Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én konkréta ma már azért játszom, mert éppen unatkozom. Vagy még akkor se.
Japánba mennék azonnal túrázni ha lenne pízem. Remélem megadatik még egyszer valamikor.
Nem baj ha onnan már nem jöhetek vissza, így akár halálom előtt....
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
De az hogy kimegyek a városba meló után és az is pénz, hogy lépek az utcán egyet, addig nehéz lesz más elfoglaltságot keresni.
Az addiktív téma meg szerintem nem egyértelmű.
Úgy addiktív, ahogy írod, hogy ha unatkozol akkor kell inger, mert manapság ki szeret otthon lenni és üldögélni a székbe úgy hogy a retinájat ne világítsa meg valami?
Van hogy csak zseblámpával a szemembe világítok n3ha, ha nincs a közelbe valami képernyő.
Vagy úgy addiktív valami, hogy nem kiegészit, egy mellékes unaloműző, hanem konkrétan fő eleme az ember életének.
Ha csak mellékes, attól még lehet játszani 24 órán át, ha abban a 24 órában senki nem hív, vagy nem kíváncsi az emberre, vagy nem kell semmit csinálnod éppen.
Ezt fekete-fehéren látják és kezelik sokan.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
A sokkal több pénz a bankszámlámon persze jól jönne, mert
- akkor már tényleg nekiállhatnék a bakancslistámnak,
- minden értelemben jobb élet- és technikai körülmények között hódolhatnék a hobbijaimnak.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A "mérése" ennek az, amire ki kell alakítani a metódust, ez a sarkalatos pontja.
Mert az, hogy Anyuci mit mond a gyerekről, aki iskola után beesik a gép* elé lecketanulás helyett, egészen más, mint amit egy erre hivatott szakember állapít meg.
S ahogy az olvasható: nem kis intervallumról van szó igazából, hanem hosszútávú, életmódra, eredményekre, esetleg munkára és szociális viselkedésre terhet rakó, kirívó viselkedés lekövetéséről és annak valamilyen kezeléséről (és nem utolsó sorban: orvosilag elismeréséről és kezelésének támogathatóságáról).
Dél-Koreában és Kínában például ennek örülni fognak. Ezekben az országokban amúgy van már önkéntes és szervek által kötelezővé tett leszoktató "tanfolyamok" (táborok) is. Meg a kapcsolódó stigmák.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.01.15. 14:07:53
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Azt, mondom mi a probléma eddig csak tablet meg telefon volt és a gyerek tablet és telefonnal töltött ideje TÖREDÉKE ANNAK, amit a facebook-al töltenek ők.
Csak ugye a PC meg a játékok azok betegségek.
Értelmetlen haszontalan időpazarló szelfiket meg okos idézeteket posztolgatni az nem gond.
Az emberek gondolkodásával van baj.
Csak míg a facebook inkáb káros, butít. A játékokból még a legszarabb is fejleszti egy vagy több késségedet, képességedet.
Azon azért elcsodálkoznak, hogy egy társasjátékban a gyerek miért látja jobban a kialakult helyzeteket, és miért ügyesebb logikai dolgokban....
Csak hát a fal túloldaláról másképpen látják....😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.15. 12:56:26
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2018.01.15. 08:56:00
(Historical minimum: 11,81€ at WinGameStore)
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2018.01.15. 07:58:43
Next PC upgrade: 2022
Én most a Hollow Knight bossokkal kezdtem küzedni - elfogyott a bejárható terület, összeszedtem mindent, ami bossok nélkül lehetséges, és most bajban vagyok. Tegnap kb. 6 óra alatt sikerült 1 bosst előrébb jutni... és még sok van hátra. Nagyon.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.01.14. 10:41:54
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
A 3x nekifutást úgy értsd, hogy másfél év alatt ennyiszer szedtem le (még warezban), mondván, hogy na adjunk még egy esélyt.
