Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
LOL!

Kaptam egy ilyen levelet Humblitól:

Get $25 credit when you buy a 12-month plan
For a limited time, get $25 Wallet credit to spend in the Store
when you sign up for an annual Humble Monthly plan!
Get Wallet credit

Ebben az a vicc a nyilvánvalón kívül, hogy emeltek 25$-t! :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Olvasgattam róla és igen... ennyit megérhet, olyan 10-14 óra gametime, attól függ milyen stílusban tolod.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Vissza is kaptam a pénzem. 10+ éve vagyok PP-nál, hát nem győzött meg senki róla továbbra sem, hogy felesleges pénzkidobás :-)

Ha bankkártyáról fizettem volna esélyem sincs. És ez már nem az első eset. Múltkori kamutelefonos ebay-es ügyletnél is 2 hét se kellett és jött vissza a pénz. Szintén idei, hogy kicsioccsókínai nem küldte a cuccot, aprópénz volt, de nagyon gyorsan visszakaptam.

Shep
Annyira biztos nem 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

darkSectorxxx
Nagyon szar. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Shep
Na vettem egy God of War-t, kíváncsi leszek milyen lett, ha már eladási rekordot döntött!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Az az 1 óra amit lehetett játszani a demoban az tetszett, de ha amúgy unalmas akkor nem veszem meg. Multis része nem érdekel, csak a sztori. 😊

Why so serious?

grebber
Csojsz is jorsz....<#eljen> Humblenál nagyobb ajándék nem kell az életben annyi szent

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Ne is mondd... 😊))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
A következő havi úgy tűnik, hogy nem lesz nagy eresztés... a több 3-as pakk után most egy "nagyobb" címet adtak, így nem lesz olyan vastag a május...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Voltan
Nem mindenki kufárkodik, Grebber.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

TBTPumpa
Végig is kell játszanod. Addig nem mehetsz PVP-zni (se raid), kvázi a sztorimód a tutorial, viszont agyatlan és dögunalmas grindfeszt az egész. Egyedül is teljesíthető, de ismerőssel talán kevésbé lesz unalmas.

Amúgy megy már a sírás bizonyos oldalakon. Egy októberben megjelent 20000 forintos PC (Activision Blizzard) játék, hogy a franca lehet már fél évvel később 12 dolláros kategória. Hát így. <#hehe>

Amúgy pont napokon belül érkezik a játékhoz az új kiegészítő csomag, szóval a Season Pass-t is szeretnénk ilyen áron! <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.05.04. 19:29:32

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

grebber
Micsoda? Humble havi létezése óta először tudtam 12 $ felett eladni a 12$-os pakkot. Olyan jó cimeket adtak most... Szóval ismét ingyen volt a DR4 és a NBA P<#eljen>
Destiny fost meg 100% elviszik majd megint jóráon.... Egy Ghost Warrior 3-at jobban díjaztam volna

TBTPumpa
Ilyenkor visszasírom a Legend és Underworld motoros ruciját. <#hehe>

Elvileg van sztori kampány, a demo alapján szórakoztatónak tűnt. Aki jobban ismeri, a sztori játszható teljes egészében egyedül? Mert ha igen akkor ennyit megér nekem.

Why so serious?

jarlaxxe
Van és nem is rossz.

Tinman
Van ennek single része?

IMYke2.0.0.0
Szexi(bb) sztáffot nyilván nem fog kapni... 😞

Voltan
Jaja. Az előző bundlinak a kiegészítő címei meg.... Pfffff. Nemár... Viszont a 3-as alapcsomag megérte a pakk árát, szóval nem panaszkodom, de a többi sajna eléggé szemétnek tűnik...

TBTPumpa
Humble Monthly - 2018. június:
Destiny 2

Természetesen nem Steam-es, Battle.net account kell hozzá. Jó kicsi lehet a játékosbázis, ha ilyen gyorsan bundliba került. <#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.05.04. 19:05:56

TBTPumpa
Hát igen. Lara nagyobb fun. Remélem normálisabb outfiteket fog kapni és nem olyan turkálós cuccokat, mint az előző két részben. <#idiota>

IMYke2.0.0.0
Az első rész nálam Pre-Order volt.
A második részre elszaladt velük a ló, az árazást tekintve. Az az egy dolog, amit nem tudtam lenyelni, ezért nem is vettem meg.
Az első rész tényleges végigjátszása után (a kiegekkel), bőven ráér majd 'ócóban'.

