Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MarkBlade
Nagyon jó lenne a játék de össze vissza fejlesztgetik és pont nem a lényeget. Olvassátok a fórumát ott is ki vannak akadva. Nem tudom mikor lesz kész ténylegesen mert az utóbbi időben nem sok minden változott..
TBTPumpa
Legyen már január 23!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Vagy játsszatok! Annyi jó játék van.
Voltan
Gyerekeeek, nyugodtság van...

Meg kurva front, az. Mindenki vegyen be egy Xanaxot. :S

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

IMYke2.0.0.0
Merlin!

Azt hittem, hogy nem kell megmagyaráznom, hogy tudom, hány millió légy repült rá arra a mod-ra, akarom mondani játékra...
Az általam (!) ismert legjobban ráizgult emberke is gyakorlatilag otthagyta a sok csíter miatt. Talán valami cikket kellett volna linkelnem?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Szóval már lemegyünk óvodába és hülyézgetsz? Értem... tőlem jóra ne számíts!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Nem tudom mi történik, a kor vagy az élet, de Imy és Tinman is baromi szemellenzős lett az utóbbi időben. "Régen minden jobb volt" <#ravasz1>
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.01.09. 18:00:53

[merlinw.org]

zorrobomber
A tisztelet dolgon itt már rég túl vagyunk - asszem. Az azzal járna, hogy végigolvassuk és értelmezzük a másik üzenetét, és nem nekiesünk az első mondat után.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2018.01.09. 17:58:38

MerlinW
Értjük hogy a haverod megunta, de...

"Játék birtokosai: 27,667,685 - 27,984,517
Játékosok összesen: 27,502,453 - 27,818,395 (99.40%)
Játékosok az elmúlt két hétben: 20,458,847 - 20,733,493
Átlagos játékidő: 173 óra,51 perc"

A fentiek mellett, minden tiszteletem, de baromira nem mérvadó az hogy a pajtásod mennyit játszott vele és hogy tetszett-e neki😊

Az meg hogy 173 óra az átlaga majdnem 30 millió játékosnak az kemény.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.01.09. 17:59:35

[merlinw.org]

zorrobomber
Te tényleg ennyire hülye vagy? Nekem a GTA5-ben az elmúlt két hétben 0 órám van, akkor most szar játék?

IMYke2.0.0.0
"Segítek, még egyszer, utoljára: azzal indítottál, hogy Józsi csak 300 órát játszott vele, erre írtam hogy a játékidő alapján ítélkezel. "

Te tényleg ennyire vak vagy?
Nézd már meg azt a képet megint!
4 órát játszott az elmúlt két hétben vele.
Ellenben az ARK-kal, amivel közel 60 órát csapatott! Nos, leesik?

"UI.: a stíluson még faragj egy kicsit.
UI2.: remélem sose gondoltad, hogy én bármilyen szinten adok a te véleményedre, a Saint Row, meg Resident Evil 6 és társai buzulásoddal.
"

1 - sosem kértem, hogy adj
2 - teszek rá, hogy kiére adsz
3 - a "buzulás" és hasonló sértegetéseidet meg tarts meg azoknak, akikkel egy homokozóban nőttél fel!

zorrobomber
<#eljen>

Voltan
Megvettem én is, nem bírtam ellenállni 😄

Valóban nagyon tetszik eddig, nagyon szép az összhatás, látványos, élvezetes a gyűjtögetés-építkezés. Mélyebb részeken akad egész komoly para faktor is.

Az ugrálás, meg a lag nálam is van az aláírásban lévő konfigon, általában 60 on úszik, de időnként beráng, és akkor leesik masszívan, aztán visszaáll. Szóval ez alighanem a játék hibája lehet, talán a kiadásik még hegesztik.

Viszont nagyon hangulatos, és egyben van, eddig úgy látom, megérte 😊

zorrobomber
Én baromira felfogok mindent, te beszélsz beszéltél totál mellé, szánalmas az egész. Segítek, még egyszer, utoljára: azzal indítottál, hogy Józsi csak 300 órát játszott vele, erre írtam hogy a játékidő alapján ítélkezel. Erre írhattad volna, hogy nem, beszéltél is Józsival és mondta hogy szar, és mindenki szépen hazamehetett volna aludni. Megtettem most itt helyetted (meg te is az eggyel ezelőtti hsz-ben két totál fölösleges után), úgyhogy...

