Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZsZso
Nekem ilyenkor mindig az van a fejemben, hogy ha kibírtam 30 évet a játék nélkül, akkor valószínûleg már azt az 0,5-1et is kibírom. Diablo 3 -nál nem bírtam, jól meg is jártam.
Ugyanígy vagyok sorozatoknál, filmeknél is. Sorozatok zömét egész évadban nézem (vagy a nagy szünetig fél-fél évadonként), filmeket pedig BR -en vagy (csúnya BrRip verzióban).

Néha mocsok nehéz tud lenni, de megéri. Ezzel együtt azt is meg tudom érteni, aki 0-day, vagy ad absurdum elõrendelésben vesz játékot, de én sajnálok magamtól annyi pénzt (az én felfogásomban azt ugyanis a családom többi tagjára is költhetném).

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

12000 Ft-ért vettem tavaly az AC3-at Digital Deluxe változatba. Most 4 fontért ~ 1600 Ft-ért lehet bárkié. Hülye vagyok, megbántam? Jah!

Elgondolkodok rajta, hogy valaha újra ilyen baromságot csinálok? Még szép!

Elõfordulhat, hogy újra úgy elkap a gépszíj és a rajongás, hogy valamire ennyi pénzt elbaszok, amit utána némi türelemmel (a 350 steames játékkal a hátam mögött röhögve kibírnék) és böjtöléssel 1-1,5 év múlva bagóért megvehetnék? Biztos lehetsz benne....<#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Hasonló cipõben járok ám - én 0 Day vettem a "Borderlands 2"-õt, és az összes DLC-t [igaz, sokszorosan "visszahozta és fogja még hozni" az árát, mert idõtlen játékélményt tud nyújtani, több karakterrel és játékstílussal], vagy ott van a ~13000 Ft-os "Tomb Raider (2013)", ami szintúgy megérte 0-Day...
...s közben már mindegyiknek volt rekord alacsony ára is.

Ha ilyen okokból nem vennénk elõrendelve, ill. ropogósan megjelenés napján <0 Day>, akkor meg lemaradnánk az élményrõl (amire esetleg rajongókként rettentõ mód vágyunk), netán nem kerülhetne be a relikvia gyûjteménybe (dobozos), és késõbb csak pofátlanul drágán , vagy ami még rosszabb: míg mi várnánk, hogy "bándlös" legyen, addigra másik szénné játsszák, ellövik nekünk a poénokat, leállnak a szerverek stb. stb. stb.

Nehéz ügy, és nem könnyû hörcsögnek sem lenni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Azért az az AC3 4 fontos ár elég brutális szerintem. És tényleg nem hülye, aki 0 day vásárol, amellett meg hörcsögnek vallja magát (velem az élen, mivel ugye én minden AC-t 0 day vettem a 4. részig)?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Maak
Steamen sztem meg sosem volt 75-ben :s

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

wantonly
Igen, mondjuk a Bound in Blood 9,99€ steam-en, egy 75%-os leárazás után be lehet vállalni. Ubira csak a legvégsõ esetben.

A Kartel meg gagyi úgy, ahogy van. Skip.
Dzsini
Mások is panaszkodnak tegnap délután óta, nem vagy egyedül.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

tomsolo
Mikor még linkeltem nem volt komment.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Maak
A World in Conflict sem steames 😞 viszont az expendables az 😄 (meg szarabb ertekelessekkel mint a kartel :s)

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

IMYke2.0.0.0
😊))) Semmi baj 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Értelek, és igazat adok.
A PH!-t mondjuk messzire kerülöm, csak néha-néha beolvasgatok itt-ott, de semmi több.
Pénzem meg ugye nincsen, így vásárolgatni sem tudok. Pedig PH!-ról 2010-11-ben még vásároltam is, megbízható és elsõ eladóktól is.

ZsZso
Ó párdon! Fast-read mode bekapcsolva maradt, úgy pedig maradnak ki lényegtelennek hitt szavak a mondatokból 😊.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

tomsolo
Egyébként ma adtak a Sparban egy szabadon felhasználható 20% akció kupon ívet - Intersparban is mûködik - ráragasztod amire akarod így Arma 3 immár kevesebb mint 800 pénz.

