Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Én büszkébb vagyok rá és csak ez számít :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Hmmm... érdekes elmélet. Na de mi van azzal a cirka 200 játékoddal amit még el sem indítottál.

Ne aggódj, te is vérhörcsög vagy, nincs mit szégyellni... én szerintem legalább 700 címet nem indítottam még el. Na de nem is hozom fel eszmecserében, hogy nincs feleslegem :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Elõfordulhat, igen!

Gyûlölöm, ha tele van szemetelve a steamkönyvtár. Ott nekem csak olyan játék legyen, ami érdekel és játszanék vele. És nem, a címkézés nem elég. Ha lehetne kérném pár játék törlését a könyvtáramból is!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Büszke vagyok rád 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

davidka003
Tehát jól értem, hogy tegyük fel van bundle-ben mondjuk a Thief akár 1 dollárért meg mellé 4 noname játék amikkel sose játszol akkor te nem vennéd meg ezt a pack-ot hanem inkább külön megveszed 2k-ért a Thief-et?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Egy keresztkérdés: Minek veszed meg az adott bundle ha nem érdekel belõle semmi? Azért mert olcsó?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
1-2 ember nézi ezt de a többés és a kiadók nem.Õk leszarják játszól -e vele valahol aktiválva lesz az kész nekik pénz.Nekünk meg elfér a steam fiókba 😄

Next PC upgrade: 2022

tomsolo
Látom szépen bõvülünk 😄

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Neked lehet. Én akkor veszek bundle-t ha érdekel is belõle valami és akkor is mérlegelem, hogy megéri-e nekem, hogy a többi soha el nem indított játék ott legyen mellette a steam fiókban. Olykor elõfordul, hogy nem a válasz és inkább kiadok érte többet.

Ha olyat vennék, amit soha el se indítok (Shep mielõtt beszólsz arra értem, ami nem is érdekel egyáltalán) akkor az ablakon is dobálhatnám ki a pénzt ennyi erõvel.

genndy
Nem érdemes. MP3-hoz csak multi DLC jött ki.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

davidka003
Egy single szeretõ embernek érdemes beszerezni a Max Payne 3 Rockstar pass-t? Van benne valami single tartalom? ($3.74 Xbox live-on)

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

grebber
Pedig a bundle-k erre épülnek olcsó= az is veszi aki soha nem is játszik majd velük=több fogy több bevétel!

tomsolo
BTW: Akit érdekel a Space Enginers (örli ekszessz ez is) de sokallja a GMGn lévõ (kuponos) pénzt is, annak ajánlom maross-t nála egy (bontott pakk) 1300 Ft-ért már elhozható.

Már nem azért de nem mindenki vesz meg minden olcsó szart...<#crazya>

Például nekem sincs meg, mert konkrétan nem érdekel.

grebber
" Majd lesz" Pont ez az hogy semmi mozgolódás. A bundle miatt már mindenkinek megvan az univerzumban de semmi mozgolódás az ügyben 😞

tomsolo
Na ilyen jó az Antisquad? Vehetnél egyet nekem is 600 forintért akkor, legalább mi a hörcsögtársadalom számûzöttjei tartsunk össze😄

Rapid81
Még nincs szingli. Majd lesz. De szarba nyúltál. Antisquad és Lifeless Planetet ajánlom, ha EA-t akarsz. Nagyon!

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Most 2-3000 Ft-nál hivatalos steam felületen tuti nem lesz olcsóbb. Azonban ennyiért earyl access megjelenéskor is be lehet gyûjteni.

Jó nyilván van, amikor elszáll az ember. Új Thief pl. nem ért 5000 Ft-ot de ez már késõ bánat.

Tinman
A végleges ár meddig végleges? 2-3 hétig, 1 hónap? Utána már netszerte akciózzák a DD cégek. Fél év múlva meg Humble Bundle BTA :-/

Azt tudom, hogy a fejlesztõknek ez az EA* jó :-D

EA = jah, kb. EA (company) style.

