Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Carmageddon: Reincarnation (március 27)
Batman: Arkham Origins Blackgate (ápr. 2)
Daylight (április 8)
LEGO Hobbit (április 11)
Max: The Curse of Brotherhood (ápr. 15)
The Amazing Spider-Man 2 (április 29)
Child of Light (április 30)
Bound by Flame (május 9)
Wolfenstein: The New Order (május 20)
Watch Dogs (május 27)
Murdered: Soul Suspect (június 3)
Next PC upgrade: 2022
Basszus mikor olyan játékok szoktak lenni akcióban, mint mondjuk LA Noire vagy Max Payne 3 azok mellett szánalmas ennyit fizetni egy 1 órás játékért.
Erõlködnek, hogy 4 órát bele lehet tolni. Ha többször nekiállsz akkor igen.
Ennyi erõvel a Max Payne 3-ba is beletolok 50 órát ha 3-szor viszem végig.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
No comment. NFS helyett évente érkezni fog új Titanfall játék. <#idiota>#idiota>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
A tetvedék lukácsbanda szivatása SOSEM ér véget... (kezdték anno a VHS mizériával, jött a DVD korszak és a blurayel sincs vége azt garantálom ... a név más, az eszme ugyanaz: lehuzás).
Sajnálom, hogy bárki is pénzt adott ezért a szenny kiadványért. Én a VHS-nél benyaltam, ott megtanultam a leckét.
Forza.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A "hülye azért nem vagyok" boltban 6000Ft-ért láttam a napokban. Én ott próbálkoznék.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Mostanában én is nézegettem de 40k... öhöm, hogyne. Inkább németbõl 20k-ért, azon is van elvileg magyar hang és felirat.
Tehát: ha megveszem egyben, akkor 60 euro helyett 15-öt kérnek érte.
Ha megveszem a 3 részt külön, akkor 40 (15+15+10) helyett 8,72-t.
Még leárazatlanul is többe kerül egyben, mint külön-külön 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azóta már több is van, de ez maradandó. Akkor meg a franc se gondolta volna, hogy a Disney felvásárolja a brandet.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Viszont, ha nem sürgõs, szerintem lesz ez még olcsóbb is.
Gondolod, Resident Evil - Devil May Cry valaha lesz 1 dollár? pfff.
Meg Konami? Silnet Hill például.
Ezek biztosan nem.
Ez a 2 csapat nem igazán szokott részt venni ilyen olcsóságoságos akciókba, steam-en is 5 euro alá nem viszik egyik köcsög játékokat sem.
DMC4 volt GMG-n asszem 2.5 euro egyszer.
"értem te a Remember játékukra gondolsz, de az sem lesz szerintem külömb bánásmodban"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Next PC upgrade: 2022
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
van olyan aaa játék ami ne érné meg ha tetszik neked? 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Oks mondom nem az, csak azt hittem AZ UJ SZERZEMÉNYEKET legyen az játék-film-könyt pepippathatjuk.
Régebben legalábbis volt rá precedens.
TE MIT IRTÁL:
Ez nem filmes topik, én arra azt gondoltam úgy érted ezt hogy ne itt beszéljük meg a filmekkel kapcsolatos kérdéseket, és mondtam erre hogy igen pár nappal ezelõtt elõjött, és elnézést kértem.
DE NEM AZÉRT kértem elnézést mert vettem valamit, mert akkor még nem vettem semmit.
Most is mondtam hogy ha változott a téma, akkor bocs, leirtam geci magyar szavakkal, hogy bármi volt abban a hsz-ban az nem uagyanaz mint mikor veszek egy szart s itt megmutatom annak akit esetleg érdekel hogy na megvan.
Abban a hsz-ban kérdeztem valamit, jó azt nem kellett volna.
Meg nem értem milyen savazásról beszélsz, mondtam hogy elnézést, sõtt mondtam hogy tök normál modon nem néztelek hülyének, az sem baj ha a 2 dolog neked egy halmazba tartozik, akkor nem rakok ki ilyeneket amiket veszek eredetibe, ennyi, nem kell mindjért az estémnek errõl szólnia.
Vagy neked ez most jó elfoglaltság éppen? Mert én rád egy büdös szót nem szóltam és nem szorakozok veled.
De aztán te tudod. Mindegy, törlve lett, legközelebb nem rakok be ilyet. Ennyi, nem kell nekem itt a feszkó.
értelek , értek mindenkit. kész nem lesz több ilyen nyugi.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10