UI.: a stíluson még faragj egy kicsit.
UI2.: remélem sose gondoltad, hogy én bármilyen szinten adok a te véleményedre, a Saint Row, meg Resident Evil 6 és társai buzulásoddal.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2018.01.09. 17:45:49

IMYke2.0.0.0
"vannak dolgok amik nem változnak, sajnos."

Igen, elsősorban te. Sajnos.

""Tényleg az a mérvadó, hogy a Józsi gyerek mennyit játszott vele?""

Továbbra sem fogsz fel semmit abból, amit kommunikálok neked, ugye?
Miért számítson nekem, hogy Ike Mittomén Ki dél-afrikából / vagy Józsi néni a szomszédodból, az elmúlt 2 hétben lelkesen és mindenféle bugot és csíterkedést lenyelve belenyomott a PÁBba 100 órát (ami részéről egy vélemény: a játék jó, a csíterek ellenére is), amikor nekem van egy személyes forrásom, akiről tudom, hogy alig várta, hogy a játékhoz jusson, amikor a haverok feltüzelték, és azt a pár száz órát közel fél év (talán több, talán kevesebb) alatt szépen bele is verte.
S közben, amikor szóba kerültek a játék, mesélte, hogy múltkor ilyen, azelőtt meg amolyan csíter, meg ez, meg az.
Neki hiszek, ha a PÁB-ról, mint élményforrásról szó van.
Neked nem.

zorrobomber
Subnautica surfaces on January 23rd

Saját, eddigi szerény tapasztalat:
- i3450, GTX 760-on korrekt, 60 közeli, de még mindig eléggé ugráló, gyakran 30at is súroló frém
- brutálisan jó képi világ, hangok és egyben hangulat (videók nekem nem igazán adták át)
- az összes survival cucc közül eddig számomra ez a legmegyőzőbb
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2018.01.09. 17:17:59

zorrobomber
Ebben hol volt az ahol kérdőre vontam, hogy az IRL haverod véleménye számít?
"Tényleg az a mérvadó, hogy a Józsi gyerek mennyit játszott vele?"

Ha végigolvasod a #298047-as hsz-t, akkor láthatod hogy sehol nem beszélek a Józsi haverodról, hanem a játékidő, és a minőség közti kapcsolat a téma.

Lehet itt mindenféle land of the sunshine meg písz jelet mutató hörcsög, vannak dolgok amik nem változnak, sajnos.

IMYke2.0.0.0
"de te ezt most itt érvként "

Hol érveltem vele?!

Ebben hol az érvelés?:
"Nekem meg többet súg az, hogy Józsi haverom, aki majd' megpusztult, hogy meg tudja venni a PÁB-ot, az elmúlt két hétben ennyit játszott vele... 300 óra után:"

zorrobomber
Az egy dolog hogy neked mi a véleményed, de te ezt most itt érvként használtad fel egy fórumon, szóval nem nekem kéne a fejemhez kapni szvsz.

zorrobomber
Irigylem kicsit 😊 Mindhárom játék amit felsoroltál jóval mélyebb játékmenettel rendelkezik mint a PUBG. A cosmetic loot crate-ek engem is hidegen hagynak és ezek szerint őt sem vették rá a többezer óra játékra - ami nagyon helyes 😊

IMYke2.0.0.0
"Te most csak viccelsz ugye? Tényleg az a mérvadó, hogy a Józsi gyerek mennyit játszott vele, és ráadásul csak az elmúlt két hét számít?"

Hogy jössz ahhoz, hogy kérdőre vonj azért, mert az IRL haverom véleménye -- amit a játékkal töltött ideje, és a beszámolói beszélgetéseinkkor sugallnak -- nekem számít?!
Kapjál már a fejedhez!

