Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

genndy
... és már most akar/tud játszani vele. Bocs <#zavart1>
Engem is érdekel, de még nem fogok játszani vele. Tehát még nem veszem meg.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Ennyiért már illik megvenni annak, akit érdekel.
Sippie
ja, csak így az nem fogja látni akinek ment
Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Shep
Biztos bennem van a hiba de ha már ez a stílus akkor nekem a VH 1-2 inkább, mint a Dio.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ez is jó 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sippie
Eltûntek az arma3 hirdetés kommentjei 😞 pedig csomó UP volt
IMYke2.0.0.0
Mekkora egy hulladék az SG.hu keresõje...
Két hónapnál messzebb még mindig nem lát. <#wow2>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tomsolo
Akkor te még szerencsés vagy :

I stupidly thought that installing then uninstalling the Uplay Store demo would remove it from my library but it doesn't and now I have TWO RAYMAN LEGEND DEMOS in my Games library alongside the icon for the full game!

😄

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

IMYke2.0.0.0
Bizony, egy jóltartott hörcsög, aki békésen üdvözli a népet 😊

arty
minden mást favouritsbe raksz és azt nézed csak 😞((
ennyi 😞

Forza.

TBTPumpa
AH lelõve, már csak 1 hét van hátra a megjelenésig.

Act 5 (kellõen hosszú)
Adventure mód (változatos, rakatnyi mellékküldetés + jutalomrendszer)
Artisan (megváltoztathatod vele a felszerelésed külsejét, illetve a statjait - kicserélheted ugyanúgy kinézõ, de más stattal rendelkezõ cumóra). Ötletes dolog!

Jöhet!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Shep
Ne is mond, szar Flashback demo ott vigyorog, originben legalább el lehet rejteni ami nem tetszik, uplayben ilyesmit nem találtam.

arty
Uplayen a demok is örökre az accodon maradnak - már látom elõre, h a kiskedvenc kliensedet ettõl fogva csak mégjobban imádod majd 😛PP 😉)))) 😊))))

Forza.

Shep
Nem, az egy myxomatózisban szenvedõ nyúl 😊

DarkSector
jaj de cuki ez a logo.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

lalakov
200 hsz. egy nap. <#csodalk>

Az egy hörcsög akar lenni odafenn? Tetszik a kép.
TBTPumpa
Ráadásul kártyás is lett! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

tomsolo
Tegyük hozzá: PS3-n. Xbox alatt egy fokkal jobb a helyzet egyébként.

Viszont van pár játék mechanikát is érintõ változás(bug, exploit) amiért nem igazán lelkesednek, infinite soul és shard farm etc...

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Shep
Ja, ez PS3-on, elvileg.

Shep
Sötét Szósz 2 topikból

Objects and enemies materializing out of thin air.
Flickering shadows and light sources.
Out of sync sound effects.
Mob animations either freezing entirely or moving at lower FPS (like 5 FPS low).
Input lag both in the menus' and HUD screens.
Input lag during gameplay (character not reacting at all).
Player being "smelted into the wall" during a Boss fight.
Painful loading times (18 seconds on average for me: quickest was 14s. longest took 42s.)
Very inconsistent framerate (going from the higher 10s up to 60fps when nothing is happening on screen)
Holes in geometry.
Enemies not reacting to the proximity of the player.

Asszem itt is érdemes lesz várni pár patchig 😊

arty
Vannak fejlesztõk, ahol az EarlyAccess = demo, nem pedig alfa-teszt.
Pl amiért én pénzt adtam (még EA _SEM_ volt akkor ígérve) a Flatout széria fejlesztõinek uj játéka (Next Car Game - szégyen leírni is ezt a retek címet).

Van 2 pálya, 2-3 kocsi - ezt lehet próbálgatni. Nem kell végigtolni egy bugos karriert/sztorit, semmit nem tud, amit egy jó demo ne tudna.
Bugbearban vakon megbízok, hogy a végleges (is) jó lesz.

Forza.

IMYke2.0.0.0
A STEAM-es rendszer napok óta haldoklik - a keresõ is hulla.

