311803
  • IMYke2.0.0.0
    "24 órás ingyenjátékok jöhetnek Xbox One-ra

A konzol új frissítésének bétatesztjében résztvevők jelentik, hogy a Games with Gold keretein belül az Xbox Live-előfizetők egy napig kipróbálhatnak különböző játékokat. A Microsoft hamarosan több információval is szolgál majd."
  • IMYke2.0.0.0
    Unreal Engine 4 ezt is tudja.
  • Totti5
    Ha rám célzol akkor én tudom hogy létezik, én is érzem, pedig nem falun élek ( hozzáteszem h rokonok akok falun élnek gyorsabb netük van mint nekem Esztergom közepén ). Van ilyen is meg olyan is.. ezzel nem is vitatkoztam, és nem is ezt akartam mondani.
  • IMYke2.0.0.0
    Azonnal érdekelni kezdett a videó után: "Ancient Space"
    Hál istennek, multipalyer nélküli, és homeworldös, ami plusz pont.
  • IMYke2.0.0.0
    Hiába került ez már megmagyarázásra sokszor a topikban - a jobban szituált fórumtársaink valahogy nem hajlandóak elfogadni, hogy még létezik nagyon lejjebb is internet hozzáférés [és annak megfelelő minőségben, sebességgel, és horror áron], mint az övék... :(
  • Rapid81
    6 megás netem van és itt ez a CSÚCS! Nem lesz több, komoly infrastruktúrális fejlesztés nélkül (gyk: komplett új, árnyékolt érpár az egész faluban).
  • Totti5
    Az is tervben van, már próbálgatják.

"Érdekes dologra leltek azok, akik részt vesznek az Xbox One amerikai preview-programjában: a Games With Gold szolgáltatás keretein belül jelenleg 24 óra erejéig ingyenesen játszható a Max: The Curse of Brotherhood.

Hivatalos bejelentés egyelőre még nem történt, de úgy tűnik, a Microsoft tervei között szerepel, hogy bizonyos digitális címek esetében ingyenes próbanapot biztosítson előfizetői számára. Kíváncsian várjuk a további fejleményeket!"
  • zorrobomber
    Szerintem a sportjáték demózása pont hogy hasznos, mert az tényleg az a fajta játék, ami hogy ha bejön neked akkor töménytelen órát bele lehet önteni.
  • zorrobomber
    Nem szabad itt felvetni semmi témát már mert értelmes választ kevés embertől várhatsz. Jónak tűnik ez az Access dolog, viszont igaza van Zó-nak, a demókat ingyen kellene adni, mint ahogy PC-n Origin-en próbálgatják is a Titanfall-al meg a Garden Warfare-el. Jó lesz ez, csak ki kell forrnia.
  • Totti5
    Csak a Sony ígérte hogy lesz PS4en, de annyira kuss van azóta hogy mindenki elfeledte és örül neki hogy nincs, mert szóvá sincs téve soha.

Ilyen szolgáltatás egyedül az Xbox 360 XBLA szekcióban volt ahol kötelező volt a fejlesztőknek tiral időszakot biztosítani minden egyes ott megjelent játékból. Volt is ebből sírás, hogy idő, meg pénz, meg minek, hát most már nincs nextgenen.

Már miért érne kevesebbet egy sportjáték demó? azt h most ezek lesznek először azért van mert ezek jelennek meg... Lesz a Dragon Age 3 minden bizonnyal lesz a Buckafild HL-ből és minden a jövőben megjelenp EA játékból ( azt h 6 óra nem biztos, 2 óráról volt szó, de annál lehet több mint a példa mutatja )

Addig játszhatod amíg van előfizetésed, ez teljesen tiszta doolog.. Látod, látod azt akarod hinni hogy beetetsét, én meg azt mondom nem az. Minden bizonnyal hamarosan jön majd NFS, vagy a PvZ, de majd meglátjuk. Minden esetre a sportjátékok nem DLC temető, Battlefieldben van single és multizhatsz is, aztán ha kell veszel DLCt, de nem kötelező.

