Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugyanígy vagyok sorozatoknál, filmeknél is. Sorozatok zömét egész évadban nézem (vagy a nagy szünetig fél-fél évadonként), filmeket pedig BR -en vagy (csúnya BrRip verzióban).
Néha mocsok nehéz tud lenni, de megéri. Ezzel együtt azt is meg tudom érteni, aki 0-day, vagy ad absurdum elõrendelésben vesz játékot, de én sajnálok magamtól annyi pénzt (az én felfogásomban azt ugyanis a családom többi tagjára is költhetném).
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Elgondolkodok rajta, hogy valaha újra ilyen baromságot csinálok? Még szép!
Elõfordulhat, hogy újra úgy elkap a gépszíj és a rajongás, hogy valamire ennyi pénzt elbaszok, amit utána némi türelemmel (a 350 steames játékkal a hátam mögött röhögve kibírnék) és böjtöléssel 1-1,5 év múlva bagóért megvehetnék? Biztos lehetsz benne....<#nevetes1>#nevetes1>
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
...s közben már mindegyiknek volt rekord alacsony ára is.
Ha ilyen okokból nem vennénk elõrendelve, ill. ropogósan megjelenés napján <0 Day>0 Day>, akkor meg lemaradnánk az élményrõl (amire esetleg rajongókként rettentõ mód vágyunk), netán nem kerülhetne be a relikvia gyûjteménybe (dobozos), és késõbb csak pofátlanul drágán
Nehéz ügy, és nem könnyû hörcsögnek sem lenni.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
A Kartel meg gagyi úgy, ahogy van. Skip.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A PH!-t mondjuk messzire kerülöm, csak néha-néha beolvasgatok itt-ott, de semmi több.
Pénzem meg ugye nincsen, így vásárolgatni sem tudok. Pedig PH!-ról 2010-11-ben még vásároltam is, megbízható és elsõ eladóktól is.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Gondolj bele:
Ezek az ottani belterjes emberek rendre beszólogatnak az ilyen árusoknak akik SOKKAL olcsóbban adják a cuccot, mint a Steam/GMG/GG/egyéb digitális szolg.
Közben a jó akciókból szó szerint felvásárolnak, majd mi történik?
a, Haveri körben beszerzési áron elnyomják. Ha nem vagy haver, kapsz egy IJ kártyát.
b, Marad nekik ne aggódj. 1 hónap múlva laza 3x áron tolják szépen csendben, majd ha megemlíted nekik, hogy bundle/akció része volt korábban meg vannak sértõdve és közlik, hogy MOST nem annyi és nem 1x linkelik a Steam-es árat! Érted? Az azt árat, amit másnál korábban kifogásolnak!
c, Aki nem haver, az lemaradt, baszhatja. Lásd Arma 3 Diósdi eset.
SENKI SE SZENT! Szépen mindenki maradjon csendben és ne rontsa a másik üzletét. És ezért tisztelem az ottani modikat, mert üzletrontást mindig szankcionálják! Kapitalizmus van. Minden szabad áras. Adhatod te a facsavart 40.000 Ft-ért is, senkinek semmi köze hozzá.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
De egyébként inkább ZsZso-val értek egyet: felesleges linkelgetni, mert így még olyan is megtalálja, aki egyébként felé se nézne (és neadjisten még vásárol is, mert a "😄" simán jelenthet egy tudatlanabbnak jó akciót is, meg még látja is az irónikusnak szánt, de ezt semmilyen smileyval nem jelzett kommentet).
PH-hoz: igaz hogy moderálják a hsz-eket, és törlik a lehúzókat (még ha ez jogos is), de ez az Alapelvükben is benne van, illetve én úgy tudom hogy ezeket a pofátlan hirdetéseket is gyomlálják a moderátorok.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Bezony... ugyanis, ha beírod, hogy kissé PH-style amit csinál, akkor kimoderálják a hsz-t.
Egy étteremben ezen elröhögcsélnénk. Ez a baj a fórummal. Ha kényszeredetten nem teszel minden mögé smiley-t, akkor tuti félreértik/bántásnak veszik.
Rendi vagy, de már magyar kereskedõknek adtam a pénzem :-(
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Nekem akkor nincs humorérzekem <#falbav>#falbav>.
Ha én árulnék Arma 3-at akkor nem a ph-ra raknám ki, hanem feltenném Kinguin-re 15-20 euróért és el is menne hamar de hát nekem nincs üzleti érzékem.
A, Hogy meglepõdjön az összes topiklakó: "JUJUJUJUJJJ! Vannak ilyen emberek is? NANEEE".
Ezen szerintem már mindenki túl van.
B, Idegesíteni mindenkit és arra ösztökélni, hogy rontsák az üzletét.
Ez kinek jó?
Komolyan nem értem. Szokjunk már le errõl. ENNEK NINCS SEMMI ÉRTELME! (Ha akarjátok Chewbacca bizonyítással is megmutatom.)
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Ha jól tudom hoztak valami új szabályt a PH-n, hogy nem lehet kommentekben vegzálni az eladót, mert az "üzletrontásnak" minõsül. Gondolom erre játszanak rá azzal, hogy akkor direkt ilyeneket írnak.
Elég jó kis felszopó videó. 😊
Szépen érthetõen és összefüggõen beszél azért bírom.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Okés. Fogok írni.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Mellesleg Best Buy-ban lottem(ahol telohoz vettem itteni toltot, persze egybol belefutottam egy olyanba amibol hianyzott a wall socket, korrekt modon csereltek szemelyi es blokk elleneben), de van a kozelben Gamestop is pl. Ha lattok valami jo fizikai dealt ami koddal jar szivesen megveszem. Esetleg collectors cuccok is megoldhatok, (Tinman,) ugyis kell majd DHL-el vagy valamivel kuldenem haza cuccot az otthoni teszteloknek. Cipekedest nem vallalom mert otthoniak ajandekat is ki kell majd sakkozni a sulylimitbol 😊
Kisszines: befagy a likam, kemeny telek vannak meg itt, csereben elmult az otthon kezdodo allergiam 😊
A demót 3 napja gyakran elõveszem és tökre kikapcsol, felhúzom 800-ra a játékosok számát és próbálom túlélni 😊