Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Többek közt erre is gondoltam :Ö

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kigyi
Ki tudja lehet van akinek nem kell a fullos csomag 😄
Tõlem sem vettek 500-as winyót, mert elég a 320-as, hiába mondtam, hogy drágább, de neki elég nem kell az 500-as.... Nagy az Isten állatkertje 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Rapid81
Nincs is leárazva. 15 ojróért kicsit drága.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Moby
Ja most olvasom...hát én a részemrõl ezért a fospar...ezért a csodálatos alkotásért áment mondok a kalózöbölre 😄DD

Adversus solem ne loquitor

IMYke2.0.0.0
Az a remek, hogy Weeklong Deals, és közben sok játéknak változatlan az ára 😊))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
FarCry 2 - 3.74$
FarCry 2 Complete Edition - 2.49$

<#banplz>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Ugye? 😊))

Moby
Hát izé, én x360 relációban gondoltam a dolgot 😄

kigyi
GMG Ubisoft sale van, nem néztem még, de talán akad közötte olyan ami jó lehet.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Shep
Ú Cursed Crusade 😄DDDDDDDDDDDD

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Azért egy 280/290-est el lehet adni még szép áron, nem?

arty
nem akarok túl nagy bukót, a beszámítandó kártyák meg nem pesten vannak és nem nagyon látom, hogy lehetne technikailag kivitelezni egy cserét 😞

Forza.

IMYke2.0.0.0
Még mindig megvan a VGA? - Azt hittem, meggyõzted magad, hogy le kell cserélned rajta a ventit és eladni 😊

arty
az érzés, a tudat! 😄
bf4 egyik szingli pályáját tegnap letoltam vele, na ott nagyot lépett elõre a frém a 7950hez képest (bár ugye a w8 is segít)

(amugy a hangját is már szokom, gyanitom halláskárosodás áll a háttérben...)

Forza.

arty
melyik része?
cod? le szoktam tolni õket, bár nagyobb késéssel. ez szokatlanul hamar lett ócsó, ezért korai a beszerzés, de most még tán kis buktával el is tudom adni
prevgen? ócsóság, azért ez is wannabe-60fps... nextgenem nincs, ezért nem is vennék, pécé acchozkötõsdi miatt horror áron adná az 5-7 órás szinglit...

totti: hogy én másodjára nekimenjek egy codnak, ahoz azért nagy csoda kéne 😊 mw1 és mw3 szvsz a két legjobb és azokat is csak egyszer toltam. (mw1-et megvettem pécére, de egérrel nem pálya 😞 )

Forza.

Rapid81
Nekem ilyenem van. A polcon figyel most is. 😊

IMYke2.0.0.0
Titanfall - mit csinál a felhõ

Az egész cikk alatt az EA szerverbezárási szokásainak képe derengett...

IMYke2.0.0.0
A késés után új tartalmakat kapott az õrzõku... akarom mondani "Watch Dogs"

"Az egész csapat keményen dolgozott azon, hogy egy igazán emlékezetes open-world játék készüljön. Ezzel párhuzamosan további tartalmakat is sikerült elhelyezni a Watch Dogsban." - szól a Ubisoft közleménye, miután a játékok besorolásáért felelõs ausztrál bizottság a korábbi 15-ös korhatárról 18-asra módosította a Watch Dogsot.

Ebbe a kategóriába már belefér a komolyabb erõszak, a szexuális jellegû tartalom és a droghasználat is. A Kotaku egy kicsit kutakodott a hivatalos jelentésben, és szerintük minden bizonnyal arról van szó, hogy az új jelenetek némelyikében implicit módon mutatott szexuális erõszak kapott helyett.

Nos, mindettõl függetlenül még mindig hónapok vannak a megjelenésig, de még a nyár elõtt megláthatjuk mit políroztak ennyi ideig. A Watch Dogs május 27-én érkezik PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra."

