Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
"Azt a 30-40-et, amit linkeltél, azt majdnem mind. Az nem elég?"

Először is, jó ha 10-et linkeltem.
Másodszor: (Tinmanesen) Ahhoz, hogy véleményt alkothass, nem bizony nem elég.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Azt a 30-40-et, amit linkeltél, azt majdnem mind. Az nem elég?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Szeretem a sorozatot, így Goldot vettem (megjelenéskor). Abban benne van a Jack the Ripper, illetve a season pass-szal kaptuk meg. Ezt a DLC-t kár lenne kihagyni, nekem nagyon bejött!
Később adtak ki pár nyomozós küldetéses DLC-t, amit az SP már nem tartalmazott! Ezt megvettem akcióban, de végig már nem toltam. Elfogyott a lelkesedésem 😊
Alap + Jack jó áron, a többi DLC-re nem is emlékszem! 😊 A jó árat Neked kell tudnod! 😊

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

IMYke2.0.0.0
Semmi köze ennek ahhoz, hogy nézem a videóit - olvasol is, vagy csak reagálsz?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Seth
Te tényleg odavagy ezért az alakért és a véleményéért <#szeret>

PSN ID.: Beegabor

Köszi a választ, belenéztem egy videóba, inkább kihagyom ezt a dlc-t is...
IMYke2.0.0.0
Megnézted a videót? Nem? Akkor ez "maszatolás, fingtalanul lövöldözés."

//Sőt: hogy véleményt alkothass róla: a VIDEÓIT.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.12.31. 16:15:07

Shep
Igazából nem. max a plusz tombot ami kb 5-10 perces plusz kaland.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ehhez a Tomb Raiderhez ( http://store.steampowered.com/app/203160/Tomb_Raider/ ) érdemes valamilyen dlc-t venni, ha a multi nem érdekel?
ZsZso
AC: Syndicate vásárláson gondolkozok. HRK -n most a Gold €15.83 lenne -0.79 € Wallet cashback ( 9.99 € a sima verzió - cashback). Ahogy nézem még a Goldból is hiányzik egy sztory DLC. HRK -nál ott hagynátok ennyi lóvét? Vettem már ott olcsóbb játékokat, de ez már nekem a drágább kategória 😊. Jó szürke árnak számít ez egyáltalán? Ha igen, akkor goldot vagy nomál verziót vennétek? Ha jól láttam, akkor a Jack the Ripper itt a kérdés igazából, a többi csak csicsa. Ad az annyit a játékélményhez, hogy kelljen nekem? 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Tinman
"Látom, akkor még magad sem érted..."

vs.

"nem akarja megmondani neked/UFO Pistának/Józsi néninek, hogy mit játsszon, és mit vegyen meg"

Te érted? Mert az ürge csatornája pont erről szól, hogy meg akarja mondani, hogy mit érdemes és mit nem érdemes megvenni.

Én is a saját véleményem közlöm én sem erőltetem senkire, de nem is ebből akarok megélni a YT-on... és itt jön be a felelősség kérdése.

"Te jöttél a mindennel-játszani-kell"

Már vagy 3x leírtam, hogy az adott év nagyjaival kellene játszani annak, aki közszereplőként, megmondóemberként, ebből élve YT csatornát üzemeltet.

"Netán te lennél ez entitás?"

Kizárt, de a WAB sem az k. élet! Az az ember lesz az az entitás, aki fel tud mutatni egy Zelda, Mario, Prey, Resi 7, PUBG, Horizon, Hellblade, Divinity II, Nier, Cuphead, Wolfi, Persona 5, stb. KOMOLY óraszámot és/vagy végigvitelt. Az összes többi fingtalan GOTY témában.

SAJÁT, személy GOTY listája lehet! Azt akkor úgy kell előadni, hogy azokkal a játékokkal, melyekkel idén játszottam, számomra ez és ez a GOTY. A köv. mondatában pedig hangsúlyozza, hogy NEM játszott sok már valószínűleg kiváló idei játékkal... Ez így korrekt, az összes többi maszatolás, fingtalanul lövöldözés.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.12.31. 14:48:14

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
Mint ahogy RPS-nél is a Dead Cells lett a GOTY <#vigyor3> Szinte csak ezen az oldalon láttam hype-olva (persze ettől még lehet máshol is volt).