Annak jó aki várja és kedveli az EA címeket, ez nyilvánvaló és az ára sem magas, sőt lehet 1 hónapra is potom pénzért ha éppen valami érdekel. Annak meg egy nagyon jó dolog, és mint írtam nem az a lényege hogy demózhatsz, az csak 1 funkció, de ha már van ilyen akkor annak én igencsak örülök.
  • Totti5
    Te mindenáron a warezból, lopásból indulsz ki, hogy az jó és az mozgatja a világot. Legyen így...
  • Zóanagyvarázsló
    Jól értem? Nincs még 1 órás ingyenes trial mindneből, mint illene, és volt róla szó többször is? (A Sony ígérte is, de nem csak ők hangoztatták.) A demók ráadásul éppen a felsorolt játékokból érnek igen keveset. Mert ha ezek helyett van fizetős trial, ami csak megjelenés előtt érhető el pár napig, az nem szomorú. Nem az adott szolgáltatást tekintve, hanem azt nézve, hogy kipróbálási lehetőségeket tekintve nem sikerült előbbre lépni. Ha ez a kiadónkénti előfizetős trial felé mutató lépés, akkor valóban nehéz pzoitívan értékelni.

Megjegyzem, játszottam én már bővebb demókkal több órákat, szélsőséges esetben 20-30-at is.

Azt még tegyük hozzá, hogy a teljes játékok nem örökbe adottak ellenben jó eséllyel kifutók (sportjátékok) vagy DLC-fertőzöttek, tehát beetetést szolgálók, ráadául mivel egy kiadó termékeiről van szó, a portfólió szélessége és változatossága korlátozott. Szerintem az EA konstrukciója valóban egy szűkebb réteg számára érheti meg, pláne hosszabb távon.

Nem kell őket szidni érte, de elájulni sincs ok.
  • MoRT2195
    Erre ismét csak azt tudnám mondani amit az UI-ba írtam, de szerintem hiába írnám le még egyszer, akkor sem fognád fel, szóval mindegy.
  • IMYke2.0.0.0
    A fejlesztő cég és a kiadó, valamint a vásárlási lánc vásárló előtti utolsó láncszemei, a viszonteladók is profitorientáltak.
    De (!), nem abból a pénzből élnek, amit az egyes termék eladásából visszakapnak, hanem a már meglévő tőkéjükből, a korábbi termékeik aktuális, és tovább csorgadozó eladásaiból, a szponzorokból, a kickstarter támogatókból, a marchendise-ból [játékokhoz kapcsolódó termékek: plüss babák, kitűzők, anyámtyúkja], állami támogatásból, adókedvezményekből és visszaigénylésekből, kampányokból.
    Az a cég, mely ELŐRE számítva az adott játék eladásából származó bevételekből akar megélni:eleve halott.

Tehát, a fejlesztők, és a több lábon álló kiadók, terjesztők nem szorulnak sajnálatra, ha a piacon fenn tudtak eddig is maradni - ehhez szükséges ugye az, hogy minőséget (!) és a piac IGÉNYEIT kiszolgáló terméket juttassanak el a vásárlóknak (teljesen mindegy, hogy milyen csatornákon - digitális, vagy megfogható termék képében), versenyképes áron.

A profitorientált cégek ELŐRE számolnak a profittal, és amennyiben a termék nem hozza az elvárt számokat, azt bukásnak ítélik [ugye mindenki emlékszik a hatalmas eladási számokat produkáló Tomb Raider 2013-ra, amit a Square Enix csalódásnak minősített, holott 48 órán belül 2 millió (!!!!) nyomon követhető példányt adtak el belőle?).

