Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ilyenkor mindig eszembe jut a kérdés: vajon milyen géppel küldi, aki ezt írja...?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Rövid steam vélemény: Katt
És még jól is van optimalizálva:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2018.03.17. 23:11:51
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
@ Tinman, tény, hogy interaktív film, de most nekem piros a tenyerem... (festés) Ilyenkor mi van? <#idiota>#idiota>
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Why so serious?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Na ez elég jónak tűnik eddig, kíváncsi leszek az agyturkász mit hoz ki a végén 😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A robotos témával nekem is volt gondom, a távirányítóval, pedig nyilván a manual is nálam volt, tudtam mit kellene tenni, csak éppen nem jött be. Ott nekem az volt a bajom, hogy 4x reload kellett, mert mind a 3 tagot meg akartam menteni, de egyik mindig hamuvá lett, mert rusholt a baromja. Végül összehoztam.
Sok ilyen van benne, hogy azt hiszed, hogy majd más lesz a szöveg egy quest után aztán lfszt. Legjobb példa erre a légió nagyképű parancsnoka, aki amúgy tart a tudjukkitől, de miután levered? Leszarja.
Ma jól haladtam, már a jeges téma legvégén tartok. Tök hullámzó a játék. Néha epic. Tényleg. Néha meg prosztó, legalja.
Amúgy elmentem futni a kutyámmal, aztán egyszer csak beszélő hóemberek vettek körbe, majd bezártak. Nem igaz, hogy nincs egy telefon, mert telefonálni akarok...
Divinity. Original. Sin. Sigh -.-
Én például biztosan végig fogom játszani, ha lesz gép, még úgy is, hogy JuhTyúkról is, meg PSN Now-ról is ismerem.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Meg a kuldiket emlitenem meg mint amin erosen meglepodtem. Vhogy alapbol ugy voltam vele h biztos tobbfelekepp is megcsinalhatoak igy mikor az elszabadult robotosdinal a cicafiju megemlitette h ha tudom akkor hozzam mar vissza Mikrobit, itt egy taviranyito meg egy manual gondoltam megprobalom. Okes, jon a bossharc. Pislogok elsore h miazedesjonenikejet keres rajta elohalott, nem ugy volt h meg azokat is elkergette? Na mind1, lassuk a kapcsolot. Kozelebb kell menni. Anyad, szal harcban kell hasznalni ... Okes, feltoltik kakaoval a dogot, vari eloremegy batran a kapcsoloval h "nyinyinyi, fegyver kikapcs, szarjal sunt!" Reakcio: 'aaaaa, nem mukodik semmi, csinaljatok vmit' rikacsolas, majd mikor rakerul a sor ramlo egy bazinagyot. Nezek bamban h akkor kikapcsolt cuccal hogyisvanez, de mondom na megegyszer mert hat biztos extra piros pontot er ha megkimelem a badogdobozt. De detto ugyanez. Kov otlet, CC-zni a botot es azalatt kifingatni a hencsiket hatha akkor triggerelodik vmi. Semmi. Probalkoztam meg tobbfelekepp amikor meguntam es rakerestem YouTube-on. Persze az osszes unotthangu, fontoskodo narratorut megtalaltam szal erosen beleporgettem tobbe lenemitva de mindenhol csak azt ecsetelik h kell leutni, azt sehol h lehet 'eletben' hagyni. Meguntam ezt is szal elolvastam wikin a kuldit addig ahol jartam es lass csodat annyi van h le kell csapni es kesz. Neztem h erre mi a francnak kellett akkor annyi video, az sima ugy. Oke, lezuzok mindenkit, megmentek mindenkit, quest ugy folytatodik h keressem meg a 3 megmentett csavot akik mentek a legiohoz seb ellatas celjabol. Nezelodok a taborban, sehol senki. Odamegyek az irnokos, feladatkirovos csajszihoz de nincs uj parbeszed. Fomuftihoz, detto ugyanez. Cicafiuhoz de semmi opcio h bocsika, inkabb megis femforgacsot csinaltam a szarodbol. Mondom anyad es ujra wiki. Hat lent van bmeg a pinceben a fazon es a kincstarat orzi mert h egybol be is lepett katonanak. (aki meg addig orizte szabira ment) Koszicsezdmeg a luvnya miert nem tudott ket szot kinyogni errol.
Azota ugy vagyok h ha vmi tok logikus de megse sikerul akkor egybol wiki mert hat a franc se akar foloslegesen idothuzva anyazni.
Utobbi btw igaz a craftingra is.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Simán elképzelhető, hogy a bundli pályára kényszerítenek...
Viszont: https://www.cdkeys.com/pc/games/starcraft-ii-2-legacy-of-the-void-pc-cd-key - 17,19 € = ~5360 Ft
Ezt ajánlom átolvasásra, minden benne van: divinity-original-sin-ee
Csak annyit még, hogy nekem arcon csapós volt az is, hogy az íjászom nyilak nélkül lövöldöz! LOL!
Igen, a speciális sebzésű nyilakat külön kell kiválasztani és kilőni, de az alap nyilak? Azok csak úgy vannak. Benne az éterben. Onnan veszünk el végtelen számút.
