Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.01.12. 16:47:39
[merlinw.org]
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"Tavaly augusztusban teszteltük a Final Fantasy XII – The Zodiac Age PS4-es verzióját, és akkor rövid eszmecsere bontakozott ki a cikk alatt azzal kapcsolatban, hogy vajon mikor jön a PC-s verzió. Nos, azoknak volt igazuk, akik azt „jósolták”, hogy nem kell rá túl sokat várnunk: még egy év sem telt el, de a Square Enix most bejelentette, hogy PC-n is elérhető lesz az alkotás, ráadásul egy maroknyi exkluzív lehetőséggel felturbózva."
"Már PS4-en is élvezhettük például a feljavított grafikát, az újra felvett zenéket, vagy a fejlesztett Speed módokat. A PC-s verzióban ezekhez csatlakozik a 60 FPS, a 21:9-es, ultraszéles monitorok támogatása, az, hogy a New Game Plus és New Game Minus módok már indulástól elérhetőek, valamint a három háttérzene-opció (eredeti, újra felvett, zenei lemez), a maximalizált licencpontok és gil, illetve a teljes kontroller- és steames játékkártya-támogatás.
A megjelenés alkalmából február 2-án 9 órától többet is megtudhatunk a PC-s változatról egy különleges launch program keretében, ahol Hiraoki Kato producer és Takashi Katano rendező válaszol majd a rajongók kérdéseire a Twitteren. A program a Square Enix Youtube-csatornáján is követhető lesz, angol felirattal."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ezzel együtt nyilván nem ez lesz az évszázad pénznyomdája, de az árát úgyis visszahozza. Kérdés, hogy jön-e a 3. Vagy hogy mi nem jön előbb-utóbb remasterként.
A bundlekban hiszek nagyon is<#eplus2>#eplus2>
Next PC upgrade: 2022
Ha a melléküldikkel kezdenek valamit, érdekes lehet egy AC 1 remaster. Ellenben, ha marad minden úgy ahogy volt, akkor felejtős. Az AC1 kb. az 1/3-ig volt érdekes és szórakoztató. Utána rettenetesen repetitívvé és ötlettelenné vált, amit az értékelhetetlen mellékküldikkel sikerült tetézni.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A probléma onnantól azonban az volt, hogy a jól bevált recepten nem nagyon akartak változtatni. Jó volt a 2. részben? Jó lesz a következő és a következő részben is. Ez mondjuk a Brotherhoodig vállalható volt, utána már egyre kevésbé, és a Black Flag új "szelei" ismét friss vért öntöttek az aszott testbe. Aztán próbált váltani a Unity, amit folytatott a Syndicate, hogy végül a csúcs, az AC: Origins megszülethessen. Szép kis evolúció, a gond csak az, hogy nekünk játékosoknak ez az útkeresés nem is került kevésbe.
Persze van akinek minden jó, mindegyik rész tetszett. Neki mindegy, hogy 2 hetes szalámi, vagy homár. Étel? Az. Meg lehet enni? Mondhatjuk. Jó lesz -> Jó.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.01.12. 13:27:38
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
nem tudom melyikből kellett volna Remaster, de, hogy pont a Rógból? Komolyan nem értem, hogy hozhatták ezt a döntést. A Black Flag pl. sikeresebb lett, akkor miért nem az? Nem hiányzik nekem abból se Remaster, csak próbálom megérteni... sikertelenül.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.01.12. 13:07:30
Sajnos.(?)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Március 20 és megjelenik az Anus Creed Rogue Remastered! Csináljunk remastert az egyik legszarabb AC-ből. Szerintem is. Seems logic.
De most komolyan! Miért pont ebből? WTF?!
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ilyen esetekben ~80%-ot szokás adni, még túlárazott japán termékek esetében is.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ekkora faszbarmokat.
Aki nem warezol, az egy vékony szemüveges kocka. Gratulálok.
Ez azt jelenti, hogy kihagyom.
Leaked conversation - Japan - From Soft HQ:
- Hidetaka Miyazaki: Húúú gyerekek már olajat kéne cserélni a Lambóban, az legalább 20 perc, el is kéne menni érte egy szakihoz, az még 30. Inkább veszek egy újat. Ötletek, hogy kevésbé fájjon? Na nem mintha nagyon fájna, de legalább felé egy viszketéssel.
- Hiroshi Yoshida: Te főni! Emlékszel még arra a modra, amivel bepawnolt bennünket cirka 3 nap alatt valami Durante nevű arc a DaS PC verziójánál?
- Miyazaki: Ja. Mi van vele? Pereljük be? Végül is nem rossz ötlet...
- Hiroshi: Neemmm, most inkább arra gondoltam, hogy amit ő megtett pár nap alatt ingyen, azért mi pénzt is kérhetünk!
- Miyazaki: Hülye! Ki az a barom, aki PC-n ezért pénzt adna, amikor ott van ingyenesen a Nexuson?
- Hiroshi: Hát itt a hülye drága főnim, az úgy tűnik te vagy, ha azt hiszed, hogy az emberek nem adnak pénzt gyak. újra meg újra ugyan azért. Nézd meg a Shadow of The Colossus-t! Még azok is remegve várják, akik letolták PS2-n, majd PS3-on. Kell ennél jobb példa? Hát a remasteredek korában élünk!
- Miyazaki: Oké, ez mind szép és jó, de akkor miért ne, a Demon's Souls legyen?
- Hiroshi: Te magadnak akarsz extra munkát? PS3, Cell, azért az nem egy x86, nagy meló.
