Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, úgy tűnik mégsem lesz Steam discount. Fuck you Bandai! Bandai Namco on Dark Souls PC remaster: 'There is no discount'

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

MerlinW
Már megint nem olvasunk. Csak OneX és PS4 Pro-ra jön egy 4K-ra húzott változat. Egyébként Rogue szerintem az egyik legjobb rész, de ez már ízlés kérdése.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.01.12. 16:47:39

[merlinw.org]

darkSectorxxx
A 2. rész túl népszerű volt. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
Jön a PC-s Final Fantasy XII - The Zodiac Age

"Tavaly augusztusban teszteltük a Final Fantasy XII – The Zodiac Age PS4-es verzióját, és akkor rövid eszmecsere bontakozott ki a cikk alatt azzal kapcsolatban, hogy vajon mikor jön a PC-s verzió. Nos, azoknak volt igazuk, akik azt „jósolták”, hogy nem kell rá túl sokat várnunk: még egy év sem telt el, de a Square Enix most bejelentette, hogy PC-n is elérhető lesz az alkotás, ráadásul egy maroknyi exkluzív lehetőséggel felturbózva."

"Már PS4-en is élvezhettük például a feljavított grafikát, az újra felvett zenéket, vagy a fejlesztett Speed módokat. A PC-s verzióban ezekhez csatlakozik a 60 FPS, a 21:9-es, ultraszéles monitorok támogatása, az, hogy a New Game Plus és New Game Minus módok már indulástól elérhetőek, valamint a három háttérzene-opció (eredeti, újra felvett, zenei lemez), a maximalizált licencpontok és gil, illetve a teljes kontroller- és steames játékkártya-támogatás.

A megjelenés alkalmából február 2-án 9 órától többet is megtudhatunk a PC-s változatról egy különleges launch program keretében, ahol Hiraoki Kato producer és Takashi Katano rendező válaszol majd a rajongók kérdéseire a Twitteren. A program a Square Enix Youtube-csatornáján is követhető lesz, angol felirattal."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
És akkor most visszafelé haladunk, mint a rák? AC Róg, majd jöhet a Black Flag Remaster, majd az AC Revelations, aztán a Brotherhood?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

A Rogue a legújabb AC, ami nincs currentgen konzolokra. A régebbi Black Flag viszont van, csak mivel nagyjából egyszerre jött ki minden platformra, nem remasternek hívjuk. A genváltás miatt így valószínűleg többen is mentek el mellette, mint az 1 vagy 3 mellett, melyek még szóba jöhetnének. Az 1-en meg valóban sokat kéne hegeszteni, hiszen maga idejében is sok szempontból kínos volt.

Ezzel együtt nyilván nem ez lesz az évszázad pénznyomdája, de az árát úgyis visszahozza. Kérdés, hogy jön-e a 3. Vagy hogy mi nem jön előbb-utóbb remasterként.
grebber
Akik létrehoztak minket..ismertebb nevükön " a földönkívüliek"

Next PC upgrade: 2022

zorrobomber
Akkor kire gondoltál a magasságos alatt? 😊

grebber
Nem egyértelmű a kérdés ,mert nem írtad le miben ... (Ha a bibliai kamuban akkor kizárt még ha fizetnének érte sem)
A bundlekban hiszek nagyon is<#eplus2>

Tinman
Egyetértek.

Ha a melléküldikkel kezdenek valamit, érdekes lehet egy AC 1 remaster. Ellenben, ha marad minden úgy ahogy volt, akkor felejtős. Az AC1 kb. az 1/3-ig volt érdekes és szórakoztató. Utána rettenetesen repetitívvé és ötlettelenné vált, amit az értékelhetetlen mellékküldikkel sikerült tetézni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
Az Absolution és a legújabb Hitman is sok példányban kelt el, az értékeléseik is jók voltak, mégis két különböző irány, amiket lehet szeretni meg kevésbé szeretni. Amúgy hívő vagy?

Tinman
A többség szerint (+ szerintem is) a 2. rész meglehetősen jól sikerült. Az 1. részben tapasztalt böszmeségeket, elég szépen kijavították, mindenféle tekintetben volt fejlődés.

A probléma onnantól azonban az volt, hogy a jól bevált recepten nem nagyon akartak változtatni. Jó volt a 2. részben? Jó lesz a következő és a következő részben is. Ez mondjuk a Brotherhoodig vállalható volt, utána már egyre kevésbé, és a Black Flag új "szelei" ismét friss vért öntöttek az aszott testbe. Aztán próbált váltani a Unity, amit folytatott a Syndicate, hogy végül a csúcs, az AC: Origins megszülethessen. Szép kis evolúció, a gond csak az, hogy nekünk játékosoknak ez az útkeresés nem is került kevésbe.