Ez is egy hozzáállás:
"They pick their favorite games for their lists and can’t be bothered to make obligatory nods to titles based on cultural significance or popularity. This is why their lists are interesting and not just a ranking of the same games everyone’s already played and talked about ad nauseum before the list was published."
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.12.31. 14:29:14

IMYke2.0.0.0
Látom, akkor még magad sem érted...

Azzal jössz, hogy "GOTY", meg "felelősség", meg "nagy címek"
Csak azt felejted el, amit lejjebb már leírtam: #297746 --- nem akar reviewer lenni, nem akar pontozni, nem akarja megmondani neked/UFO Pistának/Józsi néninek, hogy mit játsszon, és mit vegyen meg, és milyen dogma szerint élje az életét: mindig a saját véleményét közli, és nem erőlteti senkire.
Te jöttél a mindennel-játszani-kell-true-véleménye-legyen --- Ki szerint? Van egy entitás, aki majd igenlően bólogat, miután az elégséges címmel játszott valaki / vagy játszottál, ahhoz, hogy --- non plus ultra --- kihirdethesse a világnak, hogy ez a legjobb és se tovább?!
Netán te lennél ez entitás?

S mi van azokkal az indie címekkel, amik se nem nagy címek, se nem review sztárok, de mondjuk X Yvettnek géjm o dö jír idén?
S mi van <ezernyi_példa> cím, ami jobban bejött milliónyi embernek, mint neked / nekem / másnak?

Tinman
A lényeget idéztem belőle, a butaságot kivágtam és éppen ezért a lényeggel értek egyet, a hülyeséggel nem. (Sehol nem írtam, hogy mindegyik szar random indie, vagy fake game címmel kéne játsszon valaki, de a nagyokkal, ha YT-er és ebből él, akkor kutya kötelessége, HA GOTY-t hirdet.)

Tehát, amivel tökéletesen egyetértek az pontosan az a lényegi rész, amit kivettem a mondatodból, mert a "piacon adott évben megjelent és megvásárolható címmel" részt azt senki nem gondolhatja komolyan, mert az több száz. Fizikai képtelenség, nem is kell a téma kapcsán felhozni sem.

Tinman
Kirááály, grat! :-D

Rapid81
Na sikerült. 😊 Én eddig sokkal szofisztikáltabb megközelítést próbáltam. 1-1 lövés a szemébe, meg bujkálás. Feltételeztem, hogy nem ajtóstól kell berontani a házba, de ezek szerint tévedtem. Dobáltam rá a gránátokat, meg robbanó nyíl, fagyasztó és shotgun. Harmadik nekifutásra kifeküdt. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Ha idézel, akkor kérlek pontosan:

"Úgy teszel, mintha a "Game Of The Year" cím egy mindenek felett álló biléta lenne, amit mindenek felett csak egy cím kaphat meg adott évben, és mindezt ráadásul úgy, hogy a kiosztásához a piacon adott évben megjelent és megvásárolható címmel KÖTELEZŐ a cím kiosztójának/inak játszania, különben az Univerzum felrobban."

Másrészt: erre írod: "Tökéletesen látod."

Utána meg ezt: "ha GOTY-t hirdet, akkor tolja le az adott év nagyjait. NEM SOK címről van szó! "

Ugye érzed?

Tinman
"Game Of The Year" cím amit mindenek felett csak egy cím kaphat meg adott évben, és mindezt ráadásul úgy, hogy a kiosztásához a piacon adott évben megjelent és megvásárolható címmel KÖTELEZŐ a cím kiosztójának/inak játszania"

Tökéletesen látod. Pontosan ezért nem vagyok hajlandó részt venni egy ilyen véleményezésben sehol, mert ha nem játszottam a jelöltekkel, akkor csak fals, HAZUG szavazattal támogatok valamit és erős a gyanúm, hogy a többi szavazó se játszott mindegyik címmel. Ergo a végeredmény is fals lesz.

Egy YT-től pedig baromira elvárom, ha GOTY-t hirdet, akkor tolja le az adott év nagyjait. NEM SOK címről van szó! Ha tényleg ebből él ez szinte természetesen a napi munkájával együtt is fog járni. Számomra így hiteles egy eredmény, így hiteles egy közszereplő!

Nem képzelek, tapasztalok: A fiatalabb generáció kifejezetten nagy mennyiségben látogatja ezeket a csatornákat és ahogy anno mi adtunk egy CoVBoy vagy egy Martin véleményére, most úgy adnak ezek a felkapottabb csatornák véleményére, ezért ezen médiumok készítőinek felelőssége nagy, mert iránymutatók, kurátorok. Már pedig nekem egy kurátor ne válasszon inkább úgy GOTY-t, hogy az év nagyjainak 40+%-val nem is játszott...