* Prince of Persia: The Sands of Time - 80% - 1,99 euro
* Prince of Persia: Warrior Within' - 80% - 1,99 euro
* Prince of Persia: Two Thrones - 80% - 1,99 euro
* Prince of Persia (2008) - 80% - 1,99 euro
* Prince of Persia: The Forgotten Sands - 80% - 1,99 euro / Digital Deluxe - 80% - 2,99 euro

IMYke2.0.0.0
Sõt, a teljes széria akcióban.

IMYke2.0.0.0
Prince or Persia - 80% - 1,99 euro

IMYke2.0.0.0
Épp linkelni akartam 😊

Sajnos, így is a hörcsög-határ felett van az ára 😞

Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
Minden egyre csak szarabb lesz :-(

SG is szépen széthullik, most Steam keresõje nem mûködik.

Beírom a játék nevét, keresés/enter. 10-bõl 10-re semmit nem dob ki.

Pl.: Fester mudd (IG-s Steam-es játék)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

bon
Pontos dátumot nem közöltek csak, hogy szeptemberben.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen 😊))

IMYke2.0.0.0

Fpocok
Elõször valami gombának néztem 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

genndy
Háhá, jó lett a banner a világbéke hörivel <#taps>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Tinman
Bundlestars.

Megvan:

- Knytt Underground - kártyás
- Kairo - kártyás
- Gravity Badgers - kártyás

Nincs meg, kéne:

- Captain Morgane and the Golden Turtle - nem kártyás
- Holy Avatar vs. Maidens of the Dead - nem kártyás
- Bionic Dues - nem kártyás

Na, melyik kis szorgalmas hörcsi felezne velem? Csak 0.9 Euro lenne és 3 kártyás játékot kapna. :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
OFF

Ühüm... megy a megnézendõ filmek listájára.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Parasite Eve 2, best game EVER!

Rapid81

IMYke2.0.0.0
Gamersgate "Takedown: Red Sabre" - 90% - 1,40 euro -STEAM-es.

Szabi
amikor ma elõször ránéztem, akkor volt 4-5db 140+os pont, azóta törölték azokat.. de most megint van 130as 😄

"Nulla tenaci invia est via"

wantonly
Én elhiszem. Ha sikerül is elérnem valami jó eredményt, akkor izgulhatok, hogy egyáltalán megjelenik-e vagy, ha igen, akkor vajon törlik-e indoklás nélkül, mert gondolom reklamálni egy ilyen ingyen nyereményjátéknál nem lehet.
Tinman
Na de érted, most küzdjünk, a TALÁNÉRT? Talán bekerülsz a listába, talán nem.

Eskü, hogy nem fotóbolt az eredményem, szóval ez így elég elkeserítõ.

Most egy 27-est sikerült összehoznom, nyilván semmire sem elég, de ebbõl is látszik, hogy nem csalok... elég dühítõ, ha sikerül végre és nem tesznek be a listába -.-

Már 54 a min :-(

wantonly
Nem tudom, de remélem nem hasraütésre törölgetik az eredményeket.

Amúgy vissza van még 12 nap! És már most 50 pont kell minimum, akkor mennyi kell majd a vége fele?!

Én is szeretnék nyerni, megelégednék a 99. hellyel is, de esélytelennek érzem magam.
Tinman
Yep... közben is betolja, ha levesztesz. Tovább sem enged nélküle.

valahogy biztos lehet

lájkoltad azt a pár oldalt?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Tinman
Hogy lehet ebben csalni? Komolyan érdekel.

ottvan hogy dont cheat

ez itt a gond 😄

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Tinman
Kábé mintha 2 kannorvég szárazon tolna. Szerintem ez a játék egy rossz vicc, de a Reaper of Souls ingyé' az fasza lenne... megnézném, még tán írnék is róla blogra, mint a D3-ról :-)

Moby
Ok-ok, csak a végén inkább ne számold vissza órabérre 😄
Mondjuk ha szórakoztat az más persze.

Adversus solem ne loquitor

Tinman
Talán az lehet a baj, hogy kamu FB regemmel léptem be, 0 ismerõssel.

Most pároméval tolom de 25 fölé nem jutok <#falbav>