Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS4 Pro - 127000 Ft (GoW-al együtt).
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Vannak rendes,konstruktív ügyintézők akik nem képviselik a szokásos agyhalott vonalat. A telenoros előfizetésemet konkRÉTan le se tudtam mondani,se írásban,se személyesen...csak akkor ha már beszéltem (majd ha ő hív) az aktuális rábeszélő emberrel és ő is rábólint. Cimbim felesége peres ügyvéd olyan irodánál akik német cégek ügyeit intézik itthon,jól ki lettem röhögve,miért nem raktam zsebre 500-600 ezret szerződésszegés miatt. Sajnos a csóró paraszt mint én szabadulni akar nem perelni 😊
Visszanézve soKK lett,sry.
Egyébként meg 2-3 éve megtehette a HB hogy szól a lejáró kupon miatt, megtehetné most is.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2018.04.18. 18:32:03
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Havonta mindenestül kb. 4000 forintot kapnak tőlem, és összesen 2 szolgáltató van a házunkban.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Haver évekig fizette a 11990ftot a netért mert a szolgáltató nem mondta hogy haver már kb 2x árat csökkentettünk és a hűségidőd is lejárt..
Humblehoz jöhetne megint a 20$-os előfizetés modosító bonus már rég volt😊
Next PC upgrade: 2022
Nem igazán ismerem ezeket a multi cégeket... bár ha belegondolok, az előző munkahelyem is egy eredetileg amerikai székhelyű cég volt, és hát... nem tudom mennyire volt törvényes/szabályos a működésük. De hát pénz beszél.
2. A 10%-os kuponod "X"-el ki tudod venni vásárláskor, így látni fogod, hogy mennyibe kerül. Egészen pontosan: 7.49 euro.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.04.18. 15:04:27
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
És ha már szóba került, valaki, aki nincs feliratkozva a havi bundlira, megmondaná mennyibe kerül neki a Phantom Pain? Mert ugye a feliratkozók kapnak +10% engedményt a store-os árakból, csak éppen sehol nem láttam, hogy ezt levonták volna belőle. Nem mintha ez befolyásolta volna a vásárlást, de a Wallet-et is büszkén reklámozzák, azt se kaptam még egyszer se, meg most szemet szúrt ez a 10% kedvezményes dolog is.
Soha, de soha ennyire rugalmatlan, gyalázatos supporttal még nem volt dolgom. Soha. Ez nem support. Ehhez képest a G2A nem, hogy szürke banda, de patyolattiszták!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mondtam nekik, hogy talán nem ártana még feliratkozás előtt felhívni a figyelmet erre az elég fontos dologra. Gondolhatjátok, mennyire látszik most is... akkor ugye nem lehetne lehúzni az olyan hülyéket, mint én.
Utoljára szerkesztette: Llajti, 2018.04.18. 10:52:37
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2018.04.18. 09:56:45
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Meg olyan szokott lenni, hogy rövid ideig ingyenes valami (48 óráig), de azt be kell húzni. Aztán ott a GOG connect, de azt is neked kell berántani, ami megvan steam-en.
Ugye visszavonták a 3 játékot a májusi bundliból, de egy büdös szót nem szóltak róla! Gondoltam így lassan 1 hét után rákérdezek, hogy mi van a refunddal:
"I'm sorry for any confusion, but the reason why your keys were revoked was that you had opened a dispute with PayPal. In doing so, since your payment is being disputed the keys are automatically revoked.
However, if you decide to cancel this dispute I'd be happy to help get that annual plan reactivated. Just let me know and I can get that going!"
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.04.18. 07:37:05
Next PC upgrade: 2022
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
1 nap 3 óra 50 percig él még az ajánlat, ha érdekel valakit.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2018.04.17. 14:04:58
Ezzel a fejlesztővel kapcsolatban régen csak egy probléma volt,gigantikus mennyiségű japán szöveget fordítottak le nekik gyorsan,hulladék módon. PSP-n a LOH 1-2-3 olyan dialógusokat tartalmaz agyad eldobod néha 😄
Amúgy köszi az infót,Disgaea is nagyon sok negatív kritikát kapott,mégis a PC verzió a legjobb imho.
Ys.VIII.Lacrimosa.of.Dana-CODEX // Must have és teljesen elfelejtettem...
Dark.Rose.Valkyrie-CODEX // Azt se tudtam,hogy létezik de minden IF game jöhet.
Persze ha nem lenne tele a Steam fossal lehet meg is találnám ami kell nem hetente átpörgetni 500 hulladékot.
Tudom a rage nem szép de tényleg tele a tököm,és ha kiráznám + lőnék róla 2 képet fel is rakhatnám mint "fasz cry 5" kicsit kikockáznám és a steam quality control rászabadítaná a népre. GL&HF
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Utoljára szerkesztette: wantonly, 2018.04.15. 19:49:31
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2018.04.15. 13:14:30
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Metro Redux Bundle 4.99$ !
Ennyiért tényleg nem szabad otthagyni.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2018.04.13. 09:40:26
Bár lehet, hogy csak én gyanakodok mindenre... <#vigyor1>#vigyor1>