Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Hát nekem sokszor már unalmasak ezek a dolgok, a játékok, a filmek is szerintem egyre szarabbak. Zenét meg barhol hallgathatnék.
Én konkréta ma már azért játszom, mert éppen unatkozom. Vagy még akkor se.

Japánba mennék azonnal túrázni ha lenne pízem. Remélem megadatik még egyszer valamikor.
Nem baj ha onnan már nem jöhetek vissza, így akár halálom előtt....

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Ha lenne pizem mászkálni a világban én nem egy tv előtt játszanék.
De az hogy kimegyek a városba meló után és az is pénz, hogy lépek az utcán egyet, addig nehéz lesz más elfoglaltságot keresni.

Az addiktív téma meg szerintem nem egyértelmű.

Úgy addiktív, ahogy írod, hogy ha unatkozol akkor kell inger, mert manapság ki szeret otthon lenni és üldögélni a székbe úgy hogy a retinájat ne világítsa meg valami?

Van hogy csak zseblámpával a szemembe világítok n3ha, ha nincs a közelbe valami képernyő.

Vagy úgy addiktív valami, hogy nem kiegészit, egy mellékes unaloműző, hanem konkrétan fő eleme az ember életének.

Ha csak mellékes, attól még lehet játszani 24 órán át, ha abban a 24 órában senki nem hív, vagy nem kíváncsi az emberre, vagy nem kell semmit csinálnod éppen.
Ezt fekete-fehéren látják és kezelik sokan.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
Nálam ez nem elsősorban pénz, hanem kedv kérdése - én szeretek a monitor előtt ülni (ha nem így lenne, nem is tenném).
A sokkal több pénz a bankszámlámon persze jól jönne, mert
- akkor már tényleg nekiállhatnék a bakancslistámnak,
- minden értelemben jobb élet- és technikai körülmények között hódolhatnék a hobbijaimnak.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
Ha lenne pizem mászkálni a világban én nem egy tv előtt játszanék.

IMYke2.0.0.0
"Nyilván, ha valaki 24 órából 23 órát játékkal tölt ott baj van, de egészséges keretek között semmi gond vele." --- s pont erről szól az egész.
A "mérése" ennek az, amire ki kell alakítani a metódust, ez a sarkalatos pontja.

Mert az, hogy Anyuci mit mond a gyerekről, aki iskola után beesik a gép* elé lecketanulás helyett, egészen más, mint amit egy erre hivatott szakember állapít meg.
S ahogy az olvasható: nem kis intervallumról van szó igazából, hanem hosszútávú, életmódra, eredményekre, esetleg munkára és szociális viselkedésre terhet rakó, kirívó viselkedés lekövetéséről és annak valamilyen kezeléséről (és nem utolsó sorban: orvosilag elismeréséről és kezelésének támogathatóságáról).

Dél-Koreában és Kínában például ennek örülni fognak. Ezekben az országokban amúgy van már önkéntes és szervek által kötelezővé tett leszoktató "tanfolyamok" (táborok) is. Meg a kapcsolódó stigmák.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.01.15. 14:07:53

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jó nagy faszság, csomó hasznos dologra tanít a számítógépes játék, szem-kéz koordináció biztos, hogy javul, Én például biztos vagyok benne, hogy a játékokból meg a sorozatokból szedtem össze a nyelvtudásom javát, nem beszélve a gyorsabb döntésekről, szóval úgy baromság az egész betegség dolog, ahogy van. Nyilván, ha valaki 24 órából 23 órát játékkal tölt ott baj van, de egészséges keretek között semmi gond vele.
IMYke2.0.0.0
"Addicted Student Sets Hospital Ablaze So He Could Play Games"

darkSectorxxx
Erre csak annyit, hogy a húgom meg anyám, mikor a gyereknek vettünk gépet, azon paráztak, hogy akkor most csak a gép, basszus.

Azt, mondom mi a probléma eddig csak tablet meg telefon volt és a gyerek tablet és telefonnal töltött ideje TÖREDÉKE ANNAK, amit a facebook-al töltenek ők.

Csak ugye a PC meg a játékok azok betegségek.

Értelmetlen haszontalan időpazarló szelfiket meg okos idézeteket posztolgatni az nem gond.

Az emberek gondolkodásával van baj.
Csak míg a facebook inkáb káros, butít. A játékokból még a legszarabb is fejleszti egy vagy több késségedet, képességedet.

