Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kaptam egy ilyen levelet Humblitól:
Get $25 credit when you buy a 12-month plan
For a limited time, get $25 Wallet credit to spend in the Store
when you sign up for an annual Humble Monthly plan!
Get Wallet credit
Ebben az a vicc a nyilvánvalón kívül, hogy emeltek 25$-t! :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ha bankkártyáról fizettem volna esélyem sincs. És ez már nem az első eset. Múltkori kamutelefonos ebay-es ügyletnél is 2 hét se kellett és jött vissza a pénz. Szintén idei, hogy kicsioccsókínai nem küldte a cuccot, aprópénz volt, de nagyon gyorsan visszakaptam.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Why so serious?
Next PC upgrade: 2022
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Amúgy megy már a sírás bizonyos oldalakon. Egy októberben megjelent 20000 forintos PC (Activision Blizzard) játék, hogy a franca lehet már fél évvel később 12 dolláros kategória. Hát így. <#hehe>#hehe>
Amúgy pont napokon belül érkezik a játékhoz az új kiegészítő csomag, szóval a Season Pass-t is szeretnénk ilyen áron! <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.05.04. 19:29:32
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Destiny fost meg 100% elviszik majd megint jóráon.... Egy Ghost Warrior 3-at jobban díjaztam volna
Why so serious?
Destiny 2
Természetesen nem Steam-es, Battle.net account kell hozzá. Jó kicsi lehet a játékosbázis, ha ilyen gyorsan bundliba került. <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.05.04. 19:05:56
A második részre elszaladt velük a ló, az árazást tekintve. Az az egy dolog, amit nem tudtam lenyelni, ezért nem is vettem meg.
Az első rész tényleges végigjátszása után (a kiegekkel), bőven ráér majd 'ócóban'.
Különben is, Lara baba kalandjaira akkor nem tudtam volna kő'teni idén... 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.05.04. 18:45:15
Vártam 2 napot, nem jött. Szépen, kedvesen kértem őket, hogy akkor legyenek kedvesek megadni, amit ígértek. Írták, hogy bocsika, de aznap este kellett volna előfizetni... gyak. pár órával lemaradtam. Jó, semmi gond, akkor kérem vissza az előfizetésem árát. Írták, hogy azt nem lehet, mert már aktiváltam a májusi bundliból az előzetes játékokat. Írtam nekik, hogy így sincs gond, 132 - 12 = 120$-t kérek vissza. Erre közölték, hogy ezt sem áll módjukban megtenni, de ennek ellenére SZÓ ÉS FIGYELMEZTETÉS nélkül revoke-olták Steam-ről a 3 játékot. Semmi gond. Ekkor írtam nekik, hogy mehetünk PP felé is, hiszen SE játékaim, SE pénzem... erre írták, hogy akkor tegyem azt. Megtettem. Erre írtak, hogy ha visszavonom a PP dispute-ot, akkor visszakapom a játékaim és él továbbra is az 1 év. Na de ki kérte ezt? Nem ezt kértem! A pénzem kértem vissza!
Na ennek a vége lett ez, hogy a PP visszaszerzi a pénzem 5 napon belül és mellé küldött a PP egy figyelmeztetést amin nem kicsit beszartam: Azt írták benne, hogy legközelebb vigyázzak az átverős emailekkel és a scammerekkel! SZAKADOK! <#taps>#taps>
@Imi, hehe, vicces, én a meg pont a Rise of the Tomb Raider 20th-t vettem utoljára meg dobozosan. Megérdemli Miss Croft, hogy legyen belőle fizikai példány. <#vigyor3>#vigyor3> (mármint, őőő... lemezen fizikai... vagyis, dobozosan... ÓTESZENTKÖNYÉR, hát küldjenek már egy életnagyságú /lehetőleg szervomotoros/ babát belőle <#zavart1>#zavart1>)
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Az egészben az a rohadtul undorító, hogy mennyire NEM rugalmas a Humble. Nekik semmibe nem került volna visszaadni a lét, majd megtartani egy ügyfelet, de nem... inkább patkánykodnak a végsőkig. A supportjuk mindennél rosszabb, amit valaha tapasztaltam.
