Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Konzolokszervize - új PS4 konzol vásárlásakor God of War-t csomagol mellé!
PS4 Pro - 127000 Ft (GoW-al együtt).

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Csak,hogy valami topikbavágót is írjak Ys VIII tökéletesen fut (60 FPS,nincsen crash). Ok szar a port még,4K-t akar skálázni,V-sync gondok,de aki PC user és ezt nem tudja megoldani az vegyen konzolt csak kurva figyelmesen olvassa el a használatit nehogy rosszul dugja be,a végén még fordítva indul el,kigyullad,mindenki meghal kegyetlen kínok között. O.o
IMYke2.0.0.0
<#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Röhögni fogtok vagy sírni nem tudom,de én most,hogy gariztattam a telefonomat csak úgy tudtam rendezni a számlámat ha úgymond veszek valamit. Rendes volt a kislány,berakott egy új csomagba (ami nekem volt már nem létezik annyira alap) + rakott hozzá vezetékes telefont + megmókolta netemet amit nem is vehetnék (pusztulat Agárd falván Adsl-t kötnek le 2018ba...UPCnek van fönt madzag de ők csak TV-t adnak GG) így kábel után fizetek. Olyan 4 rugóval lett vékonyabb a számlám és mivel ez 1 év "hűség" hamarabb jár le mint a régi.
Vannak rendes,konstruktív ügyintézők akik nem képviselik a szokásos agyhalott vonalat. A telenoros előfizetésemet konkRÉTan le se tudtam mondani,se írásban,se személyesen...csak akkor ha már beszéltem (majd ha ő hív) az aktuális rábeszélő emberrel és ő is rábólint. Cimbim felesége peres ügyvéd olyan irodánál akik német cégek ügyeit intézik itthon,jól ki lettem röhögve,miért nem raktam zsebre 500-600 ezret szerződésszegés miatt. Sajnos a csóró paraszt mint én szabadulni akar nem perelni 😊

Visszanézve soKK lett,sry.
Akkor férjen el még egy. Mi is mindig kapunk értesitőt, és talán 2-3 évente személyesen is kijön valaki a Tékomtól. Nekik is fontos hogy hűségidős legyen az előfizetőjük, hiszen azzal járnak jobban. De gondolom ez attól is függ, hogy az adott régióban mennyire lusta a főnök. Nem biztos hogy az ország egész területén ugyan úgy kezelik a vevőket. Már csak azért se, mert vannak területek ahol választék sincs, ott ugye minek legyenek rámenősek?
Egyébként meg 2-3 éve megtehette a HB hogy szól a lejáró kupon miatt, megtehetné most is.
Dzsini
Az írja / küldi az emailt, aki sok éve még édesanyámmal szerződött itt, személyesen - azóta már az én nevemen van az előfizetés, de fenntartotta a jó szokását. Tudom, hogy nem általános a dolog (sőt), de gondoltam egy kellemes ellenpélda elfér 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

3Error
Érdekes. Nálunk a net/telefon és 2 előfizetéses mobil is Telekom-os (Matáv/Westel 450 óta), mégsem szólnak soha... Evvan'. <#vigyor5>
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2018.04.18. 18:32:03

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Dzsini
Nekem minden évben 1 hónappal a hűség lejárta előtt (internet, Telekom) küldenek egy emailt, hogy lassan vége a hűségnek, ezek az ajánlataik, ha hajlandó vagyok újabb legalább 1 éves hűséget vállalni: és ajánlanak az aktuálisan kaphatóknál kb. 10%-al olcsóbb csomagokat, azonos és nagyobb méretben is.

Havonta mindenestül kb. 4000 forintot kapnak tőlem, és összesen 2 szolgáltató van a házunkban.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

3Error
Kb. minden szolgáltatónál ez megy, net, mobil, telefon, biztosító, etc...

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

grebber
Miért szólna hogy lejár? 😊
Haver évekig fizette a 11990ftot a netért mert a szolgáltató nem mondta hogy haver már kb 2x árat csökkentettünk és a hűségidőd is lejárt..

