311802
  • Fpocok
    Arra érti, hogy ha egyhelyben állsz és nincs semmi a közelben, nem tudsz ugrani. Csak olyan helynél tudsz ugrani, ahol "be van programozva".
  • Seth
    Assassin's Creed módon működik. Azaz nyomva tartasz egy gombot és freeflow mászás van
  • IMYke2.0.0.0
    De - kérelk, könyörgöm, írd, hogy nem! - QTE? Vagy netán tényleg, igazi ugra-bugra, jobb egérgombbal...?
  • IMYke2.0.0.0
    Tartottam tőle.
    De volt valahol egy csomagban is, nem?

Mondjuk, csak perverzióból vagyok kíváncsi rá, annyiszor került elő a neve, és kíváncsi vagyok, megérdemli-e a hírnevét :)
    Valamikor ez is felkerül a wishlist-re.
  • IMYke2.0.0.0
    Olcsón jutottál hozzá.
    Neked gyorsabban is lenn lesz - pénteken mindenképp be kell majd számolnod, hogy miként néz ki a kórájhét + 660-as kombón :)
  • DarkSector
    Jólvanna te megszerzed magadnak, de a 3k is necces nekem, wallet-ből oké még de kézpénzzel? ÁÁÁÁ akkor inkább a dunába ugrok.
    Várok Steam-en max egy 50%-off-ra. :D

Pedig ahogy aktiv, nekiállnék kimaxolni még1x a játékot, de hülye nem vagyok hogy mindenáron elköltsem a pénzt, jó játék, de vannak azé nekem határok. :D
  • grebber
    Mit nézett vajon???? Az első 3 percben 50 akadályt meg "szakadékot" kellett átugrani...
  • zorrobomber
    Nem steam-es.
  • zorrobomber
    Így van, könnyen meglehet hogy bűnös élvezet kategória lesz nekem is valamikor majd egyszer, ócsón.
  • IMYke2.0.0.0
    Gondolom, ez nem STEAM-es: Sid Meier's Pirates! - 1 font 25 penny
  • wesker24
    Én most vettem magamnak Resi 4 UHDE-t 3-kért !
  • DarkSector
    A Thief????
    A Thief nem hype-olt?
    WTF? :D Ne viccelj. Tudod mi a nem hype-olt? a Strider amit tök véletlen tudtam meg hogy megjelent.

Vagy nálad a Thief nem számít Hype-olt játéknak?
  • IMYke2.0.0.0
    Amúgy, meglehetősen jó véleménye van a Thief 2014-ről a srácnak - ez biztató [a sztori klisésnek tűnik, sőt szarnak], ahogy az is, hogy rengeteg és hosszú elfoglaltságot nyújt, ha megszokja az ember Garrett fura viselkedését és az animációt.

Olcsón mindenképp kell nekem ez a játék majd, de előbb tartozom magamnak a régiek végigjátszásával - addig nem is szabad ránéznem az újra!
  • Micsu
    hypeolt? ki hol?
  • IMYke2.0.0.0
    Addig olvastam el [a kicsit amúgy spoileres] cikket, hogy nincs ugrás gomb...
    Ez azért sokkolt.
  • Rapid81
    2K Sale
  • DarkSector
    A Thief is egy hype-olt tucatjáték lett?
    Miért nem lepődtem meg? :)
  • zorrobomber
    Érdemes ezt elolvasni. Nincs pontszám, mégis úgy érzem kellőképp informatív cikk.
  • IMYke2.0.0.0
    Mert már kellően lelombozott mindenkit a sok teszt pontszám :(
  • Shep
    Érdekes, hogy erre senki nem ugrott :)
  • DarkSector
    Jó most mondjam azt hogy nem? :D
    Ha nem kapok 28.-án egy RE 4 HD-t, kiteregetem a listát a beépitett emberekről!

Nagyon kemény fenyítés lesz. :D

// ph-n maross-tól kérdeztem, 4500 a RE 4 HD (steam-en 6200 durván) , nem gáz, csak úgy drága nekem hogy ahoz képest mennyire régi játék, most azé mert HD, vicc.
    boxon meg faszom-ezer ft volt.
    1200MP, ami 3500ft volt annó asszem. Vicc.
    Most is van ez a Strider azt is olcóért megvenném, boxon 3000 lenne, steam-en 4500. Állat.
  • zorrobomber
    Augusztusban megjelenik a Risen 3: Titan Lords! Képek a link mögött.
  • zorrobomber
    Csak egy? :)
  • DarkSector
    Őt nem tudom komolyan venni. :D
    Amúgy ő is csak viccelt, szerinted az a steam-es kép meghatotta? azt sem tudta miről volt szó, csak poénkodott, tőlem kérdezték sokan hogy mi történt...ne viccelj. :D
  • DarkSector
    Van egy tégla köztetek. :D
  • Micsu
    egyébként meg shep nem írta hogy viccelt :P
  • Micsu
    mivel azt mondtad nem leszel honnan tudod utána mit írtam?
  • DarkSector
    Nagy szükség is van rá. :)
  • grebber
    Ja nem gondoltam hogy létezik olyan munkahely ahol nem lehet telefonozni!
  • Rapid81
    Tudod, van, aki dolgozik egész nap. :P
  • IMYke2.0.0.0
    S még úgyis hetekig, hónapokig jöhetnek a javítások hozzá - a driverekről, DLC-kről nem is beszélve.
  • ratgab
    Majd meglátjuk legál verzióban mit produkál, addig meg bármi lehet.
  • kigyi
    Bocs csak nem értettem miért írod, hogy megint az AMD a bűnös. Azt sem tudtam, hogy AMD támogatást élvez, bár teljesen mindegy szerintem ez még nem ok arra, hogy szarul fusson csupán a fejlesztők hibája nem kell mindenáron az AMD-re mutogatni a mantle miatt. Sajnos ez most nagy divat minden játéknál ebben keresik a hibát az emberek pedig csak szarul optimalizálják a fejlesztők :( A BF4-re is mindenki mutogat a mantle miatt pedig csak a dice szokásos bohóckodása :( nekem szar régi elavult kártyám van igaz nem 80 FPS-el csak 40 körül, de szépen fut az is és nem akad pedig 1920-ban már szenvednie kellene ennek a konfignak.

A mantle elvileg a cpu limites gépeknél lesz csak érezhető ahol nincs cpu limit ott majdnem mindegy, hogy van vagy nincs nem hoz olyan sokat.
  • grebber
    Erről volt szó egész nap ,a mobilos game jön pc-re!
  • grebber
    AMD támogatott a game! (De ezt csak a mántli miatt írtam,meg hogy ilyen okádék szarul fut)
  • kigyi
    Még mindig nem értem mi köze az AMD-nek az intel+nvidia pároshoz.
  • Rapid81
    Új Deus Ex jön.
  • grebber
    Próbáld meg még egyszer értelmezni amit leírtam,mert nem megy ahogy látom!
  • kigyi
    GTX 460 what is the AMD? Vagy már nem az a konfig van ami az aláírásodban szerepel?
  • Shep
    AMD-hez pont ma jött amúgy Thief béta driver :)