IMYke2.0.0.0
Nálam ez már azért a veszélyes szintig "fejlõdött" - szóval, inkább kicsit beteges -, és valóban 99,99%-ban minden anyagot magaménak akarok tudni a játékkal kapcsolatban, hogy tényleg úgy érezhessem, teljes és nem csesztek ki velem a pénzemért...
...mert manapság, eljutunk odáig, hogy a puszta alapjáték meglétével így érzi az ember... 😞(((

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
A ruhapakk nekem annyira bejött annak idején, hogy nagyon sokáig nem volt szívem megválni tõle 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Interstellar bundle-et is megvettem (csakis magáért az interstellárért) az is örli acessz ,láttam van single mondom letolom. Ja hogy nincs is benne csak oda van írva értem shift del!

tomsolo
Én ha utólag (jóárasan jelentsen ez it bárkinek bármit 😄) veszek játékot mindig fullos csomagot keresek, mert nincs kedvem itemekkel egyenként baszkolódni.

Hog ennek is van létjogosultsága arra jó példa a KoAR, a Teeth of Naros DLC a maga 50-60 questjével(a kalózos az kisebb valamennyivel de JÓ tizen pár óra az is). Sõt a ruhapack is jóféle, fõleg a kezdeteknél hasznos na meg jól is néznek ki.

Early Acces-nek lehet olyan elõnye, hogy kicsit olcsóbban megkapod, mint a végleges ár.

Fejlesztõknek meg jó, mert ingyen tesztelik a játékukat és ha elég sokan vannak elég széles körben tudnak bug reportolni.

Játékos szempontból az olcsóbban megvesz majd kivár megjelenésig elv a mérvadó.

Én már vettem nem egy ilyen játékot: Divinity Original Sin (felé se néztem, majd véglegesben, legutóbbi tudomásom szerinte elég bugos még), Men of War AS 2 (Ez mondjuk inkább Béta, de készültség szempontjából illik a leírásodba... nem volt drága), State Of Decay (nagyon érdekelt, így megvettem.... akartam is tolni, de bill+egér mizéria miatt pihentetve volt), Grim Dawn (bottal se érek hozzá, míg meg nem jelenik, amúgy Wesker nagyon dícséri, hogy már most mocsok jó a cucc).

"Kész játék kijön már el is felejted": Pont Sir Quno panaszkodott erre új Might and Magic játék kapcsán.

Tinman
Igen, ezt már benned is észrevettem, hogy igényed van a TELJESRE és nem éred be a részletekkel. Nálad az talán még mélyebb is, mint nálam, mert én elvagyok pl. TR DLC-k nélkül elég volt az az 1 is, ami további single gameplayt adott.

IMYke2.0.0.0
Én wesker24-el szoktam beszélgetni, és folyton írom neki, hogy sosem játszanék félkész játékkal, miközben Õ meg boldogan írja, hogy a "Grim Dawn"-nak már az ikszedik fejezete is játszható, és hogy milyen nagy, meg hosszú és a többi.

Sosem tudnék így játszani!

Tinman
Hányok az Early Acces-tõl. Nem tudom felfogni, hogy valaki képes érte pénzt adni. (Kártyapénz oké.)

Hová vezet ez?

Régen kijött egy alaposan letesztelt játék. Ha elég komolyan vette magát késõbb jött hozzá PATCH formájában ingyenes, további ingame tartalom, vagy sok órás expansion.

Aztán jöttek a DLC-k. Mindannyian részt vettünk a sátán eme fertõzõ mocskában, talán egyedül Micsu maradt tiszta. Mind a pokolban fogunk megrohadni.

A következõ lépés az Early Access. Fizess és alpha/béta tesztelj a fejlesztõkkel pénzért, a kész játék mire ténylegesen kijön már lehet, hogy el is felejted.

Na ebben a posványban már nem veszek részt. Lehet tõlem a Demon's Souls 2 is early accessben akkor sem fogok egy bugos "harmadkész" játékért fizetni.

