Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Írj nekik. Látok a listában egy "nagypeti" nicket is, nem hiszem, hogy ezeket úgy vadásszák össze 😊
(bár szerintem 51-el lassan amúgy is kiszorulsz)

Adversus solem ne loquitor

Moby
Elhiszem 😊

Tinman
Mire esküdjek, hogy elhidd? Becs szó nem kamuzok!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Moby
FOSOTOP! LOL

Tinman
Ráfrissítettem már vagy 10x. Mások neveit látom, az enyém sehol.

Proof:

Céges, kolléganõ gépe:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wantonly
Az igen, én csak a feléig jutottam. Nem lehet, hogy csak lassú a rendszer?
Fpocok
ÚGy döntöttem, hogy nem frissítem a wowomat, kapják be WoDig... inkább meglepem magam valamivel 😊

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman
Cdgalaxis, Black Armour ráadásul 9990 Ft. Ez a legtutibb ár/felszereltség arányú szvsz.

Vagy digitálisan ilyen G2a.com cheaterfos oldalon, akik nem tesznek fel a listára egy Tinman nevû gamert. Baxa meg a torkom a szívembe kalapált 45-nél, vert a víz és tessék... k. életbe már -.-

Fpocok
/sigh...

Hol a legolcsóbb a PC-s Dark Souls2? Tin?

Tinman
Jó.Fake fos az egész. 51-ig elvittem, a listába nem került be a nevem.

Prince23
Szégyen 😄

Fpocok

Tinman
g2a

16-nál diszkont kód: FLAP!FLAP!

Fpocok
Én is kaptam még kettõt.

Rapid81
Kaptam még 2 DI Epidemic Béta Giftet. Így már 3 van. Van még olyan, akit érdekelne és nincs meg neki?

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Maak
Nekem ugyis mindegy mert battle.net akkom fagyasztva van perpill 😄

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Maak
"csak" 108 kell, elso ket eredmenyt toroltek ahogy nezem.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

wantonly
Amúgy figyeltétek, hogy aki az élen volt 147-el törölve lett? Gondolom csalás.

Kis gyakorlás után 20 felett járok. Sokkal jobb ez, mint az alienware-s aki kapja, marja.
Maak
Mar csak 141 es elre allok...komoly teljesitmeny nekem eddig is eljutni...elso akadaly is nehezen ment mikor elkezdtem 😄

IMYke2.0.0.0
Az elején vagyok nagyon , de azt már észrevettem, hogy az itallal gondok lehetnek késõbb...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ja, f2ben powerkalapácsos közleharci emberem anno imba volt, szemre 95% eséllyel pusztított igen nagyokat 😄

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Dzsini
Közelharcossal kell menni, annak kevesebb gondja van lõszerre 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

hát amúgy simán játszható, nem egy d3 hc mód

a lõszer súly miatt sok lesz a backtrack

wantonly
Én is, nekem eddig 15. Discount kódokat is osztogat.

Viszont gyanús, hogy a határidõ lejárta elõtt már nem 42 lesz a minimum... Hanem 100 felett is akár.
IMYke2.0.0.0
Ezen a képen azt látni, hogy a kurzor valahol csak úgy van 😊
Amúgy, tényleg Hardcore-ban játszom, mert érdekel, hogy a végén mi az, amit kapunk, ha elejétõl így játsszuk .

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ezen a képen azt látni hog nyomhattál a nora is 😄

Tinman
Annyira béna vagyok ebben. :-(

11 :-(

IMYke2.0.0.0
Nos, nem tudom mennyiben van köze ehhez, de a "Fallout New Vegas Configurator" használatával már gond nélkül tudnék Ultra beállítások mellett is játszani - ha lenne géperõ hozzá.
High opciókkal, alaposan beállítgatva, gond nélkül tudtam immáron játszani, Hardcore nehézség mellett. Ugyanis ez, tegnap kellõen felcsigázott ahhoz, hogy kipróbáljam:

KÉP:

wantonly
100 Diablo 3: Reaper of Souls WIN

Flappy Diablo <#vigyor>
genndy
Nyugi, én is ilyen vagyok. Ha kell valami, azt hajlandó vagyok drágán is megvenni (legutóbb az új MK volt ilyen, és hajlandó voltam kiadni rá ~4000 Ft-ot, mert kellett és kész). Más kérdés, hogy 1.) egyre ritkábban mozgat meg valami hogy azonnal kelljen, 2.) kevés a játékra fordítható idõ, és felgyûlnek a játékok (amiket azért veszek, mert játszani akarok velük, nem pedig Steam sor-növelésre; csere meg nem igazán érdekel), erõs lemaradásban vagyok, tehát elõször azokat akarom végigjátszani amik megvannak (és már azokat is bõven megjelenés utáni olcsóbundléból vettem).