Ettől függetlenül egész jól elvagyok a játékkal, de az apró baromságai néha eléggé felhúznak. (Én most a Cyseal után járok a "jeges vidék" bő 70%-a már felderítve.)
Act2 elejen tartok per pill ... leszogeznem h tetszik a jatek es tervezem befejzni de valoban sok helyutt eleg fapados ahogy operal.
a ko-papir-ollo sztem zsenialisan otletes megoldas amugy amig a 2 jatekos kozott eldontendo parbeszedekrol van szo de azon kivul valoban marha ostoba es marhara elertekteleniti pl a charm kepzettseget. (amig nincs legalabb 5 pont a charm/int/reason-re "meggyozeskor" konkretan semmi elonye leszamitva h mindenki jobban kedvel kicsit igy olcsobban csereberel ha vmilyen oknal fogva megse ellopnank tole minden mozdithatot) de engem bevallom nem ez zavar a legjobban mert amugy is a harcon van a nagyobb hangsuly (eddig legalabbis ugy jott le). itt viszont fajdalmasan szembetuno (fokepp mivel BG1et toltam ujra kozvetlen elotte) h nincs formacio. aki az F1re jon be az van elol, punktum. es ez harc soran (marha mindegy hogyan probaltunk elotte helyezkedni) is igaz mivel mindenki szepen mogefut fuggetlenul attol h pl mereg, tuz vagy hasonlo jatekosbarat cucc van a delikvens hataban jelenleg. (tok jo egybol utni a quickload-ot mert a banda a harckezdessel "lefelezte" magat)
a masik h ertem h ez egy tisztes rpg de h miert kell annyira hanyhattesni tole az nincs meg; kivaltkepp a sztori az amit nem ertek miert van annyira magasztalva mert eleg bena klisekkel van feltoltve sajnos. (elso akivel osszefutunk a pirosruhas gonoszjany akit ha a megerzesem nem csal majd kergethetunk a jatek vegeig mig
Next PC upgrade: 2022
https://fr.gamesplanet.com/game/far-cry-3-uplay-key--1084-1 - 7 euro = ~2180 Ft
Új anyagot hoztam az ismerősödnek. Sajna nem haladok gyorsan egyéb, az élettel nehezen összeegyeztethető dolgaim miatt, de azért haladok Divinity Original Sin-ben.
1. Van egy teremtmény. Rab. Kiszabadítom. Persze harc árán. Rögtön mentési lehetőség nélkül be is tolja a párbeszédet vele. Hálás. Nagyon. Majd eljutunk oda, hogy akkor segíthetne egy ojjektumba való behatolásban. Nem találod ki? Kő, papír, olló jött. Na de nekem közben még magasabb lett az intelligenciám, magasabb a karizmám, a fő karim egy géniusz. Kezdek is magasabb érvelés értékkel! Zsinórban 3x rontok a kő, papír, faszomon. Elbukom. Erre közli a kiszabadított rab, hogy inkább akkor talán ő most nem segítene. Tudom töltsem vissza a harc és a kiszabadítás, meg a duma előtti részt. Röhej!
2. Megy az epik zene. A hőseim az imént vágtak le egy bosst, a harc simán volt 15 perc! Túléltem hős vagyok. Nyomáskapcsolók. 4 db. Az inventorymból pakolok rá cuccot. Le se szarja. A vasrudat se. Mit fogad el? A karim súlyát, vagy hordót, vagy ládát. Most éppen kilóméterről ládákat hordok a kapcsolókra. Időhúzás. Értelmetlen fasság. Legalja purdé megoldás.
Közben a játék viszont jó! Érdekes. Szórakoztató. Milliónyi tárgy, varázslat, lehetőség. És akkor rendre azt csinálja, hogy felépít egy csodás, már majdnem Baldur's szintű érát, majd előveszi a farkát és egy öleset ráveret.
Nem értettem a játék elején levő logo-t először: Komoly marcona lovag. Majd egy ilyen tapadós játékpuskából kilőtt lövedék csapódik a fejébe. Ezt minden alkalommal látom, amikor indítom a játékot. Már megértettem. Ez direkt ilyen. Szerintük ez VICCES. Szerintük ez POÉN. Szerintük ez a helyes út egy amúgy tök komolyan vehető RPG-ben. Pffff...

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.03.15. 19:57:55
A lényeg, hogy valami nagyon fura hibriddel operálnak, és hát elég pár cikket elolvasni ahhoz, hogy tudjuk, hogy nagyon beteg a japán társadalom. Ugyanakkor pedig benne van az is, hogy sok szempontból előrehaladottabb, mint a miénk, ezért elég szép lakmusz papírként működik, látni lehet, hogy mi lesz itt 15-20 év múlva. Illetve nem, mert a mi demográfiai és szociális problémáinkat ugyebár meg fogják oldani a remek közel-keleti és afrikai bevándorlók 😄
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Én úgy látom, hogy nem "majmolnak". Már szerves része a kultúrájuknak az amerikanizmus.
A modern fiatalok ráadásul nem is tudnak már nélküle élni.
