Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A VII rész előttiek közül a IV-es és VI-ost szokta mindenki dicsérni, a III. rész PC-n kissé fosport lett... végigjátszható, de vannak vele bajok, amúgy nem rossz darab, van egyfajta retros bája.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.03.02. 12:21:39
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Igen, egy (úgy tűnik) mellékküldetést nyomtam le - ~50 perces run volt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mostanában meg online kampányokat látok itt-ott, és a screenshotból ítlélve te is arra jársz 😊
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.03.02. 11:45:35

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Kedves Tőled, de én nem vagyok szakavatott szakértője a dolognak 😊)
Én csak egy játékgyűjtő vagyok, némi gémer vénával 😊
Tinman, DarkSector és a többiek jobban értenek a FF-témához 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ma esti havi váltásra nem is készülök olyan tré lesz hogy juj. A jó benne hogy a DSIII-at mind a 2 accountommal jó áron adtam el így ez a havi csomag nem nullás lesz hanem plusszos<#eljen>#eljen>
Next PC upgrade: 2022
Emlékeztetőül: Into_the_Breach
Igazán részletekbe menően én most nem mennék bele egy bővebb leírásba. Alapvetően egy nagyon jó alapokra helyezett, sokszor újrajátszható, kellően változatos körökre osztott stratégiai játékról van szó. Amiben a véletlen faktor is nagy szerepet kap és bár nagy odafigyeléssel és alapos tervezéssel viszonylag könnyen lehet benne haladni, azért van benne kihívás.
Az alábbi videóban szépen részletesen meg lehet ismerni magát a játékot és annak felépítését, sok hasznos tanáccsal kiegészítve.
ITB
Berántanék innen egyet-kettőt, de nem tudom melyiket érdemes.
Köcce előre is 😊
6 euro-t elharmadolni? 😄
izzíthatom a GeForce-ot. 😄
Nálam különben is csak ennyi látszik, mert gyakorlatilag szinte minden megvan tőlük:
Kép:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A gáz az, hogy az egész scripteltnek látszik/érződik a legnehezebb szinten. Nem, nem holmi sértettség beszél belőlem, vagy ilyesmi -- nem vagyok én gémer ász, hogy legyen bármiféle egóm a témában --, egyszerűen annyira be volt betonozva (egymást követő 3 nekifutásban is) az, hogy nekem veszítenem kell, hogy elképesztő.
S ebben a játékban ("Tales from Candlekeep Tomb of Annihilation"😉 nincs olyasmi, amit ténylegesen elhibázhatsz, majdnem minden RNG.
És akkor most idézzük fel a Gothic 1-2-öt, meg a BG 1-2-öt, hogy a Planescape-t már ne is említsem. Ügyesen próbálkoznak ezek az "újak", de nem, hogy trónt nem fosztanak, de a trónterem ajtajáig se jutnak. Ami persze még mindig egy jó játékot jelent, de nem legendát.
A többi nagy cég ezt nem meri megtenni mert az utolsó utáni centeket is kiszipjozzák lásd bundlek akár már 3/4-1 év után...
Next PC upgrade: 2022
Hát öööö... <#wilting>#wilting>
A divinity első része jó lett a második meg abszolút oda tehetö a BG mellé olyan szinten remek játékot hoztak össze a srácok.
Igaz, hogy az én hibám, hogy az elérhető legnehezebb fokozaton (Horrific) játszom (nem is jutottam még át a tutorial utáni első pályán(!), de a játék pofátlanul csal... vagyis hát a "dobókocka"... érted(!)(!)...
Két lépés után egy raptort (igen dínó) lök a pofámba, és utána folyamatosan kapom a "Disadvantage"-eket... a hősöm (Birdsong, macskalány) hiába tud 3-szor reinkarnálódni... lenyomja a dög...
Kipróbáltam: Normálon átmentem rajta, mint kés a vajon, tegnap!
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Divinity... fck RPG logic Volume endless +1.
Elérek egy helyre, duma az ürgével, közben kattintok a trade részre, nézem, van nála pénz, tekercsek, stb... na mondom lesz itt biznisz, de előbb fejezzük be vele a dumát. Meghal. Ez a szerepet, ezt parancsolta neki a script istene. Oké, vegyük fel a cuccait, hiszen volt nála egy rakat. Nem tudod. Ott fekszik. Ráviszed az egeret kiírja a nevét és ennyi. Szevasz. Ismét egy ALT+F4-es pillanat érik...
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.03.01. 19:08:57
Magyar felirat itt is játszik, mint a God of War esetében!
A modern japán kult dolgok egy részével viszont könnyű kikergetni a világból. A bakancslistán persze ott van japán, mert nagyon érdekel.
Meg a FFXV is, meglátjuk 😄
Félreértés ne essék: nem kajálom feltétel nélkül ezeket sem (anime), és a "buzis" pasi szöveggel jövőket is megértem valahol... (nem, szégyen ha valaki homofób <#buck>#buck>)... de nyugodtan állíthatom, hogy nem kizárólag Japánban érhető tettem ez a jelenség...
A JRPG és általában véve a japán felfogás egy külön világ --- fel kell fogni és el kell fogadni. Aki ezekkel nem tud együtt élni, az inkább feléjük se szagoljon, sok bosszúságtól megkímélheti magát.
