Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem lehet visszakérni az egyiknek az árát?Vagy valakinek nem kell a másik? 8000ft darabja 7-ért odaadom
vagy aki tud angolul segítene írni akkor egy mailt?
Utoljára szerkesztette: sanya200, 2018.02.23. 10:17:56
Elkészült a felboríthatatlan hajó
Next PC upgrade: 2022
Szóval ha only single kell vedd a simát.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.02.23. 09:55:37
Az lenne a kérdésem hogy a gears of war 4 sima és az ultimate között mi a külömbség?Csak multiplayerhez ad plusz tartalmat az ultimate?Engem csak a single érdekel.Nem adok ki 2x annyit érte ha csak a multit bővíti.Pláne hogy windows store-ban 21000 az ultimate a sima meg 7700 ft kb az instant gaming-en
i5 6600K, MSI GTX 1070 8gb gaming X, 2x8gb 3200mhz/cl15, Logitech G27
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A Fallout Tactics szerintem sem volt olyan rossz, csak az ember (legalábbis én 😊) a Fallout 3-at várta volna tőle, amihez miden lehetőség adott volt. Kellett volna néhány település, rengeteg NPC és a rengeteg mellékküldetés (vagyis "csak" a szokásos)... hogy miért csináltak belőle egy agyatlan taktikai elemekre épülő lövöldét (ahol pl. a CHA-nak semmi szerepe nincs, hasonlóan a Wasteland 2-höz), az a mai napig talány.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.02.21. 06:45:00
És ha már a bundlit vesézzük, valaki elárulná hogy ez a Wallet hogy működik és mi ez?
szal volt a wasteland1 ami a maga koraban tan meg rpg-nek szamitott, a fene tudja mert annyira ocsmany regi h bottal sem tudtam piszkalni amikor vmi hulye otlettol vezerelve behuztam gog-on, es az jatszodott ilyen atomhaboru utani vilagban ami kvazi megagyazott a fallout vilaganak. tobbszor elmondtak h eleg sok otletet "kaptak" onnan. aztan a beth atment ebbe a biszembaszom fallout vilagba amit azert faj latni mive degradaltak barmennyire is szorakoztato tud lenni a 4es, Fargo-ek meg huztak egyet es leporoltak a wastelnad-et es az akkori legsikeresebb ks kampanyat ossze is hoztak. persze csusztak vele vegul, ossze is csaptak a veget es nem is eroltettek tul valoban a fotortenetet (valoban az apjuk f@szat amiert az egesznek ennyire Ftactics szaga van (egyik kedvenc guilty pleasure jatekom szal nem kell az a spoiler)) de egynek biza jo volt es a taktikai resz is kellemes tud lenni magas fokozaton. en ugy voltam vele mint az uj x-com-mal, miszerintis ez soha nem lesz olyan mint ahonnan jott de az irany vegulis nem rossz. pont ezert nem gondolkodtam mikor a w3 kampany indult h tamogassam-e oket vagy se.
az viszont h mindenre ratoljak az rpg jelzot az mar nem a w2 hibaja es bar valoban hamis kepet adhat de vhol ertheto mikor vmi idiota "ujsagiro" megis annak nyilvanitja egy ajnarozo kritika kozben ok meg a haszon es az ingyenreklam vegett meg ra is ulnek erre a vonatra. viszont soha nem akartak igazzzy fallout folyatataskent utalni a jatekra hanem csinaltak egy 80/100-as taktikai cuccot. ettol ez meg szeretheto es szorakoztato tud lenni ... csak helyen kell kezelni. 😊 imho
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ja és a Broken Sword 5 már megvan, szóval, akit érdekel, az elviheti tőlem. És légyszi olyan jelentkezzen, aki játszik és point and click kalandjátékokkal és nem csak egy plusz sornak kell neki.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2018.02.20. 22:43:28
Wasteland 2 amugy soha nem akart rpg lenni es annyi koze a Fallout-hoz h a W elso reszebol lett meritve sok otlet ahhoz. Kellemes jatek sztem, de valoban messze nem kivalo, latszik rajta h sikeres Kickstarter kampany jatek (minden elonyevel es hatranyaval)
A hangulatot jobban hozza ugyan, mint az egész Bethesda féle Fallout 3-4 kompánia, de az első és második rész közelébe nem ér. Nem szerepjáték.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
//Viszont, aki az elmúlt 6-7 évet nem barlangban, offline töltötte, az ezeknek a címeknek minimum a felével már rendelkezik. <#vigyor5>#vigyor5>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Why so serious?