Hol van ez ahhoz, amikor az Amazontól 2 nappal a problémám lezárása UTÁN jön az érdeklődés egy MÁSIK supportostól (nem automata, névvel), hogy ugye akkor minden rendben és elégedett vagyok, mert ha bármi van szóljak közvetlenül NEKI! Hoppá!
GL&HF .. remélem nem 5 évet őszülsz csak 2 körülit 😊
Utoljára szerkesztette: nxs, 2018.05.03. 20:38:54
A 2013 Tomb Raider volt az utolsó dobozos játékom, amit vásároltam -- 12000+.
A Rise of the Tomb Raider-t már digitálisan, az Anniversary kiadásig húztam.
A Shadow-val már nem bírnék 2 évet várni...
Amúgy nagyon-nagyon megnézem, átrágom, hogy mire dobok ki ekkora összeget. Az elmúlt évek során 1-1,5 évente engedtem meg magamnak 10 rugó közeli és az feletti egy-egy vásárlást.
Miért ne tennénk? Én nem értem miért kellett ezt egy Humble - IGN kaliberű bandának művelnie... legalja, olcsó, csóró, józsefvárosi átbaxós kufár szint, amit eltoltak.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Dear Motherfucker!
We have concluded our investigation into your case and have decided in your
favor.
You have indicated that a partial refund of $132.00 USD would be
satisfactory.
We were able to recover $132.00 USD and this amount has been credited to
you. Please allow five business days for this adjustment to be posted.
If you are due any additional funds, we will make our best effort to
recover the balance from the seller.
If the seller's account has insufficient funds to complete the refund owed
to you, please be assured that we will take appropriate action against the
seller's account, which may include limitation of the seller's account privileges.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Amúgy a Humble hozzáállás az egészhez leírhatatlanul alja volt! Mikor már PP dispute lett nyitva, főleg... gyak. zsaroltak azzal, hogy se pénz, se játékok, ha nem zárom a dispute-ot. Írtam nekik, hogy mivel nálam SEMMI nincs se a pénz, se a játékok már így tök egyértelmű az ügy: vissza a 132$-t. Erre a mai napig semmit nem írtak! A PP dispute során SEMMIT nem reagáltak, pedig látszik, hogy a PP 3x kereste meg őket!
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.05.03. 08:42:58
@Scooter, miért lenne merész?
Azért még így is, ennyiért, durva ára van!
Ja, hogy ez a deluxe? Akkor már más a dörgés!
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2018.05.02. 22:19:28
Off.: Az Atlus nem SE ez jó,és nem is jó...PPSSPP-n nyomom a Persona első részét és igen még mindig "nedves lesz tőle a bugyim" annyira zseniális. Akarom ezeket a címeket Steamen,miért nem adják ki nem is értem.

Deus Ex: Mankind Divided D1 Edition - PC 990ft
Ugyanitt Activision Call of Duty Infinite Warfare 1490ft és Black Ops 3 2990 ft
Érdekes módon a Crysisok nélkül. Hm.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2018.05.01. 20:12:52
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
"Following a first Weapon/Outfit drop on Sep 14th, Season Pass content will release on a monthly basis starting in October 2018.
és még valami:
"The Shadow of the Tomb Raider - Season Pass includes the following content:
7 challenge tombs
7 weapons, outfits, and skills
Multiple narrative side missions
1 of each of the above will be exclusive to the Season Pass
Following a first Weapon/Outfit drop on Sep 14th, Season Pass content will release on a monthly basis starting in October 2018.
Be sure to secure your Season Pass today!"
//Szerk.: Gyakorlatilag 2019 április közepére lesz teljes a játék... 😞
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.05.01. 16:49:04