IMYke2.0.0.0
A válasz egyszerű: mindegyikkel jó pár éve játszik.
- Arma 3 --- ha jól emlékszem, akkor 2014-ben vette.
- Rust --- majdhogynem az Early Access első hónapjában vette, 2014 elején
- ARK: Survival Evolved --- úgy rémlik, hogy nem az elején, hanem bár még Early Access-ben, de valamikor 2015-ben kattantak rá az online haverjaival.

A játékidőre amúgy magyarázat az, hogy mással nem is nagyon foglalkozik, a munkáján és a kevéske magánéletén kívül --- nem járja a bulihelyeket, nem él más károsabb szenvedélyekkel (mondjuk, dohányzik a bolond) és a nehéz fizikai munka mellé pihenésként filmezik vagy játszik, hasonló érdeklődésű (FPS, survivor) haverokkal.

zorrobomber
Amúgy erre meg +1 😊

zorrobomber
Te most csak viccelsz ugye? Tényleg az a mérvadó, hogy a Józsi gyerek mennyit játszott vele, és ráadásul csak az elmúlt két hét számít? Az nem, hogy előtte 300 órát belenyomott? Mi van, ha egyszerűen csak más játék jobban tetszik neki, egyébként ettől függetlenül meg tényleg baromi jó a PUBG is. Nekem egy rakás játékom van, ami mellett 30 perc idő figyel (az elmúlt két hétben meg nulla), de egyszerűen mást preferálok és nem jut rá energia...

Amúgy meg a PUBG elárulom nem egy nagy cucc, ledobnak, loot and shoot és ennyi (csak közben százszor annyi intenzitás van benne, mint akármilyen mennek fel a számok RPG-ben pl.). Nyilván nincs akkora szavatossága mint egy ARK-nak, és azt hagyjuk hogy más beleöl ezer órákat, akinek nincs igénye a változatosságra. Én sose a beleölt idő alapján ítélek meg játékokat, lehet 2 óra playtime-os jó játékot is csinálni, kérdezd meg a To the Moon fanokat. Egy multi shootert sem csak akkor élvezek ha imba noobkiller leszek 2ezer óra után, hanem már az első órában is legyen jó, az lényegtelen hogy teljesítek.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2018.01.09. 16:48:59

Seth
Jézus mariska, én ezeket a játékidőket elképzelni sem tudom, hogyan lehet 😄

PSN ID.: Beegabor

IMYke2.0.0.0
Nekem meg többet súg az, hogy Józsi haverom, aki majd' megpusztult, hogy meg tudja venni a PÁB-ot, az elmúlt két hétben ennyit játszott vele... 300 óra után:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

MerlinW
Engem hidegen hagy, de több, mint 30 millió légy játszik vele, ez jelenthet valamit.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0

Voltan
Mesélj! 😊

zorrobomber
Mondod ezt egy PUBG anti-cheat eszköz bejelentés után <#nevetes1>

Nem mintha bárkit is érdekelne, de számomra az év eddigi legjobb híre (még úgy is hogy tavaly decemberi 😄), a Stardew Valley PS Vita port.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2018.01.09. 15:32:14

TBTPumpa
A nap, sőt, eddig az idei év legjobb játékos híre: Magyar felirat is választható lesz a Detroit: Become Human játékban!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.01.09. 15:29:04

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

zorrobomber
Én ugyanígy voltam tegnap a Galaxis Őrzői 1 befejezésekor...

IMYke2.0.0.0
A hozzászólások között akad egy pár, melyek olvasásakor szinte hallottam, ahogy valami elpattant az emberiségbe vetett hitemet még tartó drótkötélben...

Tinman
Nekem a Resi 4-ben is nagy kedvencem volt ez a másik nézőpontos 2. letolás.

Executioner DLC? Az már zsebzsötem, ha nagyon álmosan tolod is max 2.5 óra.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81
Sokadikra sikerült. Végigértem a 2. DLC-n. Oké, világossá teszi a történetet valamelyest, de nekem inkább szenvedés volt ez a 4 óra, mintsem élmény. Csak azért toltam le, mert kíváncsi voltam mi van a háttérben.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
Télleg' nem bántásból, de az naon' eccerű. Akkor már fegyó is van nálad és akkor lehet végre az édibédi fejébe lőni. Nekem ilyen 2-3 perc alatt lett meg, ha jól rémlik elsőre.