A WRZ abból a szempontból megkárosítás, hogy a fejlesztő/kiadó/terjesztő hálózat AZT HISZI, hogy az ellopott példányokat [nem, nem a dobozosokat] meg is vették volna, ha az a STEAM-en / Originen / Uplayen / esetleg és/vagy a boltok polcain csillognak-villognak 29,99 és 59,99 dollár közötti árcédulával.
    Hangsúlyoznám: a szereplők ELŐRE számítanak erre.

A vásárlás előfeltétele azonban sok minőségi együttható - a játéknak olcsónak (de legalábbis megfizethetőnek), jónak, szórakoztatónak és valamiképp izgalmasnak,. érdekesnek kell lennie ahhoz, hogy az Egyszerű Elemér Játékosunkban lakozó Hörcsög izgalomba jöjjön.

A demómentes világunkban a kipróbálás vagy az EA-féle fizetős formában jöhet létre, vagy a teljes játék kiadását követően, esetleg és akár fél évvel / egy évvel később (!).

A WRZ-t semmiféle erkölcsi indíték nem védelmezi. De anyagi kárt - véleményem szerint - nem okoz a cégeknek. Eladási számokat, és dollár csilliókat sem csökkent, csak a triumvirátus [még egyszer: fejlesztők / kiadó / viszonteladók] kalkulál, még pedig a saját profitjával mindegyik lépcsőfokon megtoldva az elméleti számokat.

A mindenki aduásza: ha nem veszed, akkor nem lesz folytatás...
    Ésszerűnek hat, de gondoljunk bele: ahhoz, hogy ez igaz legyen, az egész világnak el kellene lopnia az adott terméket...

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.08.23. 18:21:04
  • DarkSector
    Hali ez nem teljesen igaz!!!!

Mert ha nem lenne warez akkor a csak lewarezoltakat meg sem venném, hameg utolag megveszem akkor az nem a nem warez miatt van hanem mert jo vagy olcsó...

Ez bocs de baromság, max jól hangzik, meg lehet ezzel takarózni.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.08.23. 18:01:40
  • Szabi #222233
    jedi elme trükkel :D
  • DarkSector
    Jobbat mondok US régióst aktiváltam régen vpn-el Amazonon benéztem egy játékot, és máig megvan és megy. :)
  • grebber
    Felejtsd már el ezt ezt a kiadók találták ki sajá maguk megnyugtatására.

Anno Starforce 3-as törhetetlen játékokkal mi volt he? Ezer víg nem tudták törni megvették többet ? A ló**** mindenki várta mikor lesz törés és lett is...Akkor ott volt anno a Flatout esete nevetséges ára volt (olcsó mint az állat) de akkor se vették meg a warezkirályok.
    Szóval nem kell hangzotatni aminek köze sincs a valósághoz.

