311803
-
Egyidőben maximum 2-3. Abból mondjuk egy amit végig akarok játszani, a másikak meg ha éppen kedvem van mégis máshoz (most mondjuk a fő az L.A Noire, de ha beleunok akkor Border2 maradék achik). -
azért mondjuk ez sem igaz így teljesen. Sose vennék Dacia-t, de nyugodtan elhozhatom ingyen a kereskedésből? -
Mondjuk úgy inkább hogy van mind2-re példa, embere válogatja, de ÁLTALÁNOSITANI nem lehet.
Aki megvenné amugy, de a warez végett inkább beleszarik, azokra vonatkozik ez.
Ez olyan mint a KÜLÖNVÉLEMÉNY
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.08.23. 21:34:05 -
Mondjuk úgy inkább hogy van mind2-re példa, embere válogatja, de ÁLTALÁNOSITANI nem lehet. -
ugye? ilyenkor már tök snassz belepofázni XD -
Evoluti0N #222285 Pont ilyenkor tudtok jó kis flémet nyomni, amikor egész nap nem ülök a gép előtt. Tök rosszabb utólag elolvasni, mint valós időben követni.
-
Kis kiegészítés. Csak multi játék. Sorry ha valaki belőtte
-
Nem próbáltam, mert engem nem érdekel. Nem szeretem a csak multi játékokat. Addig mentem el, hogy hozzá akar férni a fiókomhoz a whosgamingnow.com
Bocs, hogy nem szóltam. Én is azért nem lőttem be.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2014.08.23. 21:09:27 -
Nem olyan ,kel hozzá facebook legalábbis én csak úgy kaptam kodot.
Ó jaj benéztem ,most nézem csak ez multis fostalicskaság :(
Mindegy kifarmolom kártyákat és kuka.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.08.23. 21:08:12 -
Irányítás: Azzal csak nektek van örökké bajotok nem is értem sokszor mire föl.
Sztori: Sajnos ezért van mindig sok game a gépen és ezért játszok minden végig többször mert ha nincs magyarítás nem érdekel mert úgyse értem csak amit esetleg a történésből kiszűrök.
-
Nem tudom érdekel-e valakit?
Free Orbital Gear - 10,000 copies
Orbital Gear steam-en. -
Én régen mindig rengeteggel játszottam felváltva. A napi CoD4 multi az mindig megvolt, aztán valami P&C móka, és igazából már nem is emlékszem. A lényeg, hogy naponta akár 10 játékkal is játszottam, ha arról volt szó. :D Manapság viszont már csak eggyel tolom, amíg nem fejezem be, addig nem kezdek másba. Ez főként időhiány miatt van, örülök ha egy játékot kibírok vinni egy hónap alatt. :D
Szerk.: Persze időnként 1-2 FIFA meccs, és valamilyen CoD multi meccs, vagy valami más multis meccs lemegy, de sztori orientált játékból már egyszerre csak egy. :)
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2014.08.23. 20:49:32 -
Most effektív nincs story mode project. Viszont van fenn 3 sandbox gém (AC3, GTA4, Borderlands 1-2). Amikor virtuális felfedezésre vágyom egy fárasztó nap után nagyon jól jön. 2 autós gém (NFS-k), amikor adrenalin felgyűlemzik bennem. 1 foci (FIFA), ha már régen nem voltam focizni a srácokkal, akkor itt élem ki. 1 multi (Mortal Kombat KE), amikor Dark-kal mérgesek vagyunk a világra és egymást között vezetjük le :D
Utoljára szerkesztette: ffxi, 2014.08.23. 20:47:52 -
és úgy tudod tartani a fonalat? sztori, irányítás, lehetőségek? én most 3-at tolok, de pl nether után state of decay-ra majd onnan Prince of Persia-ra váltani elég extrém tud lenni... nem áll kézre az irányítás, kizökkenek stb. Régen mindig 1-et toltam, de gondoltam begyorsítok picit :D -
Én veled értek egyet grebber.