Persze van akinek minden jó, mindegyik rész tetszett. Neki mindegy, hogy 2 hetes szalámi, vagy homár. Étel? Az. Meg lehet enni? Mondhatjuk. Jó lesz -> Jó.

grebber
Az eladások + minden más azt igazolják, hogy kegyetlen jó irányba ment el a sorozat hála a magasságosnak
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.01.12. 13:27:38

zorrobomber
Hosszú távon monoton volt, de ott álltak a legközelebb a Hitman féle valódi assassin sandbox feelinghez. Rossz irányt vett utána a sorozat. Aztán persze ez a vélemény is olyan mint a tiéd, kutyát se érdekel.

grebber
Inkább ne az volt a legszarabb <#levele>

Egy átdolgozott AC-nak nagyon tudnék örülni (első rész). Felpimpelt grafika, a főküldik maradnának, de a mellékküldetéseket teljesen újracsinálnák. Ezzel rengeteg munka lenne, de nagyon adnám. Ez már nem is Remastered lenne, hanem Reboot.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Tinman
Ha Totti bácsi köztünk lenne, most azt mondaná, hogy a Unity változásokat hozott el, így az a jobb. Hiszek neki. Azt tudom, hogy a Róg meg a Liberation azok eléggé az AC alját hozzák. Nem voltak rémesek, de elég unalmas mind a kettő, Róg főszereplője is fárasztóan sótlan.

nem tudom melyikből kellett volna Remaster, de, hogy pont a Rógból? Komolyan nem értem, hogy hozhatták ezt a döntést. A Black Flag pl. sikeresebb lett, akkor miért nem az? Nem hiányzik nekem abból se Remaster, csak próbálom megérteni... sikertelenül.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.01.12. 13:07:30

IMYke2.0.0.0
"Hát a remasteredek korában élünk!"

Sajnos.(?)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
Mint mindenki tudja, ebben a témában sem vagyok expert, de elég sok review szerint ütötte a vele egyidőben megjelenő Unity-t. Akkor a Unity a legszarabb, ez meg a második? 😊 Tény hogy logikusabb lett volna az elsőt kalapálni.

Tinman
Jujj de jó!

Március 20 és megjelenik az Anus Creed Rogue Remastered! Csináljunk remastert az egyik legszarabb AC-ből. Szerintem is. Seems logic.

De most komolyan! Miért pont ebből? WTF?!

darkSectorxxx
😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Atisz
50%? Kb. 5-6 hónap múlva amúgy is annyi lesz.
Ilyen esetekben ~80%-ot szokás adni, még túlárazott japán termékek esetében is.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Úgy néz ki, mint Harry Potter XD
darkSectorxxx
Sztereotípia ON.
Ekkora faszbarmokat.

Aki nem warezol, az egy vékony szemüveges kocka. Gratulálok.

IMYke2.0.0.0
Így van, maximum annyi.

Tinman
Ha már nem free az upgrade, egy jelképes 5 euro lett volna valahol fair, max.

IMYke2.0.0.0
Jó fejek - tehát még fizethetek ~6200 Ft-ot az upgrade-ért...
Ez azt jelenti, hogy kihagyom.

Tinman
Hogy mit alkot a From egy Remasterben? Ott a Scholar of The First Sin. Kb. azt.

Leaked conversation - Japan - From Soft HQ:

