Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Donkey Kong C. Tropical... na aaaz valami! Annak van értelme és teljesen jó a platf.... lenne jó, ha nem lenne Nintendo rab -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Lol. Elbírja? Ja, 30 frémmel, Blighttownba meg 22-vel gondolom igen. Egészen biztos, hogy a megfelelő hardverre jelenik ez meg?

PC-n Durante mod = Dark Souls Remastered, de kellett alá vas tisztességgel, volt ott downsample, meg sok aa, meg dof, meg amit akarsz. Csodás volt. Az is.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
Futottak még:
Donkey Kong Country: Tropical Freeze
Hyrule Warriors
Ys VIII: Lacrimosa of Dana
The World Ends With You: Final Remix

zorrobomber
Hivatalos: Dark Souls Remastered - Nintendo Switch

Atisz
A megjelenésekor azonnal belevetettem magam és kb. 3-4 éven a Blizzard folyamatosan változtatgatta a képességeket, amik nekem amúgy sem tetszettek, mert szerintem jobb volt az 1. rész varázslat-tanulgatós rendszere. A másik a roppant egyhangú és szegényes környezet volt (amit némiképp a kiegészítő kompenzált később), meg az irdatlan mennyiségű ellenfél, ami valódi clickfest-té (kattintóbajnoksággá) változtatta a játékot.
Számomra mindenképp visszalépés volt és a Blizzard lejtmenetének első állomása.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

TQ steames verzaval siman tudtam csinalni internetes multit hivatalos szeron. GoG verza is kell h tudja ugyanezt.
Semmilyen mértékben nem akarok hozzányúlni. A full vanilla gameplay-re vágyom. De azért köszi.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2018.01.11. 13:10:54

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Szinglihez a PlugY-t tudom ajanlani ha tervezel vele annyit jatszani h felhuzz egy karit magasra mert ez engedi single-ben is a ladder only runewords-oket, sok hely elrakni az esett cuccokat, stb. Rengeteg elonye van es megkapod vele a full multis lehetosegeket sot akar kiprobalhatsz olyan eventeket amik sok sok eve voltak anno. (ha nem jott volna le, nekem a 2ik resz a mai napig a h&s kiralya)

a 3ik resz amugy nekem nem jott be, nagyon elvittek mmo iranyba ami nekem absz kinyirja a dio erzest.
Áh, én csak singleplayer-ben játszanék. Olvastam hogy a Diablo-nak is van egy tisztességes multija, de őszintén szólva leszarom.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Gratt a vasarlashoz elsosorban 😊

A masodik resz azert etalon mert majdhogynem frankon ellomondhato h valoban van kaszt balansz de mire rajossz az ilyen apro nuanszokra az eleg sok ido es sanszosan nem akarsz mar annyira verprofi lenni. 😊 Anelkul is roppant mod szorakoztato a jatek.
Evente egyszer fel szoktam rakni csak h "elcsesszek" par orat mig szepen felhuzok egy ladder karit hell runokra. Van hozza egy atomjo mod is ha te nem a battleneten akarsz ilyenekkel veszodni (szar lag miatt halni ketsegtelen) es kvazi megkapod vele ugyanazokat az opciokat mint ott.
Btw a masodik resz is eleg darkos de ketsegtelen nincs mar csecsemosiras a pokolban. 😊 De a kepi vilaga az eleg brutal nehol igy is. Szvsz pont h a masodik resz mindenben felulmulja az elodot. (Ok, a penz szart sem er itt)

Ha meg mindig aktualis a kerdes ranezhetek gyorsan a TQ multira steam-en. (Nemreg jott uj hivatalos kieg szal nem hinnem h ne elne ott vmi hivatalos lehetoseg)
Ez érdekes, mert amennyire utána tudtam nézni, a második rész a legkedveltebb a szériában. Sokaknak az az etalon. Persze azt is olvastam hogy a kettőben már kevesebb horrorisztikus és darkos motívum van (a háromban meg konkrétan hiányoznak ezek és az szinte már My Little Pony szint).