- Miyazaki: Jó, bmeg, de nem lenne qrvára fair azokkal szemben akkor sem, akik megvették a PtD-t, mert ez PC! Ez nem egy új gen, ezen gyönyörűen elfut azzal a moddal a DaS, szóval your argument is invalid.
- Hiroshi: Viccelsz? Ideszarok neked az asztalra ráfújom kályhaezüsttel, hogy "From Software RandomSouls" és pre-orderben elfogy, még hashajtóval se bírnám kiszolgálni az igényeket!
- Miyazaki: Ööööö.... megfogtál, legyen!
- Hiroshi: Ja és ha már homár... kiszórjuk a többi vasra is, a PS4, XBOX vonallal sok dolgunk nem lesz, lassan mindenben PC belső izzik. Meg nagyon a megy a Switch, 30 frémmel csak el döcög azon is.
- Miyazaki: Lol, jó hogy mindjárt nem anyád hűtőjére nem akarod remasterelni!
- Hiroshi: Csak várd ki a végét... pár év... anyway: It' also prints MONEY!
- Persze PC-n adunk majd a plebsnek egy 50%-ot a DaS tulajoknak, nehogy parasztfelkelés legyen, mert azért mi nem vagyunk ám Bethesda, hogy jótékonykodjunk velük!
- So be it! Neked meg jár a prémium Lexus év végén.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.01.12. 08:43:08
... bazdmeg ! <#idiota>#idiota>
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Ami jó jó ami szar az szar. Nekem ezekben kimerül az élmény. Én nem vagyok fizetett teszter hogy oldalakon keresztül ajnározzak valamit. Pl a Tomb Raidert is egy 10/10 el elintéztem. Ezzel mindent elmondtam róla.
Az meg hogy egyik game se kerül pénzbe nekem nem elég sokszor leírni, mert ez egy kibaszott jó dolog. Ha ezt a flórát nem hoztam volna létre, kb alig lenne játékom.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Utoljára szerkesztette: Rony94, 2018.01.12. 00:39:53
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Atisz, 2018.01.11. 17:04:02
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Why so serious?
A kicsomagolt cuccot mindenestül (almappástul) bemásolod a SD főkönyvtárába és onnan kezdve ingame, az általad módosított gombokkal állítgathatod kedvedre (érzékenység, follow stb.).
============================================================================
HotKeys
============================================================================
Numpad * = Toggle Camera Control On/Off
Numpad 9 = Toggle Free-Look
Numpad 3 = Toggle TrackIR (must be enabled in config first)
Numpad . = Change Camera Mode (Locked, Locked with Look, Original Modified)
Numpad 8 = Move Up
Numpad 2 = Move Down
Numpad 4 = Move Left
Numpad 6 = Move Right
Numpad + = Move Forward
Numpad - = Move Backward
Numpad 5 = Reset View
Numpad 0 + Numpad 8 = Pitch Up
Numpad 0 + Numpad 2 = Pitch Down
Numpad 0 + Numpad 4 = Yaw Left
Numpad 0 + Numpad 6 = Yaw Right
Numpad 0 + Numpad + = Roll Left
Numpad 0 + Numpad - = Roll Right
Numpad 1 = Next Preset
ALT+# = Save Preset
CTRL+# = Load Preset
A PvP miatt egyébként én most nagyon el kezdtem várni. A mostanival is játszanak még az emberek, de valljuk be, már közel sem multiznak vele annyian mint a 3-al mondjuk. Míg a 3-ban 10 ezren játszanak, addig itt csak ezren. Plusz a Full HD-s textúráknak nagyon fogok örülni, a játékban van egy bizonyos rész aminek a fala valamiért 800x600-as felbontású vagy valami ilyesmi.
Na meg a 60 fps is faja lesz. Dsfix-el ezt szintén be lehet kapcsolni, de akkor elő fog jönni pár olyan probléma ami game breaker lehet (pl. nem tudsz átugrani egy helyre).
Ha belövik az árát 30 euróra, én instant megveszem.

Előbb kellett volna kérdeznem, már min. 10-12 órám benne van és gyakran azért hagytam abba, mert a szememet kicsinálja ez az ide-oda rángató képdobálás, amit akkor ad elő, ha körbe akarok pl. nézni.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.01.11. 16:09:50
Cleaned up this release.
What's new in v1.0 on 9/9/12?
- works in-car with patch 1.5
- fixed crash bug when shooting gun in car
- disable now restores original code
- added Original Modified mode
- camera now follows player
- new cameras now only enable in-car, but can but used on foot if set in config
- fixed clipping and player model visibility, intensity can be set in config
- look sensitivity can be adjusted in config
- free-look now works in car, but may be rotated at the wrong angle at first
- fixed and tested TrackIR
- updated default presets
Sleeping Dogs Camera Control 1.0
//Szerk.: Én is ezzel játszottam végig, mindkét változatot.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.01.11. 16:08:02
Why so serious?
Van valakinek ötlete, hogy ezzel a röhejes kamerakezeléssel mit lehetne kezdeni? Az őrületbe kerget. Mintha ilyen fél manuális/fél automatikus üzemmódban menne. Full control kéne, mint bármelyik 3D GTA-ban.
Ja, meg ha a néha bekövetkező stutter-re van fix, annak is tudnék örülni.
Amúgy tök jó kis GTA klón lenne, ha ezek nem ölnének megfelé -.-
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.01.11. 16:04:41