Humblehoz jöhetne megint a 20$-os előfizetés modosító bonus már rég volt😊

Next PC upgrade: 2022

Köszi, tényleg 😄 Csodálom hogy ez automatikus.
Nem igazán ismerem ezeket a multi cégeket... bár ha belegondolok, az előző munkahelyem is egy eredetileg amerikai székhelyű cég volt, és hát... nem tudom mennyire volt törvényes/szabályos a működésük. De hát pénz beszél.
Tinman
1. IGN vette meg. Nem kommentálom inkább -.-
2. A 10%-os kuponod "X"-el ki tudod venni vásárláskor, így látni fogod, hogy mennyibe kerül. Egészen pontosan: 7.49 euro.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.04.18. 15:04:27

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sztem valami változhatott a HB-nél. Régen még arról is küldtek mail-t, hogy valamelyik kuponom le fog járni, ne felejtsem el időben beváltani. Nekem éves előfizum van, de arról se szól, hogy le fog járni, mert ugye ha nem iratkozol le, akkor automatikusan levonja a következő évit is. Biztos nem kevés pénzt lehúznak igy a figyelmetlen vásárlóktól. Tisztára mintha magyar bolt lenne. Tényleg, az nem lehetséges, hogy magyar lett az új tulaj? Nem vette meg ezt is a Vajna, vagy valamelyik haverja?
És ha már szóba került, valaki, aki nincs feliratkozva a havi bundlira, megmondaná mennyibe kerül neki a Phantom Pain? Mert ugye a feliratkozók kapnak +10% engedményt a store-os árakból, csak éppen sehol nem láttam, hogy ezt levonták volna belőle. Nem mintha ez befolyásolta volna a vásárlást, de a Wallet-et is büszkén reklámozzák, azt se kaptam még egyszer se, meg most szemet szúrt ez a 10% kedvezményes dolog is.
Scooter
Ááá értem. Örülj neki. Nekem nem jött semmi ilyen, csak a szokásos hírlevelek.
Tinman
Tényleg nem túlzok, ha azt mondom, hogy az összes nagyobb márka ügyfélszolgálatával volt már dolgom életem során a Whirlpool-on keresztül egészen Amazonig bezárólag. Legutóbb valami tongai(!!!) céggel egy Xiaomi karkötő ügyében és mindenki jobban teljesített, mint ezek.

Soha, de soha ennyire rugalmatlan, gyalázatos supporttal még nem volt dolgom. Soha. Ez nem support. Ehhez képest a G2A nem, hogy szürke banda, de patyolattiszták!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Én a monthly-val szívtam meg (gondolom sokan mások is). Ha egyszer feliratkozol, jóval előbb levonják a következő havi összeget, mint ahogy élesedne. Természetesen erről feliratkozáskor sehol nem szólnak, utólag megkeresheted a faq-ban. Amikor szóvá tettem és refundot kértem, sajnálkoztak, de nem tudják visszaadni (hiába nem élesedett még). Nekem is ezzel a paypal dispute-al kellett volna próbálkoznom, csak sajnos nem jutott eszembe 😞
Mondtam nekik, hogy talán nem ártana még feliratkozás előtt felhívni a figyelmet erre az elég fontos dologra. Gondolhatjátok, mennyire látszik most is... akkor ugye nem lehetne lehúzni az olyan hülyéket, mint én.
Utoljára szerkesztette: Llajti, 2018.04.18. 10:52:37
IMYke2.0.0.0
Aranyos... <#szomoru1>

Atisz
E-mailen kaptam egy kódot és egy levelet, hogy egy random játékot ajándékoztak a wishlistemről és valóban: a Forgotten Realms Classics 1 csomagról van szó, ami az Eye of the Beholder 1-2-3. részét tartalmazza. Nagyon örültem neki 😊

Utoljára szerkesztette: Atisz, 2018.04.18. 09:56:45

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Scooter
Ajándék játékot nem szoktak ott osztogatni. Maximum ha veszel egy játékot és valami ingyen jár mellé, mint pl. ez: "Buy Pillars of Eternity II: Deadfire until May 15th, get Wasteland 2 for FREE" vagy a másik "Buy BATTLETECH until May 8th and get Shadowrun Returns for FREE!"
Meg olyan szokott lenni, hogy rövid ideig ingyenes valami (48 óráig), de azt be kell húzni. Aztán ott a GOG connect, de azt is neked kell berántani, ami megvan steam-en.
Tinman
Ennél a Humble-nél gazemberebb cég és support kevés van ezen a Földön, pedig már sokkal tárgyaltam.

Ugye visszavonták a 3 játékot a májusi bundliból, de egy büdös szót nem szóltak róla! Gondoltam így lassan 1 hét után rákérdezek, hogy mi van a refunddal:

"I'm sorry for any confusion, but the reason why your keys were revoked was that you had opened a dispute with PayPal. In doing so, since your payment is being disputed the keys are automatically revoked.