Maak
Nyilvan rajongokat jobban erdekli a Legendary pack, amugy van abban limitalt kiadasu egerpad is a dobozos verzioval es poszterrel, art bookkal egyutt, es a neved belekerul a jatekba. Gondolom ez a pack is inkabb a tamogatasrol szol. Azert ne feledjuk, hogy ok nem tartoznak a nagyok koze. (Remelejuk, hogy "meg nem")

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

IMYke2.0.0.0
A konkrét esetre vonatkoztatva megértem a dühödet, de remélem, azért érted, hogy mire utaltam: a digitális terjesztés a gyûjtõknek átok, az egyszerû megveszem-"letolom"-törlöm-játékosoknak maga a Mennyország.

grebber
Digitális disztribúció átka: Ló...zt írják hogy dobozos verzió akkor nekem max 50ezerért nem semmire nem jó art bokot nyomtassanak bele meg játékbeli skineket adjnaka amiket amugy is 2-3 euroért dobálnak majd dlcként.

Értem én hogy valami drága ,de akkor legyen benne olyan is ami mg is ér annyit.. Ez így szimplán pofátlanabb lehuzás mint az 1000ft-os arma 3 árulása 6 ezerért!

IMYke2.0.0.0
Én egy hónappal ezelõtt nyertem egy L.A. Noire alapjátékot (DarkSector), szóval nekem is kuss a nevem 😊

IMYke2.0.0.0
Digitális disztribúció átka.
A digitális terjesztés bár kényelmes tud lenni az egyszeri(û) játékosnak, és még olcsóbb a terjesztõnek/fejlesztõnek, egy játékgyûjtõnek maga a rémálom.

IMYke2.0.0.0
Szerintem azért, mert látod azt, amit a többiek nem a fától (az erdõ, tudod): mobilkütyü-reklám-GTA-klón és nem ültél fel a Hype(r) Train-re.
Szerintem, nagyon helyesen.

Gondolom, te is láttad a prerender trailert akkoriban - és a mostanában közzétett végeredményt is, képeken - immáron tisztán látható, hogy még a grafika sem segít neki.
Persze, PC-n dõl el majd minden.

De, szerintem, a Watch Dogs tényleg a tipikusan túl hype-olt játékok sorába tartozik.

grebber
200$ és egy kurva szobor sincs benne elmennek a jó büdös ...oda!

Tinman
Írj a Steam-nek, hogy miért adják 45 EUROÉRT az Arma 3-at, amikor a PH-n nem haverok is kapnak 990 Ft-ért.

Nemigazhogynemréted.

Nagyon szimpatikus az árpolitikája a srácoknak. Olyannyira, hogy 15 dolcsi elég vonzó ajánlat. Apró szarságok, meg akinek kellenek szeirntem utólag úgyis megvehetõek lesznek.

Miért van az, hogy ugyan sandbox lesz, de mégis baromira hidegen hagy a Watchdogs... Magam sem értem igazán. Talán a hackelés részhez lehet valami köze.

Én most befogom a pofám, mert Shadow Warrior-t begyûjtöttem legutóbb csoporton belül....XD

ZsZso
Én se nyerek, de ez asszem köszönhetõ annak is, hogy nem is jelentkezek szinte semmire 😊.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Én most próbálom behozni a lemaradásaimat. Szerencsére a selejetet hamar át lehet ugrani. Most pl Empire Total WAr lett skipp áldozata, mert olyan szinten unom a korszakot ahol játszódik, hogy hihetetlen.

arty
én nem vagyok ott "haver", de egyik srác sima ráírásra adott nekem egy arma3at 999ért 😊
(természetesen akkor se voltam rest, ha én segíthettem ott részben ismeretleneknek...)

szerinted ezekszerint ez is oké, mert kapitalizmus van?

szerintem egy átbaszás az még attól átbaszás marad, hogy máshol mégjobban átbasznak.

