűjtögettem, az nem az én világom. -
Micsu #193886 nem törték még fel? anno 1-2 hónapot adtál a nextgen konzoloknak -
#193885 Na nekem ez az egy nem probléma vele... -
#193884 Az nem baj.A baj ott van hogy se pc-re se másra nem jön :( -
#193883 Hú, no az még rosszabb, mintha csak simán PS4 exkluzív lenne... -
#193882 Sajnos f2p :( -
#193881 Tinmannek kötelező a videó. -
#193880 Megint én.
Deep Down - új infók és játékmenet videó
"Kazunori Sugiura, a Deep Down producere a Nico Nico közkedvelt japán videómegosztó oldalon tartott élő közvetítésben közölt új információkat az exkluzív PS4-es RPG-vel kapcsolatban. Bizonyára sokaknak fog csalódást okozni az a hír, hogy nem indíthatnak női főhőst. Ennek okai a történetben keresendők, amelyről sajnos többet nem árultak el."
Az infók alapján: online Dark Souls, PS4-re.
-
#193879 De ott van például Rapid81 is, akinek szintúgy bejött az Aliens: Colonial Marines (2 órával játszott többet vele, a Raptr szerint), vagy genndy, aki meg 16 órát. -
#193878 Meg kellett nézzem, a nehézségek elnevezését.
1. végigjátszás: Soldier volt
2. volt az Ultimate és azzal kaptam meg a Hardened-et is. -
#193877 Nem menőzés, csak a 19 óra magyarázatára szúrom be:
Saját kép
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Emlékeim szerint, írtam is a topikban, hogy azonnal Hardened-en kezdtem, mert úgy emlékeztem, hogy az a "kazuár-korszak" előtti Normal nehézség voltaképp.
S tényleg az.
Miután megkaptam, gyakorlatilag 3 napig csak az "Aliens: Colonial Marines" volt napirenden.