Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Kicsit bajos ha ezeket melegnek nézed, csak nem tudom kiknek sértő jobban.
Hogy a japánokat, japó stílust nézted melegnek, vagy a melegeket ez alapján tudod felismerni. 😊

De nem bántásképpen mondom, csak hát nah.
Kicsit előitéletesség, vagy a nem ismeret jut eszembe sokszor erről. 😊 De szubjektív jog érezned így. Csak a melegek kifejezést akár mondhatnád lányosnak, a nyögéseket, ha téged arra emlékeztet, mert a 2 nem ugyanaz.
A melegek nem nyögnek így, és nem CSAK melegek viselkednek hasonló stílussal, normál emberek, vagy mint látod ez a stílus-ban is. 😊

És nem azért mert én meleg lennék, vagy lenen haverom, aki meleg, csak kb azért ismerem a témát, pláne a japós részét.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.01. 07:55:00

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

HeadHunter86
Kipróbáltam az FFXV-öt tegnap, elég király kis game. Bár nem tudom miért kell nyögni minden apró mozdulatnál ezekben a ?japán? játékokban.
Még átvezető alatt is ilyen idióta hangot adnak ki tök random. Sose fogom megérteni ezt a kultúrát.
Menürendszer is még mindig a kétezres évek konzoljait idézi 😄 Mintha valami ezer éves SEGA játék menüjében lennék. Vicces dolgok ezek.
De amúgy szórakoztató, meg szép a világ. Viszont 1 óra után úgy éreztem, hogy négy meleg srácot irányítok, olyan idétlen mozgásuk, mimikájuk van.

A 117-es kommentedet ellinkelem az ismerősömnek. Nagyon kváncsi vagyok mi a véleménye. 😄

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Tinman
Elég jó cucc, ezt nem vitatom, de vannak fehér foltjai és ahogy egyre mélyebbre ásom magam benne, annál több bukkan fel. Pedig titkon reménykedtem benne, hogy Baldur's Gate, Planescape magasságokig is felérhet, de ááááh esélytelen. Jó játék, sok jópofa dolog van benne, de engem eléggé zavar, hogy néha önmagát se veszi komolyan és bár ügyesen igyekeztek palástolni, de van azért itt nyúlás a nagyoktól rendesen.

Most egy kicsit eluntam a butaságait, ki is léptem. Szándékosan nem csatlakoztam egy elcseszett bagázshoz, mert MLM szaga volt (nem vicc). Erre sok órával később az egyik questet letudva megjelent egy main NPC-nél egy olyan opció, hogy hát akkor mivel csatlakoztam a bagázshoz (nem, soha!) ezért akkor nagyon köszi a quest teljesítését, hopp achi, hopp sok XP. WTF? Mire? Mondom, hogy nem csatlakoztam... ahwellalt+f4.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Twitteren van egy ismerősöm aki oda meg vissza van ezért a játékért. Nagyon megnéznék egy beszélgetést köztetek. 😄

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Tinman
Fck RPG logic... Divinity, spoiler free:

Volt egy kari aki nagyon aggódott egy másik kariért. Megtaláltam sok órával később. Nem jött neki össze. Találkoztam újra a nővel, elmondtam neki az igazságot, hogy vége a dalnak... Erre mit kapok a progitól? Nem ám igazságos jellemvonásra +1-et! Ááááá az érzéketlenre kaptam +1-et, ami gyakorlatilag negatív eredménnyel jár rám nézve.

Tehát, hazudni kell egy aggódó szemébe, hogy persze faszán él, semmi gondja a tag. Nesze neked igazság. Ez. El. Van. Itt. Szabva. Nagyon. Csúnyán.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Igen először elküldték csak nem nyitottam meg a refund miatt.Most visszautalták az árát de csak az egyikét,amit először küldtek emailt oda telószám kellett sms-el megnyitottam de
Nem elérhető már.
"Your purchase is not yet available for download, please come back shortly."
Utoljára szerkesztette: sanya200, 2018.02.28. 17:39:04

Hi (vagy) Dear cdkeys
Earlier I accidentally purchased two quantity game instead of one. I asked from you that send me back the price of one game. I just received the price, but now I don't have the CD key of the game. Can you fix this for me and send the game key? Thank you.