IMYke2.0.0.0
Mégsem lesznek régiófüggõ árak a GOG-on

"A GOG megerõsítette, hogy továbbra is a "DRM-mentesség mindenek felett" elve mellett fogja elkötelezni magát. Azt is elmondták, hogy a régiófüggõ árak elvetése miatt bizonyos játékokat valószínûleg tovább tart majd nekik megszerezni. Ha a kiadók kötelezik a GOG-ot a régiónként különbözõ árakra, akkor aki emiatt rosszabbul járna, azt saját zsebbõl fogják kárpótolni. Jelenleg ez 5,99 és 9,99 dolláros játékok kódjaival történik, de a jövõben szeretnének áttérni a boltjukban elkölthetõ kreditekre. A GOG azt is lehetõvé fogja tenni a felhasználóknak, hogy a helyi pénznemben fizessenek a játékokért a mostani dollár árak helyett."

tomsolo
Az én gyerekkori legom sajnos második ezen a listán.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Tinman
Bármirõl írok neked szinte bármennyit. Nyilván a Pongról is lehetne kitolni egy könyvet és nem, nem ironizálok, tényleg van benne téma.

"a mai játékok összetettek"

Hasonló véleménnyel vagyok, mint Ratgab. Az Ultima/M&M/LoL/EoB/Ravenloft/etc. játékok a múlt. Amik mostanában vannak, hát jah... single cuccok már messze nem olyan mélységûek. A multi mókában sem mélység, inkább fárasztó grindelõs "bürokrácia" van, arról elhiszem, hogy lehet 1000 oldalas esszéket elkövetni.

Volt pár éve egy Forgotten Realms collection-öm, már nem tudom melyik. Pár játék volt benne, de egy FELÜLETES guide is járt hozzá... nem egy vékony példány volt :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Botond
Lego topikba linkeltem anno az 50 darabos gyûjteményem, nem tudom mennyit ér, de nem is érdekel. A gyerekeknek raktam félre. Volt csomó bontatlan is, mert annyira lego bolond voltam, hogy még a 26. szülinapomra is legót kaptam szüleimtõl. 😊
Totti5
Stratégia könyvekhez annyit: egy mai FPSbe is van millió dolog amit le lehet írni ami álltal annak a játéknak a mesterévé lehet válni és minden zegzugát, tartalmát megtudni, kitanulni. Legyen az COD, Metro, Bio, Halo. Nyilván nem RPG mélységekrõl van szó, de a mai játékok elég összetettek, még akkor is ha divat leprimkózni egy CODot, vagy bármi mást. Azért ezek mögött komoly rendszerek vannak nem véletlen milliók játszák folyamatosan és a játéktörténelem legnépszerûbb játékai... nem véletlen, nem a semmire.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

tomsolo
Olyasmi, uplayen nincs is PC-s verzió ebbõl csak konzolos (csak a 2 lemez van azon a képen). Az elején kb. egyárban volt a PC-s de aztán ráköttek, hogy rare és szépen fel is ment az ára (pedig csak 15 centis a nagy Cartman baba. 😉

Tinman
Pontosan ez az. Használtan+pk 75k

220k az új +pk!
Na most az enyém "just like new" az összes... simán egy laptop áráért elmenne.

Másikra: Na látod... ezért vagy te boldog ember. Mert te is biztos teljesítettél és meg is lett a jutalom. Én hiába teljesítettem nem lett meg a beígért jutalom, nyilván anyagi megfontolásból. Hát így siklik ki egy ember élete <#lookaround>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy tényleg fájó pont :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Moby
Azon túl, hogy a címrõl próbálok nem tudomást venni, minek neked 290??? 😊

Totti5
Na hajrá! Jó cucc. Ha lesz 5k alatt nextgenre le akarom nyomni ott is. Single nagyon fasza volt!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Ez most valami vicc?<#wow2>

Tinman
Semmilyen offline/online lapra nem fizetek elõ.

