Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"Nulla tenaci invia est via"
Mivel kártyázás szempontjából épp fent van a Fall of the Samurai ezért azt is próbának vetettem alá és egész jónak találtam. Igaz, hogy autoresolve csatákat nyomok, de azért mert bénább vagyok mint a gép (japókkal valahogy nem megyen a csatázás).
Rome 2-be még nem mélyedtem bele annyira, de az lesz a következõ projekt majd stratégia terén (aztán lehet hogy a holnapi Assault Squad 2 megjelenés után átnyergelek arra XD).
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Na jó, ha akarod leveszem a polcról és az asztalra teszem szem elé.
Totti: Unboxing videjó esetleg? :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
GUK - A kérdés
Nem bazdmeg nem 42... Tinman öcsém Tinman...<#falbav>#falbav><#idiota>#idiota>
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
(azt néztem, h ez rendes társasjátékként huszonharminconelképesztõdrágaezer 😞 digittal játszottunk már jópár partit, szvsz elég jó cucc)
Forza.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Steam-re?
Origins vagy Aweking?
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
<#falbav>#falbav>
http://groupees.com/clash2
bundle-ben 1 dollárért benne. Mondjuk ebbõl a pakkból engem ez a rejtélyes Hidden Runaway mozgat.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Na mit tettem? Na mit?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szépen megfogtam az egész pakkot (be vannak csomagolva) és kibontás nélkül feltettem a polcra, majd nekiestem Planescape Torment-et tovább vesézni.
Evolution.
Viszont szerintem a PlayIT-en is lesz majd komolyabb akcióban a játék, ha nem a mostani tavaszi, akkor majd az õszi PlayIT-en.
A játék szerverei pedig biztosan mûködni fognak még évekig/évtizedig.
Idõt pedig lehet ölni bele rendesen, hisz mint kiderült a Paragon 300-as szint után is van élet (ezt egyedül még csak 1 emberke érte el a világon). Én még csak a Paragon 28-as szinten vagyok a karaktereimmel. <#idiota>#idiota>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én várom már, hogy jövõ hét kedden becsámpázhassak érte a PickPack pontra, de játszani azonnal úgysem tudok vele. <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Én sok Playfire szart sem kaptam meg GMG-re.
Érdekes az is hogy lehet egy lofasz bughalmaz ez az egész.
Érdekes máskor minden más müködik, mindig playfire és gmg a szar.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Csak akkor kapom meg a játékot, ha nincsen meg nekem? Haverom béna hozzá, hogy beszerezze, gondoltam adom neki a kódot, de be akar léptetni a Steambe.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
If you give a little love you can get a little love of your own