Nem vagyok nagy angolos. Tőlem ennyire futotta. De igazából nem egy milliárdos giga cég igazgatójával levezel, úgyhogy nem nagyon kell cifrázni a fogalmazással. Csak lényegre törően írj nekik.

szerk.: Amúgy az email címedet nézted? Ha cdkeys-ről vásárolok, én mindig ott kapom meg a kulcsokat.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2018.02.28. 15:30:26

Segítene megfogalmazni valaki? 😊 nem erősségem az angol 😊

kigyi
Nem tudom kinél, vagy honnan történt az eset, de írj a supportnak mindenképpen, hogy hiba van a rendszerben 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Na most lenne egy olyan problémám hogy ugyan visszakaptam a játék árát de az egyikét mivel kettőt rendeltem véletlenül.De kulcsom az nincs.Mivel mikor megrendeltem nem nyitottam meg pont azért mert refundot akartam,de ha most nyitom meg nem elérhető.Most ilyenkor mivan?Írjak a supportnak hogy egy kulcsot azért küldjenek már?

grebber
Legalább van eszük..Sok mobilos cucc lazán termelne pc-n is 50-100+ K eladásokat és mennyit kéne vele dolgozni? Kb semmit..

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
All Reviews:
Mostly Negative (61)

Parasite Eve 2, best game EVER!

darkSectorxxx
Chrono Cross volt életem első epic felejthetetlen RPG-je, vagy a FF VIII nem emlékszem. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.27. 21:05:44

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tinman
Chrono Trigger Steam-en.

És egy mobilport. PC-re. 15 ojróért. Lángolj Square.

Prince23
MGS véleményem - Steam

Most lehet sokan nekem estek 😄

Végre van egy FPS amit nagyon várok és még csak nem is hallottam róla 😮
Witchfire!
Ha csak az első PK szintjét hozza boldog leszek.
3Error
<#eljen>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Régóta wishlistes, kösz az ajánlást! 😊
Fran Bow pipa. Két emberből készült fejlesztőcsapat első játéka. Stílusát tekintve pedig point and click kalandjáték és zseniális. Mind az animációk, a grafika stílusa, a sztori, karakterek, megalkotott világ, játékmenet remekre sikeredett. Sztoriról nem akarok sokat lelőni, de a főszereplő a címben szereplő lány, aki 11 éves. Egy elmegyógyintézetben köt ki, miután meggyilkolják a szüleit. A játék stílusa és sztorija kicsit Alice Csodaországban, kicsit The Longest Journey, kicsit gore horror. Csomó fantasztikus helyet bejárunk a játék folyamán. Vannak kedvesek és nagyon brutálisak is. Szóval gyenge gyomrúaknak nem ajánlom a játékot, mivel tényleg olyan részek vannak benne, amit eddig egy játékban se láttam bevállalni. Ennek ellenére a játék sokszor aranyos és Fran pedig egy gyermek ártatlanságával szemléli a világot és mi is az ő szemein keresztül. Minden point and click játék kedvelőnek erősen ajánlom.
Shep
Vagy 30 halál után sikerült de ilyen szar, béna részt játékban utoljára vagy 15 éve láttam.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Ezek ilyenek 😊 KZ 2 végén a főbossnál annak is szidtam az annyát aki nincs is...

Next PC upgrade: 2022

Shep
Óriási játék ez a KZ 7 fejezet legvégén bármit csinálok mindig meghalok, totál esélytelen az egész, de ahogy nézem a neten más is hasonlóan járt. Úgy fest ennyi volt ez a játék számomra.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2018.02.25. 20:59:29

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Rohadt nehéz veled...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
Oks akkor tévedtem...kivételek erősítik a szabályt. <#puszis>

darkSectorxxx
Szebb, de én amire gondoltam, rendes remaster kéne. 😄

Nem jól tudod. 😊 Nier Automata is sima PS4 900p, Pro 1080p.
IMYke2.0.0.0
Már megint nem értesz semmit...

Az X360-as eredeti verzióhoz képest a PC maga a remastered!
Emlékeztetnem kell, hogy a PC-s verzió ÉVEKKEL később jött?!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
Bocs ez nekem nem remaster. 😄
A remaster az inkáb a második Arcade része....na az rendes textúrákat használ. ez nem az ami remaster néven átmenne a szűrőn, nekem a textúrák pc-n is gyatrák, megvan végigvittem pc maxon is.