Itt van pl az én (és sok tíz-százezer ember) esete a jelenleg törhetetlen xbox one és ps4-el kapcsolatban szerinted rohanunk venni xbox one- és ps4-et és rá az összes exluzivot ami nem jön pc-re? HÁT NEM várunk míg törik és warezolunk min az atom. Aki eltervezte hogy valamit soha nem fog meg vennni akkor 3ft-ért se érted?
  • lalakov
    Azt hogy csináltad ilyen gyorsan? A meglévők már nem számítanak, nem?
  • genndy
    GMG-n encore sale van a "50 Games You Must Play Before You Die" akciójukból. Meg az indiek-ből is. Aug. 25-ig.
    20% általános voucher: Z4364W-7MR5WA-N5BCOO
    Utoljára szerkesztette: genndy, 2014.08.23. 17:56:47
  • Totti5
    Minden a warezban letöltött játék a kiadó megkárosítása. Ezt nem igen lehet kimagyarázni. Warezból nincs pénz, de ha nem tudja letölteni, akkor meg kell venni amiből van pénz.
  • Totti5
    Amikor 50 megával rohangál mindenki potom pénzért... ha nem a város főterén lenne a lakásom, hanem 1 kmerrel arrébb akkor OLCSÓBBAN, 3szor gyorsabb netem lehetne... mindenkinek nyilván nem jut a jóból, de sokaknak igen. De mint mondtam a net sebességét irreveleáns felhozni ma egy szolgáltatás miatt, amikor te is a totálisan digitális steamot használod és ha valamivel játszani akarsz legyen az 1-50GB akkor le kell töltened... ami meg csak idő kérdése.
  • Szabi #222225
    köszi az infót, végignyomogattam a Borderlands 2-s cuccokat, meglepően hamar meg is jött a 2font kredit :D
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.08.23. 17:13:14
  • MoRT2195
    Sose fogjátok megérteni, hogy a warez nem lopás? A lopás az, ha bemegyek a boltba, és elviszek egy játékot fizetés nélkül. Na azzal károsítom a kiadót, és a boltot is, mert azt a példányt már nem tudják eladni, az már valaki tulajdona, és ingyen megszerezte az eredeti, teljes játékot. Warezzal pedig mi a helyzet? Nos az, hogy ha letöltöm 1000x, akkor se károsítok vele senkit, az eredeti példányok ugyan úgy ott vannak a boltban, és el lehet adni, mellesleg a warez példánynál manapság sok tartalomtól elesik az ember (értsd: online funkciók hiánya -legtöbb esetben-). Remélem érezhető különbség. (A kenyeres példádról pedig annyit, hogy az károsítás, mert azt szintén nem tudja eladni utána.)

UI: Erre én még ezt szoktam mondani: Ha nem lenne warez, akkor se tudnék több játékot megvenni, mert én nem azért töltöm le, mert így ingyenes, hanem azért, mert nincs rá pénzem. Tehát warez ide vagy oda, nem tudok játékot venni. Ha nem lenne warez, akkor annyiban lenne más, hogy abszolút nem játszanék.

UI2: A fentebb írt UI-ban leírtak már rám nem érvényesek, mert már nem warezolok játékot. Régen mindig játszottam a frissen megjelenő játékokkal, de most már várok hónapokat, vagy akár éveket, hogy ha lemegy az ára, akkor majd megveszem, de nem fogom lewarezolni. Ez inkább a filmekre igaz nálam. Mert se TV-ben, se moziban, se bolti (eredeti) lemezen nem szoktam filmet nézni, azok mindig warezban vannak meg. Egyszerűen nincs nekem több ezrem 2 óra szórakozásért.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem akarom védeni grebbert, de azért ez erős sarkítás részedről.
  • IMYke2.0.0.0
    "Eközben ha itt a topikot megnézem h kinek van 10 megánál kevesebb, vagy több akkor az utóbbiból lesz a legtöbb."

Ismered a nagy számok törvényét, ugye?
    Úriember biztosra nem fogad.
  • ratgab
    Az más kérdés, hogy ezek egyike sem érdekel igazán, de az ötlet mindenképp dícsérendő.
  • Totti5
    Meg kapsz mellé teljes játékokat, jelenleg a Fifa 14, Madden 14, Battlefield 4 és Peggle 2 + minden játék és DLC árából -10 %. A full játékok listája pedig bővülni fog mindig.
  • ratgab
    Mielőtt újra elindul a flame háború csak annyit fűznék hozzá, hogy mindenkinek szíve joga warezolni. De azért ne állítsuk már be természetes és jó dolognak, mert egyáltalán nem az (ne is gyere az árakkal, meg a fizetésekkel, mert ez sem kifogás... mellesleg meg nem is érdekel).
  • ratgab
    Ne menjünk bele, hogy te az x lewarezolt játékodból hányat is vettél meg. Nem indok, hogy szar volt, mert használtad, ergó megkárosítottad így is úgy is a készítőt.

