Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Talán azért, amit Nic (k-t nem használ) is mondott, és azért, amit láttam is... FC v3.5-nek tűnt...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: lalakov, 2018.03.20. 19:27:13
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Amit a többsávos zenéből ki lehetett hozni akár C64-en, akár Amigán, azt Jeroen Tel kihozta - és máig aktív
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
As you all have been curious about Agony we do have some information for you. Sadly we have to inform you that March 30th will not be the release date.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.03.19. 00:54:10
[merlinw.org]
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nem.
Azért arra kíváncsi leszek ,hogy az intel és az FTC
Kíváncsian várom mit hoz majd a jövő...
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.03.18. 10:48:35
Next PC upgrade: 2022
960-ról nem érzem még a késztetést, hogy videokártyát cseréljek
"Nulla tenaci invia est via"
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.03.18. 09:43:22
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
#299483: FHD maxon azért végre csak meglesz a 2080Ti vel mindenben a 60 fps. Bár erősen kétlem sok esetben ezt a dolgot ,de majd kiderül<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.03.18. 09:43:48
Next PC upgrade: 2022
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Parasite Eve 2, best game EVER!
Utoljára szerkesztette: MarkBlade, 2018.03.18. 09:37:01
Entry-level GT 1030
Mid-range GTX 1050 - GTX 1050 Ti - GTX 1060
High-end GTX 1070 - GTX 1070 Ti - GTX 1080
Enthusiast GTX 1080 Ti - Titan X - Titan Xp
Itt high-end, úgyhogy tulajdonképpen ott is elfér, de van egy felső kategória feletti kategória is, úgyhogy...
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Na, ez sokat segített... egy GTX 1070 Ti például középkategóriás... egy 1060-as alsó közép és egy 1050-es az alsó... csak a "kurrgen" VGA-k között...