Atisz
Az első résznek nyomába sem ér a Diablo 2, persze most már kár ezzel jönnöm, hiszen megtörtént a megvásárlás.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Nem dobozosan vettem, így nem sok értelme belinkelnem ezt a képet, de behúztam életem első Blizzard termékét. 😊

A Blizzard-tól eddig soha semmi nem érdekelt. Volt időszak mikor nagyon gondolkodtam egy Overwatch-on, de a kompetitív multit nálam kiváltotta a Rainbow Six Siege (400+ óra), így aztán lemondtam róla. A Starcraft nem érdekel, a Warcraft nem érdekel, a WoW-hoz nincsen második életem, így az is kuka, Hearthstone-nal toltam egy ideig, de gyorsan kiderült hogy ez nem nekem való.

Még jó pár évvel ezelőtt megpróbálkoztam a Diablo 1-el, tetszett is meg minden, de egyszerűen túl hülye voltam még hozzá és el is akadtam az egyik szinten. Pár napja adtam neki még egy próbát (nem hazudok, a TheVR-ék adták meg a löketet ehhez) és basszus gyerekek, NAGYON élvezem. Persze vannak hiányosságai (pl. a Storage Box hiánya elég poén, mindent a földre kell dobni, Tristram lakói meg olyan kedvesek hogy nem nyúlják le ), de ahhoz képest hogy '96-os, nagyon szórakoztató még mai szemmel is.

Úgyhogy nem bírtam ki, behúztam a második részét, a harmadikat meg majd később, ha lesz valami Blizzard leárazás. (tudtommal szokott lenni évente 1x-2x)

IMYke2.0.0.0
Itt található leírás a dologhoz: "How to get Dungeon Siege 2 and Broken World to Play online in a virtual lan using Tunngle using windows 7 x64. Possibly Works on Other Systems please users verify."

-

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tigeroo
LAN + hamacsi megoldható? Most nem vagyok a gamer gépemnél, csak megbíztak a hétvégi nosztalgiavonat szervezésével 😊

Vagy ha a TQ GoG verzió ezt tudja akkor nekünk az is jó. (Multiplayert vagy LAN-t. A fórumokon azt olvastam hogy ezeket ő tudja)
Utoljára szerkesztette: tigeroo, 2018.01.11. 10:25:49
IMYke2.0.0.0
A GameSpy szerverek kimúlása miatt fizikailag lehetetlen a multiplayer - STEAM-re gyakorlatilag 1:1-ben került fel a játék (a nyilvánvaló fájltitkosítás mellett) és a szolgáltatást nem helyettesítették semmivel, hiszen a fejlesztő Gas Powered Games is időközben kinyúlt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Voltan
Nagyon várós részemről, rendkívül ígéretesnek tűnik! Két aggályom van, a gépigény - elég jól néz ki, remélem, nem lesz neki nagyon nagy.
A másik pedig, hogy nagyon jól hangzik mindaz, amit ígérnek, de mindezt komolyan összekalapálni igencsak nehéz lehet, remélem, nem egy bughalmaz lesz az egész. Sajnos ez a sokat markol, keveset fog esete lehet nagyon könnyen. Azért persze várós nagyon!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

tigeroo
sziasztok!

szeretnénk a dungeon siege 1-2-vel multizni. megvettem steamen a második részt, de szomorúan konstatáltam hogy a multiplayer gomb a menüben szürkén mered rám.

van valamilyen megoldás, hogy steames verzióval coopban/multiban játszhassunk? esetleg az első részben aktív ez a funkció?

(B. tervnek a Titan Quest GoG/Steam verzió jöhet szóba, azon van multi vagy LAN?)
Utoljára szerkesztette: tigeroo, 2018.01.11. 08:56:57
zorrobomber
Se a grafika nem érdekel, se az hogy hányan fognak
játszani vele. A gameplay érdekel. Téged nyilván nem, mert nem fake walking simulator.

grebber
Valahogy ez a játék a kezdetektől tripla zsének hat. A legutóbbi trailer is amikor tömeg van a mozgásuk olyan esetlen suta...nem tudom + ez a harc benne.
Nem egy kasszasiker lesz azt már rég tudni..

