311802
  • DarkSector
    Ha te azt mondod hogy ez értetlenség , akkor ez bizony értetlenség. Nincsen szándékomban meghazudtolni téged.
    Ha egyszer azt mondod hogy nagy nyomás volt, akkor nagy nyomás volt, ennyi.
  • grebber
    Már azon gondolkodok hogy az AMD echte direkt rakás szarul írja meg DX-re a cuccokat hogy a nagy mántlival már rendesen fut majd.

Thiefnek adom ezennel a valaha legszarabbul futó játék diját ,de toronymagasan egyből az élre ugrott.
    Csutka lowon ilyen 1-10 fps-ek 10 másodpercre megakadó képek (már indul a kezem a reset felé hogy csontra fagyott)

Legalja módszer ,hogy fejlesszen az ember gépet,de velem nem csesznek tolom a box warezt ennyi
  • IMYke2.0.0.0
    Hú de nem hiányzott ez az értetlenség ebből a topikból...
  • DarkSector
    Nagy nyomás? Többiek? :)
    Micsu-ra gondolsz aki utána írta hogy csak viccelt? :D Értelek én.
  • IMYke2.0.0.0
    De csak nagy nyomásra.
    Ha a többiek nem jelentkeznek szép sorjában, akkor az elmúlt hét során is itt tobzódtál volna.
  • Shep
    Thief

Hát ez már nem az a Thief, béna animációk, unalmas semmitmondó küldetések, hangulat csak alig, alig. Az ellen sajnos tényleg nagyon üresfejű. Grafika szódával elmegy de akad, mint a fene, szóval megint kaptunk egy nagy semmit.
  • ratgab
    Jót röhögtem a videón amúgy. Tényleg adta magát...
  • Dzsini
    Nem is beszólásként raktam be, csak annyira hozta magát ez a klasszikus a hozzászólásodra :)
  • ratgab
    Végére már bedurvultak XD, amúgy én tényleg nem kaptam zsebpénzt.
  • DarkSector
    Azt mondod?!
  • Botond #195510
    És nem volt a szekrényben se tej, se cukor, se tea :)
  • Fpocok
  • IMYke2.0.0.0
    Hú, mennyit kavargattam a Dance eJay 2-vel és a HipHop eJay 6-al.
    Mindegyikkel sok-sok "saját" zenét készítettem - de olyat is, aminél az alapokat a HipHop eJay-jel, és rá-machináltam egy acapellát.
    De inkább instrumentálisban nyomtam.

Majd valamikor tolok fel párat a Youtube-profilomra is.
  • Botond #195507
    Én amikor megszülettem, akkor a szüleim 33 nm-es szolgálati lakásának a beépített szekrényében laktam. Levették az ajtókat, és felkerült helyette a rács, meg bele a matrac. Amikor megszületett a tesóm, akkor felkerültem a felső szekrénybe. :)

A linket majd otthonról nézem meg. :D
  • Rapid81
    eJay leárazások
  • Dzsini
    mi egy cipősdobozban laktunk...
  • ratgab
    Az jó. Nekem zsebpénzem se volt...:-(
  • Micsu
    nekem gyerekként a feketefehér cov nem nagyon adta :) idősebb fejjel lehet másként gondolom

egyébként előfizetésem nem volt mivel szüleim nem fizettek elő, zsebpénzből vásárolgattam
  • tototto
    nem ide tartozik de itt elég sok hozzáértő van, az új gépemnél van egy olyan "hiba" hogy ha felnyomom billenőkapcsot elosztón és benyomom gépet, felpörögnek ventik mintha elindulna aztán leáll az egész és újra indul a gép (mintha reseteltem volna) ezután midnen tökéletesen működik
    játékok is jó semmi hiba fagyás etc
    kérdés ez mitől lehet
    ha nem nyomom le billenőkapcsot elosztón (tehát áram alatt marad táp) akkor simán elsőre indul
    szerintem nem kap elég áramot a gép, de hiába várok billenőkapcs után 1-2 percet ezt akkor is eljátsza
    a táp egy seasonic x650 szal annyira nem fos hogy ne bírja el a gépet,meg mondom játékoknál sincs semmi gond csak a bekapcsoláskor van ez az anomália
    valakinek ötlet mit tehetnék ezzel, mert szeretném lenyomni billenőt ha kinyomom a gépet, de igy inkább hagyom mert félek nem tesz jót a számítógépnek hogy kétszer indul el
  • Botond #195501
    Minden igaz férfi CoV előfizető volt, én azt mondom. :o