Különben is, Lara baba kalandjaira akkor nem tudtam volna kő'teni idén... 😊

TBTPumpa
Még februári vásárlás volt 27% kedvezménnyel. <#hehe>

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

TBTPumpa
Csak emlegetni kellett:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.05.04. 18:45:15

Tinman
Ó ne aggódj... millió éve csinálom azt, hogy a fizetéskor a csúszkát úgy állítom be, hogy 50% megy jótékonyságra, 50% a fejlesztőnek, a Humbli lófaxt se kap.

Tinman
Kaptam egy levelet amiben 20$ walletet ígértek, ha 1 teljes évre, vagyis 132$-ért előfizetek. A levelet késő d.u. kaptam, másnap reggel azonnal elő is fizettem. A 20$-t ekkor nem láttam a walletemben.

Vártam 2 napot, nem jött. Szépen, kedvesen kértem őket, hogy akkor legyenek kedvesek megadni, amit ígértek. Írták, hogy bocsika, de aznap este kellett volna előfizetni... gyak. pár órával lemaradtam. Jó, semmi gond, akkor kérem vissza az előfizetésem árát. Írták, hogy azt nem lehet, mert már aktiváltam a májusi bundliból az előzetes játékokat. Írtam nekik, hogy így sincs gond, 132 - 12 = 120$-t kérek vissza. Erre közölték, hogy ezt sem áll módjukban megtenni, de ennek ellenére SZÓ ÉS FIGYELMEZTETÉS nélkül revoke-olták Steam-ről a 3 játékot. Semmi gond. Ekkor írtam nekik, hogy mehetünk PP felé is, hiszen SE játékaim, SE pénzem... erre írták, hogy akkor tegyem azt. Megtettem. Erre írtak, hogy ha visszavonom a PP dispute-ot, akkor visszakapom a játékaim és él továbbra is az 1 év. Na de ki kérte ezt? Nem ezt kértem! A pénzem kértem vissza!

Na ennek a vége lett ez, hogy a PP visszaszerzi a pénzem 5 napon belül és mellé küldött a PP egy figyelmeztetést amin nem kicsit beszartam: Azt írták benne, hogy legközelebb vigyázzak az átverős emailekkel és a scammerekkel! SZAKADOK! <#taps>

IMYke2.0.0.0
😊)))))))

3Error
Hát de mégis mit képzelsz TE, amikor ők a amcsi vöröskeresztet támogatják?! Attól még, hogy közöd nincs hozzá, támogassad őket ! <#idiota>

@Imi, hehe, vicces, én a meg pont a Rise of the Tomb Raider 20th-t vettem utoljára meg dobozosan. Megérdemli Miss Croft, hogy legyen belőle fizikai példány. <#vigyor3> (mármint, őőő... lemezen fizikai... vagyis, dobozosan... ÓTESZENTKÖNYÉR, hát küldjenek már egy életnagyságú /lehetőleg szervomotoros/ babát belőle <#zavart1>)

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Voltan
Egyébként miből indult ki a dolog? Mi volt a gond a Humble-vel?

Tinman
Hát igen... a Humbli még sehol nem volt, amikor én már rég a PP-on keresztül intéztem a dolgaim.

Az egészben az a rohadtul undorító, hogy mennyire NEM rugalmas a Humble. Nekik semmibe nem került volna visszaadni a lét, majd megtartani egy ügyfelet, de nem... inkább patkánykodnak a végsőkig. A supportjuk mindennél rosszabb, amit valaha tapasztaltam.

Hol van ez ahhoz, amikor az Amazontól 2 nappal a problémám lezárása UTÁN jön az érdeklődés egy MÁSIK supportostól (nem automata, névvel), hogy ugye akkor minden rendben és elégedett vagyok, mert ha bármi van szóljak közvetlenül NEKI! Hoppá!

Szerencsédre a PP kicsit nagyobb cég mint a bundli,az,hogy a Humble féreg semmit nem jelent ha PP megrépázza őket a te nevedben 😛 Amúgy ezért is gyűlölöm ezt a világot (Online ügyintézés,telefon,E számla faszom) ahova be lehet menni személyesen ott meg lehet oldani dolgokat. Jah a durva a dologban bakanccsal kell rálépni a tökükre különben le se szarnak...

GL&HF .. remélem nem 5 évet őszülsz csak 2 körülit 😊
Utoljára szerkesztette: nxs, 2018.05.03. 20:38:54
TBTPumpa
Kíváncsi vagyok, hogy a GMG mikor fogja küldeni a Pillars of Eternity 2 kulcsokat. Keddtől játszható a cucc. Sajtópéldányokat már nyúzzák.