Next PC upgrade: 2022

Atisz
Szerintem meg írni kell.Erre való a fórum.

Hogy egy játék rossz-e avagy sem, egyrészt szubjektív, másrészt viszont ha meg tudod magyarázni észérvek alapján, hogy szerinted miért, akkor nincs gond és azt tiszteletben kell tartani.
Nálam pl. a sztori mindent visz, de persze egy PUBG-ban nem keresném az ilyesmit, elég a jó ötlet (ami mondjuk lopott, de miért nem a japánok csinálták meg a maguk Battle Royale játék adaptációját?). Az egyébként engem sem győz meg, hogy x millióan játsszák, mert a CS:GO-t is kb. annyian, aztán mégis tudjuk, hogy milyen (nevetséges fegyverfizika, vicces hitboxok, úgy ahogy vannak a gránátok... folytassam? 😊)

Szóval az érvek ütköztetése a lényeg, ha meg egyetértünk valamiben az még jobb. Az is lehet, hogy valaki egy stílust vagy egy sokadszorra nem teljesítő kiadót nem kedvel és szerintem ezzel is minden rendben van.

Prince23
Ratgab a sok játék fikázók (meg talán a tiszteletlenségek miatt is) miatt lépett le úgy emlékszem. Egyszerűen sokan úgy hurrognak le játékokat, hogy ki sem próbálták, és megy ezerrel a termék leajnározása. Ő tudna mit mesélni, nyilván helyette nem tudok mit beszélni. Rég láttuk.

A játék egy "szórakoztatói" végtermék. Aki ezt már évek után sem tudja élvezni, váltson hobbit. Ezt úgy általánosságban írtam, nehogy magatokra vegyétek 😄

Már én se nagyon írok a fórumba. Valahogy nem látom már az értelmét. Nyilván van olyan játék, ami nekem nagyon tetszik, és nektek nem, de én ezt nem ragozom túl, vagy nem eröltetem rá erőszakkal senkire se hogy mi a jo vagy rossz. vagy nem szarozom le ezerrel.
Vegyük pl. a Mass Effect Andromedát. Sokan hurrognak rá, nekem egyik kedvencem , és a GOTy szavazáson is második helyet foglal el, szinte toronymagasan halad az első helyezettel. Innen is nem értem, hogy a ME:A miért fosh játék soka szemébe, ha még a voksnál is az látszik, hogy egyáltalán nem erről lenne szó, hogy fosh lenne. Exploration ezerrel. nekem ezt visszaadta. na mindegy, Most itt nagyon elkalandoztam egy játék példával.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2018.01.10. 18:20:36

zorrobomber
Ismerem-láttam, még bőven az amcsi izé előtt 😊

Atisz
Az eredeti Battle Royale-nak éppen ez volt a lényege 😊
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2018.01.10. 17:27:46

zorrobomber
El tudnék képzelni egy ilyen játékmódot is 😊

Atisz
Többen is lehet nyerni? Az tök jó, akkor nem kell kinyírni azt, akivel addig összedolgozott az ember 😄

De igen. 1 ember, 1 duo vagy 1 squad marad a végén.
Atisz
"Because despite the issues, it's still fun... especially in a squad."

Ezeknek a játékoknak nem éppen az a lényege, hogy hegylakóst kell benne játszani (a végén csak 1 maradhat...)?

Igen, meg abban is van taktikázási lehetőség, hogy milyen sorrendben építed fel. Pl. előbb kőfejtő, aztán, amikor az kifogy, akkor mehet a helyére más.

Biztos jó móka lehet, gondol egyet picur, aztán odarondít az ülőgarnitúrára mert anya nem volt elég gyors 😄
Mondjuk azt se gondoltam volna, hogy ilyen témában fogok itt beszélgetni 😄
zorrobomber
Az épületlimit is azért van, hogy rákényszerítsen a terjeszkedésre, kényelmetlen, de van benne logika 😊

Nálunk is csak 3,5 hónapos 😊 EC-zni kell és akkor nem kell pelenkát cserélni 😄
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2018.01.10. 10:34:42

Ha egy picit több dolog lenne a fejlesztési fán, az nem lenne rossz, ez a 3 épület területenként, ami kicsit zavar.

