311802
-
#195480 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!#195477 -ben látott képe a teljesen kezdő LVL1 - 5k. Ha ott vagy az remek választás kezdőnek. -
#195479 Gondolom az. Elég furi az oldal.
Dzsini: Nem hiszem, hogy beszáradt volna, mivel hétről-hétre kell nyomtatni a tételeket. -
#195478 Amazon Rockstar leárazások -
#195477 Futás
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Totál kezdőtől egészen a vérprofi maratonistákig. Csak annyit jó tanácsként, hogy ha rég nem futottál, akkor heti 2-3x 30 perces erőltetettebb sétával kezdj!
Ha lejársz focizni/kosarazni a haverokkal, vagy úszol rendszeresen, akkor rögtön mehet az 5k felkészítés LVL1-es szinten. Abs. nem lesz megterhelő :-) 12 hét alatt 5000m-t lazán lenyomod.
-
#195476 Planscape fail :-(
Elquestelgettem 1 nap X helyen. Y helyen folytattam, ahol felvettem egy questet. X helyen nagy a haverság, mégsem tehetek fel egy kérdést, ami Y helyen kapott quest megoldását szolgálni.
Teljesen RPG idegen! Ha nem ellenséges a viszony, akkor ott kellene lennie a kérdések között a lényegi kérdésnek, de nincs. Script probléma, ha jóval korábban kérdezem őket, amikor még ellenséges a helyzet TEHÁT BIZALMATLANOK akkor ott van a kérdés.
Érted... ha utállak válaszolok a kérdéseidre, ha kedvellek, akkor nem -
#195475 Ez a miCoach arra is jó, hogy olyan embert is felkészítsen aki nem szokott futni? Vagy inkább profiknak van? -
#195474 Patron attól függ, hogy mennyit használod - ha hetekig áll használat nélkül, akkor hipp-hopp beszárad, és tényleg 30 oldalanként cserélheted. -
#195473 HP egy fos. Akkor egy parasztvakítás. Drága és alig bírja. -
#195472 Futás
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!5k-s felkészítés? A LVL1 akkor gondolom vagy melyik? -
#195471 Én úgy voltam vele, hogy úgyis csak addig látom, amíg beírom a kódot steambe :D
Sajnos az ilyen budget dobozos példányoknak szerintem direkt csúfítják el a borítóját. Bár ha nem lenne ilyen gagyzor tintazabáló nyomtatóm biztos nyomnék hozzá egy szebbet.
(De komolyan. Az mi, hogy a 3800Ft-os eredeti HP patron bírt kemény 30 oldal szöveget. Csak fekete. Ha ezt tudom akkor inkább elviszem a 2 utcára lévő írószerbe. Így majd kínlódhatok megint az utántöltővel.) -
#195470 Ezt én is láttam ennyiért ugyanott, de a MG borító az őrületbe kerget. -
#195469 Jöjjön, nincs még elég hulladék játék :) -
#195468 Ez az csak jöjjön minél több mobilos cucc pcre! -
#195467 Ahogy mondod. -
Zóanagyvarázsló #195466 Ez tök jó, csak eddig sem ezt tartott vissza, hanem hogy emberi áron nem lehet megvenni sehol. -
#195465 Hoppá!
"The ScummVM Team is proud to announce that The Neverhood is now playable in ScummVM" -
#195464 Basszus az első nagyon gáz lett. :S -
#195463 Remélem ez még az a topic. Sajnos a telefon képminőségre ennyit tud:
Nem egy igényes kiadás, de egy ezresér volt a hülyevagyokban és steames is, ahol karácsonykor is 3x-os áron volt.
