311803
  • Fpocok
    Szerintem ő sem tudja :D
  • Totti5
    mostwarezrólbeszélsz?
  • Totti5
    5 napig szedheted megjelenés előtt, elindítod és a net sebességétől függően lejön amikor lejön. A 6 óra az első indításnál kezdődik. Ha meg megjelent, már nem kell szedned, megveszed vagyis unlockolod és mehet a móka tovább ( mentések is megmaradnak ).
  • grebber
    PC-n végigviheted az egész játékot mielőtt megveszed.Ezt a kiadóknak köszönhetjük,hiszen olyan hogy másolásvédelem már nem létezik.
    Aztán ha végigjátszottad és tetszik megveheted ennyi
  • Totti5
    Pontosan, de valamit valamiért... eddig a legtöbb a demó konzolon az EA játékokból volt :) ( UFC, FIFA, NBA, Madden stb... ) azok pár giga volt és van benne 1 pálya, 1 csapat 1 meccs. Most meg a full játékkal játszhatok, ha ügyesen kihasználja az ember az időt, akkor minden részletébe bele tud menni és lecsekkolni. Ez tök jó dolog. Mint mondottam, egy Dragon Age 3-nál lesz ez majd igazán jó dolog.
  • Fpocok
    Tovább tart letölteni az 50gigát, mint maga a játék.
  • Fpocok
    Bár egyetértek, hogy ez lehet jó dolog... de mindenesetre vicces ez az egész. Nem nagyon érdekli őket ez a dolog. Nem csinálnak külön demót, hanem azt mondják, hogy a teljessel játszanak x órát... és gondolom ahhoz az egész játékot le kell tölteni, ami nem kicsi.
  • Totti5
    "régen" kaptál egy full játékot amit 6 óráig használhattál a teljes tartalommal? hát mikor volt ilyen, lemaradtam róla! ???

Amúgy nem a demóért fizetsz, már leírtam multkor is, még egyszer nem fogom... kérlek ilyen hülyeséget se terjessz, mert félrevezeted az embereket.
  • MoRT2195
    6 órán keresztül? Az igen... Elején nekem is tetszett ez az EA acces dolog, de most, hogy látom, hogy milyen korlátozások vannak, ez így ritka gagyi. Régen a demókat ingyen adták, nem kellett értük fizetni. Ja és korlátlanul játszhattál velük, nem csak 6 órát. Szóval azt hiszem, hogy én köszönöm, de nem kérek ebből az újabb EA lehúzásból, nem fogok demókért fizetni.
  • IMYke2.0.0.0
    Jááájj, de hát nem é'ted? A csúnya WRZ.
  • Panzeradler #222197
    Ez az egyetlen kategória amikor sajnálom, hogy nincs konzolom.(Egyébként mi az oka, hogy pc-re nem adja ki ezeket az EA Sports?)
  • Totti5
    Kijött amúgy a Madden 15 X1re és a fránya csúnya EA Access keretein belül letölthettem 5 nappal a hivatalos megjelenés előtt a 100%osan teljes játékot, amit 6 órán keresztül játszhatok, az összes tartalommal ami benne van. Akárhonnan is nézem ez egy ultimate DEMÓ, ilyan lesz a Dragon Age 3 is a többi EA játékkal egyetemben, szóval pontosan képet kapok a játékról és ha tetszik nyugodt szívvel megyek a BUY gombra. Ez lenne rossz út / "újdonság" azon cikk írója szerint ?:)))
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.08.23. 13:38:58
  • SweeneyTodd