IMYke2.0.0.0
Úgy teszel, mintha a "Game Of The Year" cím egy mindenek felett álló biléta lenne, amit mindenek felett csak egy cím kaphat meg adott évben, és mindezt ráadásul úgy, hogy a kiosztásához a piacon adott évben megjelent és megvásárolható címmel KÖTELEZŐ a cím kiosztójának/inak játszania, különben az Univerzum felrobban.
A GOTY-címke egy csapás irány, se több, se kevesebb --- magad is ellenőrizheted, hogy ha van kedved, időd (nem lesz), hogy 2017-ben hány GOTY címet szórnak ki a papír alapú, digitális médiumok, köztük a "kedvenc" Tyúkerek, csatornák és megmondó emberek is... akikre (állításod szerint) hatalmas felelősség terhe nehezedik... a valóság pedig az, hogy NEM.
Azt képzeled ugyanis, hogy a mai gyerekek, és fiatal felnőttek csecsemők módjára járnak a digitális világban és minden eléjük kerülő információval 10 mp-nél is többet foglalkoznak... és azt mélyen beépítik az agyukba (bár, amennyi a korukhoz mérten ott van...).

Tinman
Nyilván.

IMYke2.0.0.0
Mindkét üzeneted terelés.

Tinman
Szerintem is hagyjuk, mert egy YT Gamer, aki ebből él, erősen jól teszi, ha képben van a nagy nevekkel, nehogy véletlenül beleessen abba a hibába, hogy év játéka választáskor félrecsúszik a ceruza.

#tájékozottság, #széles látókör, #közvetlen tapasztalás

Tinman
Amikor szoktál linkelni, abba gyakran belenéztem, volt amit elejétől a végéig. Részemről továbbra is fenntartom, hogy ő sem különb úgy tűnik a többitől, amikor pár órányi játék után, ajánl vagy nem ajánl valamit.

IMYke2.0.0.0
"A másik gond, hogy GOTY-t mond valaki valamire, miközben 9+/10-es címeket nem játszott. Tolta a Zeldát? Mariot? Horizont? Végig? True?"

Köszi, jót kacagtam.
Ezek szerint, ha 10101 cím jelenik meg (mert hidd el, az indie-k korában 5 jegyű a megjelenések száma) egy évben, akkor mindegyikkel KELL játszani, és csakis utána lehet, patika mérlegen kiszámolni, hogy mi az Év Játéka?
Hagyjuk már ezt!

IMYke2.0.0.0
Látszik, hogy nem hallgatgatod őt egy kicsit se.
Mack számtalan videóban közölte már, hogy ő nem reviewer -- mint mondjuk Cinikus haverunk, vagy Mérges Józsi --, hanem azt közli, hogy szerinte (az általa elvárt játék értékrendek szerint) megéri-e az adott játék a vásárlást. Nem ok nélkül nem is pontoz, sosem. S nem ok nélkül közli is minden videójában, hogy mennyit játszott adott címmel, mit gondol pro és kontra róla, és igyekszik a(z esetleges) rajongók szemével is véleményt alkotni ... ez utóbbiak miatt szokott reakció videókat is készíteni.

Persze, most jöhetsz azzal, hogy "de hát ez is ajánlás"... akkor felemeltem a patáimat, és hagyom az egész diskurzust elhalni, hiszen tényleg nem hallgatod őt.

darkSectorxxx
"Szerintem a YT-ereknek felelőssége van" így van....

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tinman
Nem rólam van szó. Arról van szó, hogy kismillió YT-er mond úgy véleményt, kiállt GOTY-t, emel, vagy taszít a mélybe játékokat, hogy pár órát tolt bele. Ez a problémám és WAB-al is ez a probléma, noha lehet, hogy a konkrét esetben a Prey-t éppen végigjátszotta.

Azért egy YT, az nem egy SG fórum, ahol beírjuk ide egymásnak, hogy szerintem ez és az nem jó, vagy jó pár óra, vagy pár videó után. Szerintem a YT-ereknek felelőssége van és nem csak az kéne, hogy legyen a cél, hogy a zsebüket tömködjék. Persze a bilibe már belefagyott a kezem...

