Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Third party DRM: Steam
Na, ezt lehet behúzom. Vártam már egy ideje mire költhetem a kreditpénz, van is majdnem ennyi.
Egyébként nekem a papírral és a ceruzával sincs bajom, nem a Planescape ellen szóltam, csak néhány játéknál zavaró, ha erre kényszerít, mások ezt indokoltan teszik.
Múltkor írja valami n+1 hackenszleshre, hogy nagy királyság sokat tolt vele és végre bekerült a craft rendszer, meg még pár dolog.
Aztán kiderült, hogy early access.
Nekem is lassan elkészül a Ferrarim. A kaszni és a motor már megvan, sajna még nem megy, mert a hûtõrendszer csak 2 hónap múlva kerül bele. A mérnököknek amúgy már jeleztem, hogy eléggé tör az elsõ ülés és állandóan beakad a ruhám az ajtó peremébe kiszálláskor, meg a küszöb is hiányos, a kormánytartó meg túl laza.
Jó lesz ez és elég olcsón megkaptam! A 80.000.000 Ft-os végsõ ár helyett most csak 69.000.000 fájt így, remélem õsszel már tudok vele menni egy próbakört a tesco parkolóba. Mondjuk karácsonyra 40.000.000 Ft leárazást kap állítólag a végleges... mindegy, akkor is jó bolt. Kuss.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A Planescape-ben JÓ a térkép. Helyi és world map is van. Elõbbire jegyzetelni is lehet. Igen ám, de ez egy random generált labirintus, pont az a lényege, hogy szívasson nehéz fokozatra téve. Igyekszem nem lelõni poént, de az is szenzációs, ahogy ebbe az egészbe eljutsz + megérted a miértjét + megérted a lényegét + célját.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hûûû ^^
Na várj, ez segíteni fog: #176972
Abszolút megéri az árát. 😛
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ja és ezt láttátok már (tisztára Bastion érzésem támadt):
Ku: Shroud of Morrigan
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
A Deus Ex: Human Revolutuionhöz kapott képregényt viszont éppen úgy játék után olvastam el, mint a Mass Effect 2-ét - hál' Istennek. (Nem, nem vészesen spoileresek, de nekem, nekünk a kelleténél jobban, az egyértelmû.) A BG-képregényemet sem fogom egyhamar elõkapni.
Tollat és papírt vettem elõ a Mordron labirintus 3. fokozatához, mert erõsen elkél :-)
Én idén a Legend of Kyrandiához kaptam eddig elõ papírt és íróeszközt, de ez nem tett boldoggá, mert olyan Sierra alá frusztrációval bírt, hogy iszonyat. A játékmenet középszar se, régen is hamar abbahagytam, ha a hangulat bejövõs volt is. (Lineáris LucasArts kalandok mellett szerintem az egy évvel régebbi, amúgy labirintusos, kétféle úton végigjátszható King's Quest VI is masszívan alázza, és "indokoltabban" frusztrál.)
Egy másik jómadár tavalyróla Realms of Arkania (nem játszottam még végig), nagyon bírom, térkép is van benne, de vállalhatatlan módon oldschool (minden kocsma ugyanaz, háromféle ház van, azokból meg ezer, marha jó ezért térképet csinálni NPC-khez), több játékmenetet tekintve elégtelen megoldással (pl. nem lehet srégan támadni a négyzetrácsos harc során, agyrém, aki játszotta valaha, érti). Nagyon kéne neki egy jó remake. A kézikönyvet pedig nagyon érdemes volt elõtte elolvasni, ahogy a Wizardry 8 esetében is hasznos volt.
"RPG-k esetében el szoktam elõbb olvasni a kézikönyvet."
Na most sokan lesznek, akik helybõl vagy nekifutásból megdobálnak rohadt paradicsommal, de én mindent az UTÁN olvasok el, miután végigjátszottam az adott játékot.
Gondolhatod mekkora döbbenet volt, mikor megértettem a WT és CT lényeget a Demon's Souls-ba. Nah, pont ennyire kerülöm a spoilereket.
Amúgy picit ide vág amiért most alt+taboltam Planescape-bõl:
Tollat és papírt vettem elõ a Modron labirintus 3. fokozatához, mert erõsen elkél :-)
Az I Have No Mouth, and I Must Scream guide-jába a karakterek hátterét Harlan Ellison részletezte mintegy 20 oldalon (maga a világhírû sci-fi novella nincs ennyi), szóval nekem éppen ezért kéne mocskosul 😊
Egyébként a guide-ok többnyire valóban inkább díszek, már csak azért is, mert a patchek után sok szempontból elavulnak. Mindazonáltal én nagyon bírom például a Dungeon Keeper 2-ét, egy csomó érdekes dologra hívta fel a figyelmemet több végigjátszás után is, és amúgy is jópofa.
Amúgy meg szeretek net és monitor nélkül is "játszani", guide-októl függetlenül, RPG-k esetében el szoktam elõbb olvasni a kézikönyvet. Szóval telepítettem a a GOG-os BG-t, de hiába van hozzá PDF-ben kézikönyv, én a kézzelfoghatót szoktam bújni esténként. Ilyenkor az ember átlátja a szabályrendszert, megismeri a világot (mondjuk még mindig az a vélemény, hogy a Forgotten Realms a generic kutyulék definíciója), meg lehet tervezni a karaktert, a szerepet.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ezzel 10.6$.
Engem nem zavar a kliensek garmadája, csak az egyszerûségre törekszem.
Ha uplay-esen tudom olcsón, az sem gond.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Brit fontban meg "csak" 6,79... - ~500 Ft-al olcsóbb (2500).
Bár, ugye ez még mindig drága a korábbi húdebrutálakcióhoz képest, maikor kulcs kiszórás volt...
Rögtön van is egy X360-as példányom belõle eladó, de nem ilyen vicc 15 euros áron. 3k és vihetõ. Nagyon fájó, hogy meg kell tõle válnom, de hát minden szakítás nehéz.