Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grim Dawn

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wantonly
GMG:Call of JuarezŸ: Gunslinger £4.07

Third party DRM: Steam

Na, ezt lehet behúzom. Vártam már egy ideje mire költhetem a kreditpénz, van is majdnem ennyi.
tomsolo
Antisquadról jöhet vmi vélemény 😊

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Egy csomó kézikönyv pedig spoileres, játék függõ, hogy mennyire ajánlott elolvasni.

Egyébként nekem a papírral és a ceruzával sincs bajom, nem a Planescape ellen szóltam, csak néhány játéknál zavaró, ha erre kényszerít, mások ezt indokoltan teszik.
Tinman
Weskert se értettem.

Múltkor írja valami n+1 hackenszleshre, hogy nagy királyság sokat tolt vele és végre bekerült a craft rendszer, meg még pár dolog.

Aztán kiderült, hogy early access.

Nekem is lassan elkészül a Ferrarim. A kaszni és a motor már megvan, sajna még nem megy, mert a hûtõrendszer csak 2 hónap múlva kerül bele. A mérnököknek amúgy már jeleztem, hogy eléggé tör az elsõ ülés és állandóan beakad a ruhám az ajtó peremébe kiszálláskor, meg a küszöb is hiányos, a kormánytartó meg túl laza.

Jó lesz ez és elég olcsón megkaptam! A 80.000.000 Ft-os végsõ ár helyett most csak 69.000.000 fájt így, remélem õsszel már tudok vele menni egy próbakört a tesco parkolóba. Mondjuk karácsonyra 40.000.000 Ft leárazást kap állítólag a végleges... mindegy, akkor is jó bolt. Kuss.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

genndy
Ki is vagy közösítve a hörcsögtársadalomból, mehetsz tomsolo mellé a sarokba <#beka3>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

<#mf2>
Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Van olyan kézikönyv, melyben pl. 1-2 húzósabb lény leírását is megtalálod. Na az ott kapásból spoiler, fõleg amikor amúgy csak sejted, hogy van valami komolyabb "gond", jó kis átvezetõ is van a debütálásakor, csak hát elfelejtesz meglepõdni, mert a kézikönyvben még fénykép is van róla...

A Planescape-ben JÓ a térkép. Helyi és world map is van. Elõbbire jegyzetelni is lehet. Igen ám, de ez egy random generált labirintus, pont az a lényege, hogy szívasson nehéz fokozatra téve. Igyekszem nem lelõni poént, de az is szenzációs, ahogy ebbe az egészbe eljutsz + megérted a miértjét + megérted a lényegét + célját.

Rapid81
Elkurvultam, gyerekek... <#szomoru1> Behúztam rögtön két early access címet is. <#buck> Antisquad és Lifeless Planet. <#eljen>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
Asdkljjdfjdkenemmneu <#wilting>

Tinman
A Steam-nek semmi, de semmi baja nincs és pont!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Napi gondjaim vannak vele... ja nem kikapcsolva, vagy letéve a tálca jobb sarkába tényleg nincs.

Tinman
+1

Tinman
"lett volna mód az élet és a stamina növelésére"

Hûûû ^^

Na várj, ez segíteni fog: #176972

davidka003
Én olvastam a teszted róla. 😄
Abszolút megéri az árát. 😛

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

VAn filmem dögivel, vész esetére meg ott a ps3, ha nagyon unatkoznék...XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

lostprophet
Kedves Steamünk már megint meghalt? Nem tudok bejelentkezni.
Ja és ezt láttátok már (tisztára Bastion érzésem támadt):
Ku: Shroud of Morrigan

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Mert éppen összetojta magát...

zzeN
Elszállt a Steam, felmentem FB-re megnézni Steam profilját és 1-2 perc alatt már több száz ember rinyál hogy need connection<#idiota>