Futás off:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tegnap meg volt az első futás. Egyelőre az 5k-ra felkészítőt kezdtem el a miCoach-al. Még ez sem volt olyan egyszerű így, hogy bő másfél hónapja hagytam el végleg a cigit. A cél, hogy nyárra már kb. tudjam tartani a lépést a kosaras haverokkal az erdei tornapályán. -
#195462 Rajongók. És a ResidualVM-be pakolták:) Egyébként tök jó dolog, sokkal kényelmeseb így. -
#195461 Nem lepődtünk meg. De senkinek nem hiányzik PC-n ez a sok mobilos szar. -
#195460 És point and click irányítást pakoltak a Grim Fandango-ba...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#195459 Meglepődtetek? A DX The Fall is jön PC-re.
-
#195458 "még így is jó üzletet köthet"
Nekem egy sincs meg ezekből - legalábbbis steamen - de 1500 Ft-nál többet nem adnék érte.
A régi HL-ek lemezesben megvannak (vhol) a HL2-t meg még a csúnyában annyira meguntam, hogy sosem éreztem késztetést végig vinni vagy nekiesni a folytatásoknak. CS/TF meg alapból nem érdekelt sosem, meg akkor már inkább a Soldat.exe-re kattintottam. (Azt se sikerült überelni még egy MO játéknak se). -
#195457 3 CS kivételével mindegyik megvan... -
#195456 A Tisza folyik erre. A cián már levonult. -
#195455 Ahogy a folyókba engedett vegyi anyagok is kifejezetten jót tesznek az emberi szervezetnek. Persze tudom ilyesmi már nem létezik, meg nálatok amúgy is kristálytiszta patakok folynak. -
#195454 Lehet sokat is mondtam. Van benne pár normálisabb játék, a többivel meg a kutya se játszik. Nem darabonként kell számolni. -
#195453 Portal 1,2 megvan, a többi nem kell :)
Egyébként hasonló leárazásokat szokott vele csinálni a Steam is - ősszel vagy karácsonykor is volt, darabonként, egyben is, akkor újítottam be a Portalokat. -
#195452 tehát 0,5 euro játékonként. Ugye nem komolyan mondtad? -
#195451 Egy sincs meg mégis drágának tartom.
Kb a felét éri meg. -
#195450 Hát, ja... én sem értem, miért nem ingyen adják az egészet... [irónia]
9400 Ft / 24 játék = 391 Ft per darab.
Minden csecsemőnek minden vicc új - akinek a csomagból egy sincs meg, még így is jó üzletet köthet.
Akinek (többünknek) akár csak egy-két játék is megvan belőle, már nem kecsegtető.
-
#195449 Kicsit túl van árazva. -
#195448 GMG - STEAM - "Valve Complete Pack" - 50% - 24,99 font (és ugye majd' mindenkinél más a valuta)
A lényeg:
Counter-Strike
Counter-Strike: Condition Zero
Counter-Strike: Global Offensive
Counter-Strike: Source
Day of Defeat
Day of Defeat: Source
Deathmatch Classic
Half-Life
Half-Life: Blue Shift
Half-Life: Opposing Force
Half-Life: Source
Half-Life Deathmatch: Source
Half-Life 2
Half-Life 2: Deathmatch
Half-Life 2: Episode One
Half-Life 2: Episode Two
Half-Life 2: Lost Coast
Left 4 Dead
Left 4 Dead 2
Portal
Portal 2
Ricochet
Team Fortress Classic
Team Fortress 2 -
#195447 :)))) -
#195446 Rendben, de inkább spoilerbe tedd Sid Meiert legközelebb. -
#195445 "Itt csak egy valakinek lehet igaza és az Imy :)"
Na, végül még is csak istent faragsz belőlem :)
//Tudom, hogy ironizáltál.
-
#195444 Na jó, ennyi elég volt, kinevettük magunkat :) -
#195443 minimum a makkodra legyen tetoválva! -
Was #195442 "If you're asking about a sequel ... right now I'd say it's 50/50," Creative Director Neil Druckmann responded. -
#195441 Sid Meier-es intimtetkó? Mi számít már kellően intimnek? :D