Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Hamarosan jó kis dömping lesz:

Carmageddon: Reincarnation (március 27)
Batman: Arkham Origins Blackgate (ápr. 2)
Daylight (április 8)
LEGO Hobbit (április 11)
Max: The Curse of Brotherhood (ápr. 15)
The Amazing Spider-Man 2 (április 29)
Child of Light (április 30)
Bound by Flame (május 9)
Wolfenstein: The New Order (május 20)
Watch Dogs (május 27)
Murdered: Soul Suspect (június 3)

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Pedig tényleg sok.

Parasite Eve 2, best game EVER!

davidka003
Prohardveren le lettem szólva, hogy azt mondtam, hogy sok ezért a demoért 3 ezer Ft.
Basszus mikor olyan játékok szoktak lenni akcióban, mint mondjuk LA Noire vagy Max Payne 3 azok mellett szánalmas ennyit fizetni egy 1 órás játékért.
Erõlködnek, hogy 4 órát bele lehet tolni. Ha többször nekiállsz akkor igen.
Ennyi erõvel a Max Payne 3-ba is beletolok 50 órát ha 3-szor viszem végig.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Rapid81
Tényleg ismersz. <#idiota> This game is f*ckin' amazing!

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

SweeneyTodd
én is hasonló érzésekkel frissítgetem a lapot , hogy na majd MOST !

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

kigyi
Akkor nem csak én bámulom furcsán a sok 0-t 😄 Jól van megnyugodtam, hogy nem nálam van a hiba.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

TBTPumpa
Az EA levédette a Titanfall 2 címet.
No comment. NFS helyett évente érkezni fog új Titanfall játék. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
Anno Intercom akcióban vettem. Akkor 32 000 Ft-ért adták, de valóban 39 990 Ft volt a tényleges ára.

TBTPumpa
Hát igen. De nekem ezek a filmek csak VHS-en voltak meg. DVD-n nem vettem meg õket a magyar szinkron hiánya miatt. Szóval ahhoz képest nekem ez is fantasztikus kiadvány. Itt legalább 5.1 magyar szinkron + brutális képminõség. Angol DTS is elfogadható, de a DTS-HD jobb lett volna. Valamit el kell adni legközelebb is. <#idiota>

a régi megvan díszdobozos dvdn, magyar hang nincs rajta de viszon jó angol van rajta, nameg vhsen megvan eredetiben a fasza magyar szinkronos

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

arty
Ez egy remek kiadvány: a lossless hang NÉMET, nem pedig az eredeti került jó minõségben a kiadványra 😄
A tetvedék lukácsbanda szivatása SOSEM ér véget... (kezdték anno a VHS mizériával, jött a DVD korszak és a blurayel sincs vége azt garantálom ... a név más, az eszme ugyanaz: lehuzás).

Sajnálom, hogy bárki is pénzt adott ezért a szenny kiadványért. Én a VHS-nél benyaltam, ott megtanultam a leckét.

Forza.

Sippie
attól függ milyen az accountod. Nekem sajna EU-s, így euroba van. Lehet VPN mögül egy új acc-al 20 dolcsi lenne valóban.
Totti5
1-6 egy komplett csomag és PONT

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

SweeneyTodd
paypal meg nem fogja gyõzni az eladásokat 😄

SweeneyTodd
Uhhh akkor lehet én vagyok rossz meg figyelõ , de én mintha reggel még dollárral találkoztam volna, hmm na majd otthonrol megnézem megint...

TBTPumpa
2011-ben még az volt. Nem tehetek róla, hogy Lukács segget csinált a szájából. <#idiota>

Sippie
aha, hát nekem 20 eurora vált, jófejségbõl a blizzard oldal.
SweeneyTodd
jólvan ha 6 körül van mindenhol akkor marad a Blizzard most fél árban van ott is 20 dolláros.. akkor most ott lesz a legolcsobb.

wantonly
Most volt leakciózva szinte mindenhol...

A "hülye azért nem vagyok" boltban 6000Ft-ért láttam a napokban. Én ott próbálkoznék.
Sippie
míg akciós addig kb egy árban van a boltival, de ha Pesti vagy akkor szerintem konzolokszervíze, ott is 5999 még 3 napig. (sõt az erõs forint miatt, talán ez még olcsóbb is mint a hivatalos oldalról)
SweeneyTodd
Diablo 3 vásárlásat hol érdemes szerintetek meg ejteni ? Hivatalos oldallal szemezek vagy máshol érdemesebb ?

Dzsini
Szomorú lennék, mert régen sokat szemeztem vele, és most, ha már csak ennyi meg is venném... 😞 jó lenne biztosat tudni róla.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

lalakov
Köszönöm, akkor azt kihagyom.
wantonly
Ilyen kezdéssel nehezen törnek be az indiefos bizniszbe. 😊
Sir Quno Jedi
Deee a júzerek azt írják, hogy az ea acc miatt játszhatatlan, szar a drm, nincsenek már szereverek hozzá, nem megy online semmi. És bugos is. Rém amit írnak róla. 5x lehet letölteni és a hw változás is egynek számít.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Rapid81
Ez a Paypal nagyon kész... Egy órája nullán áll a számláló. Ekkora cég és egy számlálót nem tudnak rendesen beállítani. <#idiota>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Dzsini
skinek, végtagok és animációk

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

lalakov
A SPORE™ Creepy & Cute Parts Pack csak skineket tartalmaz?
Sippie
Ha lenne rajta magyar nyelv akkor jó is lenne 😊
Így marad a német, vagy spanyol változat.
Totti5
Zavvin 18.

