Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voltan
Elkezdtem a Kingsglaive-et. A sztoriról egyelőre nem tudok sokat mondani, nem tűnik rossznak, de a production value az odaver nem kicsit.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

darkSectorxxx
Hát nézd meg Dante-t.
Mekkora figura.
Laikus szemnek egy buzi vigjáték amúgy. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Voltan
Jar Jar. Értem.

Láttam pár animét, olyan is van, amit nagyon szeretek - Hellsing pl. Na, belenézek az elsőbe is.

darkSectorxxx
Japóknál minden komoly akár horror-ban is van poénos karakter, vicc, az MGS játék a erről is híres pl. Ez a japó stílus egyik védjegye. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Jah néztem, nem kezeli az ékezetet ez a sg ezek szerint, mert én jól írtam be. 😄

IMYke2.0.0.0
"Amúgy az a szőke srác, az konkrétan szellemi fogyatékos?"

Nagyon nem.

A Kingsglaive: hightech (itt-ott azért spórolós) Computer Graphics animációs. Csodaszép tud lenni. = a teljes háttértörténet
A Brotherhood meg a Hercegről szól, és a barátairól... = Final Fantasy XV

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Csak szólok, hogy az aláírásod így néz ki:

""Kicsi a patkány, de er?s!" 😄 "Ingyen sor, nem sor!" 😄" ez helyett: ""Kicsi a patkány, de erős!" 😄 "Ingyen sor, nem sor!"😄"

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Voltan
A Brotherhoodot kezdtem el, de akkor leszedem a másikat. Igazából csak azért kell, hogy eldöntsem, megvegyem-e a játékot.

Amúgy az a szőke srác, az konkrétan szellemi fogyatékos? A másik három még OK lenne, de ez...

IMYke2.0.0.0
Jó tanács: előbb a Kingsglaive... hogy érts is valamit a háttérből. Aztán a Brotherhood...

darkSectorxxx
Nem segít az sem, mindeig buziságnak fogod nézni a badass apán stílust. 😊

Amúgy nagyon gáz a jáétk, ha még a stílusa sem tetszik, háát. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.10. 11:34:18

Voltan
Ja, a "puzievagy" dolog? 😄
Megnézem a Brotherhood animét, oszt meglátom 😊

darkSectorxxx
😄 nekem végig alma marad már.
És a 3. részben Almavető...huh azzal mennyire csalás lesz a játék. 😄

darkSectorxxx
Akkor lehet én hallottam rosszul, én kutyafélére emlékeztem. 😄

darkSectorxxx
Nem fog sz tudni.
Mert egy nem létező dolog fog zavarni a játék elejétől a végéig. 😊

IMYke2.0.0.0
"The protagonist of the series is an anthropomorphic bandicoot named Crash, whose quiet life on the Wumpa Islands is often interrupted by the games' main antagonist, Doctor Neo Cortex, who created Crash and wants him dead. In most games, Crash must defeat Cortex and foil his plans for world domination."

Fpocok
És nem alma, hanem wumpa fruit.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman
Na mondom én, hogy nem róka, meg kutya szegény :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Dzsini
A Bandikutfélék egyik tagja 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

IMYke2.0.0.0
Nézd meg a két anyagot, és érteni fogsz mindent -- ha a filmek után még érdekel a történet, akkor ajánlott vétel a játék.
Ha a Brotherhood közben/után spirálmozgásba kezd a gyomrod, akkor biztosra veheted: a FFXV játék nem fogja elnyerni a tetszésed.

Tinman
Szerintem az nem kutya, hanem erszényes rágcsáló, ami valahol a patkány/mókus vonallal áll rokonságban.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Voltan
Hmmmgen, de ugyanakkor meg az összes többi aspektusa marhára érdekel. Az előbbieken meg alighanem felül tudok emelkedni... Remélem

darkSectorxxx
Ez miatt skip-eld a játékot. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.10. 10:41:24

darkSectorxxx
Ja, akkor hanyagolni kell. Nekem könnyebb a dolgom a szamomra legaranyosabb, szerethetőbb figura ez a kutya. Tévesen hiszik sokan, hogy ez róka. 😄

Valami sivatagi kutyaféle asszem. Igazából.