Évente az SG-nek, ahol kb. 14/24 itt esz a fene, az a 960 Ft vagy mennyi, még arcpirítóan kevés is.

"egészséges rajongás"

Szerintem ez paradoxon. Eleve úgy gondolom, hogy egy felnõtt ember, ha rajong valamiért az már nem kóser. Éppen ezért az sem kóser, amit csinálok. Alkoholista vagyok, de tökéletesen tudom, hogy árt a pia, tudom, hogy másra kéne költeni, tudom, hogy nem logikus, de igazából örömömet lelem benne és nem csak akkor amikor bebaxom a kosárba a webshopban, hanem amikor játszok vele, SÕT akkor is amikor felnézek a polcra.

Elégedettséget ad, hogy:

- részemrõl mindent megtettem, hogy támogassam a fejlesztõket
- a maximalista "én" is elég jól ki van elégítve, hiszen egy ilyen komplett kollekció egész szívmelengetõ
- tényleg díszei a polcomnak, szépek, tetszenek, van hangulatuk

"hogy bárkinek lehetnek olyan kedvenc játékaid, mint neked a Souls részek, amihez hasonló indíttatásból vesz Guide-ot"

Reggel óta elbeszélünk ebben a témában Imivel és veled is. Nagyon sajnálom. Utoljára írom le: Rajongásból maximálisan megértem és azt is, ha valaki egy baromi összetett cucchoz veszi.

Egyéb esetben pl. GTA/CoD szánalmasnak és nevetségesnek tartom, ha valaki papír alapú guide-hoz nyúl. Ha rajongója az más.

Nem tudom másképp leírni, de azt higgyétek el, hogy ennek SEMMI köze ahhoz, hogy ki milyen és mennyi könyvet olvas.

arty
elnézést az offért:

meg a kodért is.
borul a holnapi napom 😄

tottinak pedig köszönet a tippért 😉

Forza.

Tinman
Nem fogod elhinni: Nincs.

Lusta vagyok feltenni és a mindenféle mûszaki cikk reklám még érdekel is, néha kattintok.

Botond
És most adom oda nekik. Eredeti dobozban, összerakási útmutatóval, hiánytalanul. Imádunk legozni. Meg persze van egy csomó új is! 😊
Botond
Nekem megvan. 😄

Most veszünk nagyobb lakást, hogy legyen egy külön tetõtéri szoba a gyerekeknek játszani. Többek között a legóknak. Vicces, hogy pont most említitek a kalózhajót, Dzsini meg a tetõtéri ablakot. 😄
Dzsini
Helyes, helyes, egyre több pénzt nem költök el azzal, hogy nem veszem meg 😊

... amúgy miért lehet ez? Alulgyártották és hiánycikk?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

tomsolo
Azta kurv@

Enyhén felment az ára a PC verziónak (rare), 80$ körül mennek a konzolosok.

Dzsini
Ha van adblock a böngészõdben, akkor warezolod az SG-t 😊 VIP ide vagy oda 😉

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

tomsolo
Imho a nyomtatott guide egy kiegészítõ - kb. egy szinten van az elõre gyártott cosplay elemekkel, függetlenül attól, hogy hasznos is lehet(ne) egyeseknek polcra, birtoklásból vásárolja az ember ennyi.

Akinek kell megveszi, akinek nem az szidja az elsõ embert. 😊

Ha meg a sima guide-ok kerültek szóba, a walkplaytrough videóknak nem sok értelme van, a wikiknek annál inkább - engem pl. fõleg azok a dolgok szoktak érdekelni milyen progression breaker dolgok(bugok) maradtak egy-egy adottt játékban (rpgs). Sajna sok ilyen van marad benn.