However, if you decide to cancel this dispute I'd be happy to help get that annual plan reactivated. Just let me know and I can get that going!"

grebber
Soha nem vásárlok ott (csak a steames cuccok gyűlnek a connect miatt) nem kaptam semmit
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.04.18. 07:37:05

Atisz
Más is kapott ajándék játékot a gog-on?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Scooter
Superdimension Neptune VS Sega Hard Girls 11.99$ (új Cracker Jack Deal).
1 nap 3 óra 50 percig él még az ajánlat, ha érdekel valakit.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2018.04.17. 14:04:58
Eddig minden Falcom játék fasza portot kapott,én ebből indultam ki 😮 Látnom kell és eldöntöm,max jön folt.
Ezzel a fejlesztővel kapcsolatban régen csak egy probléma volt,gigantikus mennyiségű japán szöveget fordítottak le nekik gyorsan,hulladék módon. PSP-n a LOH 1-2-3 olyan dialógusokat tartalmaz agyad eldobod néha 😄
Amúgy köszi az infót,Disgaea is nagyon sok negatív kritikát kapott,mégis a PC verzió a legjobb imho.
Ez alapján Ys VIII-at ne PC-n.
Scooter
No ez már nem olyan jó akció a Metro Redux Bundle-ra (5.07€ / SUPER6 kóddal), de még mindig nem olyan rossz! 7 napod van rá, hogy lejárjon az akció!
Mennyire jó,hogy van Warez...áldott legyen az ő nevük.
Ys.VIII.Lacrimosa.of.Dana-CODEX // Must have és teljesen elfelejtettem...
Dark.Rose.Valkyrie-CODEX // Azt se tudtam,hogy létezik de minden IF game jöhet.
Persze ha nem lenne tele a Steam fossal lehet meg is találnám ami kell nem hetente átpörgetni 500 hulladékot.

Tudom a rage nem szép de tényleg tele a tököm,és ha kiráznám + lőnék róla 2 képet fel is rakhatnám mint "fasz cry 5" kicsit kikockáznám és a steam quality control rászabadítaná a népre. GL&HF
Rapid81
Ha rákeresek az oldalon a Redux Bundle-re, akkor bedobja, hogy még mindig akciós. Sőt, a főoldalon az az első kiemelt. De rákattintva sok kis kék kocka...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

wantonly
Az szuper, jó hogy ilyen van! Be fogom majd szerezni. 😊
Igen.
wantonly
Srácok! A Way Out korlátozás nélkül működik "free trial" módban? Azaz valóban elegendő, ha az egyik játékos megveszi, a másik végig tudja ugyanúgy játszani a játékot, és nincs semmi korlátozás?
Utoljára szerkesztette: wantonly, 2018.04.15. 19:49:31
Scooter
Ezek max. 2 napos akciók. Lejárt, azért jön be az.
Rapid81
Nekem nem jön be ez az oldal. Vagyis csak a menü és egy rakás kék kocka. Hiába keresek külön rá a játékra, utána ugyanez az oldal jön be. Így nem fogom megvenni...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

darkSectorxxx
Jött új a kollekcióba....Kratos-t veszem is, majd utána a Hunter.... <#wow1>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Voltan
Huh. Jól van, köszi. Várós cucc. 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Aligha. A Steam oldala él és aktívak rajta a fejlesztők. Eredeti megjelenés március 30 lett volna, de elnapolták későbbre. Még nincs újabb hivatalos megjelenési dátum, de szerintem idén biztos ki fog jönni.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2018.04.15. 13:14:30
Voltan
Gyerekek, az Agony, az kész, cancelled, ennyi? Csak mert már a releases.com oldalon se látszik sehol...

3Error
Legalább van idő gépet fejleszteni...

darkSectorxxx
Nagyon Durva! Gratula, a jövő héten én is rendeelem az enyimet. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

wantonly
Kár, hogy még őszig várni kell az Exodus-ra.
Voltan
Jaja, de ha azt az 5 dolcsit tudod nélkülözni, azért megéri a Metro 1 reduxot megnézni. Tényleg fel van pimpelve kicsit. A másodiknál nem látványos, de ennyit megér sztem.

Nekem megvan a sima kiadás, úgyhogy megvagyok a Redux nélkül is. 😄

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Dzsini
Szeretem az egységesített megnevezési stílust...

3Error
Én sem...

IMYke2.0.0.0
Én sem kaptam, egyik oldaltól sem, egyik e-mail címemre sem.

Scooter
Akinek esetleg még nem lenne meg és érdekli:
Metro Redux Bundle 4.99$ !
Ennyiért tényleg nem szabad otthagyni.
TBTPumpa
Én sem...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

grebber
Én egyik accountom mail címére sem kaptam még

Scooter
...és tényleg jó az e-mail cím. A hírlevelek is onnan jönnek. Megnéztem egy pár napja jött hírlevelet és arról az e-mail címről jött.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2018.04.13. 09:40:26
Scooter
Kicsit fura az e-mail cím: [email protected]
Bár lehet, hogy csak én gyanakodok mindenre... <#vigyor1>