Nálam, nekem meg az SZEXI - és kifejezetten kedvelem.
FF II - kimaradt
FF III - kimaradt
FF IV - kimaradt
FF V - kimaradt
FF VI - kimaradt
FF VII - a VIII-al egy lapon említeva gamer életem legjobbjai
FF VIII - a VII. résznél lásd
FF IX - Nagyon fasza rész, erősen ajánlom mindenkinek, ellenben annyira nem kötött le mint a többi ettől jobban nekem tetsző
FF X - szorosan a FF VII és VIII mögött!
FF XI - online (skip)
FF XII - Nem tetszett a furcsa látvány és harcrendszer
FF XIII - nagyon szerettem, de messze van a X mögött
FF XIV - online (skip)
FF XV - vártam rettenetesen, nagy csalódás volt
Egyrészt meghalni alig lehet, ha meg igen akkor könynen és hiába folytatod ugyanonnan, nekem nem tűnt könnyen kezelhetőnek, nincs jól ballance-olva szerintem, az egész játék nem igazán kötött le, buta küldetések szerintem.
Autókázás egy förtelem, egy NYŰG, egy pup az ember hátán, szar kezelni.
Egy pozitívuma van a látvány, ennyi részemről.
Amúgy karakterekkel nincs nagy baj, de már a legelső küldinél!!! KÜLDI, "KKKKŰŰŰLDDDDIII", mikor egy wc-n ülő faszit mentesz ki a hiánák karmai közül (vagy mik azok).
Ott éreztem, hogy itt el van baszva valami.
Ennyire igénytelen fosokat, hogy semmiben nemlátom a kohéziót, sem a szituációban, sem szegény npc, sem maga a cselekmény, annyira karót nyelt az egész, az a fapofa, az az érzelemmenteség, a grafikát meg mintha csak ilyen díszelemnek használnák.
De csepp életet nem éreztem ebben a játékban mikor ezt csináltam, mintha 2 külön fejlesztő rakta volna össze a játékban a csapatot az ellenfelekkel, a harccal.
És egy másik 30000km-el arrébb lévő csapat, akik közt egy postagalamb komunikált, az meg legyártotta volna a pályákat, a npc-kkel, meg a küldetéseknek csúfolt faszságokkal.
A FF régi X előtti részei most szégyenkeznek szerintem.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.01. 08:42:09
Hát én meg attól kapok frászt mikor egy csaj szörnyeket öl fél kilóméteres 3 tonnás fegyverekkel.
Van a játékban csaj bőven, csak a harc az férfi meló. 😊
Ha van kedvetek írjátok le, mely Final Fantasy részeket toltátok eddig végig, vagy nagyon sokáig... őszintén érdekelne!
Kezdem:
- FF I - Folyamatban PSP-n, már 20 órám benne, a felénél picit tovább vagyok már
- FF II - Soha nem toltam, nem láttam, nem tudok róla semmit, de PSP-re megvan, ott fogom letolni majd az I. rész után.
- FF III - NDS-en nagyon SOKAT toltam bele, de szégyen a pofámba, eluntam benne egy rohadt grindelős részt, pedig egész frankó volt.
- FF IV - Próbaképpen toltam talán 1 órát.
- FF V - Soha nem toltam.
- FF VI - Próba csak...
- FF VIII - Első FF élményem ever! Olyan szinten hatott rám, hogy arra szavak nincsenek. Nyilván végigtoltam, imádtam minden percét, de ha kijön a remake, azt is le fogom tolni, sőt Day1 vétel! PC-n toltam!
- FF VIII - Ha jól rémlik 2x is letoltam, de 1x 100%. Tetszett, elég érett, komoly, nem kiddie fasság volt. PC-n toltam!
- FF VIII Crisis Core - PSP only cucc. NAGYON sokáig elvittem, de végig soha, pótlom. A vicc az, hogy még a mentésem is megvan, de totál elfelejtettem már mindent, így nem is kérdés a restart.
- Dirge of Cerberus: Final Fantasy VII - Toltam, sokat, végig soha, PS2-es cucc nyilván.
- FF IX - PS2-ön toltam végig. Kellemes élmény volt, holott nem szeretem a kiddie érát különösebben, de ez bejött.
- FF X - PS2-ön toltam végig. NAGYON jó játéknak éltem meg, nagyon szerettem!
- FF X-2 - Day1 vétel volt. Életem egyik legrosszabb vétele. Talán 40%-ig vittem, majd beleuntam a totális FF X helyszínek ismétlésébe. Rip off cucc. Fogalmam sincs valaha végig fogom-e tolni...
- FF XI - Elhiszem, hogy jó, meg is vettem eredetiben, de végül eladtam mert a párkapcsolatomat fontosabbnak éreztem. (MMORPG.)
- FF XII - Wishen van.
- FF XIII - Megvan, nem toltam, szeretném.
- FF XIII-2 - Megvan, nem toltam, szeretném.
- FF XIV - Azt mondják zseniális én meg azt mondom, hogy akkor főleg jó, ha elkerülöm, mert ez is MMORPG. Aki tolta/tolja, írhatna róla egy + - -os esszét ide. Thx :-)
- FF XV - Veszem és nem várok majd nagy akcióra... olyan 5k körül jöhet, az szerintem max 1 év.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.03.01. 08:28:27