- Hidetaka Miyazaki: Húúú gyerekek már olajat kéne cserélni a Lambóban, az legalább 20 perc, el is kéne menni érte egy szakihoz, az még 30. Inkább veszek egy újat. Ötletek, hogy kevésbé fájjon? Na nem mintha nagyon fájna, de legalább felé egy viszketéssel.
- Hiroshi Yoshida: Te főni! Emlékszel még arra a modra, amivel bepawnolt bennünket cirka 3 nap alatt valami Durante nevű arc a DaS PC verziójánál?
- Miyazaki: Ja. Mi van vele? Pereljük be? Végül is nem rossz ötlet...
- Hiroshi: Neemmm, most inkább arra gondoltam, hogy amit ő megtett pár nap alatt ingyen, azért mi pénzt is kérhetünk!
- Miyazaki: Hülye! Ki az a barom, aki PC-n ezért pénzt adna, amikor ott van ingyenesen a Nexuson?
- Hiroshi: Hát itt a hülye drága főnim, az úgy tűnik te vagy, ha azt hiszed, hogy az emberek nem adnak pénzt gyak. újra meg újra ugyan azért. Nézd meg a Shadow of The Colossus-t! Még azok is remegve várják, akik letolták PS2-n, majd PS3-on. Kell ennél jobb példa? Hát a remasteredek korában élünk!
- Miyazaki: Oké, ez mind szép és jó, de akkor miért ne, a Demon's Souls legyen?
- Hiroshi: Te magadnak akarsz extra munkát? PS3, Cell, azért az nem egy x86, nagy meló.
- Miyazaki: Jó, bmeg, de nem lenne qrvára fair azokkal szemben akkor sem, akik megvették a PtD-t, mert ez PC! Ez nem egy új gen, ezen gyönyörűen elfut azzal a moddal a DaS, szóval your argument is invalid.
- Hiroshi: Viccelsz? Ideszarok neked az asztalra ráfújom kályhaezüsttel, hogy "From Software RandomSouls" és pre-orderben elfogy, még hashajtóval se bírnám kiszolgálni az igényeket!
- Miyazaki: Ööööö.... megfogtál, legyen!
- Hiroshi: Ja és ha már homár... kiszórjuk a többi vasra is, a PS4, XBOX vonallal sok dolgunk nem lesz, lassan mindenben PC belső izzik. Meg nagyon a megy a Switch, 30 frémmel csak el döcög azon is.
- Miyazaki: Lol, jó hogy mindjárt nem anyád hűtőjére nem akarod remasterelni!
- Hiroshi: Csak várd ki a végét... pár év... anyway: It' also prints MONEY!
- Persze PC-n adunk majd a plebsnek egy 50%-ot a DaS tulajoknak, nehogy parasztfelkelés legyen, mert azért mi nem vagyunk ám Bethesda, hogy jótékonykodjunk velük!
- So be it! Neked meg jár a prémium Lexus év végén.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.01.12. 08:43:08

Tinman
Rohadjanak meg! Tróger From -.-

3Error
Egyetértek Voltannal, azt, hogy 10/10 egy játék szívesen olvasom, de "neked nem kerül pénzbe, annyit nem adok érte, úgy is lesz bundliban" már unalmas. Mindenki tudja, hogy te így látod, így csinálod, de nem kell minden lehetséges alkalommal leírnod...
... bazdmeg ! <#idiota>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

grebber
Nincs mit írnom bazmeg.

Ami jó jó ami szar az szar. Nekem ezekben kimerül az élmény. Én nem vagyok fizetett teszter hogy oldalakon keresztül ajnározzak valamit. Pl a Tomb Raidert is egy 10/10 el elintéztem. Ezzel mindent elmondtam róla.

Az meg hogy egyik game se kerül pénzbe nekem nem elég sokszor leírni, mert ez egy kibaszott jó dolog. Ha ezt a flórát nem hoztam volna létre, kb alig lenne játékom.

Voltan
Grebber, figyu - és már most bánom, hogy egyáltalán... de muszáj megkérdeznem, mi lenne, ha a játékélményeidről beszélnél inkább, és nem folyamatosan azt szajkóznád, hogy mit szarsz le, és min mennyit spórolsz. A fentieket már mindenki tudja, nem mondasz újat. Ehelyett inkább számolj be a játékélményeidről. Komolyan, kis konstruktivitást bazmeg.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Hát, marha kíváncsi vagyok erre. Messze nem vagyok akkora expert, mint pl. Tinman, de a három DS játékból, amit eddig volt szerencsém játszani - Demon souls és Bloodborne nem -, ez volt az, amit 3x végigvittem, és még azon kívül is vacakoltam vele, szóval ismerem. Qrva kíváncsi vagyok, hogy hogy is fog muzsikálni a remake. Hozzátenném, szerintem felesleges, bár értem, hogy Switch-re is kijön. De érdekel, mit alkotnak.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Úgy tűnik hogy a Dark Souls Remastered 40 euróba fog kerülni, viszont akinek már alapból megvan Steam-en az alap verzió, az kapni fog rá egy 50%-os leárazást. Meg is van mit fogok vásárolni májusban.

Utoljára szerkesztette: Rony94, 2018.01.12. 00:39:53

IMYke2.0.0.0
https://www.humblebundle.com/store - Humble Winter Sale január 25-ig azoknak, akiknek még van és akik költeni akarnak STEAM-közeli árakon.

