311802
  • Tinman #195480
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    #195477 -ben látott képe a teljesen kezdő LVL1 - 5k. Ha ott vagy az remek választás kezdőnek.
  • benőmenő
    Gondolom az. Elég furi az oldal.
    Dzsini: Nem hiszem, hogy beszáradt volna, mivel hétről-hétre kell nyomtatni a tételeket.
  • wantonly
    Amazon Rockstar leárazások
  • Tinman #195477
    Futás

Totál kezdőtől egészen a vérprofi maratonistákig. Csak annyit jó tanácsként, hogy ha rég nem futottál, akkor heti 2-3x 30 perces erőltetettebb sétával kezdj!

Ha lejársz focizni/kosarazni a haverokkal, vagy úszol rendszeresen, akkor rögtön mehet az 5k felkészítés LVL1-es szinten. Abs. nem lesz megterhelő :-) 12 hét alatt 5000m-t lazán lenyomod.

• Tinman #195476
    Planscape fail :-(

Elquestelgettem 1 nap X helyen. Y helyen folytattam, ahol felvettem egy questet. X helyen nagy a haverság, mégsem tehetek fel egy kérdést, ami Y helyen kapott quest megoldását szolgálni.

Teljesen RPG idegen! Ha nem ellenséges a viszony, akkor ott kellene lennie a kérdések között a lényegi kérdésnek, de nincs. Script probléma, ha jóval korábban kérdezem őket, amikor még ellenséges a helyzet TEHÁT BIZALMATLANOK akkor ott van a kérdés.

Érted... ha utállak válaszolok a kérdéseidre, ha kedvellek, akkor nem
  • davidka003
    Ez a miCoach arra is jó, hogy olyan embert is felkészítsen aki nem szokott futni? Vagy inkább profiknak van?
  • Dzsini
    Patron attól függ, hogy mennyit használod - ha hetekig áll használat nélkül, akkor hipp-hopp beszárad, és tényleg 30 oldalanként cserélheted.
  • davidka003
    HP egy fos. Akkor egy parasztvakítás. Drága és alig bírja.
  • Tinman #195472
    Futás

5k-s felkészítés? A LVL1 akkor gondolom vagy melyik?
  • benőmenő
    Én úgy voltam vele, hogy úgyis csak addig látom, amíg beírom a kódot steambe :D
    Sajnos az ilyen budget dobozos példányoknak szerintem direkt csúfítják el a borítóját. Bár ha nem lenne ilyen gagyzor tintazabáló nyomtatóm biztos nyomnék hozzá egy szebbet.
    (De komolyan. Az mi, hogy a 3800Ft-os eredeti HP patron bírt kemény 30 oldal szöveget. Csak fekete. Ha ezt tudom akkor inkább elviszem a 2 utcára lévő írószerbe. Így majd kínlódhatok megint az utántöltővel.)
  • wantonly
    Ezt én is láttam ennyiért ugyanott, de a MG borító az őrületbe kerget.
  • Shep
    Jöjjön, nincs még elég hulladék játék :)
  • grebber
    Ez az csak jöjjön minél több mobilos cucc pcre!
  • Shep
    Ahogy mondod.
  • Zóanagyvarázsló
    Ez tök jó, csak eddig sem ezt tartott vissza, hanem hogy emberi áron nem lehet megvenni sehol.
  • MerlinW
    Hoppá!

"The ScummVM Team is proud to announce that The Neverhood is now playable in ScummVM"
  • benőmenő
    Basszus az első nagyon gáz lett. :S
  • benőmenő
    Remélem ez még az a topic. Sajnos a telefon képminőségre ennyit tud:

Nem egy igényes kiadás, de egy ezresér volt a hülyevagyokban és steames is, ahol karácsonykor is 3x-os áron volt.