Meg persze szorgalmasan vettem az 576ot, meg a pc-x-et is, de azokat nem fizettem elő, csak minden hónapban megvettem. :D Aztán gamestar is volt jó sokáig, amíg oda nem ért hozzánk a faluba az upc.
  • tototto
    én cd guru + pc guru-t járattam, aztán a pcgurusok nagy része együtt maradt és lett gamer magazin én váltottam rá egészen addig vettem minden számot amíg meg nem szűntek utána én sem vettem semmit, pcx/gamestar nem jött be
    úgyhogy elég hasonló volt az ízlésünk ezek szerint :)
  • Micsu
    én anno gyerekkoromban guru/576/pc guruval kezdtem, majd maradt a pc gurut, majd jött a gamer, majd mikor pár rész után becsődöltek én nem vásároltam semmit
  • lalakov
    Legalább adhatnák a Director's Cut verziót hozzá. :(
  • davidka003
    A fejlesztők már úgysem látnak belőle egy kanyit se szóval bűntudat nélkül letölteném az biztos. Nem fogok én se vadászgatni a neten 10+ éves eredeti játékokra már ha éppen azzal akarnék játszani.
  • Shep
    Igen, lényegében az fejezi be a történetet és egyben az a legnehezebb rész is, legalábbis szerintem.
  • Shep
    Mondom már mióta, hogy a mobil platformé a jövő és abban van a pénz is. Fillérekből fejlesztenek filléres szarokat amit aztán jó sokan megvesznek, meg ott a pc-s piac ahol szintén minden hulladékot el lehet adni bundlikban pár dolcsiért. Ki az a hülye aki ezek után AAA kategóriás játékot akar finanszírozni, ahol ráadásul azért nem elhanyagolható a bukási faktor sem, persze idővel a mobilos piac is telítődni fog és akkor megint visszatérnek majd az otthoni szórakoztatásra de a PC az örök :D
  • Botond #195494
    Mind a 3? Helldoradora gondolsz harmadikként?
  • MerlinW
    Töltsd le... 2 év múlva lesz 20 éves játék, megvenni maximum használtan fogod szobadísznek.
  • IMYke2.0.0.0
    Igen, van egy kézen megszámolható 30+ éves.
    A többi tejfölt nyalogató kismacsek még. S ők, együtt formálták olyanná az egészet, hogy már csak nevetünk rajtuk, és tűzzel-vassal üldözzük minden leírt sorukat...
    ...szomorú, mert én PCGurut is, GameStart is járattam annak idején, később meg már csak hébe-hóba vettem, aztán amikor fazonírozás történt ott, és igazi internet-gyíkká váltam [2002 után], már el is felejtettem, hogy léteznek.
    Manapság szörnyülködöm el azon, mivé lettek. [A jóslatokról nem is beszélve...]
  • IMYke2.0.0.0
    "Mert kevesebb idő/munka megcsinálni."

Nem értek hozzá - a többiek majd megcáfolják -, de naivan: el tudom hinni.
    S ez tendencia azért nagyon szomorú a jövőt illetően.
    [Pesszimista]
  • Micsu
    mazur mondjuk pont nem a fiatalabbak közül való, hát neki tetszett, végülis ez lenne a legkisebb bajom a gamestarral
  • grebber
    Kellett a pc-s hype majd ha már kutyát nem érdekelt jöhetett az IOS verzió majd amikor már ott megszedték magukat jöhetett a warez belőle androidra és mivel látják vannak akik veszi kiszórják pc-re is!

Állítom hogy a telefonos game-ek pc-s portján sokkal több bevétel van mint egy echte pc-re kihozott címen!Mert kevesebb idő/munka megcsinálni.
  • IMYke2.0.0.0
    Magyarítások Portálon olvasom, a játék topikjában, hogy a gémsár az eddig legjobbnak kiáltotta ki a Thief (2014)"-et.

Valószínűleg, még kósza gondolat sem volt a leendő szülők fejében az a néhány munkatárs akkoriban, amikor a Thief (1) már divatozott...
    A túl-fiatalítás sötét oldala.
  • IMYke2.0.0.0
    Szóval, egyetlen kérdés merül fel bennem... mi a fütyinek nem lehetett ezt azonnal megcsinálni a részükről?
  • grebber
    "Deus Ex: The Fall hivatalosan is be lett jelentve PC-re, megjelenés március 25-én 10 eurós árcímkével. Ráadásul, ha megvásárolod a játékot még egy Deus Ex: Game of the Year kiadást is kapsz mellé ingyen. Egyébként a The Fall PC-s változatában nem lesz in-game üzlet, lesznek viszont Steam achievementek, átalakított tutorial, billentyűzet-egér támogatás, kontroller támogatás, és kikerül az automata célzás."

• Shep
    Nekem is meg kellene már vennem mind a 3 részt de még a Commandosokból is van hátra az újrajátszásokat illetően, úgyhogy mire azokkal majd végzek addig biztos lesz még akcióban Cooper és társainak kalandjai is :) Meg a kártyapénzt most Bioshock Infi season passra tartogatom, remélem nem kell vele karácsonyig várni! :)
  • Botond #195484
    Csak desperados1 hiányzott már, de eladtam gyorsan minden kártyám, és így ingyen meglett az is. Egyik kedvenc játékom. :)
  • Shep
    Desperados és Commandos pakkok akciósan a héten steamen, csak ajánlani tudom őket!
  • benőmenő
    Igen az.
  • Moby
    Hát én aztmondom olcsóban, meg sugarasban az egyetlen értelmes a tintaTARTÁLYOS nyomtató, az meg epsonok főleg. Ezekkel a nagykapacítású, oldalputonyosokkal valami rohadtolcsó a peroldal. Megbízhatóságukról sokat nem tudok, nem rég óta használok ilyet, de már minden szart kipróbáltam. Ez eddig eléggé oké.