311803
-
ye -
Filmre, torrent oldalra (is). -
Oks, a filmre érted vagy a warez/megkárositás? -
A mai témától függetlenül: ilyet itt többé ne! -
miez? -
Es egesz turhetoen nez ki -
Van már Dead Space mozi
-
Nem probléma....amugy félreérthető elsőre maga a film cime is meg amit elolvastál az is...nem gond. :) -
A videó nevében ez van: "Deep Space Sci-Fi Movie"
Ezt olvastam "Dead Space Sci-Fi Movie".
Ebben mit nem értesz? Honnan tudjam, hogy ez nem a film címe? Ez is szerepelt a videó nevében. Nem volt odaírva, hogy ez nem a címe... Kapis? Ha meg nem, akkor is hagyd abba, mert nincs kedvem a mai agymenéseidhez... -
És akkor hogy vontad le azt a következtetést, hogy ez egy Dead Space movie, amikor ott a film címe, ami Dark Space? Csak nem értem az összefüggést. A Deep Space (vagyis az általad olvasott Dead Space) nem a film címét takarja. -
Meg is van az esti programom :) -
Képzeld, pont az említett Deep szót olvastam Dead-nek a videó címében... A film valódi címe meg nem érdekel, mert kb a ZS utáni 20. betűvel lehetne jellemezni még a trélert is. -
Na, majd csak kiolvasod lassan... ez a Dark Space című film. Nem Dead, nem Deep, hanem Dark. (A videó címében a Deep szónak köze nincs a film címéhez.)
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2014.08.24. 16:30:36 -
OFF
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jut eszembe, tegnap este - az animézés, és a Pillars of Eternity fordíthatóságának kiderítése közt - kicsit jobban belenéztem a Shadowgate-be.
Remek élményt nyújtott. Csak kár, hogy gyorsan letörte a lelkesedésemet, hogy az egyik ellenfél könnyedén kinyírt, miközben nekem semmiféle fegyverem nem volt ellene :)))
Nem vicceltek a srácok [akik az eredetit is készítették], amikor azt írták/mondták, hogy sokszor hal meg a játékos. Bizonyára, a régiben is így volt :)
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.08.24. 16:28:07 -
Drukkolok, hogy ne úgy legyen.
-
Nah hamarosan megmondom mi a helyzet meló ügyben, még pár munkanap és én is az utcán leszek :) -
Ja, én Dead Space-t olvastam, közben meg Deep Space.
-
OKJ-re gondoltam. Nyilván az számított, hogy 15+ melóhelyed volt már és látják, hogy nem vagy teljesen hülye.
De állítom, hogy kezdőként csak egy OKJ-vel elhelyezkedni elég nehéz, mert pályakezdő kb sehova sem kell. -
Ja ez DS mozi akart lenni?
Nekem Dark Space van odaírva. :D
Ez nem a játékból van. Valami ZS kategóriás sci-fi.
/// ha jól látom az a faszi van benne aki a Herculs sorozatban.....:D
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.08.24. 15:18:45 -
Ez mitől Dead Space movie? Mikor voltak ilyen fejek a DS-ben? Valahol lemaradtam róluk, pedig végigtoltam az összes részét. -
Majmok bolygólya betüstílus? :D -
Grat.
Úgy volt megbeszélve hogy én nyerem meg, de ez már nem befolyásolja hogy végigjátszd és vegyél nekem egy másodpéldányt. :D -
Oks azok a kirívó kivételek, én ismerek olyat 2 embert aki ha nem warezol akkor nem költ játékra csakis a pc fejlesztésére....ez undorító, de akinek steam-en 500 tétele van az nem feltétlen török pálcát a feje felett.
Persze a THQ becsődölt, meg sok fejlesztőnek a nagy akciók nem jóindulatból vannak, hanem mert nem fogynak teljes áron és kénytelenek lejjebb adni.