Esetleg aki nem tudta beszerezni , este 10ig még egy lehetőség.
  • MoRT2195
    Valakinek kell The Ship: Complete Pack? Múltkor adott 2 giftet belőle, most felakartam dobni Steamgifts-re, de úgy látom nem lehet már feltenni (nem értem miért, csillagozhatnák is, na de mindegy), szóval csak kiírom ide. Akinek kell írjon ide!
    Szerk.: Természetesen ingyen adom.
    Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2014.08.23. 13:23:09
  • IMYke2.0.0.0
    Az alapjátékba is, és a Setarrif-be is csak belenéztem, s utána tudtam, hogy nekem ez STEAM-en kell.
  • mooo
    Nem az alapjátékkal játszottál?
  • IMYke2.0.0.0
    Hm. Akkor én az 1/3-ánál szálltam ki?
  • mooo
    Nem,ez sajnos tényleg ilyen rövid.Mikor azt hittem,hogy belelendül a játék vége lett...
  • genndy
    Abban a "mindenki"ben én se vagyok benne. Meg sincs a játék. Játékmenet-videó alapján nem is nagyon érdekel.
    Majd a Darksiders 1-2 végigjátszása után meggondolom hogy kell-e.
    Utoljára szerkesztette: genndy, 2014.08.23. 12:11:42
  • ratgab
    Csak itt és most vagyunk csak hárman olyan egyedi...
  • grebber
    De legalább te 90x tovább jutottál mint én.Ami nem 1 vagy 2 zombi az már game over.Mindegy elkönyveltem balfasz csira vagyok ezekben és kész.
  • Keveqiah
  • IMYke2.0.0.0
    Gif-re: azzal nekem sikerült együtt meghalnom :() - de respawn után már nem várt ott :)
  • Keveqiah
    Ez elég egyedi eset lehet.
  • ratgab
    DS-t én is feladtam... Van ilyen.
  • IMYke2.0.0.0
    A Dark Souls (1)-ben nekem csak 23 órám van - nem is játszottam még végig.
    Ráadásul, csak tegnap üzemeltem be újra, mert 64 bit alatt még 1 mp-et sem játszottam vele, és bizony, kellett is kicsit matatni, míg sikerült a grafikáját rendbe hozni:

Ilyen állapot fogadott első indításkor [összehasonlító képpel]
    Aztán végül Tinman ötletével sikerült megoldanom.
  • Keveqiah
    Azt már itt 'mindenki' végigvitte :)
  • grebber
    Nem mindennel sajnos pedig van sok olyan game ami tetszik nagyon csak hát debil vagyok és ügyetlen.

Ilyen pl a Dark Souls 1-2 aminél ha azt mondanák itt van 1000000000000 trilliárd dollár + örök fiatalság ha végigviszem nemet mondanék,mert nem tudok a minotauruszos se tuljutni. Nem is merem steamen játszani mert rám nézve lenne égő hogy 5 millió óra és mindig csak ott tartok ahova más eljut kb 20 perc alatt :(
  • ratgab
    Te úgyis mindennel játsszol, szóval neked igazából mindegy is...
  • ratgab
    Alapjátékot végigvittem én is csúnyában annó és ugyan nem világrengető élmény, de azért néhol kellemes volt (bundle-ban be is húztam), de a kieg hiányzik.
  • IMYke2.0.0.0
    Én belekóstoltam az alapjátékba is, és a küldetéslemezbe is - mindkettő tetszett annyira, hogy kaptam az alkalmon, amikor akciós volt a csomag, és rögvest vettem is.
  • grebber
    Jól van akkor ,örülök neki.

Szerencsére nekem elég egy 1 perces videó is és el tudom dönteni milyen a játék.
  • ratgab
    Nevesítettlen forrást nem tudok értékelni. Random SG nickek fröcsögéseit meg végképp nem.

Arra gondoltam, hogy innen hátha valaki játszott vele és úgy tud véleményt mondani nekem, amit mondjuk el is tudok fogadni (mármint olyan véleményét, akinek ismerem az ízlését).
  • IMYke2.0.0.0
    Maradjunk annyiban, hogy a játékipar szinte bármelyik termékén végig lehet rohanni olvasás és nézelődés nélkül...
  • grebber
    Gothic 4 topikból idézek:

"Kiegészítő kalap kaki. 3 óra alatt kivihető, holott ez egy RPG. "
  • Troger911
    Jelentkezés előtt olvassátok el a leírást! Holnap délig lehet jelentkezni!

Utoljára szerkesztette: Troger911, 2014.08.23. 10:41:26
  • DarkSector
    Magyarul nem kellett volna törölni? :)
  • DarkSector
    add nekem. Megoldom. :P
  • IMYke2.0.0.0
    Á, értem. Igen, van olyan jó.
    Igaz, nem toltam bele 300 órát, mert WRZ volt, és demo és 24 óra után töröltem is, de jó.
  • ratgab
    Kérdés az lett volna, hogy van-e olyan jó.