A másik gond, hogy GOTY-t mond valaki valamire, miközben 9+/10-es címeket nem játszott. Tolta a Zeldát? Mariot? Horizont? Végig? True?
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.12.31. 12:22:37

Papa01
Az én listám:
Dead Space 2: 28 óra
Fallout 4 Alapjáték: 244 óra
Mad Max: 114 óra
X-Com 2: 162 óra - Bár párszor tényleg feldühített... 😊
Repülőgép szimulátorok (Rise of Flight, DCS:World, IL-2 Sturmovik: BOS) Ezeknél nem tudom a játék időt, de sokat (offline)! 😊
CoD2 MP Ennél sem... 😊
Év játéka nálam Fallout 4, de a repülőgép szimulátorok örökös tagsága mellett.. 😄

2018-as tervek:
Repülőgép szimulátorok: + CloD: Blitz
Fallout NV befejezése, több éve játszogatom. 😊
Fallout 4 DLC- Ezeket meg kell venni.
XCOM 2: War of the Chosen - Ezt is meg kell venni...
Elite Dangerous
Hitman: Absolution
BioShock Infinite
Dead Space 3
Borderlands 2
Max Payne 3
Outlast
Portal 2
Remember Me
Sniper Elite V3
Portal 2
Crysis 3
Lunar Flight
Watch Dogs 2
Total War: Shogun 2 - Évek óta tologatom.. 😞
És még vannak további megvásárolandó játékok (jó ár esetén) a kívánság listámon! 😊

Utoljára szerkesztette: Papa01, 2017.12.31. 12:16:14

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

IMYke2.0.0.0
Nézd meg a videóját, és kiderül... már ha végigjátszottad a Prey-t.

Tinman
Reméljük azt végig is játszotta <#vigyor5>

Fpocok
LOL
Szerintem elég gáz játék.

Parasite Eve 2, best game EVER!

darkSectorxxx
Ja persze, bármi lehet.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

grebber
Kevés olyan game létezik amire mindenki ugyanúgy reagál. Sőt biztos nem is létezik ilyen
Ha nála az a GOTY akkor abba kár belekötni,mert neki az lett a legjobb.

Next PC upgrade: 2022

darkSectorxxx
Nem rossz játék, de évnek azért.....

IMYke2.0.0.0
WAB-nál a "Prey" a GOTY.

Tinman
Jó az, csak nagy rizikó, mert maxra fejlesztve, az ereje és a hatótávja és komoly, így ha egy feléd rongyoló bossba küldöd, néha esélyes, hogy kapsz a robbanásból. Szóval, jó, csak kockázatos, szeretek biztosra játszani.

grebber
A 2017-ben végigjátszott "játékok" közül nekem baromi könnyü dolgom van választani:

Endless Room (nagyon gyenge fos szar ótvar)
Rescue Lucy (nagyon rövidecske ,de aranyos)
Chernobyl Commando (2 órás gyenge fps)
The Note (egy nagy nulla indie cucc)
Gridberd
Hunted: One Step too Far (indie horror walking sim gyenge és rövid)
Battlefield 1 (5 óra 8perc)
Way of Hero (20 perces foshalmaz)
Lost Base Escape ( 3 perces fake moslék)
Locked-in Syndrome (~30 perces hulladék)
Judas (~30 perces indie horror gyenge)
Call to 10 (~ 20 perces gagyi horror)
Invention (~ 1 órás indie fps már már kiemelkedik a fostengerből)
Invention 2 (~ 20 perces nem sokat fejlődött az elsőhöz képest)
Joannyas Life
Nightmare
Bad Birthday
Nyctophobia
Visitors
The Albatross
Dark Project
Turn Around
You Deserve
Wooden House
Darkness Ahead
Near Midnight
Akuya (FAKE cucc amiben nem lehet semmit nincs is semmi értelme)
A Girls Fabric Face
Kingdom Rush
Alien Shooted TD
Help
Tungulus
28 waves later
Farmington Tales
The Last Hope
Mission Escape From The Island
Sinistry Silinium
The Frost
The Janitor
Root of Evil The Traitor
Under Zero
Strike Force Desert Thunder
Black Sails
Case #9
NaziShoot
Forgotten Land fake game
The Last Patient (25 perces hulladék)
All That Remains (30 perces walking simulator)
Krampus (alig 1 órás horror izé)
Oracle (walking sim 85 perc)
Cold Dreams (walking sim 82 perc)
Deep Sorrow
Forest of Doom (egy könyv remek átültetése játékba, tableten a magyar könyet olvasva remekül kiegészítik egymást 😊 )
Antiterror Strike
Room 404
Defective
Gothic 4
Home is Where One Starts
E.T. Armies
Bunker 58 (FAKE cucc)