De ezért nem a játékos a hibás, hanem az egész üzletpolitika, ami egy ideje átfordult WTF üzemmódba és arra oktatják a játékosokat, hogy vársz és minden ugyis bekerül 1 dolcsis bundle-ba.
Hát ez sem éppen segít abban hogy értékeld a fejlesztők alkotásait. :) -
Az én felsőfokú végzettségem OKJ-s, amit pont azért csináltam meg, hogy legyen papírom is arról, amit tudok. Jelenlegi melóhelyemen (6. éve vagyok már itt, előtte 10 éven át 15+ melóhelyem volt, pont a hülye munkaügyis 365 napos támogatások és egyéb marhaságok miatt. Köztük jópár fekete is, mert nem volt más.) nem mondták, hogy hülye vagyok, hogy van ilyenem. :) Az amire te gondolsz, az az ECDL. -
Köszönöm a Remember Met, mondjuk alapból is így volt megbeszélve :)
Most látom Alien Isolation is amd never settle cuccok között van. -
Érettségivel szerintem nem kell csodálkozni, hogy nem talál munkát az ember.
Mire vennének fel? Arra, hogy tudtad a történelmet meg a matekot a suliban?
Nincs értékelhető tudása az embernek érettségivel ez tény.
OKJ szart sem ér. Van 1-2 HR-es ismerősöm és mondják, hogy állásinterjún kb ignorálják is az OKJ-s tudást annyira nulla, mert tudják, hogy kb mindenki elvégzi erőlködés nélkül.
2 hét alatt kb az elméleti részt el lehet sajátítani, gyakorlati tudást meg nem nagyon kapsz így nem ér semmit.
Szerintem vagy normális diploma kell vagy normális szakma. CNC esztergályos eléggé megy Bács-Kiskunban például.
Mérnök-informatikusként vagy gépészként diplomával azért el lehet helyezkedni.
Nyilván ilyen bölcsész meg természetvédő szakok szart sem érnek.
-
a két gondolatot nem véletlen választottam el egymástól :)
az akciózást arra írtam, miszerint grebber ehez köti a studiok anyagi helyzetét... nyilván azért akcioznak, mert olyan kurva jól megy nekik - a codból/blizzard játékokból közismerten dzsilliárdok folynak be (még pécén is), mégis a legkevésbé leárazott szoftverek ... tehát grabbernek igaza lehet!
- meg a thq is azért adta garasokért a végén a produktumait, mert akkor ment a legjobban a biznisz... aki nem látja az összefüggést, az hüle! ;) -> nem, a 75%-os leárazásnak a studio anyagi helyzetéhez nincs 1:1 köze.
aki szeret játszani és még anyagilag is megengedhetné, az a warez nem létezésekor igenis vásárolna. lehet ezt csűrni csavarni, lehet kapaszkodni a céges "vesztettünk ötdzsilliárdot, mert loptok" marhaságokba, de a tény attól még tény marad: valamekkora(!) anyagi kár igenis éri a kiadót, fejlesztőt.
-
VÁRGYÁ.
Az már más tészta amiket írsz.
Mert ha most warezol és amugy megvenné -75%-nál.
Akkor meg fogja venni azt Warez mellett is, csak éppen kivárja az idejét, vagyis a meglopás csak egy feltételezés, mivel a lopás nem történik meg, abból a szempontból, hogy úgymond később fizeti meg az árának egy részét.
Mivel van warez senki nem mondhatja azt hogy ha nem lenne megvenné, mert ez hülyeség, nincs rá semmi bizonyíték, ezt csak gondolják.
Ha van COD és tudtam multizni akkor nem vettem meg mert drága volt.
Most volt akció, akkor sem vettem meg mert annyira nem érdekel.
Vagyis warezoltam, és még olcsón sem vettem meg. Na ilyenkor mi van az elmélettel, miszerint megloptam őket?