Akkor szerintem hagyd.
Figy ezzel az ég vilagon semmi baj, én se szeretek sok yan játékot, vagy nem érdekel, ami a többség szerint kultjáték, classikus.

És én tudom a legjobban milyen az mikor egy játékban eleve az irányítható karakter már unszimpatikus.

Voltan
Értem, hogy effektíve nem a kolbászra gerjednek, de kábé annyira tűnt elsőre férfiasnak és szimpatikusnak a banda, mint egy rakás metrokexuális
hipszter egy barista találkozón 😄

IMYke2.0.0.0
Engem nem is izgat a játék. A főszereplő kutya/farkas(?) sem szimpi már.

darkSectorxxx
Majd most megtudod mikor meglessz a 100%.
A platformerek Dark Souls-a.

Csak az első részének az első pályát csináld meg 100%-ra. 3 kristály.
Utána rájössz. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.10. 10:36:16

IMYke2.0.0.0
Ha még nem láttad, akkor a játék megértéséhez, a ráhangolódáshoz:
- Kingsglaive: Final Fantasy XV (2016)
- Brotherhood Final Fantasy XV (2016)

Első: a lány, a második: a fiú szálát fejti ki igazából.

darkSectorxxx
Nem szabad megvenned. 😊

IMYke2.0.0.0
"Mennyire idegesítő ez a vonal a játékban?"

Nincs ilyen vonal benne.
A Herceg és a barátai utaznak együtt. Nincs benne "melegség". Sőt, a srácok bajtársak is.

Tinman
Kisjányok'!

Az megvan, hogy a Humbliban kapható God Eater 2: Rage Burst, az valójában tartalmazza a God Eater: Resurrectiont is?

- Igen, 2 külön játék!
- A God Eater Resurrection pedig a God Eater Burst remake-je, ami meg az eredeti God Eater kibővített verziója!
- A God Eater 2: Rage Burst a sima God Eater 2 kibővített verzája!
- Igen, gyak. a teljes God Eater élmény a tiéd vicc pénzért!
- Fck yeah!
- Még mindig nem vetted meg és csíped az ilyesmit? Há' anime sorozat is van belőle-e!

God Eater: Resurrection

God Eater 2: Rage Burst

Voltan
Srácok, nagyon szemezek a FF XV-el, de kicsit félek a karakterektől, meg a "Túl a barátságon" vonaltól. Ez a meroszexuális téma nem zavar különösebben, igazából a leszarom kategória, de azért egy játékban nem szeretnék órák tucatjain át ezzel foglalkozni...😄

Mennyire idegesítő ez a vonal a játékban?
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2018.03.10. 10:26:03

Uh...ez igaz. Erre nem is gondoltam. Az Activision-t amúgy se szívesen támogatom. Akkor majd egyszer valamikor egy szürke oldalon.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Tinman
Ugh... imádom. Toltam anno PS2-ön is, sajna végig nem tudtam vinni, béna szar voltam.

Az a jó benne, hogy aki szereti a platformer cuccokat, az a Crasht bajosan tudja ignorálni, mert mesteri benne a pályatervezés, a hangulat, színvilág, zene, art, minden egyben van ahhoz, hogy egy kiváló és szórakoztató cucc legyen és az is. Ja és a kihívás is tisztességes benne, de semmi olyan, amit ne lehetne leküzdeni.