Illetve rosszul fogalmazok. Ha megnézünk egy klasszik japán filmet, vagy elolvasunk egy olyan klasszik japán mangát, mint mondjuk a Lone Wolf and Cub, akkor csomó olyan dologba futunk bele, ami európaiként szinte érthetetlen, de ennek ott és akkor megvan a maga magyarázata, és ha az ember belegondol, akkor teljesen logikus, csak más. Ettől is nagyon érdekes az egész, már a kultúra. Viszont a modern dolgaikban az az érzésem van, mintha majmolni próbálnák a nyugati kultúrát, és az itt bevett szociális normákat ami viszont számomra nem működik, mert kilóg a lóláb, nagyon. Ettől függetlenül élvezem a játékot, és szinte minden aspektusa tetszik. Az elején vagyok még viszonylag, és nem bántam meg, de rendszerint ilyenkor ott van bennem az az érzés, hogy két világot próbálnak vegyíteni, és itt-ott eléggé torz, és fura a végeredmény.
A játék ettől függetlenül tetszik nagyon, szóval ez nem game breaker nekem.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2018.03.15. 17:23:34
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
* Final Fantasy II --- Platform: Famicom - <1988.12.17>1988.12.17> --- Single Player -
* Final Fantasy III --- Platform: Famicom - <1990.04.27>1990.04.27> --- Single Player -
--- 2014-ben: Windows, STEAM -- az android verziót dobták át.
* Final Fantasy IV --- Platform: Super NES - <1991.07.19>1991.07.19> --- Single Player, MP -
--- 2014-ben: Windows, STEAM -- az android verziót dobták át.
* Final Fantasy IV: The After Years --- Platform: WiiWare, PlayStation Portable, iOS, Android, Microsoft Windows - <2008>2008> --- Single Player, MP -
* Final Fantasy V --- Platform: Super Famicom - <1992.12.06>1992.12.06> --- Single Player, MP -
--- 2015-ben: Windows, STEAM -- a mobilverziót dobták át.
* Final Fantasy VI --- Platform: Super NES - <1994.04.02>1994.04.02> --- Single Player, MP -
--- 2015-ben: Windows, STEAM -- az android verziót dobták át.
* Final Fantasy VII --- Platform: PlayStation, Microsoft Windows, mobil, PlayStation 4 - <1997.01.31>1997.01.31> --- Single Player -
* Final Fantasy VIII --- Platform: PlayStation, Microsoft Windows - <1999.02.11>1999.02.11> --- Single Player -
* Final Fantasy IX --- Platform: PlayStation (később: mobil, Microsoft Windows, PlayStation 4) - <2000.07.07>2000.07.07> --- Single Player, MP -
--- 2016-ban: Windows, STEAM -- az android verziót dobták át.
* Final Fantasy X --- Platform: PlayStation (később: mobil, Microsoft Windows, PlayStation 4) - <2001.07.19>2001.07.19> --- Single Player -
--- 2016-ban: Windows, STEAM -- mint "Final Fantasy X/X-2 HD Remaster"
* Final Fantasy XI --- Platform: PlayStation 2, Microsoft Windows, Xbox 360 - <2002.05.16>2002.05.16> --- MMORPG -
* Final Fantasy XII --- Platform: PlayStation 2 (később PlayStation 4, Microsoft Windows) - <2006.03.16>2006.03.16> --- Single Player -
--- 2018-ban: Windows, STEAM -- mint "Final Fantasy XII: The Zodiac Age"
* Final Fantasy XIII --- Platform: PlayStation 3 (később: mobil, Microsoft Windows, PlayStation 4) - <2009.12.17>2009.12.17> --- Single Player -
--- 2014-ben: Windows, STEAM
* Final Fantasy XIII-2 --- Platform: PlayStation 3, X360 (később: mobil, Microsoft Windows) - <2011.12.15>2011.12.15> --- Single Player -
--- 2014-ben: Windows, STEAM
* Lightning Returns: Final Fantasy XIII --- Platform: PlayStation 3, X360 (később: mobil, Microsoft Windows) - <2013.11.21>2013.11.21> --- Single Player -
--- 2015-ben: Windows, STEAM
* Final Fantasy XIV --- Platform: Microsoft Windows - <2010.09.30>2010.09.30> --- MMORPG -
* Final Fantasy XV --- Platform: PS4, Xbone (később: Microsoft Windows) - <2016.11.29>2016.11.29> --- Single Player -
--- 2018-ban: Windows, STEAM -- mint "Final Fantasy XV: Windows Edition"
PC-n eddig nem volt az a részükről.
Az elmúlt években hozták át a régebbieket is, a konzol verziók után sok év(akár évtizednyi) távolságból. A XV és az újabbak utána (remélhetőleg már) nem lesznek konzol-foglyok.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.03.15. 14:00:53
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Aki egy kicsit is benne volt a gamingben, az nagyon is tudott a létezéséről, nem dugta el senki, új IP-hez képest a Square valamennyire reklámozta is. Konkrétan akarnod kellett, hogy akkoriban elkerüld a vele kapcsolatos híreket. Itt az SG-n is pörgött egy ideig a játékos és konzolos topikokban.