Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maak
Sikerult valakinek felkerulnie a g2a jatekban a listara?

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Botond
iOS legjobb játéka!
DarkSector
Az a kis hörcsög direkt ilyen pixeles a képen? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
Shep
Ja és ahogy olvasgattam a steam hozzászólásokat mások is panaszkodnak a hang-ra, úgyhogy nem a demo hibája, egyszerûen sz.rtak rá, hogy már androidon is hibás volt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Remélem a Betmenes oldalnézetes vita port nem ilyen igénytelen valami lesz!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Én is így tettem. Játszottam még amúgy vele egy kicsit de így ,hogy a hangeffektek szinte mindig hiányoznak elég élvezhetetlen az egész. Amúgy itt is van város, már ha annak lehet nevezni a 2x2-es szobákból álló közben töltõképernyõs helyszíneket, vannak ugyanúgy fõ és mellékküldetések de valahogy kevés ez már nekem PC-re. Inkább mindenki játssza végig újra a HR-t ha Dx-ezni akar vagy akármelyik régebbi részt, jobban jár majd vele.

arty
thx, szedem is le whishlistbõl 😞

Forza.

arty
"Congratulations!
You are now an official backer of Bear Simulator."

1$-t dobtam rá, mert vicces a készítõ 😊)

Forza.

arty
first person bear 😄D

Forza.

sz4bolcs
xDD

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Totti5
Egy réteg mindig kapható lesz mindenre, innentõl kezdve az a hülye aki nem okád fel valamit a kiksztárterre és nem szed össze egy bõrönd pénzt. Szerintem k jól csinálják! Bár csak én is benne lennék egy ilyenbe.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Shep
Most nézem, Steamen is "egekig magasztalják" a játékot 😊

Tinman
SG-s is fizetett pre-order a kecskeszimulátorra, szóval...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Ja és a lényeg, a jelenlegi árát meg pláne nem éri meg, aki nagyon ki akarja próbálni az tegye meg inkább mobilon fillérekért, vagy majd valami krumpli nudliban.

Shep
Grebber mindig örömködik ,hogy ha valami szir-szar mobilos cucc jön PC-re továbbra sem értem miért. Na de, hogy miért is írom mindezt? Ledemoztam a DX The Fall-t és mobilos cucchoz képest mondjuk egész korrekt, viszont ez PC-re 2014-ben? Vicc az egész. Grafikán túllépünk, mert mobilos, csodát ne várjunk. Gombkiosztást nem lehet változtatni, meg úgy igazán semmit sem, élsimítás van a menüben csak éppen ugyanúgy recés marad minden. Hangok, mint a mesében hol van, hol nincs (fogjuk rá ,hogy a warez hibája de nem hinném, mivel már androidon is volt ilyen probléma). Átvezetõk, meg úgy az egész olyan zs kategóriát áraszt, még az irányítás is érdekes. Úgyhogy én még mindig azt mondom a mobilos meg kézikonzolos cuccok maradjanak ott ahova készültek, PC-n még a filléres indie fosok között is igényesebb cuccok vannak.

DarkSector
😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wantonly
Az, hogy SZAR.
wantonly
Aki erre egy vasat is befizet az meg is érdemli. 😄

Én olyan medvét még nem láttam ami így tartja az elülsõ lábait a hátsón meg szaladgál, maximum álló helyzetben szoktak így felágaskodni.

Lehet halászni, mézet enni, nyuszikat kergetni... És aludni. De izgi. 😊
DarkSector
Mi a fasz van a steam-el??????????

tomsolo
Remélem realtime lesz és akkor télen pihen a game... 😊

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

tomsolo
Persze hogy fasság, ellenben hörcsög földén ez hathatós érvnek számít. 😛

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Nálam speciel nem tölt be az áruház. Böngészõben minden más oldal simán bejön.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Bezzeg a jupléj 😄

Shep
Hát a hiba nálad van.

Majd helyreáll. Nekem egy értékes tárgyam veszett el így pár percre aztán meglett.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

arty
😄DD

ekkora legalja szutykot, te jó ég

Forza.

wantonly
Az elõbb kivettem két kártyát a piacról. Hibaüzenetet dobott. Most se a piacon se a raktáramban nincs egyik se. Eltûnt az éterben.

A harmadik kártyám ami raktárban van pedig eladhatatlan, mert azt írja nincs a birtokomban. -.-
Tinman
Amikor csattan a hátad mögött a gumikesztyû, ott derül ki igazán ki az igazi férfi...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
vagy nem.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ha ott minden alkalommal kancigányok vagy kannorvégok dugnak meg akkor megy a fene...XD

Egyre fosabb a steam csak azt nem értem mi a szar baja van. Lassan tölt be újabban, vagy egyáltalán nem.

Tinman
Hmmm... ez a Planescape azé' tud meglepetéseket okozni:

- Kraftwerk - Robots c. nóta egyes taktusai nem mondom meg hol, de erõsen kikacsintós helyen.

- Star Trek - Borg téma hunyorítás.

- Evil Dead kikacsintás.

- Fallout kikacsintás.

Nem demózok uplay-en... <#crazya>

Tinman
Majd ha elmész proktológushoz általános kivizsgálásra megérted.

Hogy széjjelgépezte már a szemét... Igazi kocka õ....XD

Neked mindenrõl hátulról tolás ugrik be? Gyanús vagy te nekem...

wantonly
Na azt meg kiváltképp utáltam. Mondjuk sima módban meg egy kisebb hadseregnek elegendõ lõszert vihetünk magunkkal.

Hajtépõs ez a Hardcore. Megjelenéskor így kezdtem én is a játékot, aztán inkább kezdtem egy újabb karaktert. Idegtépõ, hogy gyorsutazol és már szomjan akar dögölni a karakter.

Persze erre van megoldás, hogy nem utazol gyors, de ahhoz meg túl nagy a terület. Jah és ha alszol akkor is éhen és szomjan akarol utáni döglendeni....:-)

Tinman
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Imi! Miért lekváros az arcod?
- Ez az új Imidzsem.

Ne mondd mindig, hogy lõn és vala....XD

Errõl ez jut eszembe...

Acntióchiai Szent Kézigránát

Tucat indiefos (ami ráadásul mindenkinek mindenhol ugyanúgy lófasz árba kerül, mint a példádban említett hörcsögnek), mint cserealap... Ezen jót röhögtem.

<#hehe>

Imy zabálni való az a hörcsög és szuper az új kép! Nice Job!

Rapid81
Csak böngészõbõl piacolok. Abból megy rendesen.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

wantonly
wantonly
Steam...

Ha el akarok adni valamit a kliensbõl, de párhuzamosan nézném a piacot a böngészõben, akkor hibaüzenetet kapok. Ha a böngészõbõl akarom eladni, akkor is.

Be kell zárni a böngészõt, újra kell indítani a klienst és már mûködik. De, ha megnyitom a böngészõben a steam oldalát, akkor megint nem jó. Szóval kliensbõl nézegessem kártyánként a raktár-piacot.

Nálam ez már hetek óta így megy, nálatok is?
Totti5
Miért?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10