311802
-
#194358 1. Kapsz egy kódot
2. Amazonnál megvásárolod
3. Checkoutnál felhaználod a kódot
4. 0 USD lesz az ára, megveszed
5. Game Library -ban kikeresed, megnézed a Steam kódot
6. Aktiválod Steamen
(Amazonon csak US címmel tudsz játékot vásárolni: fakenamegenerator.com. Kelleni fog bankkártya adat is, használhatsz egy generáltat is az előző oldalról.)
Hajrá! -
#194357 De most ti akkor tényleg tolni fogjátok a Thief 1-et? ^^ -
#194356 Ez a Thief gold, hogy műkődik? Amazont még nem használtam. Ahogy látom a kódokból ez nem steam key. -
#194355 Sikerült, köszi! -
#194354 Ez a Banished csudijónak tűnik, ahhoz képest hogy 1 ember munkája... :O -
#194353 Sacred 3 Trailer volt. On topic volt, de spoilerben a helye, előtte kötőszöveggel.
Köszi. -
#194352 Xboxra skyrim ma 1976 forint. -
#194351 A nyílt világ nekem nem létfeltétel, anélkül megvagyok. -
#194350 Az ingyen Thief Gold már működik. (más e-mailt adjatok meg, mint amivel már sikertelenül próbáltátok) -
#194349 "A Sacred 3 immár erősen épít a kooperatív játékmenetre, így, függetlenül attól, hogy hányan ülünk a gép előtt, négy karakter szerepel a képernyőn. A rendszer "drop in, drop out", vagyis bármikor lehet csatlakozni és kilépni a partiból. Amennyiben egyedül játszunk, úgy társainkat az M.I. vezérli.
Ugyanakkor a játékmenet és az irányítás gyökeres változáson ment át, hiszen az új Sacredet immár elsősorban konzolokra fejlesztik, fő platformként a PlayStation 3-at jelölték meg. Ez sajnos magával vonta a kontrollerre szabott irányítást, valamint a nyílt világ helyett egymást követő pályák lesznek benne (Magyarul elkonzolosodott az egész)."
-
#194348 -
#194347 egen, anno én is statham-et vártam, de beláttam, h nem az ő imidzse :) -
#194346 szerintem olifant egyáltalán nem volt rossz, mostmeg pláne felértékelődni látszik :D -
Rony94 #194345 Én Jason Statham-et tudnám elképzelni, de ő talán túlságosan is izomagyú lenne a 47-es szerepre. Olvastam olyat is hogy Michael Shannon-nak kéne eljátszania. Hát nem tudom. -
#194344 Vicc, igaz? Nem hiszem, hogy nincs egy Hitmanre hasonlító figura az egész színészvilágban. -
#194343 Baszki igy fog kinézni az új hitman, ennél még olyphant is jobb volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#194342 Na ez a Dust is ilyen farmolós játék? -
Zóanagyvarázsló #194341 Mert éppen szintet léptek, és szeretnék gyorsan elosztani a pontokat. -
#194340 Kecskebűvölők. Beteg egy film... -
ratgab #194339 Nekem ez jobban bejött, mint a trailer. -
#194338 Ez már a dalnokverseny. A trailerben/introban csak zúztak, ami itt be van vágogatva. -
ratgab #194337 Blind Guardian - Sacred 2 -
ratgab #194336 Durva off
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!FuckYEah!!! Június 3-ai Iron Maiden koncert here I come! BoldogSmiley -
#194335 nyárekök mos jön egy 1.1GB-s patch a mightandmagic X-hez??!? -
#194334 Mer nem az a dolguk, nekik a jányt kell kimenteni, valamint az elején nincs is ott velük a pasi, aki kinyírja.