Nem nagy trükk:
Bujkálsz. KIZÁRÓLAG akkor lősz EGYET a fejébe, amikor világos fehér fénnyel vizslat. 3x eltalálod és szevasz.

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.01.08. 17:52:40

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81
A 2. DLC ismét frusztrációba csapott át nálam. Megint a reflektorfejjel kell keringőznöm, de mekkora gyökérség, hogy ha észrevesz, akkor csak vánszorogni tudok... Keringek vele egy oszlop körül, aztán vagy sikerül elszökni vagy nem. Nagyon rossz konstrukció. Ráadásul lőnöm kéne rá, de amint meglát, semmit nem tudok csinálni...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

3Error
No, ez csak még egy lapát, hogy majd nekiessek valamikor. <#eljen>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

IMYke2.0.0.0
Nos, immáron túl vagyok a játék 2/3-án, és kissé normalizálódott a helyzet.

Azt nem tudom, hogy mennyire tudtátok a Prey-ről, de meglehetősen sok dolog VÉLETLENSZERŰ benne - gondolok itt a gyűjthetőkhöz kapcsolódó elemekre, és egyes személyek fellelhetőségére (fizika) egyaránt - szóval nem lehet "rutinból" rohanni benne.
Persze, akadnak "mindig ugyanaz" kódok és fellelhetőségek is, de összességében szépen összerakták ezt a srácok.

3Error
Tényleg? <#vigyor5>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

IMYke2.0.0.0
"Easy" nehézségi szinten játszom immáron (korábbi a mai, modernkori Normal volt) a 2. végigjátszásom.
Esküszöm nektek, hogy TÖBB kis piszok van, mint volt az első végigjátszáskor. Durva.

Tinman
3. DLC is megvan, több DLC nincs :-)

Ez is kellemes volt, pedig előítéletesen az gondoltam róla, hogy sok értelme nem lesz. Tévedtem. Iskolapéldája annak, hogy ez az egész DLC baromság pontosan, hogy is kellene kinézzen, mert ez a 3 DLC összesen majdnem TÍZ órányi extrával tolta meg az alapjátékot, de kellően változtattak rajtuk annyit, hogy ne érezd úgy, hogy újra végig kell játszanod az egész játékot, csak egy kicsit más. Hát nem. Új helyszínek is bekerültek, új ellenfelek, új fegyók, ötletek és megannyi történeti elem.

Megemelem a kalapom a japók előtt, erről szól a játékkészítés, így kell ezt csinálni!

ZsZso
Nem vagy egyedül. Én is azt hittem először, hogy van köze hozzá.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Jim Morrison
hah 😊 csak nekem jut mindig az eszembe a pokoli szomszédok? 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Tinman
2. DLC is lepergett.

Döbbenet, de ez a 2 DLC majdnem 7 órámba fájt és amilyen tartalom volt benne, az máshol az alapjáték és 30 euroért árulják. Ráadásul a végén, volt egy rohadt nagy poén benne, nagyon meglepődtem :-D

Még achit is adott azért, hogy maradjak a forgatókönyvnél ugyanis az alapjátékban a STEM agyat Sebastian pusztítja el, erre én odaérve rögtön belelőttem. Elsötétül a képernyő. Elkezd leperegni a credits egy része, meg egy kép Sebastian, Joseph, Kidman-ről, ahol vigyorognak. Majd felugrik az achi és visszadob a játékba és még jött negyed óra boss harc.

Zseniális :-D

Meg az is, hogy a nyomorék szaGma 7-et adogatott rá. Impotens barmok.

Tinman
Nem azt mondom, hogy minden meg volt benne magyarázva és nem maradtak nyitott kérdések, de az, hogy a sztorija "semmi" az nagyon erős túlzás.

Atisz
Az Arkane Studios a Bethesda leányvállalata. Az azért egy kicsit több, mint "kiadó".

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Attól még nem a Bethesda fejlesztette. Csak kiadó.
Atisz
"In August 2010, the company was acquired by ZeniMax Media, the parent company of Bethesda Softworks."

Csókolom! 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.