Azon azért elcsodálkoznak, hogy egy társasjátékban a gyerek miért látja jobban a kialakult helyzeteket, és miért ügyesebb logikai dolgokban....

Csak hát a fal túloldaláról másképpen látják....😊

IMYke2.0.0.0
Ja, én zombiknak hívom őket:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

darkSectorxxx
Inkáb, mint a facebook kór. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.15. 12:56:26

Nagyon jó játék! Én mindenkinek csak ajánlani tudom. Legjobb 2. vh-s RTS, nem minden idők legjobbja de az újak közül ez a legjobb.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2018.01.15. 08:56:00
zorrobomber
Steel Division Normandy 44 - 12,89€

(Historical minimum: 11,81€ at WinGameStore)
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2018.01.15. 07:58:43

grebber
Nekem? Én ilyenekkel alapból nem játszok. Az a szar csak a +1 sor régi faszságom miatt lett meg

Next PC upgrade: 2022

Dzsini
Én az unokaöcsémen döbbentem le még pár éve, mikor kijött a Rogue Legacy, kb. 3 nap alatt kimaxolta, én meg csak pislogtam - valahogy nagyon összehangolódtak. (amúgy neki a varázslófélék jöttek be)

Én most a Hollow Knight bossokkal kezdtem küzedni - elfogyott a bejárható terület, összeszedtem mindent, ami bossok nélkül lehetséges, és most bajban vagyok. Tegnap kb. 6 óra alatt sikerült 1 bosst előrébb jutni... és még sok van hátra. Nagyon.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.01.14. 10:41:54

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

zorrobomber
Apropó rá kell érezni... Rogue Legacy-nak sokadjára futottam neki pénteken (a vonaton, PS Vita-n). Sokadjára ütköztem falakba, amikor át-át pillantok a következő pályákra mindig elszörnyedek hogy mennyire bullet hell a játék, és én mennyire fogalmatlan vagyok hozzá. 3-4-500 aranyakat gyűjtök, küszködve szerezgetem az upgrade-eket, és az első boss mindig kinyír. Aztán hazaértem, és valamiért itthon is elővettem. Kiválasztottam az "utódot", szinte meg se néztem a képességeit, csak Paladin legyen. Elindul a játék, és fejjel lefelé van minden bakker... Ó hogy az a... jobban meg kéne nézni a karaktereket. Sebaj, gyorsan megyek aztán úgyis meghalok két sarok múlva. Mondanom sem kell, hogy rekordmennyiségű, 3000 körüli aranyat gyűjtöttem, és a boss is majdnem meglett... Megszereztem a double jump rúnát, és jópár upgrade-et, azóta mindjárt máshogy állok a játékhoz. Nem tudom meddig fogok benne eljutni, de hogy valami bekattant most, az tuti. Hogy miért a fejjel lefelé fordított pályán, az rejtély... <#nevetes1>

Rapid81
Super Meat Boy-t is sikerült letolnod! Én 4 v. 5 pályát tudtam letolni benne, aztán inkább letöröltem, mielőtt a billentyűzetem bánta volna...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Voltan
Rá kell érezni. Én 3x futottam neki, mire kattant valami, és egyáltalán elkezdtem élvezni, és ráérezni a rendszerére, ritmusára.
A 3x nekifutást úgy értsd, hogy másfél év alatt ennyiszer szedtem le (még warezban), mondván, hogy na adjunk még egy esélyt.

Aztán egyszercsak valami történt, és onnantól meg nem eresztett el. Mint a biciklizés 😊 Persze azt még most sem mondom, hogy jó DaS játékos vagyok, mert nem. De azért csak sikerült végigbotladoznom rajtuk 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Te hallottál már a Konami-Metal Gear esetről? Az MG-nek Kojima volt az atyja, mégis a Konami jól megerőszakolta, majd eldobta a szemetesbe őt. Most pedig a sztori központtú játékból csináltak egy átlagosnál is átlagosabb zombi játékot (Metal Gear Survive).

szerk.: Nekem az jön le hogy te most NAGYON ócsárolni akarod a From-ot. Az, hogy ezt most joggal csinálod vagy sem, rád bízom, meg igazából engem nem érdekel. De ha játék árról van szó 99%-ban biztos vagyok hogy az a kiadó sara.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2018.01.13. 10:07:15