Ennyi erővel bemehetnénk a boltba beleharapunk a kenyérbe és visszarakjuk azzal sem károsítottad meg a boltot... jah várjunk csak...
  • ratgab
    Ilyet még soha egy cég sem lépett meg, hogy 6 óráig játszhatsz egy vadiúj játékkal korlátok nélkül (persze kér érte némi pénzmagot is, de ha megnézed hány játékot tudsz így kipróbálni és mennyi lenne ezeket mind megvenni, akkor még mindig jobban jársz, ráadásul nem illegális warez). Ez azért így egy jó feature. A PS plus azért megint más dolog, mert ott nem kapsz új játékot kipróbálásra 6 órán keresztül (értsd nem demó, nem 1 pálya, nem 2 csapat, nincs korlátozva).

Lehet utálni az EA-t mert megérdemli, de ha kivételesen valami jót is lépnek, azért vegyük már le a szemellenzőt. Köszi.
  • ratgab
    Nekem tetszik ez az opció amit leírtál, a többiek meg szerintem nem is értik miről beszélsz. Jónak tűnik ez a funkció, ha nem venném 0 day DA3-at lehet élnék a rendszeren belül a kipróbálás lehetőségével.
  • Totti5
    Te, direkt csinálod? a trial csak egy szolgáltatás a több opció közül. Nem ezért fizetsz elő. Nézz utána...

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.08.23. 15:47:18
  • Totti5
    Most ez ennyire fontos, amikor mindenki nyakig a digitális világban van? biztos van aki 1 megával váltja meg a világot, ő ne töltsön le játékokat, se demókat se semmit. Ezért annak a kornak már rég vége, amikor 1 cd méret fél napig jött lett. Nekem lassú netem van 10 megabit, tudom mi mennyi idő, sok... de lejön minden. Eközben ha itt a topikot megnézem h kinek van 10 megánál kevesebb, vagy több akkor az utóbbiból lesz a legtöbb.
  • grebber
    Károsítás a nagy büdös lószart ezt a kiadók találták ki ürügynek.

Ha te hivatalos demo után nem veszed meg vagy warez után nem tökmindegy a kiadó csak azt látja egyik úton sincs vásárlás.Akkor meg?
    Aki meg warezkirály se így se úgy nem fogja megvenni ergo ha nem létezne warez csak pénzért lehetne venni mindent kb semmivel nem játszana az ilyen ennyi.
  • MerlinW
    Azért...:) és itthon is. Szerencsétlen helyen laksz, de a települések többsége el van látva sávszéllel rendesen.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.23. 15:45:18
  • MoRT2195
    "Most meg a full játékkal játszhatok" HA FIZETEK... Akkor inkább megveszem a PS Plust, azt ahhoz kapok TELJES JÁTÉKOKAT KORLÁTLAN IDŐVEL, valamint AZ MELLETT vannak 1 órás teljes játék demók is. Felőlem istenítheted a - többször megnyert év legrosszabb cége díjas - EA-t, de kár erőltetned, mert ez tőlük csak egy újabb szánalmas (le)húzás.
  • Totti5
    A warez lopás és károsítás, bűncselekmény ( abban a pillanatban h valaki felteszi torrentre ), bármilyen magaslatos eszményt is gyárt valaki mögé. Én is használok és fogok is warezt demóra, de a hivatalos demók ellen ne ezzel érveljünk, mert azonnal elvérzik a dolog.
  • IMYke2.0.0.0
    Alsó hangon 20, de akár 50 (és később akár 80-90) GB-os játékokról beszélünk.
    Erős szegmentálása a játékosoknak és a felvevő piacnak ez a 6 órás demó lehetőség, ha az embernek 5 napja van 50+ GB letöltésére...
    Még Amerikában is sok hely van, ahol örülnek a műholdas pár megabites* netnek...

//Nem pár megabit/sec
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.08.23. 15:41:17
  • grebber
    A kiadókat szerinte melyiket érdekli hogy szarrá warezlod tetszik és megveszed? Nem kell válaszolni tudja mindenki a választ.

Ha a te 6 órás játszásod se teszik akkor nem veszed meg ,senki nem károsít senkit.