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Rowlend
Nem gép függõ. Ez egy hiba ami már a Fallout 3-ban is megvolt, lényegében nem éri el a mentésedet a játék.

GET OVER HERE!

Tinman
Abs. érdekel a Border 2 (persze OLCSÓN), de nagyon ráér.

tomsolo
Meglepõ dolog de nem azért vásárolunk mert olcsó, hanem mert szükségét érezzük.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Tinman
Ha nem szavaz akkor is kiderül, mert akkor megy desura-ra az indiefos süllyesztõbe :-D

tomsolo
Az egész New Vegas egy bugos fos, nekem a sztori sem jön be ahogy kerekedik - múlt idõben már - a sima Fallout 3 számomra mérföldekkel jobb.

Tinman

tomsolo
Szavazol és kiderül.

IMYke2.0.0.0
Köszi.
Csak nekem az a benyomásom, hogy felejtõs indie játék?

IMYke2.0.0.0
Deus Ex: A kukás... akarom mondani a bukás* már STEAM-en is.

* Deus Ex: The Fall

tomsolo

IMYke2.0.0.0
Kezdjük ott: milyen játékról is van szó?

Maak

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Tinman
Ne bántsd Botondot. Szereti az achikat ;-)

IMYke2.0.0.0
Rinya ON:

Tökfõzeléköm ki van már a "Fallout New Vegas"-szal!
Milyen gép kell ennek wazzer, hogy High beállításokra állítva ne merevedjen meg a betöltõképernyõ az idõk végezetéig?!

Bezzeg, ha lehúzom Low-ra, akkor bevágódik és stabil 60 FPS mindenhol!

Shep
Azt nem mondtam ,hogy már vasakarat jellemzi, ellenben azért minden platformra ugyanazt a játékot nem veszi meg 0-day, ahogy egyes illetõk 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Na most képzeld el, hogy 1 hete regeltem brazilba Borderlands 2 GOTY 1900 Ft-os ügyben, de a hörcsög lélek szólott hozzám és mondá vala:

"Ne vedd meg bazdmeg ennyiért, mert lesz ez idén még olcsóbb is."

És én hallgaták a szóra és nem vevék lófaxt sem.

Evolution.

Evolution is the key to survive.

Tinman
Igen elszakad és olyankor bezsákol 2.000 Ft felett <#banplz>

tomsolo
Hogy tudjon késõbb cserélni.

Az alap hörcsög logika az hogy megvesz(meg kell venni) minden lófasz bundlet - ha kell ha nem - mert ha nem is aktiválja jó lesz majd csere itemnek egy hasonló értékû (na ez nehéz kérdés mi számít éppen értéknek, de mindegy) üzlet lebonyolításához.

Ha éppen egy full áras 0 day stuff a csere alap az sikeres üzletnél nem baj, ha egy AAA title leakciózva az is okés, egy a lényeg, hogy hörcsögünk ne jöjjön ki mínuszban mert akkor repedések keletkeznek a hörcsöguniverzum kupoláján amit csak egy brazíliai webshopban történt vásárlással lehet összefoltozni.

A különbség a jó hörcsög és a gonosz trader közt, hogy utóbbit a puszta pénzszerzés vezérli míg a hörcsögnek van egy kínzó küldetéstudata ami enyhíti a lelkében kavargó ambivalens felhõt a szabad akarat körül.

Shep
Hát igen, a hörcsögös énje azért még mindig nagyobb de azért már vannak a másik oldalon is pillanatai és ez nagyobb dolog, mint a hörcsögökkel együtt futni, õ már néha el mer szakadni a falkától 1-2 percre 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Igen nagy hányadát annak már végigvittem annó warezban. Amit meg még nem annak tervben van a végigvitele, mert nem azért vettem, hogy vegyem, hanem azért, hogy játsszam vele.

Na de majd késõbb folytatjuk ezt az eszmecserét. Részemrõl ideje indulni melózni.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.