Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voltan
Köszönöm mindenkinek a szülinapi jókívánságokat! 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

IMYke2.0.0.0
Na, divat lesz a "szolgáltatássá" alakítás...

"Final Fantasy XV “Will Continue Until 2020"

So proud of Final Fantasy XV are Square Enix that they intend to continue releasing content for the controversial title until 2020, horrendous news for true Final Fantasy fans waiting for another turn-based entry into the franchise.
According to an interview with 4Gamer, director Hajime Tabata revealed that the development team won’t be able to fit all of their planned DLC into 2018 – and to make sure they cater to the 62.4% of people satisfied with the game thus far (as revealed by a user survey), he mentioned that he would rather not be confined to a 2018 release window.
Takeshi Terada (director for Episode: Ignis) claims that the next set of DLC will try to wrap up the “Final Fantasy XV Universe (main game and related works)”, which Square Enix is regarding as an “additional series” as opposed to “additional content” – either way, fans will have to spend yet more money to see the game come to a conclusion.
Famitsu’s latest interview also unveiled that Tabata believes players are no longer trying to “search for holes” in the main volume but feels that the RPG can’t be complete as it currently stands, thus 4 additional episodes are scheduled to be released throughout 2018 and into 2019 – which some are labeling as a blatant cash-grab.

Terada also hinted at what the next scenarios may bring:
We’d like to see the characters get more love for the next additional scenarios. They say that many people cried with Episode: Ignis, so I want to deliver an episode that can bring some smiles for the next one.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

TBTPumpa
Nincs mit! Kellemes időtöltést hozzájuk!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

3Error
Utólag is boldog szülinapot ! <#nyes>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Dzsini
Nekem pedig belement az első napom a Shadowrun Returnsbe... (... ezzel a tempóval idén már több játékot nem kell vennem, mert ez sem egy két napos játéknak tűnik 😊 )

Így publikusan is hatalmas köszönet TBlintnak, hogy olvasva az itteni hozzászólásom meglepett velük! <#worship>

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

TBTPumpa
Ismét véget ért egy korszak. Persze majd megy rá a Collector's Edition, ha megjelent, hogy ne szakadjon meg a hagyomány, de egyszerűen kíváncsi voltam az Allied Races-re (nameg kellett a 110-es LVL Boost is). 😊

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

darkSectorxxx
Neem nem tűnt fel ilyen amikor játszottam. A Shadow Fall.ról beszélünk?

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Shep
Elkezdtem tegnap ps-en a Killzone 4-et. Mai szemmel nézve is elég szép a játék de sajnos ezt leszámítva nem tudok túl sok pozitívumról beszámolni. Nagy pályák semmiből előkerülő ellenségek (hiába pucoltad ki a pálya egyik részét ha később oda vezet a küldetés akkor bizony megint lesznek ott jó páran. A lövöldözés mondjuk egész tűrhető benne, de az egész csak egy látványos totál középszerű valami.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

darkSectorxxx
Ha nálad szaggat az U4, akkor az nem 30fps-el megy

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

MerlinW
Boldog szülinapot!

[merlinw.org]

Fele annyi FPS-sel játszol. Szóval természetes, h feltűnő. Ez ellen nem lehet semmit se tenni. Ahogy a hangosabb venti ellen se. Current gen játékok jobban leterhelik. Mondjuk 30 FPS-t azért szaggatásnak nem nevezném. 😊
Tehasut
Mivel eladtam a VGA-m, ezért csak PS4-en nyomulok mostanában. Megvolt a The Last of Us Remastered, és az Uncharted 1-3. Mind a 4 játék tükörsima 60-FPS-sel szakított, ezért most borzasztóan bántja a szemem az Uncharted 4 30 FPS-es szaggatása. Vagy csak azért van, mert monitoron nézem, TV-n nem lenne ennyire feltűnő? Ráadásul az UC4 alatt zavaróan hangos a PS ventije, a remasteredek alatt szavát nem hallottam a vasnak.
Amúgy ha már Nier Automata, olyan jó lenne ha a Square Enix kiadná PC-re is a Nier-t meg akkor akár a Drakengard trilógiát is. Csak rá kéne néznie a Capcom-ra. Ők nagyon jól csinálják. (Bayonetta, Vanquish, Resident Evil játékok)