ZsZso
Jól van, akkor nem csak történik ez.

IMYke2.0.0.0
az ottani utolsó...

Maak
Kar, hogy a Bound in Blood nem steames 😞 kartel-t meg nem merem behuzni, jot meg elvetve sem olvastam rola. 😞

Nektek se marad bejelentkezve SG-n? Hiába pipálom ki. Tegnap óta nem jó.
Tinman
Nyusziugrasztó hsz.

Gondolj bele:

Ezek az ottani belterjes emberek rendre beszólogatnak az ilyen árusoknak akik SOKKAL olcsóbban adják a cuccot, mint a Steam/GMG/GG/egyéb digitális szolg.

Közben a jó akciókból szó szerint felvásárolnak, majd mi történik?

a, Haveri körben beszerzési áron elnyomják. Ha nem vagy haver, kapsz egy IJ kártyát.

b, Marad nekik ne aggódj. 1 hónap múlva laza 3x áron tolják szépen csendben, majd ha megemlíted nekik, hogy bundle/akció része volt korábban meg vannak sértõdve és közlik, hogy MOST nem annyi és nem 1x linkelik a Steam-es árat! Érted? Az azt árat, amit másnál korábban kifogásolnak!

c, Aki nem haver, az lemaradt, baszhatja. Lásd Arma 3 Diósdi eset.

SENKI SE SZENT! Szépen mindenki maradjon csendben és ne rontsa a másik üzletét. És ezért tisztelem az ottani modikat, mert üzletrontást mindig szankcionálják! Kapitalizmus van. Minden szabad áras. Adhatod te a facsavart 40.000 Ft-ért is, senkinek semmi köze hozzá.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

genndy
Szerintem tomsolonak nem elég a sarokba állás, térdepeljen kukoricára! Rombolja a topikot és szembemegy minden hörcsög-elvvel! <#bohoc>

De egyébként inkább ZsZso-val értek egyet: felesleges linkelgetni, mert így még olyan is megtalálja, aki egyébként felé se nézne (és neadjisten még vásárol is, mert a "😄" simán jelenthet egy tudatlanabbnak jó akciót is, meg még látja is az irónikusnak szánt, de ezt semmilyen smileyval nem jelzett kommentet).
PH-hoz: igaz hogy moderálják a hsz-eket, és törlik a lehúzókat (még ha ez jogos is), de ez az Alapelvükben is benne van, illetve én úgy tudom hogy ezeket a pofátlan hirdetéseket is gyomlálják a moderátorok.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

ZsZso
Az "Olvass tovább" -ot? <#idiota> (jó csak viccelek)

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Amúgy, nehéz elhelyezni az ottani utolsó hozzászólásodat az irónia-beszólás-támogatás skálán 😊

IMYke2.0.0.0
Most olvastam 😊))

Tinman
Olvass tovább ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
"Crytek" pedig grebber - "Up a pofátlan lehúzásnak :W !" - s igaza van.

Tinman
Egyetértek, nincs ebben semmi rossz, elrettentõ példa, vagy jót röhögünk rajta vagy ha ráérünk kicikizzük :-)

Tinman
<#eljen>

Bezony... ugyanis, ha beírod, hogy kissé PH-style amit csinál, akkor kimoderálják a hsz-t.

Tinman
Ez csak írásban tûnik flame-nek.

Egy étteremben ezen elröhögcsélnénk. Ez a baj a fórummal. Ha kényszeredetten nem teszel minden mögé smiley-t, akkor tuti félreértik/bántásnak veszik.

Rendi vagy, de már magyar kereskedõknek adtam a pénzem :-(

tomsolo
Nem mered 😛

ZsZso
Nanana! Ez nem az volt. Azt csak külön kérésre tolom le. <#nezze>

Tinman
<#puszis>

tomsolo
Elég hamar kifulladt a Csubakka bizonyítás 😄

Dzsini
ITT: forgassuk ki mások szavait, lehetõleg essünk túlzásokba és játsszunk sértõdöttet.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

ZsZso
Ezek szerint ha én most készítenék egy apród hirdetést, amiben az aktuális humblibundlit (1 USD -s csomagot) 100 EUR -ért árulnám, akkor Te nevetnél rajta?