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Tinman
Nem tudom az árba mennyire van beleszólása a franchise atyjainak, de a folyamatokba mindenképpen, meg nem hiszem, hogy semmilyen joguk nincs a saját márka védett cuccuk felett.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Olyan game még nem volt amit ne tudtam volna végigjátszani mert lehetetlen nehéz volt. Nos ezek ilyenek. És igen ez debilség hogy béna fasz vagyok benne. Gyökér szarnak érzem magam 😞

Baszki, a Screamer 4x4 egy kurva jó játék. Kiskoromban sokat toltam vele, bár nagyon béna voltam benne, de élveztem. Azóta megvettem GOG-on is.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

zorrobomber
Persze hogy keresnek rajta, hogy mennyit, azt csak ők tudják. Beleszólásuk van -e az árba? Na, az már kétséges. Ők csak a szoftvert szolgáltatják egy másik cégnek egy szerződés keretein belül, amire rájön a kiadás költsége, ami már értelemszerűen a kiadót terheli, és ő tudja hogy mennyi kp-t akar az egész hajcihő végén látni. Bonyolult szerződések ezek, és közvetlen "botkormány" a From kezében tuti nincs. A kiadó-fejlesztő kapcsolatban a kiadó a "megrendelő", és mint tudjuk, a vevőnek mindig igaza van=ők parancsolnak.

Csak hogy konkrét példát is mondjak, évekig dolgoztam egy srác melletti szobában, aki többek közt a Screamer 4*4-en munkálkodott, na, ők csinálták a T3 híres hírhedt játékváltozatát is, ugye Andy Vajna bácsinak, és mesélt egy-két dolgot. A lényeg az, hogy a kiadó konkrét parancsai okán lett össze-vissza pofozva az egész, és azért lett ilyen fos. Szóval nem hogy a végfelhasználói árba nem volt beleszólásuk, de lényegében a kiadó osztogatta az ukázt olyan szinten is, hogy mondjuk a Terminator szerepben levő játékos mindenképp pirosban lásson mindent...
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2018.01.12. 21:24:21

Voltan
Már miért lennél debil? Nem fekszik neked, ennyi. Nem nagy ügy, van más 😊

Tinman
Ezio Collectionról totálisan elfeledkeztem... szegény Totti azt hiszem meg is vette, a fejemre is koppintott volna most. Jogos!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Azt ugye senki nem gondolja komolyan, hogy a From ebből egy centet sem lát és nincs semmi beleszólásuk.

Tinman
Nálam, amikkel eddig toltam, szintén növekvő sorrendben: AC1, Liberation, Rogue, AC Chronicles, AC3, Brotherhood, Revelation, AC2, Black Flag.

Atyaég! Már megint HÁROM AC-vel le vagyok maradva: Unity, Syndicate, Origins. (Viszont borítékolom, hogy az Origins nekem is be fog jönni, esélyes a Black Flag trónfosztás, csak már jönne ki a Complete emberibb áron.)

"a három közül a Rogue a legjobb (AC3 nem volt nagy siker sehol, BF jó értékelést kapott, de Rogue tartalmaz kb mindent amit a BF és többet.)"

Azt kérlek vegyük észre, hogy a Black Flag bőven 10%-al jobb értékeléseket kapott netszerte, mint a Rogue. A Rogue-nál én azt éreztem, hogy a Black Flag sikeréről próbálnak egy újabb rókabőrt lehúzni. Esküszöm neked a Black Flag hajókázásai után én remegve vártam a Rogue élményt és nem mondom, hogy rettenetes volt, de a főszálból szinte alig maradt meg valami és a mellékzöngéket is hamar eluntam. Egyetlen AC, ahol kb. 52%-os teljesítéssel végeztem (Black Flag 95% felett!), mert egyszerűen untam már.

De hogy jön ide a From Software? A Bandai Namco a kiadó, mindig is a kiadó döntött a játék áráról.

Black Flag van currentgen konzolokra, és bő egy éve már Ezio Collection is. Ezért írtam úgy, hogy gyakorlatilag az 1-ről és a 3-ról lenne érdemes beszélni a Rogue mellett (mert a Liberation nyilván még kevésbé releváns, a korábbi mobilos és PSP-s rész meg még annyira sem).

Ha már nincs BC, nincs azzal semmi baj, hogy többen érhetik el a játékot. Az a baj, hogy nincs igazi BC, így kissé már filmes kiadványokat idézővé válik a trend.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2018.01.12. 19:13:32
darkSectorxxx
Hát ACO után félek nem tetszene. 😊 Előtte kellett volna bepótolnom.