IMYke2.0.0.0

darkSectorxxx
A-A...PC verza is ugyanazt a ma már hulladék textúrákat használja 1080p-ben....a textúrákat kell feljavítani, nem a kimeneti jelet. 😄

IMYke2.0.0.0
"Meg volt ugye Xbox360-on is egy Alan Wake. 😊"

A Remastert úgy hívják, hogy: PC verzió.
Abból nem kell remaszter.

darkSectorxxx
Fosport.
Amúgy játszottam 900p-n xbox-on, nem a világ vége, így kimondba, vagy leírva sokkal rosszabbul hangzik.
Meg volt ugye Xbox360-on is egy Alan Wake. 😊
Na abból néznék egy Remaszter-t. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.25. 11:20:16

IMYke2.0.0.0
Az Xbox One képes csak 792@30-ra... A PS4 900@30-ra.

//első oszlop: Xbone, második: PS4

Shep
Azt is megnéztem a gépen és lehet, hogy900p de mégis marha jól néz ki.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2018.02.25. 11:15:33

IMYke2.0.0.0
"Watch Dogs 792p @ 30fps"

<#wow3><#wow1>

darkSectorxxx

darkSectorxxx
1080p...
Tudtommal nem létezik fullhd alatti játék ps4-en.

Shep
KillZone, Order meg hasonlók milyen felbontásban futnak?

darkSectorxxx
Amikoor bemész Tesla műhelyébe???? 😮

darkSectorxxx
Jó végülis nekem is elég volt. 8-9 vagy 10 óra volt. Legnehezebb fokon asszem 12 óra alatt végeztem kb.

én még játszottam volna, pláne a befejezés videót tekintve. 😊

Meg merem kockáztatni, hogy azóta sem csináltak, rendes hosszú játszható játékot, ami ehhez hasonlóan nézne ki.
Nagyon durva az az Order

Amikoor bemész a műhelybe???? 😮
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.25. 09:58:23

Shep
Én pont elég hosszúnak éreztem, ha több fejezet van akkor már tényleg unalmassá vált volna a lövölde, ez a 7-8 óra pont elég volt.

darkSectorxxx
Oreder nem szar játék, csak túl irányított, mint egy Hellblade.
Ez nem szar.

látványban pazar, a story fasza, minden fasza, egyedül max a rivdségére lehet panasz.

Killzone meg a story felén nem annnyira erős, de elég a szórakozásra, és a többi része szerintem rohadt jó.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.25. 09:49:52

Shep
Mert mivel kellett volna kezdeni? Order rajta volt a gépen, KZ mindig is érdekelt. Az Order amúgy meg rohadt jó, már csak azért megérte megvenni a gépet. (Nem érdekel ,hogy közepes kritikákat kapott, nekem bejött a többi nem lényeges)
Utoljára szerkesztette: Shep, 2018.02.25. 09:49:34

darkSectorxxx
Mitől lenne gyenge? 😄
Order, az pont hogy kurvajó.

Nem azért, de a leggyengébb exkluzívokkal kezded. Először Order, most Killzone. Annyi jó játék van. Miért pont ezeket tolod? 😄
darkSectorxxx
Jó csak ez amolyan költői kérdés volt, arra utaltam, hogy nekem nem tűnt fel ilyen játék közben. 😄

Amúgy az esetek 90%-ban az fps-ek ilyenek, csak nem ennyire szép a legtöbb, de tartalomban ennyi, azt a néhány kivételt leszámítva.
Valóban középszerű, és átlagos.
Ennek a játéknak a lényege az volt, hogy olyat műveltek az akkori gépen látványban, amihez hasonlót máig nem nagyon tudnak.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.25. 00:43:34

Shep
Gondolom, mivel az van ps4-re 😊

Tokyo Xanadu eX+ befejezve...normal ending + true ending + after story.
Extrém hosszú volt,138 óra save game alapján.

A következő project a LoH CS,csak még be kellene fejeznem a Nights of Azure 2-t,az első rész nagyon megfogott.

Szegény Prey meg csak porosodik de még a Lost Dimension is jobban leköt.
Prince23
Lehet nézni, hogy bénázok: Live - Smite