Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Mystery Case Files-t nagyon szerettem, baromi jó hangulatuk van, jók a puzzle részek is.

Drawn nekem semmit nem mond... Bigfish?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Dzsini
A Drawnok gyönyörûek, piszkosul eltalálták azt a grafikai stílust. Kár, hogy régóta nem jött ki belõle újabb. De az már tényleg feszegette a klasszikus HOG határait, inkább kalandjáték volt néhány keresgélnivalóval.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

ZsZso
Haha ... én megvárom a 3. rész extended -et és majd úgy nézem meg mind a 3 részt. LOTR -vel is ez volt, itt is türelmes leszek.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
Nem rosszak azok (Drawn sorozat szerintem a valaha készült legjobb casual játék, sõt a nem-casualok között is símán megállná a helyét. Mindössze azt fájlalom, hogy nem a megszokott point&click stílusban íródott.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

IMYke2.0.0.0
Menjünk át a filmes topikba, ott beszélgessünk errõl. És ott legalább rá tudlak venni benneteket a tegnap látott dél-koreai film megnézésére is 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Jogos, az valóban nem full hd, de hát ugye a mozivászon formátuma már csak ilyen :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wantonly
Mindjárt lent is van, viszont 1920x800 a felbontása. Alul-felül van kis fekete csík, mondjuk engem nem izgat, minõségre így is perfekt.
IMYke2.0.0.0
Én ráérek - úgy is olyan ipari mennyiségû anime vár rám, hogy õrület.
Emellett, rákattantam újfent az ázsiai filmekre is. Ha van kedved, ugorj be a filmes topikba - a napokban kettõt is ajánlottam.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Karácsony :-(

Tinman
Nyilván választható ENG/HU van az mkv-ban, mint mindig.

IMYke2.0.0.0
Kizárt, hogy magyarul nézzem. Megvárom az Extendedet.

tomsolo
A szinkron biztos sokat dob majd rajta 😄

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Dzsini
Nekem édesanyám kapott rá - sose tudott angolul, de annyira megtetszett neki a stílus, hogy pár év alatt eleinte szótár lapozgatással kezdve mostanra olyan fõnév-szókincse lett, hogy néha csak pislogok, hogy miket tud 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Moby
Még az egyet sem láttam <#miaz>

Adversus solem ne loquitor

Tinman
Nah, van Hobbit 2 1080p (HU) már ;-)

Tinman
Hidden object az sirályság... asszonnyal toljuk õket :-)

Tinman
Jajdehogy:-D

Van ügyfél, aki rendre Norton elõfizetõ nálunk, semmi gond. Régi verziókat is normálisan le lehetett eddig mindig szedni.

Nekem nem kedvencem amúgy, mert szvsz a gépigénye lehetne picit szolidabb, de ingyen teljesen oké, jobb, mint a múltkori Outpost AV ingyen.... mérföldekkel jobb.

davidka003
De a Norton nagyon gáz, nem? Beleépül halálosan a rendszerbe és lehetetlen leirtani késõbb.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

tomsolo
Én össze tudom 😊

Viszont még mindig nem mondtad el, mi az a a fene nagy plusz amiért várod a Forest-et (ami nincs meg a többi tucat "survivor/zombies" játékban)?

Ezt kérdeztem legelõször is.

ZsZso
Hidden Runaway? Ahogy néztem egy síma Casual Hidde Object játék. Kár érte, pedig megörültem mikor megláttam, hogy van új rész, de ez csak valami félresikerült spin-off.

Shep
Nem vagy semmi, nem is próbáltad de tudod ,hogy rosszak, jósdát is üzemeltetsz? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman

Tinman

Rapid81
Mert már annyira rosszak, hogy ingert sem érzek, hogy játsszak velük. <#banplz>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Hol tudsz például menedéket építeni a Miasmatában?
A Miasmata egy felfedezõ játék, ez meg túlélõ. Szerintem össze sem lehet hasonlítani a kettõt.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

lalakov
Persze. Más kívánságod nincsen? :-D
Fpocok
tomsolo
... és mivel ebben sok ellenfél van ezért jobb mint a Miasmata?