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

IMYke2.0.0.0
Rohadt nagy igazságtalanság, hogy a valódi gyöngyszemek csak akkor érdemelnek méltó figyelmet, ha a részvényesek zsebe megdagad tőle... vagy jól megtömik a médiaszereplők zsebét előtte...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Sajnos a játékvilágban az eladási számok döntenek ha fáj ha nem... Hellblade jó szép finom minden de nem produkált 5+ millás eladást. Futottak még kategóriába van ezen a téren. (+ nem világcég akinek a szarjait nyomni kell)
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.02.23. 23:05:42

Next PC upgrade: 2022

Voltan
True, true, nagy igazságod vagyon. Egyébként, ha már RPG, akkor a Senua is sokkal inkább az, mint a Nier. Persze karakteralkotás, meg fejlődés nincs benne - a Nier-ben sem, azt a loot rendszert hadd ne nevezzem annak - viszont ez a legtisztább szerepjáték, a főszereplőd kínlódásait és küzdelmeit kíséred végig.
Megint mondom, egyikkel sincs semmi bajom, sőt!!! De erős a gyanúm, hogy a kedves eredmény összeállítók összekeverték a Nier-t a Nioh-al 😄😄😄 Másra nem tudok gondolni, ez akkora WTF...

IMYke2.0.0.0
A versenyesen én is kiakadtam, de ezen sokkal jobban:

"Outstanding Achievement in Sound Design: Super Mario Odyssey"

S tudod miért? Mert a "Hellblade: Senua’s Sacrifice" millió kört vert MINDEN játékra az elmúlt évben/években. Igen, még azokra is, amiket nem ismerek - borítékolom.
Az a mérnöki munka, az a páratlan megvalósítás (hangmérnök, szinkronhangok), ahogy a 3D hangokat létrehozták nem ennyit érdemelne...

Ahogy az animációs témában sem...

Voltan
Óóó, thenksz! 😊

Voltan
Sok helyen viszket a tollam, de a kedvenc:

Racing Game of the Year: Mario Kart 8 Deluxe

Role-Playing Game of the Year: NieR: Automata

OK, verseny cuccokkal nem játszom, és biztos remek a Mario Cart, de hát na. OK, lehet, rendben.
Na de RPG of the Year Nier?????? Ragyogó játék, de ennél sokkal inkább passzolna akár még a Hollow Knight-hoz is ez a cím, csak hogy mondjak egy extrém példát. A Nier egy ragyogó játék, de köze nincs az RPG-hez...

Nehéz így komolyan venni ezt a listát.

IMYke2.0.0.0
Boldog születésnapot Voltan 😊

Voltan
Meglehet, de hát ez a kérdés így egy vicc...

grebber
Feltette ott is. És nincs rá megoldás a pc-s verzió sokaknál egy fos...
Amit tehet vesz xbox one-t és tolja azon.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.02.23. 22:43:05

Voltan
Namost én nem játszom a játékkal, de ez így bárkinek kevés. Millió oka lehet, kéne tudni a géped adatait, hogy eredeti-e a játék, hogy milyen oprendszeren próbálkozol, hogy más esetben előjött-e a probléma. Most itt kábé azt a kérdést tetted fel, hogy "Fáj a fejem, mi bajom van?"

Amúgy meg jobb ötlet lenne a Forza topikban feltenni ezt a kérdést sztem 😄

Pc-n mit lehet csinálni Forza horizon 3nál, hogy ne dobjon ki állandóan? Játszok és random csak megáll a kép és kilép. Ötlet? Köszi

i5 6600K, MSI GTX 1070 8gb gaming X, 2x8gb 3200mhz/cl15, Logitech G27

IMYke2.0.0.0
The complete list of winners includes:

Game of the Year: The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Adventure Game of the Year: The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Outstanding Achievement in Game Design: The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Outstanding Achievement in Game Direction: The Legend of Zelda: Breath of the Wild

D.I.C.E. Sprite Award: Snipperclips
Family Game of the Year: Snipperclips

Fighting Game of the Year: Injustice 2

Handheld Game of the Year: Metroid: Samus Returns

Immersive Reality Game of the Year: Lone Echo/Echo Arena
Immersive Reality Technical Achievement: Lone Echo/Echo Arena

Mobile Game of the Year: Fire Emblem Heroes

Outstanding Achievement in Animation: Cuphead
Outstanding Achievement in Art Direction: Cuphead
Outstanding Achievement in Original Music Composition: Cuphead