Nekem PUBG, Dead cells, Cod, Hoi4 meg most bohóckodom a Papers please-el is, illetve gyerek nálam is van, igaz 5 hónaposan még annyira sok nevelni való nincs rajta, viszont annál több tisztába tevés 😊
zorrobomber
Nézőpont kérdése az egész. Egyértelmű hogy nem Settlers utód akar lenni, hanem inkább egy új hibrid. Én onnan közelítettem a játékhoz, hogy alkalmas lehet egy nem kattintgatófesztivál, mégis gyors multizáshoz haverral. Ehhez még kell hogy én belejöjjek, és őt is meggyőzzem hogy vegye meg. Ami még azért erős pluszpont hogy nem egy új Settlers alapáráról indul, hanem 20 euro-ról. Ezt az árat simán megéri szerintem. Az egység és épületlimit tudatos balansz döntésnek tűnik, de értem miért van kritizálva, nekem is kényelmetlen, mert a megszokott RTS reflexek nem működnek. Ez nem hiba szvsz, hanem egyszerűen csak más. Konkrétan egy másik játékhoz nem tudnám hasonlítani, és számomra ez mindig plusz pont. Erről szól kicsit számomra a játék, hogy valami újat, érdekeset megtapasztaljak.

Rengeteg időt még én sem töltöttem vele, kb. párhuzamosan megy most nálam a Rocket League, egy Civ 6 mentés, Subnautica, ez, és a gyereknevelés <#nemtudom> <#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2018.01.10. 10:13:51

@zorrobomber
Northgard-ot csak megvettem, nem bírtam ki, pedig a WAB elég kritikus volt vele és tényleg, azok a hibák benne is vannak, de el lehet vonatkoztatni tőle. Elsőre kicsit súlytalan és igazi mélység nélkülinek tűnt a játék de később ez még változhat, mert a fejlesztési fa azért még tartogat lehetőségeket, meg a különböző klánok egyedi sajátságai, a grafika kellemes, a játékmenetre könnyű volt rájönni. Tetszett az évszakok váltakozása, a télre tényleg fel kell készülni, mert visszaesik a termelés. Igazából, ha nem a settlershez akarom mindenáron hasonlítani, akkor megállja a helyét. Biztosan játszok még vele, csak most a HoI 4 nagyon elkapott és azzal játszom többet.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2018.01.10. 10:03:02
Én is játszom vele és nekem is csak is kizárólag csapatban szórakoztató. Megvan az a kis netes társaság, akivel játszom, ha éppen nem jönnek, akkor nem játszom a játékkal de van, hogy CoD-ot toljuk, vagy most éppen a HoI 4-et. Társaság nagyon sok játékot szórakoztatóbbá tud tenni mint amennyit a játék önmagában adna. MMORPG-k a legjobb példák erre vagy a Survival játékok.
kigyi
Annyira vicces látni nap mint nap ezt a Pábzsííí divatheaterkedést 😄 Komolyan annyira szórakoztató, hogy vannak akik megpróbálják beállítani úgy, hogy az egy szar és nem tudják elfogadni a tényt, hogy sok millió ember számára jó szórakozás 😄

Akkor már én is írok róla pár sort.