0.1%-ban warezolok de azt úgy teszem, hogy úgyse venném meg a cuccot akármennyiért is adnák.
Ergo NEM károsítok meg senkit. A kiadónak nem lesz rosszabb, hogy kipróbálok valamit. -
Fent van a gépen vagy 200 + db mikor miihez van kedvem! -
Jelenleg GTV V plusz Remember Me.
Szóval max 1-2 . -
tényleg, egy kis felmérés: ti általában párhuzamosan hány játékot toltok? 1, de arra nagyon ráfeküdve vagy több felváltva apránként? -
Másik bolygóra majdnem ahogy nekem is. :D -
Nekem ahhoz, hogy 30mbites netem legyen városba kell költöznöm :D -
ezzel én is mindig bajban vagyok :D
itthon 8-9 mb/sec-el töltök, de a balatoni kecóban (kis falu) örülök, ha megvan a 200kb/sec letöltésnél :S -
bit, bájt, nekem mindig egyre ment, soha nem tudom megjegyezni melyik mire jó. :D -
15 megabites neted van és 1,3 megabájt/sec-el töltesz (direkt írtam ki fonetikusan)! 8 bit=1 bájt
Utoljára szerkesztette: Troger911, 2014.08.23. 20:34:05 -
Vagyis 10mb-os neted van... Nekem 15mb-os netem van, és úgy töltök 1,3mb/s átlag. A 10mb-os (amit te egynek mondasz), az viszonylag jó még. Nem a legjobb (messze nem), de nem is olyan rossz az, vannak bőven rosszabbak annál. Emlékszem amikor max 200kb-tal jöttek max a dolgok. De rossz is volt az. :D Most már azért az 1,5mb-ra én nem panaszkodom, pedig azért manapság már jóval jobbak is vannak hasonló áron, de hát ide csak max ez jön el. Bezzeg ha két utcával arrébb laknék, akkor már lehetne 30mb-os netem is... komolyan a t-home oldalán láttam, ott ugye meglehet nézni, hogy a pontos címedhez milyen neted lehet. Két utcával arrébb költöznénk, és dupla gyors netem lenne, vicc. :D
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2014.08.23. 20:32:46 -
Jé tudnak végre csőjátékokhoz kicsempézett dobozokat készíteni? :D -
Zóanagyvarázsló #222263 Másoktól is elhangzott az évek során a próbaverziók célként megvalósítása, kiadóktól és az MS-től is, nem is mondom, hogy nem tesznek érte, csak ugye lassan halad vele az ipar, és valamennyire üthei egymást a két dolog. Szerencsésebb, ha platformonként van efféle csomag, mert ha mindne kiadónak előfizetést kell perkálni - plusz a platformoknak is - az nem jó. Más persze heti 5 bundle-re költ :) Bízom benne , hogy fejlődni fog a modell, hogy mindenki jól jár, hát olyan meg úgysincs, de jó lenne, ha minél többen.
Az EA Access FAQ-jában írják, hogy ebből a The Vaultból idővel kivehetik a játékokat (még inkább bérlés így ugye, amit te nem szeretsz), de egyelőre csak ennyit tudnak ők is, mindenestre ez esetben 10% kedvezménnyel megveheted állandóra.
A sportjátékok demóival nincs semmi bajom (bár sok mindent nem lehet bennük kipróbálni), a teljes verziók esetében tartom kevésbé értékesnek a kifutókat. A trialekben műfajtól függetlenül zavar az 5 nap, ez egy elég erős limitáció, ha jól értem, míg a 6 óra természetesen rendben van. (Ugye dolgozik is az ember, esetleg kellhet egy nap, hogy leérjen, 5 nap alatt lehet, hogy a 6 órát ki sem tudom használni, pláne ha véletlenül több játékuk jelenik meg egymáshoz közel.)
Egy Mass Effect vagy Dragon Age ugye igényelheti a DLC-ket, és ha rákap az ember a Battlefieldre, akkor valószínűleg nem fogja ingyenesnek érezni a költekezés végén a játékot :) Nem hülye az EA sem. -
1 mega? az nem 10 mega?