Sippie
Kiskönyv milyen nyelvû? Amin a képek vannak, meg a vége felé valami leírás a bolygókról?
Mostanában én is nézegettem de 40k... öhöm, hogyne. Inkább németbõl 20k-ért, azon is van elvileg magyar hang és felirat.
Rapid81
Complete? Ezzel jól megszívattak. 😄

Dzsini
Én is azt nézegetem...
Tehát: ha megveszem egyben, akkor 60 euro helyett 15-öt kérnek érte.
Ha megveszem a 3 részt külön, akkor 40 (15+15+10) helyett 8,72-t.

Még leárazatlanul is többe kerül egyben, mint külön-külön 😊

TBTPumpa
Nekem ez volt az elsõ Blu-ray filmvásárlásom 2011 végérõl:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Azóta már több is van, de ez maradandó. Akkor meg a franc se gondolta volna, hogy a Disney felvásárolja a brandet.

Sir Quno Jedi
Mér drágább a spore complete pack, mint külön-külön a részei???????? Hülye steam?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

wantonly
Ha most akarsz vele játszani, akkor megéri, mert jó játék, viszont egy végigjátszás van benne. Nekem nagyon bejött.

Viszont, ha nem sürgõs, szerintem lesz ez még olcsóbb is.
DarkSector
Vagy nem.
Gondolod, Resident Evil - Devil May Cry valaha lesz 1 dollár? pfff.
Meg Konami? Silnet Hill például.

Ezek biztosan nem.

Ez a 2 csapat nem igazán szokott részt venni ilyen olcsóságoságos akciókba, steam-en is 5 euro alá nem viszik egyik köcsög játékokat sem.
DMC4 volt GMG-n asszem 2.5 euro egyszer.

"értem te a Remember játékukra gondolsz, de az sem lesz szerintem külömb bánásmodban"

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rapid81
Nem tudtam megállni és behúztam... 😊 Majd kiderül, hogy jól tettem-e.

grebber
Nem! Eljön még az idõ amikor a Capcom is villant majd bundle-k terén és akkor ott szerezd majd be!

Next PC upgrade: 2022

Shep
Ja, vagy 25 jurócentet 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

TBTPumpa
Meg. Ráadásul még kártyás is, szóval hoz is valamennyit a konyhára! <#idiota>

tomsolo
Ha szereted a kontrolleres csõ játékokat igen.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Shep
Hát ezt neked kell eldönteni, két lehetõség van ,vagy nagyon fog tetszeni, vagy utálni fogod, más variáció nincs, de téged ismerve odáig leszel érte.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Meg. (1850ft sacra)
van olyan aaa játék ami ne érné meg ha tetszik neked? 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rapid81
Van 4 ojróm Walletban. Így a Remember Me DLC-vel együtt 6 ojró lenne. Megéri?

Shep
Azért ezek után egybõl felértékelõdött a DX The Fall 😄

DarkSector
Ugyanezt a hsz-mat olvastam végig láttam értem, mindegy hagyjuk, szerintem te másról beszélsz most, én nekem ugrottál hogy ez nem filmes topik.
Oks mondom nem az, csak azt hittem AZ UJ SZERZEMÉNYEKET legyen az játék-film-könyt pepippathatjuk.
Régebben legalábbis volt rá precedens.

TE MIT IRTÁL:
Ez nem filmes topik, én arra azt gondoltam úgy érted ezt hogy ne itt beszéljük meg a filmekkel kapcsolatos kérdéseket, és mondtam erre hogy igen pár nappal ezelõtt elõjött, és elnézést kértem.
DE NEM AZÉRT kértem elnézést mert vettem valamit, mert akkor még nem vettem semmit.

Most is mondtam hogy ha változott a téma, akkor bocs, leirtam geci magyar szavakkal, hogy bármi volt abban a hsz-ban az nem uagyanaz mint mikor veszek egy szart s itt megmutatom annak akit esetleg érdekel hogy na megvan.
Abban a hsz-ban kérdeztem valamit, jó azt nem kellett volna.

Meg nem értem milyen savazásról beszélsz, mondtam hogy elnézést, sõtt mondtam hogy tök normál modon nem néztelek hülyének, az sem baj ha a 2 dolog neked egy halmazba tartozik, akkor nem rakok ki ilyeneket amiket veszek eredetibe, ennyi, nem kell mindjért az estémnek errõl szólnia.
Vagy neked ez most jó elfoglaltság éppen? Mert én rád egy büdös szót nem szóltam és nem szorakozok veled.
De aztán te tudod. Mindegy, törlve lett, legközelebb nem rakok be ilyet. Ennyi, nem kell nekem itt a feszkó.

értelek , értek mindenkit. kész nem lesz több ilyen nyugi.

Totti5
Könyrögnek érte hogy fizethessenek, de aki ezért kipenget 9 ezret az nem normális. ( magyar Xbox lájvon 2990, de még az is aranyárban van ).

Shep
Jött levél, hogy akciós a kívánságlistámon lévõ Bio Infi season pass, erre meg dehogy is.

Shep
Jól nyomják, demoért pénzt kérnek 😊