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Botond
Akkor ma este is fable2.
Rapid81
Aktiválnám az Antisquadot, aztán Steam server not responding... Murva anyjukat...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DaS-ban Orstein és Smoughnál jöttem rá, hogy a nálam lévõ 40 humanity fullra gyógyít. Szerintem epiq fail of alltimes-ba tuti benne van...XD

Azért a kézikönyv ritkán spoilerez. Lehet növelni a meglepetésfaktort információhiánnyal, de ha egy elcseszett party miatt többször kell load game-hez nyúlnom, mert a szerepem ellenére annyit tudok a világról és a rendszerrõl, mint egy újszülött, az nálam nem játékélménynövelõ. De egy Wing Commander vagy Crusader: No Remorse dokumentációja is jó bevezetõ a játékhoz, sõt a régi játékok gyakran úgy tesznek, mintha azokat olvastad volna.

A Deus Ex: Human Revolutuionhöz kapott képregényt viszont éppen úgy játék után olvastam el, mint a Mass Effect 2-ét - hál' Istennek. (Nem, nem vészesen spoileresek, de nekem, nekünk a kelleténél jobban, az egyértelmû.) A BG-képregényemet sem fogom egyhamar elõkapni.

Tollat és papírt vettem elõ a Mordron labirintus 3. fokozatához, mert erõsen elkél :-)

Én idén a Legend of Kyrandiához kaptam eddig elõ papírt és íróeszközt, de ez nem tett boldoggá, mert olyan Sierra alá frusztrációval bírt, hogy iszonyat. A játékmenet középszar se, régen is hamar abbahagytam, ha a hangulat bejövõs volt is. (Lineáris LucasArts kalandok mellett szerintem az egy évvel régebbi, amúgy labirintusos, kétféle úton végigjátszható King's Quest VI is masszívan alázza, és "indokoltabban" frusztrál.)

Egy másik jómadár tavalyróla Realms of Arkania (nem játszottam még végig), nagyon bírom, térkép is van benne, de vállalhatatlan módon oldschool (minden kocsma ugyanaz, háromféle ház van, azokból meg ezer, marha jó ezért térképet csinálni NPC-khez), több játékmenetet tekintve elégtelen megoldással (pl. nem lehet srégan támadni a négyzetrácsos harc során, agyrém, aki játszotta valaha, érti). Nagyon kéne neki egy jó remake. A kézikönyvet pedig nagyon érdemes volt elõtte elolvasni, ahogy a Wizardry 8 esetében is hasznos volt.
Kézikönyvek, hát igen. A Shadow of the Colossus-nál nem ártott volna belenéznem. A játék legvége felé csak úgy poénból belekukkantottam és akkor jöttem rá, hogy lett volna mód az élet és a stamina növelésére. Néztem is nagyot, hogy ezt tutorial miért nem említette. 😄
Rapid81
Tévedtem. A 25%-os Early Access kupon megy. Így kerek 3$.

Tinman
Ezt mondd az értetlen 10 éves gyermeki énemnek, aki a mai napig nem kapott kalózos legót. <#rinya>

Tinman
Értelek, de ha láttad a képet láthatod, hogy nem éppen szépirodalmi szintû guide-okról volt ott szó.

"RPG-k esetében el szoktam elõbb olvasni a kézikönyvet."

Na most sokan lesznek, akik helybõl vagy nekifutásból megdobálnak rohadt paradicsommal, de én mindent az UTÁN olvasok el, miután végigjátszottam az adott játékot.

Gondolhatod mekkora döbbenet volt, mikor megértettem a WT és CT lényeget a Demon's Souls-ba. Nah, pont ennyire kerülöm a spoilereket.

Amúgy picit ide vág amiért most alt+taboltam Planescape-bõl:

Tollat és papírt vettem elõ a Modron labirintus 3. fokozatához, mert erõsen elkél :-)

Rapid81
10 $ - font - ojró alatt nem használhatsz már kupont. Amúgy 3.99$, szóval 900 HUF. Még 1 ezres sincs.