IMYke2.0.0.0
Őszinte leszek: nem értem, hogy mi a jó a "Crash Bandicoot"-ban... Bocsánat, én nem vagyok tipegő-korom-óta-gémer... 😞

grebber
Activision...évezredekig 40 euro lesz max kap majd 50%-ot.... 5-öt még érne ránézésre.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.03.09. 23:13:16

Next PC upgrade: 2022

Amúgy Steam-en lehet előrendelni a Crash Bandicoot-ot 40 euróért. (július 10-én jön)

Nekem jó lesz jövőre is 10 euróért.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

"és a kiegészítője"

Ez jó! 😄

Emberek, bizonytalan ideig ingyenes az Amnesia és a kiegészítője steamen, csapjatok le rá, én már megtettem 😊
Scooter
Köszi! <#taps> <#pias> <#worship>
3Error
Scooter !

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Tinman
Oh, értem, thx!

Mindegy, azért jól jött :-)

TBTPumpa
Azt a Ranked mód elcseszése miatt adták (amiatt sem jelentették még be az új kiegészítőt), a tegnapi problémáról nem írtak még kompenzációt, de az csak EU probléma volt. Kompenzáció akkor van, ha US területen is problémák vannak (lásd ranked mód). Illetve majd még hónap végén kapsz 3db free packot a StarCraft-os Brawl keretében. EU-t nem szereti az Activision, ahogy a Disney sem, de ez már más téma.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.03.09. 13:00:02

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Az árához képest tényleg hihetetlen jó játék mind a kettő. Nekem a Returns 20, a Dragonfall 45 óra volt úgy, hogy sztem pár mellékküldit kihagytam, viszont a szövegeket kicsit többet kellett bogarásznom illetve úgy rémlik, voltak benne húzósabb harci helyzetek is. Sajnos az SR rendszerét egyáltalán nem ismerem, igy pl a mágiába nem mertem belekontárkodni, viszont a Mátrix tetszett.A játék tényleg sokat fejlődött a két rész között, a Hong Kong is meg van, de azt valamiért még be sem aktiváltam sztem Steam-re.
10? 😄

Még csak éppen hogy elkezdtem, szóval még korai véleményt formálnom.
jarlaxxe
9,5...az igen, akkor a hong kong mennyi lesz nálad? mert az lett a legjobb a trilógiából, szvsz.

Tegnap végére értem a Shadowrun Dragonfallnak is. A #299313 hozzászólásban említett bugot leszámítva, csak szuperlatívuszokban tudok a játékról beszélni. Rengeteget fejlődött a Returnshöz képest. A harc az, amin a legkevesebbet változtattak, de ez a rész nem is igényelt annyi fejlődést. Ami a számomra legtetszetősebb újítás volt, h random, személytelen, pénzélt felbérelhető társak helyett itt már állandó partnereket kapunk, akik személyiséggel rendelkeznek, háttér történetük van és hozzájuk kapcsolódó küldetések is. Ez a része olyan volt, mintha egy Bioware játékot játszanék. Emellett a játék kapott csomó mellékküldetést, valamint a főküldetések is változatosabbak, érdekesebbek és a sztori, valamint a választási lehetőségek is érdekesebbek. A hossza is rendben van. A Returns röpke 12 órájához hasonlítva, ezt 30 óra alatt játszottam végig. Ha az első rész egy 7-es volt. akkor ez egy erős 9,5.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2018.03.09. 12:30:36
Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Scooter
Starcraft Remastered-ben és a Starcarft 2-ben nem vettem észre, hogy a 20th Anniversary évfordulón kívül adtak volna valamit. Azok meg már előtte való nap megjelentek, amikor beléptem. Persze lehet, hogy 2-ben adtak valamit kompenzálásként, de én nem vettem észre. Akkor már a főmenüben feljött volna az ingyen cucc, mint ahogy az előtte való nap a 20th Anniversary-nél.
Tinman
3 db. free packot adott is HS-ban a kellemetlenségek miatt. Korrekt.

Gondolom a többi multis címükben is adtak valami giftet nem?

Scooter
Szerencsére este viszonylag gyorsan helyreállt a Battlenet.