Battlefield 3-omnál nem volt warez, mégis látatlanba megvettem mikor csak 2k volt.
Logikátlanságnak tünhet.
Szóval nem a warezt védem, csak annyit mondok hogy ez baromság MINDENKIRE RÁHÚZNI HOGY LOP MIKOR LEHET KÉSŐBB MEGVESZI A JÁTSZOTT JÁTÉKOKAT, vag éppen nem venné meg semmi pénzért.
Szóval minden tiszteletem ellenére ezt a lopás témát hagyjuk. :)
Nekem ott a palettám steam-en, régen ezeket a JÁTÉKOKAT "leloptam" ha így jobban tetszik, mégis megvettem utólag és ott csücsül úgy hogy nem is indítottam el.
Na ha egy olyannak irnátok ezt itt sg-n mondjuk akinek a steam profiljában mondjuk 3 játék van az is ingyen nyerte steamgifts-en azt megérteném, de azért abban szerintem egyetértünk hogy grebber költ is pénzt játékaira.
Vagy nem? :)
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.08.24. 14:43:24 -
Rony94 #222385 Jujj....egy kalappal a továbbiakban! :D -
egy hete nincs :D -
Rony94 #222383 De jelenleg csak van munkád. -
Ha nem lennének 50-75-stb százalékos leértékelések, a pécé gémer még kevesebbet vásárolna.
Kb minden hónapra jut studiobezárás, de azokat valahogy nem veszed észre - lehet, h igazából csak nem akarod észrevenni?
hangoztattad elégszer, hogy mekkora függő vagy - meg ne magyarázd már ezekután, h ha nem lenne warez, nem játszanál :) annyi történne, hogy még többet vásárolnál, semmi más... -
pár éve bennem is megvolt még a lelkesedés, aztán az a rengeteg fölösleges állásinterjú és a kevés dolgozgatás hamar elvette a lelkesedést.. :D -
Rony94 #222380 Én még reménykedem, maradt még bennem egy minimális optimizmus a sok lehangoló iskolai évek után. :) Viszont ha ez tényleg nem jönne össze nekem, akkor nem tudom mit csináljak. Főiskolához és egyetemhez (főleg egyetemhez) már síkhülye vagyok, sehova nem vennének fel. Szóval nálam itt megállna a tudomány, nem tudnám mi tévő legyek. Ezért koncentrálok most nagyon erre a szakmára. :) -
az okj-s szakma se ér semmit 2-3év gyakorlat vagy hátszél nélkül, még a hiányszakmáknál se.. :-/ -
Rony94 #222377 Megkérdezhetem hova valósi vagy? Mert itt, Szolnok megyébe lófasz sincs (bocsánat a kifejezésért). Szakmával még talán el tudsz helyezkedni, de érettségivel már nyögvenyelős. Tavaly érettségiztem le és csak idén találtam munkát egy gyártó cégnél. 4 hónapig dolgoztam, aztán azt mondták hogy 1-2 hét leállás van, addig nem kell és lehet bemenni dolgozni. Természetesen erre az 1-2 hétre nem kaptam pénzt, mikor ez lenne a normális (fizetett szabadság). Na de mindegy, sebaj ott hagytam őket a francba! Nem ajánlom azt a céget senkinek, amúgy is egy nagy rakás szar az egész (a körülmények elviselhetők, de a legtöbb ember számomra irritáló és gusztustalan beleértve a főnököt is).
Szerencsés vagyok, mert még fiatal vagyok (20 éves), úgyhogy nincs még nagy probléma. Fel is vettek egy OKJ-s képzésre, 2 év múlva lesz szakmám, szóval nagyon fasza eddig. Nagy eséllyel még akár környékbeli munkahelyem is lesz (legalább is nagyon bízom benne). Szóval nagy szerencsével lehet hogy én még el tudok helyezkedni, de vannak mások akiknek ez nem adatik meg.