Aztán egyszercsak valami történt, és onnantól meg nem eresztett el. Mint a biciklizés 😊 Persze azt még most sem mondom, hogy jó DaS játékos vagyok, mert nem. De azért csak sikerült végigbotladoznom rajtuk 😊
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
szerk.: Nekem az jön le hogy te most NAGYON ócsárolni akarod a From-ot. Az, hogy ezt most joggal csinálod vagy sem, rád bízom, meg igazából engem nem érdekel. De ha játék árról van szó 99%-ban biztos vagyok hogy az a kiadó sara.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2018.01.13. 10:07:15
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Csak hogy konkrét példát is mondjak, évekig dolgoztam egy srác melletti szobában, aki többek közt a Screamer 4*4-en munkálkodott, na, ők csinálták a T3
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2018.01.12. 21:24:21
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Atyaég! Már megint HÁROM AC-vel le vagyok maradva: Unity, Syndicate, Origins. (Viszont borítékolom, hogy az Origins nekem is be fog jönni, esélyes a Black Flag trónfosztás, csak már jönne ki a Complete emberibb áron.)
"a három közül a Rogue a legjobb (AC3 nem volt nagy siker sehol, BF jó értékelést kapott, de Rogue tartalmaz kb mindent amit a BF és többet.)"
Azt kérlek vegyük észre, hogy a Black Flag bőven 10%-al jobb értékeléseket kapott netszerte, mint a Rogue. A Rogue-nál én azt éreztem, hogy a Black Flag sikeréről próbálnak egy újabb rókabőrt lehúzni. Esküszöm neked a Black Flag hajókázásai után én remegve vártam a Rogue élményt és nem mondom, hogy rettenetes volt, de a főszálból szinte alig maradt meg valami és a mellékzöngéket is hamar eluntam. Egyetlen AC, ahol kb. 52%-os teljesítéssel végeztem (Black Flag 95% felett!), mert egyszerűen untam már.
Ha már nincs BC, nincs azzal semmi baj, hogy többen érhetik el a játékot. Az a baj, hogy nincs igazi BC, így kissé már filmes kiadványokat idézővé válik a trend.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2018.01.12. 19:13:32
[merlinw.org]
Nem ismerem a Brotherhood és Rev részeket történetben.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.01.12. 18:54:21
[merlinw.org]
Hogy miért pont a Rogue, az mondjuk jó kérdés. AC3, Black Flag és Rogue használja azt az Anvil engine-t, amit gyorsan lehet pimpelni új generációra, a három közül a Rogue a legjobb (AC3 nem volt nagy siker sehol, BF jó értékelést kapott, de Rogue tartalmaz kb mindent amit a BF és többet.). Gondolom ilyesmi ok állhat a dolog mögött.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.01.12. 18:53:26
[merlinw.org]
Örülök, hogy végre a From-ot kezdik egyre többen oda sorolni, ahová valóban való.
Ezt írtam, erre reagáltál:
"Március 20 és megjelenik az Anus Creed Rogue Remastered! Csináljunk remastert az egyik legszarabb AC-ből. Szerintem is. Seems logic. De most komolyan! Miért pont ebből? WTF?!"
Bármennyit is olvasok továbbra is baromságnak tartom, hogy pont ebből. Igen, a cél az X és PS4 közönség kiszolgálása, de fogalmam sincs, hogy miért nem a népszerűbb részekkel kezdik! Vagy visszafelé haladnak? De miért?
Mondj egy AC részt ami neked nem tetszett :-D (Meg a 70-74% körüli érékeléssel, tényleg ott kullog a legrosszabb AC-k között.)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Na tessék, a Scholar of the First Sin (Dark Souls 2) 9 euro most CDkeys-en, pedig mikori megjelenésű már az is. (most áprilisban lesz 3 éves) CDkeys
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2018.01.12. 17:26:33
Szürkében veszem meg, 1.99 euróért, 2021-ben.
De csak azért mert kurvára mindegy, ezért még 50%-ot se soha....😄
Bandai Namco on Dark Souls PC remaster: 'There is no discount'
Röviden, magyarul: NEM kapnak az eddigi tulajdonosok 50% engedményt <#vigyor3>#vigyor3><#wilting>#wilting><#hehe>#hehe>