Nála a sorrend az évben:

1. Gothic 4
2. Battlefileld 1
3. Alien Shooted TD
4. Kingdom Rush
5. Forest of Doom
6. E.T Armies
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.12.31. 07:40:28

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
Na, itt az ideje. 2017-es GOTY és top10 nálam:

1. Finding Paradise (megint megcsinálta)
2. Wolf: New Colossus (példátlan ikonikus jelenetek és végtelenül smooth/fun játékmenet)
3. Zelda BotW (valaha készült talán legjobb openworld kaland)
4. Life is Strange (hát.. Life is Strange)
5. Rakuen (To the Moon kategória, több játékmenettel, kicsit elnyújtva, de ennek is legalább annyi lelke van)
6. Full Throttle Remastered (no comment)
7. Everspace (szuperigényes endurance űr-árkád)
8. Grim Dawn: Ashes of Malmouth (A Diablo3 gyilkos mégegyszer megkéselte a sztárt)
9. Pinball FX3 (a legjobb flipper méglegjobb lett😊)
10. Dead Cells (flooooow)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.12.31. 02:19:49

[merlinw.org]

Én mikor játszottam, legelsőnek a tüzes nyilat maxoltam ki óriási segítség volt, majd a többi fegyvert! Életerőre,injekcióra nem is költöttem, csak a sprintre a maradékból! Volt egy rész ahol a lépcsőházban, rengetek széffejű volt, nem tudom hogy hiba e de nagyon sokáig "újratermelődtek", na ott farmoltam egy keveset!

IMYke2.0.0.0
"The Escapists 2 (Switch) – Jan. 11
Street Fighter V: Arcade Edition (PS4, PC) – Jan. 16
Digimon Story: Cyber Sleuth – Hacker’s Memory (PS4, Vita) – Jan. 19
Kirby Battle Royale (3DS) – Jan. 19
Lost Sphear (Switch, PS4, PC) – Jan. 23
The Inpatient (PSVR) – Jan. 23
Dragon Ball FighterZ (PS4, Xbox One, PC) – Jan. 26
Monster Hunter: World (PS4, Xbox One) – Jan. 26
DISSIDIA Final Fantasy NT (PS4) – Jan. 30
Call of Duty: WW2 – The Resistance DLC pack (PS4) – Jan. 30
Celeste (PC, Switch, PS4) – January (No exact date)"

Tinman
Ez az én megoldásom. Gondolkodva a dolgon a shoti és a rifle a kulcs (a felfejlesztett rifle brutálisakat sebez!!!), meg persze a 2 hordó oldalba robbantása. Na most nálam 50+ csapda alapanyag volt ott és akkor és mégsem kellett egyet se lecraftolnom, mert volt nálam mindenből bőven. Én nem is értem nálad miért nincs, rengeteget szór el a játék bármerre mész. Aztán ott vannak a kis fehér szobrok, amik kulcsot dobnak, azzal nyitod a hullaház ajtajait, ott is rengeteg cucc van, nekem ott éppen annyi maradék van, hogy fel sem tudom venni, pedig majdnem minden teherbírás ki van maxolva.

Szívesen megcsinálnám neked a jelenlegi mentéseddel, szerintem picit se okozna gondot :-) Melyik nehézségi fokozaton mentél amúgy? A könnyebben? Mert úgy még akkor az a taktika se kell szerintem, amit én lejjebb leírtam :-)

Rapid81
Akkor szerintem elölről kell kezdenem az egész pályát, ha lehet, mert se villanó, se fagyasztó, se robbanó és alapanyag sincs... 😞

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Voltan
Tudom, csak nekem ott jobban fexik a billegér.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Tinman
Mint írtam az induláskor elérhető nehezebb fokozaton viszem, de az a parkolós boss tényleg nem nagy szám. Így öltem meg, nehézségben szerintem a közepest... alulról:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

- Az oszlop mögött kezdesz. Van időd, amíg nem mozogsz, csak nézelődik. Na most amire szükséged van, az némi életerő, hogy túléld ha hibázol, így 1-2 HP löketet tolj be. Ha 3/4-ig van az életerőd az már bőven jó. Most nézd át, hogy van-e elég fagyasztó és sokkoló lövedéked. Ha nincs, kraftolj.