Futás off:
    Tegnap meg volt az első futás. Egyelőre az 5k-ra felkészítőt kezdtem el a miCoach-al. Még ez sem volt olyan egyszerű így, hogy bő másfél hónapja hagytam el végleg a cigit. A cél, hogy nyárra már kb. tudjam tartani a lépést a kosaras haverokkal az erdei tornapályán.
  • MerlinW
    Rajongók. És a ResidualVM-be pakolták:) Egyébként tök jó dolog, sokkal kényelmeseb így.
  • Fpocok
    Nem lepődtünk meg. De senkinek nem hiányzik PC-n ez a sok mobilos szar.
  • zorrobomber
    És point and click irányítást pakoltak a Grim Fandango-ba...
  • Shep
    Meglepődtetek? A DX The Fall is jön PC-re.

• tomsolo
    "még így is jó üzletet köthet"

Nekem egy sincs meg ezekből - legalábbbis steamen - de 1500 Ft-nál többet nem adnék érte.

A régi HL-ek lemezesben megvannak (vhol) a HL2-t meg még a csúnyában annyira meguntam, hogy sosem éreztem késztetést végig vinni vagy nekiesni a folytatásoknak. CS/TF meg alapból nem érdekelt sosem, meg akkor már inkább a Soldat.exe-re kattintottam. (Azt se sikerült überelni még egy MO játéknak se).
  • Bence94
    3 CS kivételével mindegyik megvan...
  • Rapid81
    A Tisza folyik erre. A cián már levonult.
  • Shep
    Ahogy a folyókba engedett vegyi anyagok is kifejezetten jót tesznek az emberi szervezetnek. Persze tudom ilyesmi már nem létezik, meg nálatok amúgy is kristálytiszta patakok folynak.
  • davidka003
    Lehet sokat is mondtam. Van benne pár normálisabb játék, a többivel meg a kutya se játszik. Nem darabonként kell számolni.
  • Dzsini
    Portal 1,2 megvan, a többi nem kell :)

Egyébként hasonló leárazásokat szokott vele csinálni a Steam is - ősszel vagy karácsonykor is volt, darabonként, egyben is, akkor újítottam be a Portalokat.
  • kifli
    tehát 0,5 euro játékonként. Ugye nem komolyan mondtad?
  • davidka003
    Egy sincs meg mégis drágának tartom.
    Kb a felét éri meg.
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, ja... én sem értem, miért nem ingyen adják az egészet... [irónia]
    9400 Ft / 24 játék = 391 Ft per darab.

Minden csecsemőnek minden vicc új - akinek a csomagból egy sincs meg, még így is jó üzletet köthet.
    Akinek (többünknek) akár csak egy-két játék is megvan belőle, már nem kecsegtető.
  • Fpocok
    Kicsit túl van árazva.
  • IMYke2.0.0.0
    GMG - STEAM - "Valve Complete Pack" - 50% - 24,99 font (és ugye majd' mindenkinél más a valuta)

A lényeg:

Counter-Strike
    Counter-Strike: Condition Zero
    Counter-Strike: Global Offensive
    Counter-Strike: Source
    Day of Defeat
    Day of Defeat: Source
    Deathmatch Classic
    Half-Life
    Half-Life: Blue Shift
    Half-Life: Opposing Force
    Half-Life: Source
    Half-Life Deathmatch: Source
    Half-Life 2
    Half-Life 2: Deathmatch
    Half-Life 2: Episode One
    Half-Life 2: Episode Two
    Half-Life 2: Lost Coast
    Left 4 Dead
    Left 4 Dead 2
    Portal
    Portal 2
    Ricochet
    Team Fortress Classic
    Team Fortress 2
  • IMYke2.0.0.0
    :))))
  • IMYke2.0.0.0
    Rendben, de inkább spoilerbe tedd Sid Meiert legközelebb.
  • IMYke2.0.0.0
    "Itt csak egy valakinek lehet igaza és az Imy :)"

Na, végül még is csak istent faragsz belőlem :)
    //Tudom, hogy ironizáltál.
  • zorrobomber
    Na jó, ennyi elég volt, kinevettük magunkat :)
  • arty
    minimum a makkodra legyen tetoválva!
  • Was
    "If you're asking about a sequel ... right now I'd say it's 50/50," Creative Director Neil Druckmann responded.
  • zorrobomber
    Sid Meier-es intimtetkó? Mi számít már kellően intimnek? :D