Hát kérem szépen mi nem ingyenélõ warezos SG-sek vagyunk ám. Ti vagytok a burzsuj kõgazdag elitséget vásárló sznob SG-sek... <#beka3>

Az, hogy te milyen célra veszel Souls cuccokat abba ne menjünk bele, mert annál nagyobb rejtélyt és értelmetlen pénzszórást egy kocka kolléga se tud felmutatni. Említettük már többen, hogy a te souls imádatod inkább kóros gyûjtögetés, mint egészséges rajongás.

Mellesleg az okfejtéseddel csak annyit felejtessz el, hogy bárkinek lehetnek olyan kedvenc játékaid, mint neked a Souls részek, amihez hasonló indíttatásból vesz Guide-ot. Én ha vennék csakis a mûvészi értékét díjaznám a vételár kifizetésével. Mondjuk egy Fallout New Vegas hatalmas területe és sok lehetõsége miatt egy olyannak még gyakorlati haszna is lehet. És azért lehet, hogy gyorsabb neten utánanézni, de átlapozgatva, átnyálazgatva a fizikia több 10 oldala guide-ot azért mégis csak sokkal nagyobb élmény lehet (errõl konkrétan tudom, hogy baromi jó, mert PDF-be annó begyûjtöttem).

DA Originshez is el tudnék egy ilyet képzelni minden további nélkül.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Oké - nem bírom tovább, kiszállok.

Tinman
Crystal clear! Thx!

Tinman
Ezért írtam már vagy 3x: Rajongásból oké.

Egyetlen további indok van: Baromi összetett a játék.

Mivel Ratgab szerint ilyenek már nincsenek, így marad a rajongásból vételezett guide. Kezeljük külön, mert az olyan, mint a szobor. Dísztárgy.

Azt viszont továbbra sem értem mi köze van egy irodalmi mûnek ezekhez a guide-okhoz? Nem értem, hogy miért olvasnék én ettõl kevesebb könyvet?

Tinman
Szerkesztés: Jah kérem én nem ám warezolom az SG-t, mint egyesek <#banplz>

Van olyan angol nyelvû DaS WT amire még én is csettintettem. Majdnem végig is néztem az összes részt. Jó volt hallgatni a srácot, eléggé érzõdött, hogy szereti a játékot... ez nekem különösen szívmelengetõ volt.

Szóval, hidd el van jó WT.

Guide:

- Amihez guide kell az valószínûleg nem az adott játékosnak készül.
- Guide =/= teljes játék. Ez olyan mint keresztrejtvény újságot venni, majd másnap a megoldást hozzá. Minek?

Én azért veszek Souls guide-ot, mert dísztárgy. Semmi több.

Shep
Egyébként a korábbi 576 tulaj a kockásat meghagyta és azzal foglalkozik, tehát csak a szoftveres biznisz került máshoz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nem tudom jól emlékszem-e, de mintha valaki várta volna. Immár steamen megvásárolható.

Doctor Who: The Adventure Game

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Mivel a céget vette meg ...

IMYke2.0.0.0
Már megint ez a Tinmanes kiforgatás.

Olvasd el újra kérlek, amit a témában korábban írtam...

Súgok, mert hátha.

"Kötekszel. Az ilyen 99%-ban minõségi guide-ok arra is jók, hogy az ember mélyebben belemélyedjen a játékban amúgy kihagyott, el-nem-olvasott, elfelejtett információkban - karakter hátterek, fegyver statisztikák - és a béna kazuároknak (mint ÉN!) nem mellesleg segítséget is nyújtanak/nyújthatnak.
Nem egy olyan guide-juk van, ami szabályosan gyönyörû - játékos szemmel!

Magamat ismerve, például arra is jók lennének, hogy néha-néha átlapozzam egy-egy játékhoz készült példányukat, felidézve nüansznyi emlékeket.
"

Tinman
Hiszek neked, de:

Kontakt
Comgame „576” Kft.

Copyright © 2009-2013, Comgame576 Kft és Kocka576 Kft.

Ezért kiérdemeltél egy jól irányzott "kapdbe" smiley-t <#mf2>.... <#nevetes1>