Scooter
Nem mondtam én, hogy rossz döntés, csak drága. <#vigyor>
IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Lara megéri 😊

A 2013 Tomb Raider volt az utolsó dobozos játékom, amit vásároltam -- 12000+.
A Rise of the Tomb Raider-t már digitálisan, az Anniversary kiadásig húztam.
A Shadow-val már nem bírnék 2 évet várni...

Amúgy nagyon-nagyon megnézem, átrágom, hogy mire dobok ki ekkora összeget. Az elmúlt évek során 1-1,5 évente engedtem meg magamnak 10 rugó közeli és az feletti egy-egy vásárlást.

Tinman
Nálunk a mai napig úgy van, hogy ha nem kell mégse valami (szolgáltatásra is igaz!!!), akkor ha sértetlenül visszakapjuk, vagy 1-2 hónapon belül jelzik felénk, akkor szó nélkül, teljesen kedvesen visszaadjuk a pénzt.

Miért ne tennénk? Én nem értem miért kellett ezt egy Humble - IGN kaliberű bandának művelnie... legalja, olcsó, csóró, józsefvárosi átbaxós kufár szint, amit eltoltak.

3Error
Mocsok banda ez is...

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

MarkBlade
Ez nagyon gáz.. <#guluszem1>
Tinman
Paypal vs. Humble vs. Tinman... április 6-tól húzódott:

Dear Motherfucker!

We have concluded our investigation into your case and have decided in your
favor.

You have indicated that a partial refund of $132.00 USD would be
satisfactory.
We were able to recover $132.00 USD and this amount has been credited to
you. Please allow five business days for this adjustment to be posted.

If you are due any additional funds, we will make our best effort to
recover the balance from the seller.

If the seller's account has insufficient funds to complete the refund owed
to you, please be assured that we will take appropriate action against the
seller's account, which may include limitation of the seller's account privileges.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Amúgy a Humble hozzáállás az egészhez leírhatatlanul alja volt! Mikor már PP dispute lett nyitva, főleg... gyak. zsaroltak azzal, hogy se pénz, se játékok, ha nem zárom a dispute-ot. Írtam nekik, hogy mivel nálam SEMMI nincs se a pénz, se a játékok már így tök egyértelmű az ügy: vissza a 132$-t. Erre a mai napig semmit nem írtak! A PP dispute során SEMMIT nem reagáltak, pedig látszik, hogy a PP 3x kereste meg őket!
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.05.03. 08:42:58

3Error
<#eljen>

@Scooter, miért lenne merész?

Scooter
Merész döntés! Attól függetlenül: <#taps> Valahogy nem tudom elképzelni, hogy csalódnál benne. <#hawaii>
Azért még így is, ennyiért, durva ára van!
Ja, hogy ez a deluxe? Akkor már más a dörgés!
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2018.05.02. 22:19:28
IMYke2.0.0.0
Sajnos (?), nincs Asszony. 😊

Majd csak eltörik a kezed otthon,légkeverős sütő vagy csak egy szárítós mosógép..kell a háznál 😄

Off.: Az Atlus nem SE ez jó,és nem is jó...PPSSPP-n nyomom a Persona első részét és igen még mindig "nedves lesz tőle a bugyim" annyira zseniális. Akarom ezeket a címeket Steamen,miért nem adják ki nem is értem.
IMYke2.0.0.0
Én-sose-nem-Pre-Order...

grebber
Aki kihagyta a Humble haviból:

Deus Ex: Mankind Divided D1 Edition - PC 990ft

Ugyanitt Activision Call of Duty Infinite Warfare 1490ft és Black Ops 3 2990 ft

grebber
Várjuk tovább a Ghost Warrior 3 további süllyedését végre rálépett a helyes ösvényre<#eljen>

IMYke2.0.0.0
A kínálatnak: 😞((

genndy
Humble CryEngine 2018 Bundle
Érdekes módon a Crysisok nélkül. Hm.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2018.05.01. 20:12:52

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Engem csak ez zavar:

"Following a first Weapon/Outfit drop on Sep 14th, Season Pass content will release on a monthly basis starting in October 2018.

és még valami:

"The Shadow of the Tomb Raider - Season Pass includes the following content:

7 challenge tombs
7 weapons, outfits, and skills
Multiple narrative side missions
1 of each of the above will be exclusive to the Season Pass

Following a first Weapon/Outfit drop on Sep 14th, Season Pass content will release on a monthly basis starting in October 2018.

Be sure to secure your Season Pass today!
"

//Szerk.: Gyakorlatilag 2019 április közepére lesz teljes a játék... 😞
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.05.01. 16:49:04