- Most töltsd be a villanót -csak 1 max 2 kell belőle- és lődd pofán. Mivel a szeme kint van, így rém érzékenyen érinti, el is fekszik legalább 6 shothgun lövésnyire. Feltétlenül az emberi arcokat célozd a testén. Nem tudom, hogy jól csináltam-e, de szerintem ha azokat minél előbb széttrancsírozod, annál gyorsabban vált át "zaba" módba! Az első emberi torzó+arc a tetején van, ezt itt rögtön ki tudod lőni, 1 max 2 soti lövés elég. Még arra is lesz időd, hogy a hasán levő torzót kiiktasd, de ha nem sikerül se katasztrófa. Pumpáld bele az ólmot, de már hátrálj, mert a 4-5. lövésed körül már talpra áll. Az oszlopot használd védelemnek 1 csapást kibír, de ekkor már ne legyél nagyon közel hozzá. Széttöri az oszlopot. Ekkor szaladj az első dupla hordó felé! Hátrálj, válts pisztolyra. Amikor a hordók mellé ér, lőj a hordókba, robban bele az oldalába, meg is torpan egy pillanatra.

- Fuss el a következő dupla hordóig, készülj, az első parkoló mellékhelyiség felé, hátrálva, a célkereszt legyen a hordókon. Odaér, lőj. Ez a hordó páros nem nagyon szokta meghatni, de 1 golyós free sebzés, szóval szerintem érdemes. Irány be a kecóba! Ott ha nagyon muszáj lootolj, de nem javaslom!!! Inkább válts rifle, vagy szigonyra (rifle-t ajánlom) és lődd ezerrel, ha ügyes vagy, most az alsó torzóst is lazán szétlőheted és -neked szembe- a bal oldalán levő torzót is kilőheted! Lődd! Ne foglalkozz vele, hogy megmarkol és kivág onnan, mint szacskát marni, kevés életerőd megy el erre úgyis. Na most jön az a rész, hogy sokkold, vagy fagyaszd és toljad bele akár a shoti lőszert, akár a rifle-t, mindegy mit csinálsz, csak támadd és közben közeledj már a másik mellékhelyiségbe!

Ha mindent jól csináltál, hullámokat bocsát ki magából és szétnyílik a közepe. Esélyes, hogy ott egy szemgolyót is látni fogsz, ezt 1-2 rifle lövéssel simán kiiktathatod. Ha nem vesz észre, mert takarásban vagy és kint a szeme, akkor villanóval, megint 6 lövésnyire adhatsz neki, de ez nem jellemző. Vigyázz, mert most már azon lesz, hogy megegyen, azonnal meghalsz, ha közel vagy hozzá. Nagyon fontos, hogy tudj futni, így ha legyengültél, gyógyítsd magad. Amikor ebbe az állapotba kerül, még támadhatod, ha biztos vagy benne, hogy elegendő a köztetek levő táv, de ha nem, akkor inkább menj be a 2. mellékhelyiségbe és onnan támadd ezerrel! Ne lootolj! Hagyd a pcsba, csak az idő megy el vele! Igen, nem tudsz utána a 2 lerombolt helyiségbe menni, de semmi eget rengető nincs ott. Szóval ott tartunk, hogy ebből a helyiségből támadod, rém gyenge már, de esélyes, hogy még 1x elkap és kivág a helyiségből, de ezt is túléled az tuti. Rifle-el osszad és mire kimondanád, hogy wingardium leviosa már ott fekszik előtted kinyúlva. Kazuár fájt vót' :-/

kigyi
Gratula 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

genndy
<#taps>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Gratula neki! <#taps>

wantonly
Nagyon szépen köszönöm! <#worship>

Még az év elején ki lesz pörgetve!
Rapid81
Én 1 éve elakadtam ebben a játékban. Utána még párszor nekifutottam, de aztán hagytam a francba.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A parkolóházban lévő bazi nagy izé mindig felzabál. Odáig jutok, hogy betöri a 2 menedék ajtaját, aztán felzabál. Egy idő után felmérgelt és feladtam. Inkább idegesítő, mintsem szórakoztató lenne...

Tinman
AC tökéletes controllerrel, rendkívül jó benne az irányítás, már a kezdetektől fogva.