Közel 1.5 hónap után újra játszottam vele tegnap, mert eddig havernak nem volt net hozzáférése, korrekt szolgáltatója van..... Nagyon sokat változott, sokkal jobb lett az elmúlt időszakban én most így egyben látom a nagy frissítés által hozott változásokat és nagyon korrekt. SOkszor meghalunk 8-10 perccel a játék indulása után, de őszinte legyek ez nem zavar, mert társaságban játszom és ez amúgy is benne van, hogy a másik ügyesebb jobban helyezkedik, vagy csak mákja van és jó helyről közelít. Igen van benne mák faktor, de ez a műfaj velejárója ez pörgeti fel annyira, hogy próbálj még erre is gondolni és helyezkedni, hogy ebből is hasznot húzz, de legalább ne legyen komoly hátrányod a másikkal szemben. Én azért játszok, hogy jól érezzem magam és ez működik is jó a társaság jót beszélgetünk közben sokszor nem is a játékról teljesen más témákról, ha jön valaki megpróbálunk összefogni taktikázni és elismerjük, ha hibáztunk, de azt is amikor bemákolunk valakit jókat nevetünk azon, ha valami idiótaságot csinálunk, vagy csinál az ellenfél. Élevzzétek a játékokat ne azon törpöljetek már, hogy mik a hibái, mit csinál a többi játékos. Ha nem megy nem tudjátok élvezni, elfogadni akkor lépjetek már tovább nem kell divatheaterkedni zárd be morogj egyet írd le egyszer, de ennyi nem kell mindig........

Jah majd most jön a szokásos adu ász a cheater kártya. Igen vannak cheaterek mint minden rohadt multiplayeres játékban, mert ilyenek az emberek ezt el kell fogadnunk az emberek egy jó része aljas szemét és ez így van a játékban a való életben a VR-ban és mindenhol még a pokolban is.... Nem találkozunk minden játékban cheaterrel, sőt nem is nagyon találkoztunk velük csak 1-2 gyanús játékos volt eddigi pályafutásunk alatt (200++++++ óra van bent tehát nem úgy írom ezen sorokat, hogy kipróbáltam a játékot mentünk 10 kört lelőttek durci vagyok, hanem megadtam neki az esélyt).

Nem állítom, hogy a világ legjobb játéka, de az ötlet jó, ha lesznek még térképek és új ötletek valószínűleg marad a nagy játékos bázis is egy darabig. Fogok vele játszani a jövőben is, de solo-ban pl nekem unalmas persze jó úgy is, de én csapatjákos vagyok és szeretek jól szórakozni, ha majd ez nem sikerül abbahagyom, de nem morgok a fórumokon, hogy szar, mert akkor már valószínűleg 500++++ óra lesz benne és, ha addig jó volt akkor nem szar csak már nem érdekel esetleg....

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Tinman
Ratgab végre többet játszik! Ennyit már megért... neki feltétlenül!

Párszor írtam neki Steam-en, hogy a fél oldalas Grebber okítás helyett, ha játszana boldogabb ember lenne. Végül bölcsen döntött, bár még bölcsebb lett volna, ha a témákban nyilatkozik, Grebber témában meg nem.

Tinman
1-es pont :-)

Félreértések vígjátéka... bár inkább tragikomédia. Vagyok annyira kiszámíthatatlan, hogy ha azt mondod, hogy ne jöjjek, nem jövök... nekem még koponya se kell, elég szólni.

Voltan
Ennyi. Minden tisztelettel és szeretettel, nem értem, mi a baj itt. Látom, hogy van baj, de nem értem az egészet. Jajaja, persze itt vagyunk mindannyian, és azt hiszem, hogy kedveljük, és tiszteljük egymást. Ezért járok ide. Kedvelem, és tisztelem a társakat - igen, még Grebbert is, bár néha nehéz-, de akkor is ez az egyetlen olyan fórum a mai napig, amibe egy kis személyes töltetet beleviszek. Mert tetszik, ami itt van, mert nagyon kedvelek embereket innen, annak ellenére, hogy még sosem találkoztunk. Szeretem, hogy itt magamhoz hasonló régi szakik vannak, akik a C-64-en, Amigán, Spectrumon kezdték, és még itt vannak.

Mit mondjak még? Kevesen vagyunk, tartsunk össze! Ratgab-ot már elveszítettük az ilyen hülyeségek miatt, nem látjátok?

Én is elmehetnék innen, ha csak arról lenne szó, hogy a legjobb akciókat iderakjuk. De nem akarom itthagyni a társaságot csak ilyen ostoba széthúzásos fasságokért.

Gyerekek. Front van. Holnap jobb lesz. Come on. DUUUDES!!!!