Nekem akkor nincs humorérzekem <#falbav>.

Sippie
hmm, kinguin? már tolom is fel az olcsó borderlands kulcsokat 500%-os haszonnal muhahahaha 😄
tomsolo
Sztem csak simán vicces.

Ha én árulnék Arma 3-at akkor nem a ph-ra raknám ki, hanem feltenném Kinguin-re 15-20 euróért és el is menne hamar de hát nekem nincs üzleti érzékem.

ZsZso
Magyarázza már el valaki, hogy miért jó ez bárkinek is? OK, eladja horror áron, 500% profittal. Értem, paraszt. De minek posztolni mindenfele?!?!
A, Hogy meglepõdjön az összes topiklakó: "JUJUJUJUJJJ! Vannak ilyen emberek is? NANEEE".
Ezen szerintem már mindenki túl van.
B, Idegesíteni mindenkit és arra ösztökélni, hogy rontsák az üzletét.
Ez kinek jó?

Komolyan nem értem. Szokjunk már le errõl. ENNEK NINCS SEMMI ÉRTELME! (Ha akarjátok Chewbacca bizonyítással is megmutatom.)

genndy
"Crus" ott nem más mint Tinman...

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

wantonly
Igen, mert ez egyértelmûen irreális árban van. 😊

Ha jól tudom hoztak valami új szabályt a PH-n, hogy nem lehet kommentekben vegzálni az eladót, mert az "üzletrontásnak" minõsül. Gondolom erre játszanak rá azzal, hogy akkor direkt ilyeneket írnak.
Sippie
meg az utána lévõ hsz is? 😄

"Vegyétek, vigyétek. Hatalmas a játék és árban is jó"
wantonly
Mondjuk most, hogy már nincs kreditem, nyitni fogok én is a dollár felé... Nagy lehúzás a font.
wantonly
Irónia szerintem. 😊
Sippie
"UP a jó árnak és a korrekt eladónak!"

azigen...
davidka003
10 perc Diablo III

Elég jó kis felszopó videó. 😊
Szépen érthetõen és összefüggõen beszél azért bírom.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

wantonly
160Ft-ot fizettem kb. 😊
Rapid81
5.09$. 400 HUF különbség...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Azért ez nem ilyen. A játékok kis híján készen vannak. Olvass a Lifeless Planetrõl a fórumán. Mindenki áradozik róla, nem is kicsit. Felraktam, elindítottam és behúzott, mint egy fekete lyuk. A hangulata valami hátborzongatóan jó! Csak ajánlani tudom. 9$-ért még EA-ként is rohadtul megéri.

Okés. Fogok írni.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

wantonly
Order Successful

Thank you.

<#vigyor2>
zorrobomber
Tok jo hogy a guide-os keppel is flamet-et inditottam, pedig csak valami relevans kepet akartam betolni innen 😊

Mellesleg Best Buy-ban lottem(ahol telohoz vettem itteni toltot, persze egybol belefutottam egy olyanba amibol hianyzott a wall socket, korrekt modon csereltek szemelyi es blokk elleneben), de van a kozelben Gamestop is pl. Ha lattok valami jo fizikai dealt ami koddal jar szivesen megveszem. Esetleg collectors cuccok is megoldhatok, (Tinman,) ugyis kell majd DHL-el vagy valamivel kuldenem haza cuccot az otthoni teszteloknek. Cipekedest nem vallalom mert otthoniak ajandekat is ki kell majd sakkozni a sulylimitbol 😊

Kisszines: befagy a likam, kemeny telek vannak meg itt, csereben elmult az otthon kezdodo allergiam 😊

tomsolo
Én ezen az earlyn gondolkodom csak kicsit sok még ez így.

A demót 3 napja gyakran elõveszem és tökre kikapcsol, felhúzom 800-ra a játékosok számát és próbálom túlélni 😊