Egy cím nincs csak meg belőle... durva!<#wow2>#wow2>
1$:
✔ - Broken Sword 5 - The Serpent's Curse
✔ - Shadowrun Returns
✔ - Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure
✔ - Shadowrun: Dragonfall - Director's Cut
BTA:
✔ - Shadowrun: Hong Kong - Extended Edition
✔ - Wasteland 2: Director's Cut - Digital Deluxe Edition
✔ - Age of Wonders III
Xenonauts
15$:
✔ - Torment: Tides of Numenera
✔ - Dreamfall Chapters: The Final Cut Edition
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
1$:
Broken Sword 5 - The Serpent's Curse
Shadowrun Returns
Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure
Shadowrun: Dragonfall - Director's Cut
BTA:
Shadowrun: Hong Kong - Extended Edition
Wasteland 2: Director's Cut - Digital Deluxe Edition
Age of Wonders III
Xenonauts
15$:
Torment: Tides of Numenera
Dreamfall Chapters: The Final Cut Edition
$2 Humble Wallet credit for Monthly subscribers
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
En 80 ora korul jarok de nagyon nagyon messze meg a vege 😊
Az egyik legjobb jatek lehet belole ha rendesen megpatchelik.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
És még a növények is figyelnek:
TL;DR
Egy igazi klasszikus RPG, jó sztorival és karakterekkel. A harcrendszerét szokni kell, de számomra élvezetes és kihívással teli. Sajnos jelenleg nagyon ráfér a patchelgetés. Sok bug van benne és a teljesítménnyel is vannak gondok.
TL;DR vége
Szépen haladgatok a játékkal, habár nem olyan gyorsan, mert én képes vagyok sok-sok percig a játék világán gyönyörködni. De emellett rá is vagyok kényszerítve hogy pár percre elszakadjak a küldetésektől, mert bizony a karakterünkre figyelni kell. Ha kezdünk éhezni és semmi kaja sincs nálunk, akkor muszáj elmennünk egy boltba venni valami elemózsiát. Vannak gyorsan és lassan romló kaják is, úgyhogy ezekre oda kell figyelni. Hiába veszel egy 100-as almát ha te azt 3 nap múlva akarod megenni, az addigra teljesen megromlik. De már 40-es, 50-es állapotban is képes megmérgezni minket (ételmérgezés).
Emellett oda kell figyelni a ruhánkra is, már-már napi szinten is. Harc alatt nagyon könnyen megrongálódnak, de még az ökölharc alatt is képes az ellenfél szétverni a LÁNCINGET (ne kérdezzétek). Plusz sokan ki voltak akadva a Witcher 3-nál hogy mindenki nagyon szép ruhában rohangál, de egyikük sem piszkos, mindenkinek patyolat tiszta ruhája van. Nos, itt nem. Itt tud piszkolódni a ruha és személyes véleményem szerint túl könnyen. Egyszer megmosattam teljesen a ruhámat, utána elszaladtam A-ból B-be. Ez volt kb 10 perc . Ez alatt az idő alatt full saras lett a ruhám. Ez már túlzás!
RPG-kben általában mindig a jófiút szoktam játszani, de itt csak azért is próbálgatom a zárfeltörést és a zsebtolvajlást. És basszus a rohadt életbe, nagyon élvezem. A zárfeltörés eleinte nagyon zavaros volt számomra és nehézkes. Pár zárt láda után már kezdtem hozzászokni, plusz a karakterem lockpick skillje is növekedett, szóval gondolom az is besegít. A zsebtolvajlás is ötletesen lett megoldva, de azt ritkábban használom.
A küldetések teljesen witcheresek. Háromféle küldetés van: main quest, side quest, meg activity quest. A főküldik eddig nagyon tetszettek. Még nem csináltam meg olyan sokat, mert inkább a mellékküldikkel foglalkoztam, de amik eddig voltak, baromi jók és hangulatosak. A mellékküldikből sok van és változatosak is. A Witcher 3-hoz hasonlóan itt is kreatívabb feladatok vannak. Úgyhogy nem kell megijedni, itt sem kell egymás után farkas farkat gyűjteni hogy kapjál 100 aranyat érte. Volt egyszer egy olyan rész mikor nyulat kellett vadásznom az éhezőknek, de ez csak egyetlen ember volt, az összes többi normálisabb feladatot adott.