Outstanding Achievement in Character: Hellblade: Senua’s Sacrifice - Senua

Outstanding Achievement in Online Gameplay: PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS
Action Game of the Year: PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS

Outstanding Achievement in Sound Design: Super Mario Odyssey

Outstanding Achievement in Story: Horizon Zero Dawn
Outstanding Technical Achievement: Horizon Zero Dawn

Racing Game of the Year: Mario Kart 8 Deluxe

Role-Playing Game of the Year: NieR: Automata

Sports Game of the Year: FIFA 18

Strategy/Simulation Game of the Year: Mario + Rabbids Kingdom Battle

IMYke2.0.0.0
Azoknak, akik nem tudnak grebberül: And the Winner Is…21st D.I.C.E. Awards Celebrates the Best in Video Games
https://www.businesswire.com

grebber
"We're honored to have won the #DICEAwards for Outstanding Achievement in Character for #Hellblade!"

Atisz
Nem amiatt, hanem azért ha esetleg vmi hülye helyről vennél és kompromittálódnának az adataid. Persze a legjobb megoldás a megbízható helyről való vásárlás.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

MerlinW
24-48 óra az általános, 2 hét a max. Legalábbis régen így volt.
Cégről van szó, nem magánszemélyről, tehát nem azonnal utalnak, hanem mittomén, számlazáráskor vagy amikor a pénzügy éppen ezzel foglalkozik.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.02.23. 17:05:34

[merlinw.org]

Nem szoktam nagyon költeni ilyenre 😊 most maradt egy kis tartalék meg akcióba volt csak a duplája azért nem mindegy 😄

grebber
Felesleges hülyeség ez. Aki nem tudja megállni hogy ne költsön annak lehet 45db kártyája is limittel nem fogja megállni hogy ne vásároljon.Aki meg tudja állni annak meg nem kell nyitogatni ilyeneket.

Atisz
Érdemes egy külön kártyát fenntartani internetes vásárlásokra, limitált kerettel.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hasznos életvételi tanácsok mindenkinek rovatunkat hallották.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

kártyával fizettem ,így kicsit gáz mert fizu odébb van,és ez 16k minusz most bizonytalan időre a 8 helyett.

Atisz
Attól függ: ha ez a "wallet" féle felállás van, vagyis az oldalon lévő pénzegységet kapod vissza, az általában gyors, de ha a bankszámlaszámodra várod vissza a pénzt, az olykor több hét is lehet.

IMYke2.0.0.0
Változó - jellemzően 24 óra szokott lenni az ilyesmi, jobb helyeken már aznap.

Pff fasza ennyi ideig tart?

Atisz
Ha 3-4 héten belül nincs mozgás, akkor kezdj el aggódni.

hát még nem jött meg 😞

IMYke2.0.0.0
Igen, látták - nem kell aggódnod ez miatt.
Az idő meg kábé annyi lesz, mint amennyi idő alatt ők megkapták az utalást. Nekik is van európai központjuk.

Hát még nem utalták vissza gondolom idő kell hozzá, számlaszámot nem kell megadjak ugye? Vásárláskor látták

IMYke2.0.0.0
A tranzakciós költségeket veszted, de minden más valószínűleg a számládon lesz.
Gyorsak voltak. <#taps>

Hi,

Thanks for contacting cdkeys.com.

I can confirm that your order has now been cancelled and the transaction is partially refunded. The funds should be back with you shortly.

Hope this helps.

Kind Regards,

Lakisha N,
Support Ace | cdkeys.com

IMYke2.0.0.0
Nem vagyok nagy nyelvész, de szerintem is rendben van. <#eljen>

Közbe írtam pár szót a refound-hoz
Webfordítóval

Nem Imi vagyok ugyan, de stimmel minden. 😊

Why so serious?

Tinman
Dear CDKeys!

I would like a partial refund on my last order, because I accidentally bought two Gears of War 4, but I just want only one. Please note, I'm a new member on CDKeys, next time I'll be more cautious.

Thank you for your understanding.

Regards,
Sanya200

/majd Imi javítja, ha valamit elírtam.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

fasza alig tudok angolul 😞

Dzsini
Akkor azt ott a cdkeys-en, természetesen.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

úgyis ha a cdkeys-en vettem? Nem az első vásárlás csak a regisztráció miatt betett mégegyet a kosárba

grebber
Vissza tudod kérni az árát. Refundold