Imy-nek például (ha nem tévedek) egészségügyi problémái vannak ami amiatt nem végezhet kemény fizikai munkát (szólj Imy, ha tévedek, de mintha pár hónapja írtál volna valami ilyesmiről). Plusz ő már kész felnőtt, nem is tudom hány éves 30-40 körülire saccolnám és neki már nem nagyon van ideje és pénze hogy tanulni járjon úgyhogy folyamatosan dolgoznia kell a megélhetésért. De nem tud sok pénzt szerezni, mert nem veszik fel sehova.
UI: Próbálok képben lenni az itt levő helyzetekkel, ha valamit nagyon rosszul írtam, akkor kérlek javítsatok ki!
-
ratgab #222376 Ezen én is fölröhögtem. -
ratgab #222375 Lásd értekezésem, hogy milyen is a helyzet valójában. Azóta megvan a diploma és van 2 db C típusú nyelvvizsgám gazdasági nyelvből. Életemben nem kerestem havonta 200 000 nettót....
-
ratgab #222374 Középfokú végzettséggel és egy fél diplomával kerestem munkát pár éve (2 nyelvvizsga kellett a diplomához, ebből 1 volt meg így nem is volt kezemben a papír). Eleinte próbáltam a szakmámban elhelyezkedni (külkereskedelmi szakos közgazdász), ami persze nem ment mivel nem volt a kezemben a diploma és nem volt 3-4 év tapasztalatom. Eltelt pár hónap és már középfokú végzettséget igénylő helyekre is jelentkeztem. Több száz önéletrajzot kiküldtem, több tucat állásinterjún részt vettem, ahol általában felmerült, hogy majdnem diplomás vagyok és ez nekik probléma, mert ha elvégzem úgy is keresek másik melót. Így nem fektettek a betanításomba energiát, így fel sem vettek.
9 hónapig voltam munkanélküli (első 6 hónapban kaptam érte munkanélküli segélyt, azóta már ez is csak 3 hónap) és a végén már csak ezt a 22000-et (akkor még 28 000 volt, csak azóta lecsökkentették) kaptam rendelkezésre állási támogatás címszóval (RÁT) és NEM találtam munkát, pedig bármit elvállaltam volna akkor már!
Aztán bekerültem a helyi közfoglalkoztatásba és eleinte 70 000 Ft-ért majd később 60 000-ért csináltam mindent, amit rámbíztak (csupa szar meló). Ebben volt mindenféle a legalja, de a szórolapozás volt a lakóhelyem környékén a leggázabb. Közben is kerestem munkát (mert ez ugye 2-3 havonta lejáró szerződéssel járt) és nem sikerült. Mindezt úgy, hogy tudtommal egy teljesen egészséges ember vagyok.
Mostani melómat is protekcióval sikerült megszerezni (immár 2 éve), ha nem lenne továbbra is közfogis lennék. Mindez Pest megyében történik, ami elvileg nem olyan rossz meló szempontjából. Ismerőseim mindegyike protekcióval került be a jelenlegi munkahelyére. Nem hülye gyerekek, mert ők meg építészmérnökök. Mégis azt mondják melót találni hátszél nélkül kurvanehéz a mai világbna.
Ez a mindenkinek van munka, aki keres az meg nettó baromság. Ha nincs hátszeled nagyon nehezen kerülsz be te bárhova is.. Ehhez még jön némi egészségügyi probléma, meg rossz földrajzi elhelyezkedés (határszél) és könnyen találod magad olyan szituban mint Imy.
Továbbá pályakezdőként én a helyedben nem nagyon osztanám az észt a munkaerőpiaccal kapcsolatban, mert még lövésed sincs az egészről...
30 vagyok maholnap (október) már én se nagyon ugrálhatok munkafronton, de amikor kikerültem a suliból 23 évesen akkor se volt könnyebb a helyzet egy fokkal sem. -
Szeretjük! :)