A harcrendszerről múltkor nem tudtam sok mindent mondani, ez mostanra megváltozott. Még mindig nem vagyok profi benne, de már sokkal jobban átlátom a helyzetet mint azelőtt. Azt gyorsan leszögezem hogy többféle fegyvernemmel harcolhatunk. Én a longsword(pajzs nélkül) mellé tettem a voksomat, de ezen kívül van még shortsword, axe, mace és pole fegyverek. Na meg persze a jó öreg íj. Az íjjal én többnyire állatokra vadászom, nagyon hangulatos a korai reggelen kimenni a közeli erdőbe nyulakat vagy őzeket lövöldözni, közben meg csodaszép aranyló módon szűrődik befele a felkelő nap.
Na de a harc. Én kellőképpen érdekesnek és mélynek találom. Ennyi játékidő után sikerült szert tennem egy strapabíró páncélra és sisakra, meg egy jó kardra és ezekkel már egész jól megy a harc akár 4-5 fős kezdő bandita csapat ellen, alig tudtak hozzámérni. Maga a harc úgy néz ki, hogy összesen 5 oldalról suhinthatunk az ellenfélre. Felülről, bal és jobb oldalról, illetve bal és jobb alulról. A játék legelején még csak össze-vissza vágunk aztán lesz ami lesz, de gyorsan rájövünk hogy tapasztaltabb harcos ellen nem kifizetődő ez a fajta csapkodás. Ugyanúgy mint a való életben, itt is ki kell képeznünk magunkat. Kombókat és trükköket kell tanulnunk másoktól. Ha ez megvan, akkor azzal már lehet kezdeni valamit és később már mi magunk tanuljuk meg a többi trükköt/kombót a skill perk feloldásokkal.
Az optimalizálatlanság még mindig zavaró. Városokban nagyon ledroppol az fps, de városon kívül szépen megy. A szinkronhangok jók, a főkarakterek hangjaik jók. Viszont az NPC-knél az a baj, hogy (ha nem tévedek) mindössze 2-3 férfi/nő adta csak hozzá a hangját és illúzióromboló ilyen gyakran hallani őket. 10 emberrel már sokkal jobb lenne a helyzet, de még ha tényleg 10 embert vettek volna föl, akkor azt kell mondjam hogy rohadtul nem látszik. Ezért gondolok csak 2-3-ra.Az NPC arcokkal ugyanez a helyzet. Nemenként összerittyentettek vagy 4-5 arcot és annyi.
Nagyon érdekes hogy crash-el még nem találkoztam EGYSZER sem. Ez lenyűgöző az én szememben, még a Witcher 3 is kifagyott egyszer-kétszer annak idején. De sajnos game breaker bug-al már találkoztam. Le akartam adni egy küldetést, beszéltem a fószerrel aki a küldit adta, mondtam neki hogy elvégeztem a feladatomat. Odaadtam neki a quest item-et ééééééés…..úgy maradt a beszélgetés. Fekete csík alul-felül, de semmi beszéd opció. (a második képen pont ez a jelenet látható) Mint később kiderült nem lett volna szabad az EGÉSZ küldetés alatt menteni, illetve betölteni. Csak hogy én miután elvégeztem a feladatot, nem mentem rögtön leadni, hanem elmentem még erre-arra, sőt. 3-4 órát is elszarakodtam vele és csak azután mentem volna leadni és bebugolt. Úgyhogy szép. Amíg nem jön patch, addig a quest item nálam marad ami foglalja a helyemet, plusz nem kaphatom meg a pénzt a küldiért.
Képek:
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2018.02.20. 00:10:59
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Volt most egy olyan küldi, hogy egy
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
És ilyen nincs is benne? LOL 😄
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
PSN ID.: Beegabor
De fordítsuk le ezt IRL-re:
Nem vagy szar ember, de loptál, nettó anyagi érdekből. Ezzel másnak olyan kárt okozva, amibe az kis híján belerokkan. Majd egyik nap bejön egy eléggé ismert ember, kvázi a rend őre, akit te is arról ismersz, hogy a jó oldal pártján áll, így eleve nem ellenségedként tekintesz rá. Ez az ember nyugodt hangon elmondja, hogy tudja, hogy megbotlottál, de helyrehozhatod itt és most, mert ő segít.
Erre te azt válaszolod neki, hogy játszunk kő-papír-ollót, amiben szintén amúgy ő indul jobb esélyekkel, de azért te elvered zsinórban 4x egymás után, majd drasztikusan csökken az iránta érzett tiszteleted, mert hát nem ő nyert. Ja és természetesen megtartod a lopott szajrét.
Szakadok.
Jobb szerepjátékokban az intelligens kariknál megjelennek plusz válaszlehetőségek, melyekkel érvelni tudsz. Ehelyett versenyporbafingás van, amire az az ultimate megoldás, hogy elmented, majd visszatöltöd a játékállást. Gyalázat.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.02.18. 17:21:40
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.