Atisz
Ugye ez nem komoly (pont a MM)?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Atisz, 2018.01.11. 17:04:02

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

zorrobomber
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2018.01.11. 16:52:17

grebber
Humble és vagy a többi Bundle korszakában bolond aki warezol

Ez most pont ideillik a topikba. 😄

Nekem máig van 1-2 hely ahol eléggé leesik az FPS azon a részen. Pedig azért nincs rossz gépem. 😊 Mindenesetre jó lesz DSfix nélkül játszani vele.

Why so serious?

Tinman
<#worship>

Tinman
Nálam anno a mod után 970-el sem szaggatott már. :-)

Tinman

IMYke2.0.0.0
Az eszköz verziófüggetlen 😊

A kicsomagolt cuccot mindenestül (almappástul) bemásolod a SD főkönyvtárába és onnan kezdve ingame, az általad módosított gombokkal állítgathatod kedvedre (érzékenység, follow stb.).

============================================================================
HotKeys
============================================================================
Numpad * = Toggle Camera Control On/Off
Numpad 9 = Toggle Free-Look
Numpad 3 = Toggle TrackIR (must be enabled in config first)
Numpad . = Change Camera Mode (Locked, Locked with Look, Original Modified)

Numpad 8 = Move Up
Numpad 2 = Move Down
Numpad 4 = Move Left
Numpad 6 = Move Right
Numpad + = Move Forward
Numpad - = Move Backward
Numpad 5 = Reset View
Numpad 0 + Numpad 8 = Pitch Up
Numpad 0 + Numpad 2 = Pitch Down
Numpad 0 + Numpad 4 = Yaw Left
Numpad 0 + Numpad 6 = Yaw Right
Numpad 0 + Numpad + = Roll Left
Numpad 0 + Numpad - = Roll Right

Numpad 1 = Next Preset

ALT+# = Save Preset
CTRL+# = Load Preset

Dsfix-el sehol nem szaggat ha van egy tisztességes géped hozzá 2012-ből. (igen, még Blighttown sem)

A PvP miatt egyébként én most nagyon el kezdtem várni. A mostanival is játszanak még az emberek, de valljuk be, már közel sem multiznak vele annyian mint a 3-al mondjuk. Míg a 3-ban 10 ezren játszanak, addig itt csak ezren. Plusz a Full HD-s textúráknak nagyon fogok örülni, a játékban van egy bizonyos rész aminek a fala valamiért 800x600-as felbontású vagy valami ilyesmi.
Na meg a 60 fps is faja lesz. Dsfix-el ezt szintén be lehet kapcsolni, de akkor elő fog jönni pár olyan probléma ami game breaker lehet (pl. nem tudsz átugrani egy helyre).
Ha belövik az árát 30 euróra, én instant megveszem.

Na, Tinman, ezt a gyűjtőit is beszerzed? Nem lesz olyan drága, csak 115k huf. 😊

Tinman
Hűűű köszi! Remélem nem lesz gond a Definitive-el sem, bár ha írod, hogy mind a 2 változattal okés, akkor hiszek neked :-)

Előbb kellett volna kérdeznem, már min. 10-12 órám benne van és gyakran azért hagytam abba, mert a szememet kicsinálja ez az ide-oda rángató képdobálás, amit akkor ad elő, ha körbe akarok pl. nézni.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.01.11. 16:09:50

IMYke2.0.0.0
Sleeping Dogs Camera Control Updated to 1.0
Cleaned up this release.

What's new in v1.0 on 9/9/12?
- works in-car with patch 1.5
- fixed crash bug when shooting gun in car
- disable now restores original code
- added Original Modified mode
- camera now follows player
- new cameras now only enable in-car, but can but used on foot if set in config
- fixed clipping and player model visibility, intensity can be set in config
- look sensitivity can be adjusted in config
- free-look now works in car, but may be rotated at the wrong angle at first
- fixed and tested TrackIR
- updated default presets
Sleeping Dogs Camera Control 1.0

//Szerk.: Én is ezzel játszottam végig, mindkét változatot.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.01.11. 16:08:02

PCre is jön. Lehet végre nem fog szaggatni blighttown? 😊

Why so serious?

Tinman
Sleeping Dogs Definite Edition.

Van valakinek ötlete, hogy ezzel a röhejes kamerakezeléssel mit lehetne kezdeni? Az őrületbe kerget. Mintha ilyen fél manuális/fél automatikus üzemmódban menne. Full control kéne, mint bármelyik 3D GTA-ban.

Ja, meg ha a néha bekövetkező stutter-re van fix, annak is tudnék örülni.

Amúgy tök jó kis GTA klón lenne, ha ezek nem ölnének megfelé -.-
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.01.11. 16:04:41