MerlinW
3. Nem kell megsértődni, én is csak leírom - néha - éppen mit gondolok. A moderátor témával kapcsolatban meg, amíg él grebber account-ja, addig nem kell aggódia senkinek😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.01.09. 22:48:58

[merlinw.org]

Voltan
Nem is rossz...neeeem is rossz. Meg hát az árváknak megy!!! 😊

genndy

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

zorrobomber
Sajnos nem, de mindegy. Akkor érdekelt, most már nem.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2018.01.09. 20:52:21

Tinman
Így van, én meg írtam rá, hogy nincs mit hozzáfűznöm.

Szerintem is tiszteletlenség nem elfogadni, hogyha valaki nem akar nyilatkozni egy témában. Végre egyetértünk.

zorrobomber
Csak hogy más is tudja, miről nem beszélsz... nem csak hogy linkeltem a játékot emlékeim szerint, hanem direkt megkérdeztelek róla, amire nem reagáltál (nem várom el hogy itt ülj non-stop, nem gond), aztán amikor megint felhoztam akkor jött az a válasz hogy nem beszélsz róla. Az ilyet nehéz nem tiszteletlenségnek venni. Amúgy no para, túltettem magam rajta.

Getting Over It with Bennett Foddy

Tinman
Egyetértek sajna.

Az 1. Telltale TWD még jól ötvözte a kaland-döntéshozós, filmszerű gameplayt. Aztán egyre inkább elment az egész filmszerű gameplay-be, a döntések egyre kevésbé érnek valamit, a kaland elemek, meg minimálisra redukálódtak. Kár.

Tinman
1. A fórumon egy-egy mondatot nagyon könnyen vesz a másik "túlkapásnak", ellene irányuló támadásnak. Bár Zorro legutóbb pl. azon akadt ki rám, hogy nem mondtam véleményt valamiről és a képembe is nyomta, hogy bezzeg a HoF 2-ről ment a rizsa, de arról amit ő linkelt, arról bezzeg nem. Újra elolvastam és továbbra se érzem magam cseppet sem hibásnak. Van amiről nem mondok véleményt és pont. Ezt el kell fogadni, amúgy se számít sokat amit ide bekalimpálok...

2. Valóban olyan az élet, hogy egész tépeget pár buta ember, amikor beülök az autóba szintén maréknyi csak akad mindig, aki megkeseríti az életem. Az a vicc, hogy 100 emberből elég 10 hülye, mind az útra, mind az ügyfélkörbe, hogy az ember estére már kevésen is felkapja a vizet. A normális arcokból meg szintén csak 10% van, a többi teljesen semleges, bár azokkal nincs gond. Ellenben 10 hülye, idegesítő szemétládát nem ellensúlyoz 10 jó ember az a baj :-(

3. Moderátor vagy. Mondd meg nyugodtan mit tegyek, elfogadom. Ha azt mondod, hogy 1 hónapig ne írjak erre a fórumra egy sort se, egy szavadba kerül. Ha fél év akkor annyi. Ha többet soha, akkor soha. Még csak haragudni sem fogok. Egy biztos: A vélemények különbözőek. A nézetek is. Ezek ütköztetése egy fórumon előbb-utóbb előfordul és továbbra is fenntartom, hogy amíg egy szolgáltatást, céget, márkát, játékot anyáz az ember, addig nincs gond. Onnantól van, hogy a másikat... Rohadtul unalmas lenne, ha mindenki csak bólogatna mindenre. Az ember meg olyan, ha egy az ő tapasztalataival, nézőpontjával nem egyező véleményt lát, akkor arra reagál. Pár ezer éve is ilyen volt a fórum, most is ilyen.

TBTPumpa
5. Márciusban érkezik az utolsó.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Shep
2. évad után abbahagytam, annyira gyenge lett az első évadhoz képest. Inkább csak egy film az egész, mintsem játék. Az első évadban egész jó volt az arány, meg a karakterek, a történet is. Nálam teljességgel kifulladt ez a TT féle stílus.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
6 epizódos lesz?

[merlinw.org]