Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rapid81
De rohadtul várom már.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
Igen szép régi idõk. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
Én tavaly az elsõ fóliásomat 17 euro-ért adtam el😊

[merlinw.org]

DarkSector
yeah haver yeah. 😄 19 cent egy foil ez a szomoru. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Szabi
megkaptam belõle az elsõ fóliás kártryámat, 19centért 2óra alatt el is kelt, yeah! 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Modern kori Total War mizériám folytatódik. Ugye nekem abszolút megaisten a mai napig a Medieval 2. Empire minap csúnyán megbukott a szememben, ugyanis marha unalmas volt.

Mivel kártyázás szempontjából épp fent van a Fall of the Samurai ezért azt is próbának vetettem alá és egész jónak találtam. Igaz, hogy autoresolve csatákat nyomok, de azért mert bénább vagyok mint a gép (japókkal valahogy nem megyen a csatázás).

Rome 2-be még nem mélyedtem bele annyira, de az lesz a következõ projekt majd stratégia terén (aztán lehet hogy a holnapi Assault Squad 2 megjelenés után átnyergelek arra XD).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
23k lesz a PC-s CE.

Na jó, ha akarod leveszem a polcról és az asztalra teszem szem elé.

Totti: Unboxing videjó esetleg? :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

30 0000-et kibax az ablakon és még ki tudja mennyit még majd a pc-s verzióra és benyögi (már megbocsáss, de kikívánkozik) bazdmeg, hogy felrakta a polcra.... Beszarok rajtad komolyan....

GUK - A kérdés
Nem bazdmeg nem 42... Tinman öcsém Tinman...<#falbav><#idiota>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

TBTPumpa
Nem is mondtátok, hogy a Honvédség a Munkanélküli központtal emberkéket toboroz! Gyûjtik a munkanélkülieket, gondolom ki kell küldeni õket az ukránokhoz, hadd hulljon a férgese! Legalább a statisztika jobb lesz majd, mert kevesebb lesz a munkanélküli! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

arty
ha lenne egy nagy tabletem, talán... 😊

(azt néztem, h ez rendes társasjátékként huszonharminconelképesztõdrágaezer 😞 digittal játszottunk már jópár partit, szvsz elég jó cucc)

Forza.

Totti5
Az viszont megbocsájthatatlan hogy nem toltál be azonnal 1001 db képet róla 😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Értem, aszittemmár hogy sztrájk 😊

Shep
Én próbálom megnyerni SG-en ha már a mail nem jött meg tõlük. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wantonly
Akinek kell egy Super Sanctum TD szóljon, nekem megvan, így oda tudom adni valakinek.
TBTPumpa

Tinman
Mert van még kb. 20 órányi tartalom a Planescape-be és ha valamely játék, akkor aztán "õ" tényleg megérdemli, hogy ne toljam most félre.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Srácok érdekel még valakit Dragon Age??????????
Steam-re?

Origins vagy Aweking?

Totti5
Miért?

wantonly
Szerintem az utóbbi, az összekötés nem stimmel valamiért, mert nekem is azonnal megjön az e-mail.
DarkSector
Hát ott más problem volt, itt meg érdekes ha rendesen vásárolok tökéletesen megjön, azért nem látom sokszor a leveleket mert nekem kell nyomnom f5-öt hogy frisitsen az e-mail, de eddig így minden levél megjött, mindig ez a szar a probléma, ha nem akkor lehet rosszul van a gmg és playfire profilom egymással viszonyban, és ezért nem dukál nekem egy játék sem.

Mégis csak "idõsebb" mint a Souls széria. 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Tinman
Tisztelem a Planescape-et... baxa meg leírom: Jobban, mint a Souls szériát.

<#falbav>

Tinman
Erre már tegnap akartam reagálni!

http://groupees.com/clash2

bundle-ben 1 dollárért benne. Mondjuk ebbõl a pakkból engem ez a rejtélyes Hidden Runaway mozgat.

Neked aztán hidegvéred van! 😮

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Tinman
Tegnap megjött amúgy a DaS 2 Black Armour X360/PS3-ra... sõt valami csoda folytán pont tegnap a DaS 2 Strat. G. is az amazonról.