800 mit takar? nem 0.800 mb/sec -
Hadd rontsam én is a statisztikát. 1megás az előfizetésem, de csak ha jó napja van Tréhómnak, akkor eléri. Amúgy átlagba 800-zal jön. -
ratgab #222260 Igaza van Zó-nak ebben, de sajnos pc-n kevés a demó, így ezt is értékelni kell szerintem. Persze hibát mindenben lehet találni. -
ratgab #222259 Utolsó mondatokra: Hány igéretes játék bukott már el az eladásokon és soha nem lett második része...
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.08.23. 20:02:07 -
figyelj... kiszemelsz egy kurvát, de eldöntöd, hogy nem mész el. Ez rendben van. Elmész, megrakod aztán azt mondod, hogy neked nem volt jó, nem fizetsz, na az már nincs rendben, mert ő a szolgáltatását felkínálta neked. A kiadó is ilyen, felkínálta a szolgáltatását a játék személyében, te meg neki áltál qni vele, csak aztán rájöttél, hogy nem bejövős... -
ratgab #222257 Ingyen használod, amit pénzért árulnak? És akkor ezt a kérdést hagyjuk is függőben, hátha leesik végre. -
ratgab #222256 Azzal, hogy te letöltöd kvázi olyan mintha levennéd a polcról. Mert nem a dvd-t veszed meg hanem a játéknak a használati jogát, az élvezeti értékét. Ha te csinálnál valamit, amibe rengeteg pénzt beleölsz(mondjuk bármilyen szoftvert, csak hogy ne tudd előhúzni a fizikai tárgy hasonlatodat) és azt valaki a te engedélyed nélkül használná te se örülnél neki. Mert amit te pénzért akarsz adni ahhoz más ingyen hozzájut, ergó ellopja. Vagy ha finoman fogalmazunk engedély nélkül használja. Szellemi terméket is lehet lopni, ezért van többek között szabadalmi jog is, hogy a nem fizikai termékeket is tudjuk védeni.
Nincs rá pénzed az egyéni szocproblem. Ez egy luxustermék tudniiliik.
Félreértés ne essék én sem vagyok szent, én is warezoltam. Nem is akarok elítélni senkit, aki ezt csinája, mert a szíve joga. De ne döngessük már a mellünket teliszájjal, hogy a warez legális, mert ezzel csúnyán megvezettek olyanokat, akik nem tudnak sokat a témáról. És főleg senkit ne bíztassunk warezolásra. Szigorúan szerintem. Kipróbáls-megvétel még némileg érthetővé tenné a warezt, ha épp nincs demó, ugyanakkor sokan ezzel csak takaróznak aztán csesznek megvenni bármit is.
Na de befejeztem a flamewart. Lehet ostorozni, igérem nem válaszolok. -
Ha nem vennéd meg és elmész mellette akkor nincs miről beszélni. Ha letöltöd, akkor már kárt okoztál, mert játszod, de nem fizettél érte. -
Ha nem vennéd meg amúgy sem akkor mit is lopsz el he? Pont az a magyarázás amit ti írogattok. -
ratgab #222253 Amit letöltessz és nem veszed meg, de használod azzal akkor is a készítőt károsítod meg. Ne menjünk bele a miértekbe, de azért nem kell itt a szentet játszani senkinek. Legyünk tisztában vele, hogy a warez lopás. Minden más csak bizonyítvány magyarázás. -
Nincs egy Gears of War szerű dolog ami megmutatja az alapokat a következő generációs motorral. Azt hogy 1-2 indie, meg még nem jelent cucc van, amiből sokat nem láttunk, nem győzött meg semmiről, észre sem venni hogy U4, hogy következő generációs.
( Fable Legends jól néz ki, de ugye még készül és mesés világ ) -
Térjünk vissza erre jövőre, amikor jönnek is játékok vele. :) -
Már vannak... -
Játékok jönnének már vele... amilyen nagy elánnal indult előző genben az Unreal 3 ahhoz képest az U4 halott...