MerlinW
Ez a három rész az igazi AC esszencia. Mondhatni kötelező anyag minden játékos számára.

[merlinw.org]

darkSectorxxx
Ja hogy ez trilogia, ezt nem tudtam eddig. 😊
Nem ismerem a Brotherhood és Rev részeket történetben.

MerlinW
AC2, Brotherhood, Revelations. Ezio trilógia, ha neked úgy jobban tetszik.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.01.12. 18:54:21

[merlinw.org]

darkSectorxxx
AC2 trilogia? 😄

MerlinW
Számomra növekvő sorrendben AC3 és Unity a két leggyengébb rész. Majd Liberation, Black Flag, AC1, Syndicate, Rogue, Origins, AC2 trilógia.

Hogy miért pont a Rogue, az mondjuk jó kérdés. AC3, Black Flag és Rogue használja azt az Anvil engine-t, amit gyorsan lehet pimpelni új generációra, a három közül a Rogue a legjobb (AC3 nem volt nagy siker sehol, BF jó értékelést kapott, de Rogue tartalmaz kb mindent amit a BF és többet.). Gondolom ilyesmi ok állhat a dolog mögött.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.01.12. 18:53:26

[merlinw.org]

grebber
Ezeket a Soul cuccokat dobhatja 20 percnél tovább úgyse tudok eljutni mert bármerre megyek minden kinyír. Ez van debil vagyok ehhez a szériához ,de nagyon.

zorrobomber
Jó eséllyel az árazás a kiadó hatásköre, ezért is tőlük nyilatkozott valaki.

Tinman
Nagyon helyes!

Örülök, hogy végre a From-ot kezdik egyre többen oda sorolni, ahová valóban való.

Gondolom a fő oka, h eredetileg csak prevgen konzolokra jött ki.
Tinman
Mit nem olvasunk? Ja, hogy te nem olvasod el amire reagálsz? :-)

Ezt írtam, erre reagáltál:

"Március 20 és megjelenik az Anus Creed Rogue Remastered! Csináljunk remastert az egyik legszarabb AC-ből. Szerintem is. Seems logic. De most komolyan! Miért pont ebből? WTF?!"

Bármennyit is olvasok továbbra is baromságnak tartom, hogy pont ebből. Igen, a cél az X és PS4 közönség kiszolgálása, de fogalmam sincs, hogy miért nem a népszerűbb részekkel kezdik! Vagy visszafelé haladnak? De miért?

Mondj egy AC részt ami neked nem tetszett :-D (Meg a 70-74% körüli érékeléssel, tényleg ott kullog a legrosszabb AC-k között.)

Jim Morrison
wut? alig több mint 3 éves játék :o

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

A folyamatos marakodás miatt alkalmi olvasó vagyok csak. Így vannak dolgok amikkel nem vagyok tisztában. 😄

IMYke2.0.0.0
Nem ismered a grebber-style-t, ahogy látom... <#bee1>

Voltan
Nem, Grebber nem veszi meg szürkében. max. bundliban, de inkább megvárja, míg dobja a gép 😊

Annyira soha nem fog lemenni. Szürke oldalon én a minimális árát köbö 10 euróra saccolnám. A többi résznek az ára se nagyon megyeget le ez alá.

Na tessék, a Scholar of the First Sin (Dark Souls 2) 9 euro most CDkeys-en, pedig mikori megjelenésű már az is. (most áprilisban lesz 3 éves) CDkeys
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2018.01.12. 17:26:33

IMYke2.0.0.0
In Grebber Style:
Szürkében veszem meg, 1.99 euróért, 2021-ben.

Voltan
LOOOOL, ez már tényleg erősen a ká anyád kategória, valóban 😄

darkSectorxxx
Én annyira, hogy te is megelőztél....😄

De csak azért mert kurvára mindegy, ezért még 50%-ot se soha....😄

zorrobomber
Hangosan röhögtem az asztal mellett, úgyhogy meg tudtál előzni 😄

zorrobomber
<#nevetes1>

Bandai Namco on Dark Souls PC remaster: 'There is no discount'

Röviden, magyarul: NEM kapnak az eddigi tulajdonosok 50% engedményt <#vigyor3><#wilting><#hehe>