Na mit tettem? Na mit?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szépen megfogtam az egész pakkot (be vannak csomagolva) és kibontás nélkül feltettem a polcra, majd nekiestem Planescape Torment-et tovább vesézni.

Evolution.

Tinman
A b. k. anyjukat! -.-

TBTPumpa
Az nincs messze. De már lehet 8000 Ft-ért is venni RoS EU kulcsot Hardveraprón.
Viszont szerintem a PlayIT-en is lesz majd komolyabb akcióban a játék, ha nem a mostani tavaszi, akkor majd az õszi PlayIT-en.
A játék szerverei pedig biztosan mûködni fognak még évekig/évtizedig.

Idõt pedig lehet ölni bele rendesen, hisz mint kiderült a Paragon 300-as szint után is van élet (ezt egyedül még csak 1 emberke érte el a világon). Én még csak a Paragon 28-as szinten vagyok a karaktereimmel. <#idiota>

IMYke2.0.0.0
Hát kábé - lefelé görbülõ szájú szmájli.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Imivel együtt vesszük, 2020-ban :-D

Tinman
Tudtommal te a Humble levelet sem kaptad meg... nem kéne már végre otthagyni a 'csába a lúzerfreemailt?

TBTPumpa
Ingyen nem is. De majd egyszer biztosan lesz. Megvár a játék.
Én várom már, hogy jövõ hét kedden becsámpázhassak érte a PickPack pontra, de játszani azonnal úgysem tudok vele. <#idiota><#idiota>

lalakov
Tényleg nem 😞, még szerencse hogy olcsón vettem, annyit megért.
DarkSector
Érdekes.

Én sok Playfire szart sem kaptam meg GMG-re.
Érdekes az is hogy lehet egy lofasz bughalmaz ez az egész.

Érdekes máskor minden más müködik, mindig playfire és gmg a szar.

Scooter
Érdekes, nekem most is rögtön megjött a gmail-es e-mail címre.
lalakov
Érdekes, én rögtön megkaptam, múltkor is és most is. Biztos ismernek titeket. :-P :-D
Shep
Én sem, múltkor sem, meg most sem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát én sem, azt hittem egy teljes kerek egész.

DarkSector
Én nem katam e-mailt, ahogy az eddigiekben sem 😄

lalakov
Oké, megvan.
lalakov
Le vagyok maradva. 😊

Csak akkor kapom meg a játékot, ha nincsen meg nekem? Haverom béna hozzá, hogy beszerezze, gondoltam adom neki a kódot, de be akar léptetni a Steambe.
Rapid81
Volt már vagy 5 bundliban...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

lalakov
Én meg pár hete megvettem. 😞 No mindegy, jó játék, megérte.
Scooter
Köszi. Ráadásul kártyás is. <#eljen><#worship>
sztem meg egyik se illik igazán eredeti játékokhoz max a hörcsög, szép ez a tájkép, de ilyen alapon egy kombájn is lehetne a háttérben 😛

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

tomsolo
Minden vágyam.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

tomsolo
Nem lehet hogy Coupon?

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

wantonly
Egyébként mérges vagyok a steam-re, mert az elõbb akartam én is megvenni a Prince of Persia-t, -80% volt, de mire betettem a kosárba lecsökkent -75%-ra. Ja, pont annyi kártyapénzem lett volna, hogy ne kelljen PayPal-ozni. Kapják be.
wantonly
Ezzel jobban jártál volna.

Lehet ezt még a régi módszerrel kell aktiválni, hogy az áruházban rámész a vásárlásra és a promo kódhoz írod a kulcsot amit kaptál. Ha így sem jó, akkor nincs ötletem.
wantonly
Béluska74
Srácok én megvettem ezt a játékot. Kaptam egy kulcsot amit nem tudok használni mert az Uplay nem fogadja el. Nem is olyan a formátum mit az Uplay játékoknál szokott. Valami ötlete van valakinek?

If you give a little love you can get a little love of your own