Forza.

kigyi
Akkor nem nálam van a hiba, bár arányaiban ehhez képest sokkal rosszabb nálam a helyzet. Azért van néha olyan felajánlás amire csorgatom a nyálam 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

IMYke2.0.0.0
Hú, és akkor most jön a széllel szembe pisilésem... ugyanis, ha 7 jegyû havi keresetem lenne, bizony vennék párat rögvest a Legendary és a Leader of the Packból is... nem vicc.
Mert:
* Magyarok
* Jó játékot csináltak
* Megérdemlik
* Kelle a folytatáshoz nekik a lé (trilógia lesz ugye).

Maak
Legendary pack-ban az a vernyul 😄DDD monnyuk egy epic pack jolenne <#szomoru1>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

IMYke2.0.0.0
"Thief - dátumot kapott az AMD Mantle frissítés

A Thief lesz a második cím (a Battlefield 4 után) mely támogatni fogja az AMD Mantle leképzõjét, és ugyan arra számítottunk, hogy ez a megjelenéskor már elérhetõ lesz, sajnos a fejlesztési idõbe nem fért bele.

Március 18-án, azaz holnap - azaz MA - azonban megjelenik a frissítés, mely nem csak a Mantle jótékony hatásaival kecsegtet, hanem egyben teljes TrueAudio-támogatást is hoz (elsõként), ami különösen hasznos lehet egy olyan játékban, mint a Thief."

"Nincs platinum trófea Metal Gear Solid 5: Ground Zeroesban

Oké, de miért nincs? Mivel nem csak mi tettük fel ezt a kérdést, hanem rajtunk kívül még elég sokan, Hideo Kojima úgy gondolta, ideje lenne válaszolni rá. Nos, a megoldás rendkívül egyszerû: a Sony nem engedi, hogy platinum trófea legyen a nem teljesárú játékokban. Így marad nekünk a 13 bronz, egy ezüst és egy arany trófea, ha a legújabb Metal Gear Solid-epizódot akarjuk nyúzni."

"96%-kal dobta meg az Xbox One eladásait a Titanfall

Legalábbis az egyik legfontosabb játékpiaci régióban, az Egyesült Királyságban"

"35-40 óra a Watch Dogs fõküldetése

A játék kreatív igazgatója, Jonathan Morin árulta el Twitteren, hogy a Watch Dogs egy átlagos játékosnak 35-40 óráig tart majd, némi szabadon mászkálással. Ez azonban csak a fõküldetésre vonatkozik, ha mindent meg akarunk szerezni, akkor közelebb kerülünk a 100 órához."

IMYke2.0.0.0
Én is folyton jelentkezem és 1 hónapja zéró sikerrel... 😞
99,99%-ban amúgy is csak a csoporton belüli felajánlásokon nyertem.

grebber
Hát igen én se nyerek mostanában semmit, nagyon lecövekeltem 😞

Giveaways Entered: 17.457
Gifts Won: 68

IMYke2.0.0.0
Alapvetõen és kényszerbõl a kivárásra játszom - mindenben, de a játékok esetében fõképp.
Akkor sem biztos, hogy venném tonnaszám a játékokat, ha hirtelen 7 jegyû keresetem lenne havonta, mert már én is olyan mennyiségû játékkal rendelkezem , hogy átlagos gémertempóval számolva is 2 évnyi tiszta idõ <700+ nap> a végigjátszásuk, összesen. S ez alatt csak az egyszeri végigjátszásukat értem... Szóval, akár 10-15 évre elõre is abbahagyhatnám a játékok vételezését...

kigyi
azt hiszem nerfeltek steamgifts-en néhány nap még és 3 hónapja nem nyertem semmit pech széria? 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Maak
Hat en a Starcraft 2 CE-t vettem 0 day, a Dio3-at szinten, kabe egy eve a kozelukbe sem neztem. A minap gondoltam kellene diablozni picit...nem sikerult eltalalnom a pass-t battle.net-re...most szemelyit kell beszkennelnem es csatolni a ticketemhez, (amit ujra meg kell irnom, mert nem erem el, leven nem tudtam belogolni) de kerdem en, attol, hogy kuldok egy fenykepes igazolvanyrol kepet, honnan tudjak ok hogy en vagyok?!