Nem mondom utóbbiról, hogy hû de nagy vmi de amit tud azt vagy jól tudja vagy egyedülálló módon (pl elesés, belázasodás, térképeszet etc...)

Shep
Pláne, hogy az újabbakkal már nem is játszottál 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

davidka003
Amúgy igen. AC3-ban is annyira vártam, hogy majd biztos mennyire jó lesz a vége aztán nagy fos lett. Az indián fõhõs meg marhára nem jött be.
Táj nagyjából szép volt de amúgy nem nagy szám játék.
A Revelations meg kész szenvedés. Azt csak azért vittem végig, mert Ezio hangját bírtam.
Brotherhood elég jó volt viszont.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Rapid81
Az elsõ volt a legjobb rész az összes közül... Azóta folyamatosan egyre szarabb és szarabb. A revelations már a béka segge alatt 3 kilométerrel volt. A többirõl meg már nyilatkozni sem nagyon lehet, annyira pocsékok.

Rapid81
A Miasmatában egyetlen ellenfél van, akivel harcolni sem tudsz, csak elbújni elõle. Megvan neked egyáltalán?

DarkSector
egyszerûen döbbenet amit mostanában mûvel a steam, kurva gáz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Mos olvasom ,hogy lesz egy másik AC játék is ami csak régi konzolokra jön, mert a Unity csak az újakra. PC-re gondolom meg mindkettõ.

grebber
Én soha nem unom meg õket.Egyedül az elsõt untam mert az a legokádékabb mind közül!

Next PC upgrade: 2022

Shep
Csak nekem kezd már unalmassá válni az AC széria? Biztos megint lesz x fõ küldetés aminek a kétharmada kövesd Józsit lesz.

grebber
Képek és infók az új Assassin's Creedrõl
Max: The Curse of Brotherhood április 15-én jön PC-re is!!!! (Mondjuk az xbox 360-asat a mai napig nem értem hogy lehet fent már fél éve)
Sacred 3 Trailer
Ezt tudja most az Unreal Engine 4

Next PC upgrade: 2022

tomsolo

Deus Ex: The Fail
DarkSector
Ilyet még én sem mertem a Resi 6-al megcsinálni. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
+1000000000

Forza.

tomsolo
De miért? Ennél még a Miasmata-ban is több van... (trailer alapján legalábbis).

Sippie
Próbálkoznék, de folyton azt írja hogy nem jó a usernév és a jelszó. Persze fõoldalon jó volt, ilyenkor mi a frász van?
arty
EPIZÓDIKUS (!!!) mobilport.

Forza.

arty
Nem lehetett jó érzés.

Ne hazudj magadnak! 😄

Forza.

Shep
Most nézem YT-on, DX The Fall-ban tényleg csak az elsõ város van benne és a menüben is ott a more content gomb alatt ,hogy a történet folytatódik. Hát errõl ennyit.

Shep
Tök mindegy, a lényeg, hogy ömöljön PC-re a sok szemét mobilport!

arty
Hanem mit? A medveszimulátort kell eléképzelni? 😊)

Forza.

arty
Ha megérdemli, én biza arra is rászórom az "aprót" 😄

(amugy ha nézed a videot, azért ebben 1 ember számára pokoli idõmennyiség lehet ám ... te beáldoznál 30-40 db BG2 szintû játékot/szabadidõt azért, hogy elindulj kikstarteren a viccprojekteddel, amibõl a végén esélyesen SEMMIT nem látsz majd? (pénzt) )

Forza.

Shep
Egyrészt van kártya topic, tessék átfáradni, mert ha Imre apád ezt meglátja lesz nemulass, másrészrõl én még a mai napig nem kaptam egyetlen fóliás kártyát sem.