De amúgy a sacred 2 trailere az faszájosabb volt és ne feledjük ahhoz a blind guardian zenéje ment, ami zúúúúzóóóós! Imádom őket (még fiatalabb koromból). Szoktam is hallgatni bent őket. -
#194333 Nem ezt mutogatták az E3-on tavaly, vagy keverem valamivel amiben tök ugyanez játszódott le? -
#194332 Ez kicsit dedós. A Csipet Csapat harcol valami izé ellen. Vagy már öreg vagyok ehhez. -
#194331 Mért menekülnek ha 3 sec lenne legyőzni? :XD -
#194330 Nyíííhahááá! EZKELLNEKÜNK, megen sacred!!! -
#194328 Ember tudod itt milyen telekárak vannak? Ez egy kurva drága lakóövezet és már három nemzedék óta a családomé a porta. Idővel mindig jönnek újabb bűnözők. Régen itt halál nyugi volt, aztán jöttek a benzinkúttal, a szakmunkásképzővel, a külöböző pizzériákkal és kocsmákkal, mindig van valami. Éveken át több száz feljelentés, aztán eltakrodnak és jön más, kezdődik pont ugyanaz előlről. A rendőrök is ott szórakoznak, szal. És full törvénytelen, 10-kor ezek is be kéne zárjanak vaze.
Város körül is ugyanez van (ott is van egy kecóm), úgyhogy bárhová is menekülsz, a rohadékok aránya úgyis nőni fog az évekkel és elég egyetlen rohadék (család), hogy másik ezer nyugalmát tönkretegye. Nincs hova menekülni, mindig utolérnek.
Régen ezt egyszerűen oldották meg, összeállt a falu és mentek lincselni. Ennyi. -
#194327 jah, nem lehet ebből jól kijönni. -
#194326 Költözz el a putri sorról! :D Legalább annyit költs házra,mint a gépre! : D -
#194325 Nyilván, de lecsukják az embert ha kiírtja a rohadékokat és bent meg találkozhatsz a rokonaikkal pirospacsira. Arra azé nem vágyom, így aztán bezárkózom családommal, kutyáimmal és az egerekkel a padláson és imádkozok a jóistenhez, hogy az írmagjukat is és minden le és felmenőjüket, családjukat, barátaikat, gyermekeiket, rokonaikat és üzletfeleiket sújtsa azzal a legnagyobb szörnyűséggel, amit csak elképzelni lehetséges, avagy azon is túl, ami csak belefér. Ezeknek ugyanis a kínhalál is túl jó szvsz. Ammen!
Alapelvem, ha ÉN nem megyek hupákolni más portájára, NEKEM se jöjjenek oda hupákolni, me... -
#194324 Akkor legalább még több kóbor, meg csavargó kutya lesz az utcákon, amiket majd befogadhattok. -
#194323 Ha van egy fölös percetek, nyomjatok már erre egyet Steam Greenlighton, hogy végre zöld utat kapjon:
-
#194322 állatok > emberszabású félállatok
dehát tudodteis :) -
#194321 Namost te még a villanypásztorért is itt voltál kiakadva és máris 230??? :DDD -
#194320 230 a kerítésbe. Gyors, csendes, hatásos... Én biztos nem tűrném... Sosem voltam az a fajta. Nem is leszek. -
#194319 Itt fordított nap van ám, mert ők nem hagyják hajnali négyig (ötig, mire eltakarodnak) aludni az utcát (csehó négyig tartanak nyitva lakóövezet közepén és kaptak rá engedélyt). Részegek, dajdajozás, ajtócsapkodás, üvöltözés, üvegtörés, amit akarsz, még be is dobálnak mindent a kertekbe és ütik a keírtést, jnéha van késelés, ami kell. EZEKUTÁN őket zavarja ha erre ugat a kutya a tisztes állampolágrok portáján. Naná, enyémek is ugatnak, ha valaki üti a kírtést fejhangon óbégatva hajnalban és dobálja be ami a keze ügyébe kerül. Éééés ez csak a jéghegy csúcsa...
Szóval minálunk terror van, be kell zárjuk a saját kutyáinkat a saját házainkba éjjelre (ergó nem védik a kertet, kocsit semmit), mert a BŰNÖZŐKET akik oda járnak mulatozni MINDEN nap, zavarja a kutyaugatás. Hmmmm...hmmm... -
#194318 A Marlow Briggs érdekelne belőle. Van pár alkualapom. :)
Nemrég még súlyos dollárokba fájt Amazonon, most meg 1$-ért még más is jár mellé.