Botond
Na visszatérve a hajóra. Iszonyat túlárazott és túlhypeolt cucc. Igazándiból iszonyat csalódás volt. NEm lehet vele játszani, mert túl nagy, nem lehet vele játszani, mert túl egyedi elemekbõl van. A hajótestbõl nem tudsz házat, tankot, repülõt építeni. Vitrinbe való cucc, de az nem az én világom volt 14 évesen és most se.
Azt viszont továbbra sem értem mi köze van egy irodalmi mûnek ezekhez a guide-okhoz?

Az I Have No Mouth, and I Must Scream guide-jába a karakterek hátterét Harlan Ellison részletezte mintegy 20 oldalon (maga a világhírû sci-fi novella nincs ennyi), szóval nekem éppen ezért kéne mocskosul 😊

Egyébként a guide-ok többnyire valóban inkább díszek, már csak azért is, mert a patchek után sok szempontból elavulnak. Mindazonáltal én nagyon bírom például a Dungeon Keeper 2-ét, egy csomó érdekes dologra hívta fel a figyelmemet több végigjátszás után is, és amúgy is jópofa.

Amúgy meg szeretek net és monitor nélkül is "játszani", guide-októl függetlenül, RPG-k esetében el szoktam elõbb olvasni a kézikönyvet. Szóval telepítettem a a GOG-os BG-t, de hiába van hozzá PDF-ben kézikönyv, én a kézzelfoghatót szoktam bújni esténként. Ilyenkor az ember átlátja a szabályrendszert, megismeri a világot (mondjuk még mindig az a vélemény, hogy a Forgotten Realms a generic kutyulék definíciója), meg lehet tervezni a karaktert, a szerepet.
DarkSector
te piszok. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tomsolo
Antisquad a GMG-n

Cirka egy ezresre jön ki a 25% kóddal (6B69GG-4V5PBP-F9QBLP)

Shep
Annyit kellett ráfizetnem gmg-n a playfire-bõl meglévõ pénzre.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
nem tudom sajna havernak kellene, de nem steam.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tomsolo
ez uplayes nem?

DarkSector
srácok ezt tudná nekem valaki euro-dollárban olcsóbban megvásárolni?

Assassins Creed 3 Pass

Rapid81
Az hogy jött össze?

Shep
Na én vettem 44 Ft-ért egy Gunslingert.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

tomsolo
ezerötszáz marossnál a uplay deluxe - de volt már 1190 Ft is

Rapid81
Csakhogy az usákoknak Szent Patrik napja miatt van 22%-os kupon: AW3PEM-PTOQ6J-Z77C67

Ezzel 10.6$.

IMYke2.0.0.0
GMG-n azt hiszem pont uplay-est adnak - nem néztem adatlapot.
Engem nem zavar a kliensek garmadája, csak az egyszerûségre törekszem.

Ha uplay-esen tudom olcsón, az sem gond.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Szerencsés vagyok, mert a "The Cursed Crusade" nekem már megvan, és nem kell 15*313 pénzt kiadnom ezért a gyönygszemért 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tomsolo
Nem értem miért ragaszkodsz hozzá, hogy steames legyen...

IMYke2.0.0.0
Nem mondod 😞
Brit fontban meg "csak" 6,79... - ~500 Ft-al olcsóbb (2500).

Bár, ugye ez még mindig drága a korábbi húdebrutálakcióhoz képest, maikor kulcs kiszórás volt...

tomsolo
"The Cursed Crusade - 500 Ft"

Rapid81
13.59$

IMYke2.0.0.0
No, ehhez kell <jelzõs szerkezet>...

Tinman
Pedig minden perce zseniális! Rántsátok be, ha tehetitek.

Rögtön van is egy X360-as példányom belõle eladó, de nem ilyen vicc 15 euros áron. 3k és vihetõ. Nagyon fájó, hogy meg kell tõle válnom, de hát minden szakítás nehéz.

tomsolo

IMYke2.0.0.0
A Blacklist mennyi lenne GMG-n, legolcsóbb valutában?